OFTALMO DR. MYRIAM JANSSENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OFTALMO DR. MYRIAM JANSSENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 864.021.659

Publication

15/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 31.12.2013, NGL 10.01.2014 14006-0246-013
16/12/2013
ÿþMod Won! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN KUUNHANDEL

0 4 DEC, 2013

DENDERMONDE

Griffie

*i~mfll1~unii

1 187994*

YN

i

iw

Ondernemingsnr : 0864.021.659

Benaming

(voluit) : OFTALMO Dr. MYRIAM JANSSENS

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9400 Ninove, Aalstersesteenweg 135

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gesloten door het ambt van geassocieerd notaris Ingrid Evenepoel te Ninove, op 25 november 2013, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgelijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `OFTALMO Dr. MYRIAM JANSSENS de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing:

De vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, zevenhonderdentienduizend negenhonderdvijftig euro vierentwintig cent (¬ 710.950,24) bedragen, zoals blijkt uit de jaarrekening van 30 juni 2012, goedgekeurd op 31 december 2012 en neergelegd bij de Nationale Bank op 15 februari 2013.

Tweede beslissing:

De vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag zevenhonderdentienduizend negenhonderdvijftig euro vierentwintig cent (¬ 710.950,24) bedraagt, rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen en de statutaire bepalingen omtrent reserves.

Derde beslissing:

De vergadering beslist tot uitkering van een tussentijds dividend voor een totaal brutobedrag van zevenhonderdentienduizend negenhonderdvijftig euro vierentwintig cent (¬ 710.950,24).

De vergadering stelt aldus vast dat ingevolge deze beslissing de enige aandeelhouder een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van zijn tussentijds dividend.

De enige aandeelhouder verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 Wetboek inkomstenbelastingen 1992 onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing van tien procent (10%) van het tussentijds dividend.

Dit alles kadert in de wetgeving "overgangsbepalingen liquidatiebelasting" dat ingevoerd is in artikel 537 Wetboek inkomstenbelastingen 1992.

Vierde beslissing:

De vergadering ontslaat eenparig de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de revisor omtrent de kapitaalverhoging door inbreng in natura, daar alle aanwezige aandeelhouders erkennen afschrift van dit verslag ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

Conclusies van de bedrijfsrevisor:

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 21 november 2013, opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bedrijfsrevisor Bart Bosman, te 9800 Deinze, Guido Gezellelaan 116, luiden letterlijk als volgt:

" Ondergetekende, de Burg. BVBA Bedrijfsrevisor Bart Bosman, met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze, Guido Gezellenlaan 116, vertegenwoordigd door een vennoot de heer Bart Bosman, bedrijfsrevisor, werd aangesteld door de zaakvoerder van de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid OFTALMO Dr. MYRIAM JANSSENS, met maatschappelijke zetel te Aalstersesteenweg 135, 9400 Ninove, op 12 november 2013 om overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag op te maken aangaande de inbreng in natura ter gelegenheid van de kapitaalverhoging in de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid OFTALMO Dr. MYRIAM JANSSENS in uitvoering van artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen.

Ondergetekende wenst te benadrukken dat het verslag werd opgesteld onder volgende cumulatieve _opebgriende_ Q0rwaar er.;. ___ .............. ____w_u__.___._.___...___..______ ...... -----_-_____.-_--._ ..... ___........ Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

a)de algemene vergadering d.d. 25.11.2013 heeft voorafgaandelijk aan de kapitaalverhoging beoogd in onderhavig verslag, besloten tot toekenning van een netto-dividend ten belope van EUR 639.855,22 in toepassing van de in artikel 537 WIB bedoelde procedure.

b) de algemene vergadering heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 WIB bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te nemen als schuldvordering op naam van iedere aandeelhouder die ontstaat uit het besluit tot winstuitkering.

Ik bevestig bij deze op basis van de door mij uitgevoerde en in onderhavig rapport beschreven controlewerkzaamheden, en onder de hierboven beschreven cumulatieve opschortende voorwaarden, dat naar mijn mening:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in natura en quasi-inbreng van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid OFTALMO Dr. MYRIAM JANSSENS verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

- de beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

- de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

- indien aile vennoten besluiten om de ontvangen netto-dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zal als vergoeding voor deze inbreng 1662 nieuwe aandelen van de Burg. BVBAOFTALMO Dr. MYRIAM JANSSENS, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van EUR 639.855,22 worden uitgegeven. De nieuw uit te geven aandelen zullen als volgt worden toegekend :

-1.662 nieuwe aandelen aan mevrouw Myriam Janssens.

Huidig verslag wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle aandeelhouders van de vennootschap hun reeds uitgedrukte Intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering een of meerdere aandeelhouders niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Dit verslag werd, overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, opgesteld teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in natura van de in dit verslag opgenomen aandelen. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Tenslotte wil ik er tevens op wijzen dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Deinze op 21 november 2013

Burg. BVBA Bedrijfsrevisor Bart Bosman Vertegenwoordigd door

Bart Bosman Bedrijfsrevisor"

Een exemplaar van bovengenoemd revisoraal verslag zal met deze akte ondertekend en geregis-itreerd worden, en nadien met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Vijfde beslissing:

De vergadering ontslaat eenparig de voorzitter van het voorlezen van het bijzonder verslag van de zaakvoerder aangaande de inbreng in natura en kapitaalsverhoging overeenkomtig artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992, daar alle aanwezige aandeelhouders erkennen afschrift van dit verslag ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

Een exemplaar van bovengenoemd bijzonder verslag van de zaak-'voerder zal met deze akte ondertekend en geregistreerd worden, en nadien met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Zesde beslissing:

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijds dividend, zijnde zeshonderdnegenendertigduizend achthonderdvijfenvijftig euro tweeëntwintig cent (¬ 639.855,22) om het kapitaal te brengen van twintigduizend euro (¬ 20.000,00)) op zeshonderdnegenenvijftigduizend achthonderdvijfenvijftig euro tweeëntwintig cent (¬ 659.855,22), door uitgifte van duizend zeshonderdtweeënzestig 1.662,00) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde. Deze aandelen hebben dezelfde aard en bieden dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen en zullen in de winsten delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 Wetboek inkomstenbelastingen 1992.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de enige aandeelhouder van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, met name voor een totaal bedrag van zeshonderdnegenendertigduizend achthonderdvijfenvijftig euro tweeëntwintig cent (¬ 639.855,22) die hij heeft ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aanliet Belgisch Staatsblad

Zevende beslissing:

Tussenkomst  inschrijving op en volstorting van de eerste kapitaalverhoging:

Is vervolgens tussengekomen, de enige aandeelhouder, mevrouw Myriam Janssens, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzet dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart de enige aandeelhouder negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van zeshonderdnegenendertigduizend achthonderdvijfenvijftig euro tweeëntwintig cent (¬ 639.855,22) in de vennootschap in te brengen onder de voorwaarden omstandig omschreven in voormeld revisoraal verslag, bij wijze van kapitaalverhoging, wetende dat de resterende tien procent (1Q%) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort.

Vergoeding voor de inbreng:

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan de enige aandeelhouder, mevrouw Myriam Janssens, die aanvaardt, duizend zeshonderdtweeënzestig (1.662) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 Wetboek inkomstenbelastingen 1992, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

Vaststelling van de kapitaalverhoging:

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van zeshonderdnegenendertigduizend achthonderdvijfenvijftig euro tweeëntwintig cent (¬ 639.855,22) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op zeshonderdnegenenvijftigduizend achthonderdvijfenvijftig euro tweeëntwintig cent (¬ 659.855,22), vertegenwoordigd door duizend zeshonderdtweeënzestig (1.662) aandelen, zonder nominale waarde.

Achtste beslissing:

De vergadering beslist om artikel 5 van de statuten in overeenstemming te brengen met de nieuwe aandelen- en kapitaaltoestand. Voortaan luidt artikel 5 als volgt:

"Artikel 5. Kapitaal.

Het kapitaal is vastgesteld op zeshonderdnegenenvijftigduizend achthonderdvijfenvijftig euro tweeëntwintig cent (¬ 659.855,22), vertegenwoordigd door duizend zeshonderdtweeënzestig (1.662) gelijke aanderen zonder nominale waarde, met een fraktiewaarde van één/ duizend zeshonderd tweeënzestigste van het kapitaal."

Negende beslissing:

Als gevolg van deze wijzigingen, beslist de vergadering dat de statuten zullen worden aangepast aan de genomen beslissingen en dat een volledige coördinatie zal worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

De vergadering gelast ondergetekende notaris over te gaan tot de coördinatie van de statuten overeenkomstig de vigerende wetgeving.

Tiende beslissing:

De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien (10%) procent van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake.

Samen neergelegd met dit uittreksel:

- de expeditie van de akte, bevattende het verslag van de revisor omtrent de kapitaalverhoging door inbreng

in natura en het bijzonder verslag van de zaakvoerder;

- de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 31.12.2012, NGL 15.02.2013 13037-0215-013
03/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 30.12.2011, NGL 31.01.2012 12022-0414-013
01/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 24.01.2011, NGL 22.02.2011 11042-0109-013
19/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 25.01.2010, NGL 10.02.2010 10041-0232-013
12/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 20.02.2009, NGL 05.03.2009 09069-0096-013
28/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 21.01.2008, NGL 15.02.2008 08046-0298-013
20/02/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 15.01.2007, NGL 15.02.2007 07048-3745-013
03/02/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 31.12.2005, NGL 31.01.2006 06033-3929-013
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 19.12.2016, NGL 31.01.2017 17034-0588-014

Coordonnées
OFTALMO DR. MYRIAM JANSSENS

Adresse
AALSTERSESTEENWEG 135 9400 NINOVE

Code postal : 9400
Localité : NINOVE
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande