OMSORG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OMSORG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.555.336

Publication

02/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 17.03.2014, NGL 31.03.2014 14080-0151-013
02/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 18.03.2013, NGL 26.04.2013 13101-0252-012
28/03/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

16lAR2011

Griffie

IIII*IFt11011,j111

bef as Be Sta

fl

Ondememingsnr : O SS5 33C

Benaming : OMSORG

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Abdijstraat 15

9700 Oudenaarde

Onderwerp akte :OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor meester lise De Brauwere, geassocieerd notaris, met zetel van de

burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

l: aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael - De Brauwere" te Gent op vier maart tweeduizend en elf, ter "

neerlegging vbbr registratie op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, hetgeen volgt:

;; Dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht door:

1) Mevrouw Aelvoet Greet Maria Jeanne, geboren te Oudenaarde op 25 mei 1978, wonende :; te 9050 Gent (Gentbrugge), Ankerslaan 76, ongehuwd.

2) Mevrouw Aelvoet Katrien Marie Joëlle, geboren te Oudenaarde op 25 mei 1978, wonende

te 9050 Gent (Gentbrugge), Ankerslaan 76, ongehuwd.

De naam van de vennootschap luidt: "OMSORG".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9700 Oudenaarde, Abdijstraat 15.

;: De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlandse taalgebied

il en het tweetalige Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij besluit van de zaakvoerder(s).

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en in

het buitenland, alleen of in samenmerking met derden of als tussenpersoon

- psychotherapie;

- bemiddeling;

- tabacologie;

- diagnostiek;

- organisatie en beheer van een zorgcentrum in de ruimste zin van het woord;

- Het verlenen van adviezen, consulting van psychologische, diagnostische, juridische, financiële,

technische, commerciële of administratieve aard, het organiseren en uitgeven van cursussen en

opleidingen; dit alles in de ruimste zin; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks

op het vlak van psychotherapie, bemiddeling, tabacologie, diagnostiek, administratie en financiën,

verkoop, productie, en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van

alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en

raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen maatschappelijk doel;

- Het uitvoeren van studies, het geven, verkopen en organiseren van trainingen, opleidingen,

consulting, teambuilding, en zo meer; É;

i - Het geven van trainingen en opleiding als running coach;

- Het investeren in, aankopen en verkopen, ruilen, huren en verhuren van roerende en onroerende

goederen voor industriële, commerciële, bureel-, recreatie, bedrijfs- of privédoeleinden. i!

l! - Het toestaan van leningen en kredietopening aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, alsmede haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en dit zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er r; zelf belang bij heeft; alsmede mag zij alle financiële operaties verrichten, behalve deze welke

wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, omvattend í~ alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzondere het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties en staatsfondsen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling, en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende verhandelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, zij kan tevens borg stellen voor derden, bestuurders en vennoten, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake

In het algemeen mag de vennootschap alle daden stellen van zowel burgerlijke als commerciële aard, van roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel, of van die aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Dit alles is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en isvolledig en onvoorwaardelijk geplaatst.

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal.

Het kapitaal werd gevormd door inbreng in geld.

Het kapitaal is volgestort ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Geassocieerd notaris lise De Brauwere bevestigt dat het kapitaal is volgestort ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OMSORG", in oprichting bij Dexia Bank.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Voor onbepaalde duur werden tot gewone zaakvoerders benoemd:

- mevrouw Greet Aelvoet, wonende te 9050 Gent (Gentbrugge), Ankerslaan 76,

- mevrouw Katrien Aelvoet, wonende te 9050 Gent (Gentbrugge), Ankerslaan 76.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Indien de algemene vergadering daartoe beslist, wordt het saldo als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening. In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars worden benoemd overeenkomstig artikel 184 van het wetboek van vennootschappen.

Voor-

" behouden aanheb Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2011- Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

ean het,

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 oktober van ieder jaar en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel tot dertig september tweeduizend en twaalf.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde maandag van de maand maart om zeventien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden om twintig uur.

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

uit de minuut waarin geen bepalingen

of voorbehoud strijdig met de inhoud

van dat uittreksel voorkomen.

Geassocieerd notaris Ilse De Brauwere

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van oprichtingsakte van 04/03/2011, met bankattest.

mod 2.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
OMSORG

Adresse
ABDIJSTRAAT 15 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande