OMERICK

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : OMERICK
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 809.277.334

Publication

02/02/2015
ÿþ Mod Word 11.1

tA ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder

aan het

Belgisch Staatsbla

Gent

»bene flndenaarde

Griffie 2 1 1AN 2015



Ondernemingsnr : 0809.277.334 Benaming

(voluit) : Omerick (verkort)





Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Broekestraat 43 9667 Horebeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding en sluiting vereffening

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering dd 31 december 2014 gehouden op de maatschappellijke zetel blijkt dat:





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge.



Alle vennoten aanwezig zijn en dat de vergadering met éénparigheid van stemmen heeft besloten de vennootschap vroegtijdig te ontbinden en ter vereffenen en wei opo datum van heden 31 december 2014.





Aanwezigen:

1. Dierickx Martine vertegenwoordigde aandelen: 19/20

2. Paternoster Chris vertegenwoordigde aandelen: 1120

Dagorde:

1. beslissing tot ontbinding en vereffening van de vennootschap per 31/12/2014 2, kwijting te verlenen aan de zaakvoerders voor het uitgeoefend mandaat

3. Beslissing tot sluiting van de vereffening van de vennootschap per 31 11212014





Beraadslaging en besluiten.

De algemene vergadering gaat door op de maatschappelijke zetel onder het voorzitterschap van mevrouw Marinte Dierickx. De voorzitter stelt vast dat alle aandelen vertegenwoordigd zijn , zodat de algemene vergadering geldig kan beslissen. Na bespreking van de punten van de dagorde worden volgende beslissingen genomen:









Punt 1 : Beslissing tot ontbinding en vereffening van de vennootschap per 3111212014.



De vergadering beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap en stelt haar in vereffening vanaf heden. De vennootschap zal enkel nog bestaan voor de noodwendigheiden van haar vereffening. Aile stukken uitgaande van de ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is.

Punt 2: Kwijting te verlenen aan de zaakvoerders voor het uitgeoefend mandaat.



Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige zaakvoerders Paternoster Chris en Dierickx Martine. De vergadering besluit bij afzonderlijke stemming en met eenparigheid van stemmen , kwijting te verlenen aan de zaakvoerders voor de uitoefening van hun mandaat tot en met heden.











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versra : Naam en handtekening.

Punt 3: Beslissing tot sluiting van de vereffening van de vennootschap per 31/12/2014.

I3e vergadering stelt vast dat de vennootschap op heden geen activiteiten meer heeft, geen activa meer te verdelen heeft en dat alle schulden van de vennootschap vereffend zijn. De vergadering beslist , gezien alle aandeelhouders rechtsgeldig aanwezeig zijn, met eenpairgheid van stemmen , en gezien er geen verdere daden van vereffening dienen te gebeuren, om geen vereffenaar te benoemen en de ontbinding met te laten volgen door de sluiting van de vereffening. Bijgevolg verklaart de vergdering de vereffening gesloten en stelt zij vast dat de vennootschap Omerick VOF defenitief opgehouden heeft te bestaan.

De heer Paternoster Chris zal ten persoonlijke titel ien persoonlijke titel instaan voor het vervullen van alle eventuele nog bestaande en toekomstige verplichtingen.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende ten minste vijf jaren bewaard worden door mevrouw Dierickx Martine, Broekestraat 43, 9667 Horebeke.

Stemming

Alle voorafgaande beslissingen werden genomen met unanimiteit van stemmen.

De punten van de dagorde zijn hierbij afgehandeld en de voorzitter heft de algemene vergadering op , waarvan proces- verbaal te Horebeke op 31 december 2014

Paternoster Chris Dierickx Martine

Tegelijk neergelegd:

Verslag van de buitengewone algemene vergadering dd 31 december 2014

f

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

1 Voor-

behoden

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
OMERICK

Adresse
BROEKESTRAAT 43 9667 HOREBEKE

Code postal : 9667
Localité : Sint-Kornelis-Horebeke
Commune : HOREBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande