OFFICINALL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : OFFICINALL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 480.737.938

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 22.05.2013, NGL 30.06.2014 14236-0053-016
03/10/2013
ÿþ Mpd Word 11.1

Y In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







V, beh aa: Bel Staa 1111111eq1111M1.11111111 NEERGELEGD

2 it SEP. 2013

RECl9't'13AN

KOOPHANDEL~>~:~







Ondememingsnr : 0480.737.938

Benaming

(voluit) : OFFICINALL

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Kortrijksesteenweg 157, 9830 Sint Martens-Latem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Lien Couck, geassocieerd notaris te Aalst, op 25 juni 2013, dat! werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamlozer Vennootschap "OFFICINALL", waarvan de zetel gevestigd is te 9830 Sint-Martens-Latem, Kortrijksesteenweg; 157, ondernemingsnummer 0480.737.938, B T W.nummer480.737.938.

Volgende beslissingen werden genomen met ëënparigheid van stemmen;

1.Verslag van de Raad van Bestuur conform artikel 564 Wetboek vennootschappen inzake hiernavolgende wijzigingen aan de rechten verbonden aan de ver-schillende categorieën aandelen

Volgens artikel 560 W.Venn geeft de Raad van Bestuur een omstandige verantwoording van de wijziging van de rechten verbonden aan de verschillende categoriën aandelen.

Alle vennoten erkennen dat zij van dit verslag hebben kunnen kennis nemen, op de wijze ais voorzien werd. in artikel 535 W.Venn. De buitengewone algemene vergadering besluit het voorstel van de Raad van bestuur te volgen.

Het verslag zal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

2.Invoering bepalingen inzake overdracht van aandelen bij overlijden

De algemene vergadering beslist om een nieuw artikel 10 in te voegen in de statuten, na huidig artikel 9, en alle daarop volgende artikels te hernummeren.

Dit nieuwe artikel 10 betreft de overdracht van aandelen bij overlijden van de aandeelhouder, en luidt als. volgt:

"ARTIKEL TIEN: OVERDRACHT VAN AANDELEN EN ANDERE EFFECTEN BIJ OVERLIJDEN

Bij overgang van aandelen en andere effecten bij overlijden, moeten de erfgenamen, legatarissen of: rechtverkrijgenden binnen de drie maanden na het overlijden van de aandeelhouder aan de Raad van Bestuur nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd en dit bij aangetekend schrijven. Zij moeten tevens de` naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden alsook hun respectieve erfrechten op-geven.

Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden moeten deze binnen de drie maanden aan de vennootschap meedelen bij zelfde aangetekend schrijven, welke erfgenaam als eigenaar of, gevolmachtigde zal optreden.

De overdracht of overgang bij overlijden is onderworpen aan de uitoefening van een voorkooprecht in het. voordeel van de andere aandeelhouders, tegen de prijs zoals bepaald op de laatste algemene vergadering der; aandeelhouders, voorafgaandelijk het overlijden. De aandelen moeten hun aangeboden worden naar: evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd kennisgeving aan de Raad; van Bestuur, overeenkomstig de voorschriften vermeld artikel 9, A van deze statuten, punt [2],

De bepalingen inzake volgrecht, overeenkomstig artikel 9, A, punt [2], waarbij de kandidaat-overnemer er - zich tevens moet toe verbinden om de aandelen over te nemen van alle overige aandeelhouders die van hun: ' volgrecht wensen gebruik te maken, tegen dezelfde prijs en voorwaarden als deze waartegen hij de aandelen; van de kandidaat-overnemer wenst over te nemen, zijn niet van toepassing bij overdracht van aandelen of= effecten door overlijden.

De overdracht van aandelen aan de erfgenamen, bij afwezigheid van uitoefening van het recht van; voorkoop, is onderworpen aan de goedkeuring door de Raad van Bestuur.

Indien niet alle aangeboden aandelen binnen de termijn van dertig kalenderdagen na voormelde` kennisgeving binnen de drie maanden na het overlijden, worden aangekocht door de aandeelhouders, kunnen de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden de aandelen slechts overnemen van de overleden aandeelhouder, indien deze daartoe de goedkeuring heeft gekregen van de Raad van Bestuur. De

;_ kennisgeving geldt aldus tevens als aanvraag_tot_goe;dkeuring vande kandidaaf-ovememer.__ _ r _ Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen aandeelhouder kunnen worden, omdat zij niet als aandeelhouder zijn aanvaard, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen. Deze waarde wordt vastgesteld zoals hier voren is bepaald, en uitbetaald door de vennootschap binnen de maand na de beslissing tot weigering van de aandeelhouder door de Raad van Bestuur. De beslissing tot aanvaarding of weigering moet genomen worden binnen de 75 dagen na voormelde kennisgeving van het overlijden,

Leven de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden voormelde verplichtingen niet na, dan kunnen hun aandelen vrij worden verkocht.

3.Overname der aandelen van pensioengerechtigde aandeelhouders

De algemene vergadering beslist om een nieuw artikel 11 in te voegen in de statuten, na voormeld nieuw artikel 10, en aile daarop volgende artikels te hemummeren.

Dit nieuwe artikel 11 betreft de overdracht van aandelen voor pensioengerechtigde aandeelhouders, en luidt als volgt

ARTIKEL ELF: RECHT OP OVERNAME VAN DE AANDELEN VAN PENSIOENGERECHTIGDE AANDEELHOUDERS EN ONTSLAGEN WERKNEMERS;

"Pensioengerechtigde aandeelhouders, of pensioengerechtigden die via hun werkvennootschap aandeelhouder zijn, en aandeelhouders welke door hun hoedanigheid van werknemer aandeelhouder zijn geworden, en die niet langer beroepsactief zijn, hebben het recht om hun aandelen te laten uitkopen.

Indien niemand bereidwillig wordt gevonden om hun aandelen over te nemen, tegen de door de laatste Algemene Vergadering bepaalde prijs, verbindt de vennootschap zich er toe om ofwel zelf een overnemer voor te stellen, of deze aandelen zelf over te kopen, tegen voormelde prijs,

De aanvraag tot uitkoop dient te gebeuren bij aangetekend schrijven aan de Raad van Bestuur, met vermelding van de reden van overdracht, en waarin ze bewijzen te voldoen aan de voorwaarden om van het uitkooprecht te genieten.

De Raad van Bestuur zal binnen de 30 dagen na ontvangst van dit aangetekend schrijven aan de betreffende aandeelhouder laten weten bij aangetekend schrijven of hij in het lopende boekjaar nog in aanmerking komt voor het uitkopen van zijn aandelen, of in welk boekjaar hij zal worden uitgekocht. Dit onverminderd het recht van de aandeelhouder om zelf een overnemer te zoeken, rekeninghoudend met de bepalingen van artikel 9 inzake voorkooprecht, volgrecht en goedkeuring door de Raad van Bestuur.

De algemene vergadering zal jaarlijks een globaal budget voorzien voor de overname van aandelen.

De aandeelhouders die aan voormelde voorwaarden vol-doen, zullen worden uitgekocht in volgorde van aanvraag.

De aandeelhouders die in het lopende jaar niet kunnen worden uitgekocht, worden ingeschreven op een

ranglijst, en zullen bij voorrang worden uitgekocht in het volgende boekjaar, in volgorde van hun aanvraag, 4.Wijziging van het recht van voorkoop en het volgrecht bij overdracht van aandelen en andere effecten

De algemene vergadering beslist om artikel 9 der statuten, betreffende de overdracht van aandelen en

andere effecten aan te passen.

De Raad van Bestuur legt hiertoe voormeld verslag conform artikel 560 Wetboek Vennootschappen voor, De algemene vergadering beslist om twee extra paragrafen toe te voegen aan artikel 9, A., na [8]:

"[9] Het recht van voorkoop zoals voormeld in onderhavig artikel geldt niet:

- voor aandelen die door een aandeelhouder, natuurlijke persoon, worden overgedragen op enige wijze zoals vermeld in artikel 9, A, [1]; aan zijn werkvennootschap, of de vennootschap waarvan hijzelf de hoofdaandeelhouder is of waarbinnen hij hoofdzakelijk zijn professionele activiteiten uitoefent

- voor aandelen die door een aandeelhouder worden overgedragen op enige wijze zoals vermeld in artikel 9, A, [1]; van zijn werkvennootschap, of de vennootschap waarvan hijzelf de hoofdaandeelhouder is of waarbinnen hij hoofdzakelijk zijn professionele activiteiten uitoefent aan de zaakvoerder of de hoofdaandeelhouder van deze vennootschap.

De bepalingen zoals vermeld in punt [2] van onderhavig artikel, inzake kennisgeving van de overdracht van aandelen, zijn bij een verkoop of overdracht van aandelen onder deze voorwaarden niet van toepassing. Er moet enkel een kennisgeving gebeuren aan de Raad van Bestuur, overeenkomstig de voorschriften vermeld in punt [2] van onderhavig artikel.

De bepalingen inzake volgrecht, waarbij de kandidaat-ovememer er zich tevens moet toe verbinden om de aandelen over te nemen van alle overige aandeelhouders die van hun voigrecht wensen gebruik te maken, tegen dezelfde prijs en voorwaarden als deze waartegen hij de aandelen van de kandidaat-overnemer wenst over te nemen, zijn niet van toepassing voor de overdracht aan zijn werkvennootschap, of de vennootschap waarvan hij zelf de hoofdaandeelhouder is of waarbinnen hij hoofdzakelijk zijn professionele activiteiten uitoefent, of door een werkvennootschap, of een vennootschap waarvan een kandidaat-aandeelhouder zelf de hoofdaandeelhouder is of waarbinnen hij hoofdzakelijk zijn professionele activiteiten uitoefent, aan de zaakvoerder of de hoofdaandeelhouder van een dergelijke vennootschap.

De overdracht van aandelen blijft wei onderworpen aan de goedkeuring door de Raad van Bestuur overeenkomstig de hierna vermelde bepalingen.

[10] Het recht van voorkoop geldt niet voor aandelen die door onderhavige Naamloze Vennootschap OFFICINALL worden overgedragen op enige wijze zoals vermeld in artikel 9, A, [1], aan eender welke nieuwe kandidaat-aandeelhouder van haar keuze, of in geval van aankoop of verkrijging van aandelen door onderhavige Naamloze Vennootschap OFFICINALL,

De bepalingen zoals vermeld in punt [2] van onderhavig artikel, inzake kennisgeving van de overdracht van aandelen, zijn in deze situatie niet van toepassing.

De bepalingen inzake volgrecht, waarbij de kandidaat ovememer er zich tevens moet toe verbinden om de aandelen over te nemen van alle overige aandeelhouders die van hun voigrecht wensen gebruik te maken,

tegen dezelfde prijs en voorwaarden als deze waartegen hij de aandelen van de kandidaat-overnemer wenst over te nemen, zijn niet van toepassing voor de overdracht van aandelen of verkrijging of aankoop van aandelen door onderhavige Naamloze Vennootschap OFFICINALL, aan of van eender welke (nieuwe kandidaat) aandeelhouder van haar keuze, noch is een voorafgaandelijke goedkeuring door de Raad van Bestuur nodig voor een dergelijke overdracht."

5,Wijziging van artikel 32 van de statuten inzake vertegenwoordiging van de aandeelhouders op de ; algemene vergadering.

De Algemene vergadering der aandeelhouders beslist om de vertegenwoordiging op de Algemene vergadering een-voudiger te maken, en er voor te zorgen dat een aandeelhouder zich gemakkelijker kan laten vertegenwoordigen op de Algemene vergadering. Daartoe wordt de vereiste geschrapt dat een aandeelhouder zich door een andere aandeelhouder van dezelfde categorie moet laten vertegenwoordigen. Daartoe wordt de tekst van artikel 32 vervangen door de volgende tekst:

"Artikel tweeëndertig: vertegenwoordiging

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergade-ring laten vertegenwoordigen door een andere aandeelhouder of door een lid van de raad van bestuur.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322 alinea 2 Burgerlijk Wetboek) en dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per °. brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering."

6.Uitdrukkelijke en schriftelijke verklaring van de aandeelhouders en houders van andere effecten met betrekking tot de oproepingsformaliteiten

De huidige aandeelhouders en houders van andere effecten verklaren overeenkomstig artikel 533 W. Venn. afstand te doen van de oproeping door middel van ter post aangetekende brief. Zij verklaren dat een oproeping bij gewone brief en/of e-mail, voortaan zal volstaan als kennisgeving van de agenda van de algemene ! vergadering en de oproeping.

De notaris wijst de partijen erop dat deze afstand van formaliteiten enkel geldt ten aanzien van de huidige aandeelhouders en houders van andere effecten. Nieuwe aandeelhouders of houders van andere effecten, zullen per aangetekend schrijven moeten worden opgeroepen, behoudens wanneer zij overeenkomstig artikel 533 W, Venn verklaren dat een ander communicatiemiddel mag worden gebruikt voor de oproeping.

7.

Coördinatie der statuten

De vergadering geeft de notaris opdracht tot uitwer-king van de nieuwe gecoördineerde tekst van de

statuten van de vennootschap, om ze nadien neer te leggen ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Lien Couck

Ku 1?)

~ tjVe~Q1J

Voor-

J ehouden

aan hét

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 23.05.2012, NGL 16.08.2012 12421-0549-016
09/12/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staats blaf

1111

'11185804"

Ondernemingsnr : 0480737938

Benaming

(voluit) : OFFICINALL

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Processiestraat 2 te 9830 WAREGEM

Onderwerp akte : verplaatsing maatschappelijke zetel

Er blijkt uit het verslag van de raad van bestuur van 11 oktober dat met ingang van 11 oktober 2011 de' maatschappelijke zetel van de vennootschap verplaatst wordt naar: Kortrijksesteenweg 157 te 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Dirk Van Schil

gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011- Annexes du Moniteur belge

---

Ójpaeliitittea %ut'LkusKevtterceleft: easti9<PGtitiren ikeeteeel iiïó`t)iitíletietesliorftïttíó5.eteJffldl$(s1itC(e

filme ce rregtkt5161ffl99111 ttW oâtrg iei m atezelsw tte VeteliffleSraete VSe»:=1(Miifnée' fktititt#lstélilkts)

07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.05.2011, NGL 31.08.2011 11517-0278-016
23/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.05.2010, NGL 16.07.2010 10313-0404-016
30/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 03.06.2009, NGL 23.07.2009 09477-0265-016
21/04/2009 : GE205934
22/01/2009 : GE205934
02/06/2008 : GE205934
17/04/2007 : GE205934
14/12/2006 : GE205934
16/10/2006 : GE205934
23/01/2006 : GE205934
04/11/2005 : GE205934
03/11/2004 : GE205934
19/07/2004 : GE205934
01/07/2003 : GE205934
16/06/2003 : GEA029058
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.05.2016, NGL 31.08.2016 16512-0407-020

Coordonnées
OFFICINALL

Adresse
KORTRIJKSESTEENWEG 157 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande