ONDERLINGE BORGSTELLING VOOR ZELFSTANDIGEN (VERKORT) OBZ

Divers


Dénomination : ONDERLINGE BORGSTELLING VOOR ZELFSTANDIGEN (VERKORT) OBZ
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 400.049.180

Publication

05/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.04.2014, NGL 28.04.2014 14107-0028-043
09/05/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0400.049.180

Benaming

(voluit) : ONDERLINGE BORGSTELLING VOOR ZELFSTANDIGEN

(verkort) : OBZ

Rechtsvorm : Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lange Kruisstraat 7, 9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : Mandaten

De raad van bestuur van 18 maart 2014 is eenparig akkoord met volgende regeling :

- De NVA.S.A.B. (wonende Meerkensdreef 7, 9880 Aalter), met als vaste vertegenwoordiger de heer André Van Maldegem (wonende Meerkensdreef 7, 9880 Aalter), neemt ontslag als bestuurder vanaf 18 maart 2014.

- De heer André Van Maldegem (wonende Meerkensdreef 7, 9880 Aalter), wordt benoemd tot bestuurder in voortzetting van het mandaat van de NV A.S.A.B. vanaf 1B maart 2014.

De algemene vergadering van aandeelhouders, gehouden op 15 april 2014, keurde deze regeling unaniem goed.

Gent, 15 april 2014

Georges SALAETS

Bestuurder

NEERGELEGD

2 4 2414

~ REcie VAi KO4pWAN~ , ~EOEhlT,.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/06/2014
ÿþ mod 11.1

-

r ,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr 0400.049,180

1111111iRlmill,m11111

bef

Be Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : ONDERLINGE BORGSTELLING VOOR ZELFSTANDIGEN

(verkort) OBZ

Rechtsvorm Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Lange Kruisstraat 7

9000 Gent

Onderwerp akte :Buitengewone algemene vergadering - Ontbinding - Benoeming vereffenaar

Uit het proces-verbaal verleden voor Christophe BLINDEMAN, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap niet de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE: GROO, BL1NDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op acht mei tweeduizend veertien, geregistreerd op het ri° registratiekantoor Gent 1, op 14 mei 2014, boek 253, bled 78, vak 17, ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00) en getekend door de adviseur-ontvanger Haegeman Sabine, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten is ; bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen met unanimiteit heeft genomen:

KENNISNAME VAN HET BIJZONDER VERSLAG OPGESTELD DOOR DE RAAD VAN BESTUUR OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 181 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN WAARIN HET VOORSTEL TOT ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP WORDT TOEGELICHT, EN WAARBIJ EEN: STAAT VAN ACTIVA EN PASSIVA VAN DE VENNOOTSCHAP IS GEVOEGD PER 31 MAART 2014. De voorzitter legt het voormeld verslag de dato 24 april 2014 van de raad van bestuur voor. Dit verslag geeft! een omstandige verantwoording van de voorgestelde ontbinding van de vennootschap.

Bij dit verslag is een staat van activa en passive van de vennootschap gevoegd vastgesteld op 31 maart 2014» zijnde minder dan 3 maanden voor deze.

De vergadering stelt vast dat er op de voormeld verslag geen opmerkingen worden gemaakt door de vennoten en zij beslist zich aan te sluiten bij de conclusies die erin vervat

KENNISNAME VAN HET VERSLAG VAN DE COMMISSARIS OVER VOORMELDE STAAT VAN ACTIVA EN PASSIVA OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 181 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN.

De vergadering onderzoekt vervolgens het voormeld verslag de dato 8 mei 2014 van de voormelde commissaris over de staat van activa en passive, gevoegd bij het voormeld verslag van de raad van bestuur. De vergadering stelt vast dat er op het voormelde verslag geen opmerkingen worden gemaakt door de vennoten en zij beslist zich aan te sluiten bij de conclusies die erin vervat zijn,

ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP.

De vergadering beslist tot de ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden.

Zij bestaat vanaf heden nog enkel voor haar vereffening,

KENNISNAME ONTSLAG VAN RECHTSWEGE VAN DE BESTUURDERS INGEVOLGE DE ONTBINDING KWIJTING AAN DE BESTUURDERS.

Ten gevolge van de ontbinding neemt de vergadering kennis van de van rechtswege beëindiging van bat mandaat van de bestuurders, zijnde;

1/de heer Van Maldegem, André Germain lvonna;

2/de heer STEYAERT Georges Camiel;

3/de heer BAUWENS Hilair August;

4/mevrouw PATTYN Chantai Adrienne;

5/de heer VANHAECKE Arnold Jozef;

Bide heer SALAETS Georges Lodewijk Jan Baptist;

7/de heer TALLOEN, Gerard Arthur;

8/de heer L'ENFANT, Omer Celine François.

De vergadering besluit om kwijting te verlenen voor de uitoefening van het mandaat dat gelopen heeft van 1 januari 2014 zijnde de aanvang laatste boekjaar tot op heden.

BENOEMING VAN EEN VEREFFENAAR OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 184 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN, VASTSTELLING VAN DE MACHTEN EN VERGOEDING VAN DE VEREFFENAAR EN SLUITEN VAN DE VRIJWARINGS- EN EXONERATIEOVEREENKOMST.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: BQ: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de peso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

De vergadering beslist het aantal vereffenaars vast te stellen op één.

Zij benoemt als vereffenaar: de heer Van Maldegem, André Germain lvonna, geboren te Eeklo op 20 maart 1951, gedomicilieerd en verblijvende te 9880 Aalter, Meerkensdreef 7, die zijn mandaat aanvaardt, onder het voorbehoud van de uitdrukkelijke goedkeuring van de toezichthoudende instelling overeenkomstig artikel 54 van het KB. van 30 april 1999 betreffende het statuut en de controle der maatschappijen voor onderlinge borgstelling.

Het mandaat van de vereffenaar zal bezoldigd zijn.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van Wetboek van vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten, voorzien in artikel 187 zonder dat hiervoor een nieuw besluit door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen insohrijving Hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs deze waarvan een openbaar of ministerfeel ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door één vereffenaar alleen.

Elk jaar legt de vereffenaar aan de algemene vergadering de jaarrekening voor met vermelding van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid. Na afloop van de vereffening en ten minste één maand vôbr de sluiting van de vereffening, legt de vereffenaar op de zetel van de vennootschap de rekeningen neer, samen met de stukken tot staving, dit overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering stelt vast dat het sluiten van een vrijwarings-en exoneratieovereenkomst buiten de bevoegdheid van de algemene vergadering valt. Een dergelijke overeenkomst kan wel door de individuele vennoten enerzijds en de vereffenaar anderzijds worden gesloten.

WIJZIGING VAN DE STATUTEN OVEREENKOMSTIG DE HIERVOOR TE NEMEN BESLISSINGEN.

De vergadering beslist de statuten van vennootschap aan te passen om deze in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen besluiten als volgt:

Vervanging van de tekst van de eerste alinea van artikel 1 als volgt:

"De vennootschap heeft de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en is in vereffening."

Vervanging van de tekst van de laatste alinea van artikel 3 als volgt:

"De vennootschap werd voor een onbeperkte duur opgericht en werd in vereffening gesteld blijkens procesverbaal van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door geassocieerd notaris Christophe Blindeman te Gent op 8 mei 2014."

TOEKENNING VAN VOLMACHTEN TOT HET VERVULLEN VAN DE WETTELIJKE EN OVERIGE VERPLICHTINGEN.

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de heer Tim Baart en de heer Guy Buelens, advocaten bij het kantoor Laga, elk van hen bevoegd om afzonderlijk te handelen en allen woonplaats kiezende te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 270, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van aile overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij aile private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsioketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap aile documenten te ondertekenen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christophe Blindeman

Samen hiermee neergelegd

De expeditie van het proces-verbaal inbegrepen de aanwezigheidslijst;

- De gecoördineerde statuten;

- Het bijzonder verslag van de raad van bestuur overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, met een staat van activa en passiva afgesloten op 31 maart 2014;

Hat verslag van de commissaris overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen; Een afschrift van de beschikking houdende bevestiging van de benoeming van de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch Staats bled

29/10/2014
ÿþ mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0400.049.180

Benaming

(voluit) Onderlinge Borgstelling voor zelfstandigen

(verkort) : OBZ

Rechtsvorm: Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Lange Kruisstraat 7

9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte: Sluiting vereffening

Uittreksel uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering van 5 september 2014:

"De vereffenaar brengt verslag uit over de vereffening en legt de rekeningen samen met de stukken tot, staving neer. De vergadering keurt het verslag unaniem goed.

De vergadering besluit over te gaan tot de sluiting van de vereffening van de vennootschap en stelt vast dat de vennootschap volledig heeft opgehouden te bestaan, en dit met ingang vanaf heden.

De vereffenaar, zijnde de heer André Van Maldegem, wonende te Aalter, Meerkensdreef 7, wordt eervol ontslagen en dit met ingang vanaf heden.

De commissaris, zijnde de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Deloitte Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem,: Berkenlaan 8B, vertegenwoordigd door de heer Dirk Vlaminclor, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 1831, Diegem, Berkenlaan 86 wordt eveneens eervol ontslagen en dit met ingang vanaf heden.

De vergadering dankt de heer Van Maldegem voor de door hem verrichte werkzaamheden als vereffenaar en verleent hem gehele en volledige kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat.

De vergadering dankt eveneens de commissaris voor de door hem verrichte werkzaamheden en verleent hem gehele en volledige kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat.

De boeken en de maatschappelijke documenten van de vennootschap zullen gedurende een termijn van minstens 5 jaar bewaard worden op de maatschappelijke zetel, Lange Kruisstraat 7, 9000 Gent.

De vergadering verzoekt de vereffenaar nog zorg te willen dragen voor de openbaarmaking van de: genomen beslissingen betreffende de sluiting van de vereffening."

Voor éénsluidend uittreksel

MONITEUR

22 -lu-BEL GISCH STA

II



BELGE NEERGELEGD

2814 AÏSBLA

I 0 SEP, 201/1

RECHTBALNUVAN

KOOP HAN bel' GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

André Van Maldegem

Vereffenaar

Hiermee tegelijkertijd neergelegd;

- pv van de bijzondere algemene vergadering van 5 september inbegrepen de aanwezigheidslijst.

MU% k- UA.« é (X0",

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/02/2014
ÿþ(Efl"

a

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~,s.....~.-..~...-. ~ ~ 1~EERG ~~~G~ 1

5 -02- 2e

RECHT, ANK VAN NT KOOPHAI~DET

MIII IIV01/0JM

Ondemerningsnr : 0400.049.180

Benaming (voluit) : ONDERLINGE BORGSTELLING VOOR ZELFSTANDIGEN '

(verkort) : OBZ

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lange Kruisstraat 7

9000 Gent

Onderwerp akte :Buitengewone algemene vergadering - Statutenwijziging

Uit het proces-verbaal verleden voor Christophe BLINDEMAN,' geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN" met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op vierentwintig januari tweeduizend veertien, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten is bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen heeft genomen:

WIJZIGING VAN DE ARTIKELEN 14 EN 15 VAN DE STATUTEN

De tekst van artikel 14 wordt integraal vervangen als volgt:

"Op het einde van elk burgerlijk jaar sluit de raad van bestuur de balans en de winst- en verliesrekening af, De;, nettowinst, zoals deze op de balans voorkomt, wordt als volgt verdeeld :

1. Vijf procent voor de wettelijke reserve. Deze verplichting neemt een einde wanneer deze reserve tien- procent van het maatschappelijk kapitaal bereikt;

2. Daarnaast mag de algemene vergadering aan de vennoten een dividend toekennen,

3. Het saldo wordt overgedragen naar het volgende boekjaar en/of op een reservefonds overgeschreven," De tekst van artikel 15 wordt integraal vervangen als volgt:

"Bij de ontbinding ingevolge om het even welke oorzaak, zal de Algemene Vergadering één of meer vereffenaars aanstellen, hun bevoegdheid bepalen en hun vergoeding vaststellen. Bij niet-aanstelling, ingevolge om het even welke oorzaak, worden van ambtswege de bestuurders met de vereffening belast. De vereffenaar kan slechts worden benoemd met goedkeuring van de controlerende instelling. De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de bevoegde voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, waarbij voormelde voorzitter tevens oordeelt over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan.

De vereffenaars zijn bevoegd tot aile verrichtingen vermeld in het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen anders beslist

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen, Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

ln afwijking van het bepaalde hiervoor is een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk mits naleving van de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen."

WIJZIGING VAN DE ARTIKELEN 4 EN 5 VAN DE STATUTEN De tekst van artikel 4 wordt integraal vervangen als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt. Het is deels veranderlijk, deels vast. Het wordt vertegenwoordigd door aandelen met een nominale waarde van zes euro en twintig cent. Het vast gedeelte wordt vastgesteld op honderdvijftigduizend en veertig euro (¬ 150.040,00). Het gedeelte van het kapitaal dat het vast gedeelte' overstijgt is veranderlijk. Het wordt verhoogd, respectievelijk verminderd, door de toetreding, respectievelijk , uittreding of uitsluiting van aandelen,

De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in een register van aandelen dat bewaard wordt op de zetel van de vennootschap en daar ter inzage is van de vennoten. Aan de vennoten die erom vragen, wordt een afschrift verstrekt van de inschrijvingen in het register van de vennoten die op hen betrekking hebben. Deze afschriften kunnen niet als bewijs tegen de vermeldingen in het register van aandelen gebruikt warden.

A. Overdracht onder de levenden

De aandelen zijn niet vrij overdraagbaar. Zij kunnen slechts worden overgedragen onder de levenden aan een vennoot of aan een derde mits naleving van de hierna vermelde overdrachtsprocedure.

Iedere overdracht moet steeds worden goedgekeurd bij besluit van de raad van bestuur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De kandidaat-overdrager van aandelen moet bij aangetekend schrijven de identiteit van de kandidaat-overnemer, de voorwaarden en desgevallend de prijs van overdracht meedelen aan de raad van bestuur. Goedkeuring

De raad van bestuur komt binnen de zes weken volgend op voormeld schrijven van de kandidaat-overnemer bijeen om te beslissen over de voorgestelde overdracht.

Het besluit tot goedkeuring zal genomen worden met een gewone meerderheid van stemmen van de raad van bestuur, De stem van de kandidaat-overdrager van aandelen-bestuurder wordt niet meegeteld.

weigering van de goedkeuring zat automatisch telden tot de inkoop van de aandelen door de vennootschap aan de gecorrigeerde waarde van het eigen vermogen op basis van de laatst goedgekeurde balans, Deze eigen vermogenswaarde wordt vastgesteld door een deskundige aangesteld door de raad van bestuur,

B. Overgang na overlijden

De overgang van aandelen wegens overlijden wordt beheerst door dezelfde regels als die die gelden voor de overdracht onder levenden,

De vennoten zijn slechts verantwoordelijk tot belope van het bedrag van de door hen onderschreven aandelen. Elk gewaarborgd coöperatief lid dient de hoedanigheid van vennoot te hebben gedurende de termijn van zijn borgstellingsovereenkomsten.

Alle aandelen dienen volgestort te zijn. Het aanvaarden als nieuwe vennoot of de overdracht van aandelen mag enkel geschieden onder voorwaarde van volstorting.

Het aantal aandelen dat een vennoot kan bezitten wordt beperkt tot twee derden (2/3) van het aantal aandelen dat het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt.

Elk aandeel geeft recht op één stem in de algemene vergadering. Nochtans mag geen enkele vennoot voor meer dan één vijfde (1/5) van de tegenwoordige of vertegenwoordigde aandelen, aan de stemming deelnemen." De tekst van artikel 5 wordt integraal vervangen ais volgt:

"Onverminderd de mogelijkheid van verzet door de controlerende instelling, voorzien in art. 12 van het K.B., beslist de raad van bestuur soeverein en bij gewone meerderheid over de toetreding, uittreding en uitsluiting van vennoten.

In geval een toetreding of uittreding wordt geweigerd, dient de raad van bestuur zijn beslissing niet met redenen te omkleden. De Raad van Bestuur kan te allen tilde een vennoot, voor wie de maatschappij geen verbintenissen meer waarborgt, onder meer uitsluiten, conform de wettelijk voorziene procedure, indien de vennoot afwezig was gedurende drie opeenvolgende jaarvergaderingen van de Algemene Vergadering van vennoten en hij daarenboven niet binnen een termijn van één maand reageert op het per aangetekende brief ter kennis gebrachte verzoek vanwege de Raad van Bestuur tot uitdrukkelijke en schriftelijke bevestiging Van zijn aandeelhouderschap en om eventuele opmerkingen met betrekking tot zijn uitsluiting aan de Raad van Bestuur mee te delen.

De vennoten mogen alleen in de loop van de zes eerste maanden van het boekjaar uittreden, Deze uittreding is alleen toegelaten als het maatschappelijk kapitaal daardoor niet wordt teruggebracht op een bedrag dat minder is dan het statutair vast gedeelte of het aantal vennoten daardoor niet wordt herleid tot minder dan drie. De raad van bestuur heeft het recht de bedragen toekomend aan een uitgesloten vennoot te bestemmen tot de terugbetaling van de schulden tegenover de vennootschap en tot de gehele of gedeeltelijke vereffening van de kredieten in hoofdsom, intresten en bijhorigheden waarvoor de vennootschap haar borgstelling heeft verleend. De uitgetreden of uitgesloten vennoten mogen de vereffening van de vennootschap niet vorderen. Zij hebben het recht hun deel te ontvangen zoals het zal blijken aan de hand van de balans van het boekjaar tijdens hetwelk zij uitgetreden zijn of de uitsluiting uitgesproken werd. In geen geval zullen zij recht hebben op meer dan de terugbetaling van hun inbreng."

WIJZIGING VAN ARTIKEL 3 VAN DE STATUTEN

De tekst van artikel 3 wordt integraal vervangen als volgt:

"De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9000 Gent, Lange Kruisstraat 7. Hij mag elders overgebracht worden in het Nederlandstalig of tweetalig landsgedeelte van België, bekend te maken in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, bij beslissing van de Raad van Bestuur.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld."

WIJZIGING VAN ARTIKEL 17 VAN DE STATUTEN

De tekst van artikel 17 wordt integraal vervangen als volgt:

"De vennoten doen woonstkeuze op het adres vermeld onder hun naam in het aandelenregister voor al hun rechten en verplichtingen voortvloeiende uit hun aandeelhouderschap alsook voor alle briefwisseling met de vennootschap. De vennoten zorgen er op eigen verantwoordelijkheid voor dat hun persoonlijke gegevens in het aandelenregister steeds actueel, juist en volledig zijn,

Ieder in het buitenland gedomicilieerde bestuurders, directeurs en vereffenaars doet voor de duur van zijn opdracht woonstkeuze op de zetel van de vennootschap, waar hem dagvaardingen en betekeningen betreffende de zaken van de vennootschap en de verantwoordelijkheid voor zijn bestuur, geldig kunnen worden gedaan met uitzondering van de oproepingen die zullen gebeuren overeenkomstig deze statuten." MACHTIGING TOT ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN.

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de heer Georges SALAETS, voornoemd, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, elk van hen bevoegd om afzonderlijk te handelen en allen woonplaats kiezende op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de

Op de laatste blz. van Luik Bevermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

4 k t r. behouden

aan het

' Belgisch

Staats blad

ÿV~or-

,.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christophe Blindeman

Samen hiermee neergelegd:

- De expeditie van het proces-verbaal, inbegrepen de aanwezigheidslijst;

- De gecoordineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

13/02/2014
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bil het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEU

6 -02

LGISCH SI

BE NEERGELEGD

" 201,

AATS31.

_GE

2 4 JAN. 2014

140R0EZeti-iferaT

19111121111

Voc bellot

aan

Belgt Staats

Ondernemingsnr : 0400.049.180

Benaming

(voluit) : Onderlinge Borgstelling voor Zelfstandigen

Rechtsvorm: Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Lange Kruisstraat 7, 9000 GENT

Onderwerp akte: Mandaten

De algemene vergadering van 16 april 2013 keurt met enparigheid van stemmen de hernieuwing van

volgend mandaat ais bestuurder goed voor de gebruikelijke statutaire periode van 6 jaar

- Gerard TALLOEN

Gent, 16 april 2013

Georges SALAETS

Bestuurder

J

..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Ftecto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

13/02/2013
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





11J111,111111

V beh aa Bel Staa

NEERGELEGD

01 FEB. 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHATffliLeTE GENT

Ondernemingsnr: 0400.049.180

Benaming (voluit) ; Onderlinge Borgstelling voor Zelfstandigen

(verkort) : OBZ

Rechtsvorm cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lange Kruisstraat 7

9000 Gent

Onderwerp akte:WIJZIGING STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Onderlinge Borgstelling voor Zelfstandigen", met zetel te 9000 Gent, Lange Kruisstraat 7 (opgericht bij akte verleden voor notaris Jean Adelin Claerhout te Gent op 21 december 1967), welk proces-verbaal werd opgemaakt door meester Ilse De Brauwere, geassocieerd notaris met zetel van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael-De Brauwere" tel Gent op tweeëntwintig januari tweeduizend dertien, hetgeen volgt:

- De vergadering heeft beslist om de statuten aan te passen aan de verplaatsing van de zetel van; de vennootschap naar 9000 Gent, Lange Kruisstraat 7, waartoe werd beslist door de raad van; bestuur op 21 augustus 2012, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 21i ?; september daarna onder nummer 2012-09-2110158274,

- De vergadering heeft beslist de bestaande tekst van artikel 3 van de van de

statuten te wijzigen en te vervangen door de tekst van artikel 3 zoals hierna

opgenomen in de nieuwe tekst van de statuten.

- De vergadering heeft beslist om het vast gedeelte van het kapitaal te verhogen met honderd vijfentwintigduizend drieëntwintig (125.023,00) euro, om het te brengen van vijfentwintigduizend en; zeventien (25.017,00) euro naar honderd vijftigduizend en veertig (150.040,00) euro, door; incorporatie in het vast gedeelte van het kapitaal van een bedrag van honderd vijfentwintigduizend drieëntwintig (125.023,00) euro, dat zal worden afgenomen van het veranderlijk gedeelte van heli kapitaal, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

ei - De vergadering heeft vastgesteld dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is.

- De vergadering heeft beslist de bestaande tekst van artikel 4 van de statuten te wijzigen en tel vervangen door de tekst van artikel 4 zoals hierna opgenomen in de nieuwe tekst van de statuten.

- De vergadering heeft beslist om de statuten aan te passen, omvattende onder meer: dei it wijziging en (her)for-mulering van de statutaire bepalingen inzake de overdracht van de aandelen, zodat de aandelen in geval van overlijden van een vennoot automatisch en van rechtswege overgaan op diens erfgenamen, inzake de uittreding en uitsluiting van de vennoten, inzake heti aantal aandelen dat bestuurders ais waarborg voor hun bestuur moeten geven, inzake de; beslissingen en beraadslagingen van de raad van bestuur, inzake de aanduiding van een specifieker bestuurder belast met specifieke taken en advisering van de raad van bestuur, inzake het dagelijkse ei bestuur, inzake de vergoeding aan de bestuurders, inzake deelneming aan en de beraadslaging; door de algemene vergadering, inzake de wijziging van de statuten, inzake de oproeping tot de algemene vergadering, inzake de winstverdeling en inzake de woonstkeuze door de vennoten.

il - De vergadering heeft beslist de clausule in verband met de automatische overgang van ii rechtswege van de aandelen in geval van overlijden van een vennoot op diens erfgenamen niet op :; te nemen.

i;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- Te dien einde heeft de vergadering beslist om de bestaande tekst van de statuten integraal te

vervangen door de volgende tekst:

"ARTIKEL 1 : NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid,

Haar naam luidt "ONDERLINGE BORGSTELLING VOOR ZELFSTANDIGEN", afgekort "OBZ",

met dien verstande dat ieder van deze benamingen afzonderlijk zal mogen gebruikt worden.

ARTIKEL 2 : DOEL VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap heeft tot doel:

1. Het verlenen van borgstellingsovereenkomsten in toepassing van het Koninklijk Besluit van 30 april 1999 betreffende het statuut en de controle der maatschappijen voor onderlinge borgstelling, hierna het K.B.;

2. Het uitvoeren van alle roerende en onroerende verrichtingen ter bevordering van het maatschappelijk doel;

3, Het bijstaan van gewaarborgde coöperatieve leden door een studie van hun financierings- en kredietbehoeften en van de voorwaarden voor de kredieten die worden gewaarborgd of gewaarborgd kunnen worden, het optreden als intermediair voor deze kredieten;

4. Het uitoefenen van elke verrichting die valt binnen het kader van de activiteiten;

5. Door middel van inbreng, opslorping of intekening deelnemen in alle Belgische ondernemingen of vennootschappen met een gelijkaardig, overeenkomstig of verbonden doel;

ARTIKEL 3 : ZETEL EN DUUR VAN DE VENNOOTSCHAP

De maatschappelijke zetel is gevestigd Lange Kruisstraat 7, 9000 Gent. Hij Kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), bekend te maken in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De duur van de vennootschap is onbepaald.

ARTIKEL 4 : KAPITAAL VAN DE VENNOOTSCHAP

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt, Het is deels veranderlijk, deels vast. Het wordt vertegenwoordigd door aandelen met een nominale waarde van zes EURO en twintig cent. Het vast gedeelte wordt vastgesteld op honderd vijftigduizend en veertig (150.040,00) euro. Het gedeelte van het kapitaal dat het vast gedeelte overstijgt is veranderlijk. Het wordt verhoogd respectievelijk verminderd door de toetreding, respectievelijk uittreding of uitsluiting, bijneming of terugneming van aandelen.

De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in een aandelenregister dat bewaard wordt op de zetel van de vennootschap en daar ter inzage is van de vennoten. Aan de vennoten die erom vragen, wordt een afschrift verstrekt van de inschrijvingen in het register van de vennoten die op hen betrekking hebben. Deze afschriften kunnen niet als bewijs tegen de vermeldingen in het register van de vennoten gebruikt worden,

De aandelen zijn niet overdraagbaar aan derden. Mits voorafgaandelijke machtiging van de raad van bestuur, mogen zij evenwel onder de vennoten afgestaan worden. Om het even welke andere afstand, inpandgeving, schenking of rechtstreekse en onrechtstreekse vervreemding van maatschappelijke aandelen is nietig en van generlei waarde tegenover de vennootschap.

Ingeval van overlijden van een vennoot komt de waarde van zijn aandelen, in de vorm van een scheidingsaandeel, toe aan diens erfgenamen. De waarde van het scheidingsaandeel waarop de erfgenamen recht hebben, is gelijk aan de nominale waarde van de aandelen op het moment van de inbreng.

De vennoten zijn slechts verantwoordelijk tot befope van het bedrag van de door hen onderschreven aandelen.

Elk gewaarborgd coöperatief lid dient de hoedanigheid van vennoot te hebben gedurende de termijn van zijn borgstellingsovereenkomsten.

Alle aandelen dienen volgestort te zijn. Het aanvaarden als nieuwe vennoot of het bijnemen van aandelen mag enkel geschieden onder voorwaarde van volstorting.

Het aantal aandelen dat een vennoot kan bezitten wordt beperkt tot twee/derden (2/3) van het aantal aandelen dat het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt.

Elk aandeel geeft recht op één stem in de algemene vergadering. Nochtans mag geen enkele vennoot voor meer dan één/vijfde van de tegenwoordige of vertegenwoordigde aandelen, aan de stemming deelnemen.

ARTIKEL 5 : TOETREDING, UITTREDING, UITSLUITING

Onverminderd de mogelijkheid van verzet door de controlerende instelling, voorzien in art. 12 van het K.B., beslist de raad van bestuur soeverein en bij gewone meerderheid over de toetreding, uittreding en uitsluiting van vennoten, alsook over het bijnemen of terugnemen van aandelen door vennoten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoeici'ed" aan het Belgisch Staatsblad

V

mod 11.1



in geval een toetreding, uittreding, bijneming of terugneming wordt geweigerd, dient de raad van bestuur zijn beslissing niet met redenen te omkleden. De Raad van Bestuur kan te allen tijde een aandeelhouder, voor wie de maatschappij geen verbintenissen meer waarborgt, onder meer uitsluiten, conform de wettelijk voorziene procedure, indien de aandeelhouder afwezig was gedurende drie opeenvolgende jaarvergaderingen van de Algemene Vergadering van aandeelhouders en hij daarenboven niet binnen een termijn van één maand reageert op het per aangetekende brief ter kennis gebrachte verzoek vanwege de Raad van Bestuur tot uitdrukkelijke en schriftelijke bevestiging van zijn aandeelhouderschap en om eventuele opmerkingen met betrekking tot zijn uitsluiting aan de Raad van Bestuur mee te delen.

De vennoten mogen alleen in de loop van de zes eerste maanden van het boekjaar uittreden. De raad van bestuur heeft het recht de bedragen toekomend aan een uitgesloten vennoot te bestemmen tot de terugbetaling van de schulden tegenover de vennootschap en tot de gehele of gedeeltelijke vereffening van de kredieten in hoofdsom, intresten en bijhorigheden waarvoor de vennootschap haar borgstelling heeft verleend. De uitgetreden of uitgesloten vennoten mogen de vereffening van de vennootschap niet vorderen. Zij hebben het recht hun deel te ontvangen zoals het zal blijken aan de hand van de balans van het boekjaar tijdens hetwelk zij uitgetreden zijn of de uitsluiting uitgesproken werd. In geen geval zullen zij recht hebben op meer dan de terugbetaling van hun inbreng.

ARTIKEL 6 : BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit tenminste vijf personen, die een college vormen, ledere bestuurder moet tenminste vijfhonderd aandelen van de vennootschap onderschreven hebben, die ze als waarborg voor hun bestuur zullen geven. De raad van bestuur kiest zijn voorzitter onder zijn leden. In geval van afwezigheid zal de vergadering voorgezeten worden door het lid door zijn collega's aangeduid. De bestuurders worden door de algemene vergadering benoemd voor een termijn van zes jaar. Nochtans wordt de orde van hun uittreding onmiddellijk door uitloting vastgesteld, op zulke wijze dat om de twee jaar één/vijfde van de raad van bestuur tot herkiezing onderworpen wordt. Ze mogen herkozen worden en kunnen te allen tijde door de algemene vergadering afgezet worden, De raad van bestuur mag voorlopig in de vervanging van een in gebreke blijvend, overleden of ontslagnemend bestuurder voorzien. Deze bestuurder zal zijn ambt tot bij de eerstkomende algemene vergadering waarnemen.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersonen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. ARTIKEL 7 : BEVOEGDHEDEN EN BESLISSINGEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR

1. Vergaderingen : de raad van bestuur komt samen op uitnodiging van de voorzitter, die verplicht is een vergadering aan te leggen wanneer ten minste twee van de bestuurders het vragen.

2. Beslissingen : de beslissingen moeten genomen worden bij meerderheid van stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde leden. In geval van gelijkheid van stemmen geeft de stem van de fungerende voorzitter de doorslag. Elke bestuurder die verhinderd is de vergadering bij te wonen kan zich door een ander bestuurder per brief of per mail laten vertegenwoordigen. Evenwel kan geen enkel bestuurder over meer dan twee stemmen beschikken. De beslissingen van de raad van bestuur zijn enkel geldig wanneer tenminste drie leden aanwezig zijn. De processen-verbaal van de beraadslagingen van de raad van bestuur worden getekend door twee bestuurders die aan de deliberatie hebben deelgenomen. De uittreksels ervan worden als gelijkluidend ondertekend door de voorzitter of een lid van het directiecomité.

3. Bevoegdheden : de raad van bestuur bezit de meest uitgebreide machten van bestuur en beschikking, binnen de perken van de statuten. De raad van bestuur oefent de effectieve leiding uit. Al hetgeen niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoort ligt in de bevoegdheid van de raad van bestuur.

Inzonderheid en alleen indien vallend binnen het kader van het maatschappelijk doel van de vennootschap verleent hij de borgtochten van de vennootschap met of zonder hoofdelijkheid, verleent aile voorrechten en hypotheken, inpandgevingen en alle andere waarborgen, verzaakt aan alle zakelijke rechten , voorrechten en rechtsvorderingen tot ontbinding, geeft handlichting van elke hypothecaire of bevoorrechte inschrijving, overschrijving, beslagneming en verzet, koopt en verkoopt roerende en onroerende goederen, huurt, verhuurt, ruilt, avaleert handelspapieren, ontleent, vertegenwoordigt de vennootschap in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-°beFinugQn

aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voor-°beliob ri aan het Belgisch Staatsblad

handelingen, stelt het huishoudelijk reglement van de vennootschap vast, doet aile betalingen,' benoemt en ontslaat de leden van het personeel, bepaalt hun wedden en geldelijke toestand. ARTIKEL 8 : DAGELIJKS BESTUUR

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap overdragen aan twee of meer van haar leden die de titel voeren van gedelegeerd bestuurder,

ARTIKEL 9 : DIRECTIECOMITE

De raad van bestuur mag haar bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking mag hebben op de bepaling van het algemeen beleid, het toezicht op het beleid of op de bevoegdheden die krachtens het Wetboek van Vennootschappen uitsluitend aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Het directiecomité bestaat uit ten minste twee leden en vormt een college, beslissend overeenkomstig de bepalingen van artikel zeven van deze statuten en overeenkomstig de regels voor beraadslagende vergaderingen. De gedelegeerde bestuurders zullen steeds deel uitmaken van het directiecomité.

De Raad van Bestuur kan binnen haar schoot een specifieke bestuurder aanduiden of specifieke comités oprichten welke belast worden met specifieke taken en de raad van bestuur adviseren. ARTIKEL 10 : VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt geldig verbonden door de handtekening van twee leden van de raad van bestuur, van een gedelegeerd bestuurder of een lid van het directiecomité, zonder dat deze het bewijs van hun machten aan derden moeten verstrekken, en dit ook voor aangelegenheden die het dagelijks bestuur van de vennootschap overschrijden.

In geval van dringende noodzakelijkheid, mag de raad van bestuur aan een derde een bijzondere, schriftelijke lastgeving verlenen voor een bepaalde verrichting teneinde de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren.

ARTIKEL 11 : VERGOEDING AAN DE BESTUURDERS

De Algemene Vergadering beslist bij gewone meerderheid over de toekenning van tantièmes, presentiegelden of andere vergoedingen die de bezoldiging vormen van de bestuurders.

De Raad van Bestuur kan bijzondere diensten vergoeden welke door één of ander bestuurder ten bate van de vennootschap worden gepresteerd.

ARTIKEL 12 : ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering 'vergadert op uitnodiging van de raad van bestuur. Zij moet bijeengeroepen worden telkens vennoten, die ten minste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal bezitten, hierom verzoeken bij aangetekend schrijven, gericht tot de voorzitter van de raad van bestuur en de dagorde bevattende; in dit geval moet de vergadering ten laatste binnen de maand na deze aanvraag bijeengeroepen worden. De algemene vergadering heeft de meest uitgebreide machten om die daden die de vennoten wanbelangen te doen of te bevestigen, uitgezonderd de daden die onder de bevoegdheid vallen van de raad van bestuur, De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de derde dinsdag van de maand april van elk jaar, op de plaats die in de oproeping aangeduid wordt. De beslissingen worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen tenzij een andere, wettelijk vastgelegde, meerderheid vereist is.

Deze algemene vergadering neemt kennis van het verslag van de raad van bestuur alsmede van de balans en de winst- en verliesrekening; beslist over de aan de bestuurders te geven opheffingen; beslist over de verdeling van de winsten; benoemt en ontslaat de bestuurders. De vergadering mag enkel beraadslagen over hetgeen in haar dagorde vermeld werd.

De oproepingen tot de algemene vergadering worden gedaan hetzij per schriftelijke kennisgeving aan de vennoten, ten minste acht dagen voor de vergadering, het bewijs van de overhandiging zal voldoende blijken uit de melding die hiervan gedaan zal worden in het register der notulen van de raad van bestuur of van het directiecomité, hetzij door een enige bekendmaking in minstens één dagblad of weekblad, ten minste acht dagen voor de vergadering. Elk lid dat, op de dag van de algemene vergadering, spijts een ingebrekestelling, te kort blijft schieten aan gelijk welke verbintenis ten overstaan van de vennootschap, mag niet deelnemen aan de stemmingen en verkiezingen.

Om aan de vergadering deel te nemen en om het stemrecht uit te oefenen, moeten de vennoten tenminste vijf dagen voor de vergadering, hun inzicht tot deelneming bij de zetel van de vennootschap bekendmaken. Zij hebben het recht om zich op de Algemene Vergadering door een daartoe bijzonder gemachtigd vennoot te laten vertegenwoordigen. Een vennoot kan slechts met één volmacht aan de stemming deelnemen,

De volmacht van de lasthebber zal, vijf dagen voor de vergadering op de zetel van de vennootschap neergelegd warden.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De Algemene Vergadering mag geldig beslissen welke ook het aantal is van de aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, ingeval van afwezigheid, door een bestuurder, aangeduid door de raad van bestuur. Twee stemopnemers en een secretaris worden door de algemene vergadering benoemd.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De Raad van Bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, aile Algemene Vergaderingen, dus zowel de jaarvergadering als alle andere Algemene Vergaderingen, één enkele keer drie weken uit te stellen. Dergelijke verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering hieromtrent.

De processen-verbaal van de algemene vergadering worden ondertekend door de voorzitter, de tegenwoordige bestuurders, alsook door de leden die het wensen te doen. De uittreksels ervan worden als gelijkluidend ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur of een lid van het directiecomité.

ARTIKEL 13: WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Voor wijzigingen aan de statuten, moeten op de Algemene Vergadering minstens de helft van de maatschappelijke aandelen aanwezig zijn en de voorstellen moeten door de twee derden van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen aangenomen worden.

Indien op de eerste Algemene Vergadering tenminste de helft van de maatschappelijke aandelen niet aanwezig is, zal de tweede vergadering geldig beraadslagen, onverschillig het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen.

ARTIKEL 14: WINSTVERDELING

Op het einde van elk burgerlijk jaar sluit de raad van bestuur de balans en de winst- en verliesrekening af. De nettowinst, zoals deze op de balans voorkomt, wordt als volgt verdeeld :

1. Vijf procent voor de wettelijke reserve. Deze verplichting neemt een einde wanneer deze reserve tien procent van het maatschappelijk kapitaal bereikt;

2. Naast de eventuele vergoeding aan de bestuurders overeenkomstig artikel 10 van de statuten mag de algemene vergadering aan de vennoten op het gestorte bedrag van hun aandelen een dividend toekennen dat evenwel niet meer mag bedragen dan de maximum rentevoet vastgesteld door de Koning ter uitvoering van de wet van 20 juli 1955 houdende instelling van een Nationale Raad voor de Coöperatie. Indien dit bedrag voor minder dan een jaar gestort bleef, kan de winstuitkering pro-rata temporis gebeuren;

3. Het saldo wordt overgedragen naar het volgende boekjaar en/of op een reservefonds overgeschreven,

ARTIKEL 15 : VEREFFENING

Bij de ontbinding ingevolge om het even welke oorzaak, zal de Algemene Vergadering één of meer vereffenaars aanstellen, hun bevoegdheid bepalen en hun vergoeding vaststellen. Bij niet-aanstelling, ingevolge om het even welke oorzaak, worden van ambtswege de bestuurders met de vereffening belast. De vereffenaar kan slechts worden benoemd met goedkeuring van de controlerende instelling en treedt pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of homologatie van de benoeming. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikélen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen anders beslist.

In geval van vereffening zal na aanzuivering van het gehele passief en de terugbetaling aan de vennoten van hun inbreng, het vereffeningsoverschot worden toegewezen aan een tot het net van beroepskrediet toegetreden kredietvereniging of bij gebreke daaraan, aan het Participatiefonds als bedoeld in artikel 73 tot 84 van de wet van 28 juli 1992 houdende fiscale en financiële bepalingen.

De vennootschap kan enkel fuseren met één of meer tot het net van het beroepskrediet toegetreden of toe te treden verenigingen en kan zich enkel splitsen in tot het net van het beroepskrediet toegetreden of toe te treden verenigingen.

De vennootschap kan enkel overgaan tot een inbreng of overdracht van een algemeenheid of van een bedrijfstak aan een tot het net van het beroepskrediet toegetreden of toe te treden vereniging.

ARTIKEL 16 : HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Alle schikkingen, bij de wet of door deze statuten niet voorzien, zullen aan de hand van een huishoudelijk reglement kunnen getroffen worden. Dit reglement dient voor de raad van bestuur opgesteld en door de algemene vergadering goedgekeurd te worden; na goedkeuring worden de bepalingen voor alle leden verplichtend. Alleen de raad van bestuur heeft het recht het huishoudelijk reglement op te stellen of er wijzigingen in aan te brengen. De algemene vergadering kan slechts in haar geheel het ontwerp van het reglement, of van wijzigingen eraan, die haar voorgelegd worden, goedkeuren of verwerpen.

ARTIKEL 17 : WOONSTKEUZE

De vennoten doen woonstkeuze op het adres vermeld onder hun naam in het aandelenregister voor al hun rechten en verplichtingen voortvloeiende uit hun aandeelhoudersschap alsook voor alle briefwisseling met de vennootschap, De vennoten zorgen er op eigen verantwoordelijkheid voor dat hun persoonlijke gegevens in het aandelenregister steeds actueel, juist en volledig zijn."

- De vergadering heeft beslist de benoeming ais bestuurder te bevestigen van de naamloze vennootschap "ALGEMEEN STUDIE- EN ADVIESBUREAU", afgekort "A.S.A.B.", met zetel te Aalter,

Op de laatste biz, van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-'befioien aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voor-'behoûe'en

aan het Belgisch

Staatsblad

\;"--

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2013 - Annexes du Moniteur belge



Meerkensdreef 7, ondernemingsnummer 0441.754,628, met als vaste vertegenwoordiger de heer VAN MALDEGEM André, voor een termijn van zes jaar.

Welke benoeming overeenkomstig artikel 6 van de statuten voorlopig werd beslist door de raad van bestuur op 26 juni 2012, in vervanging van de ontsiagnemend bestuurder, de heer André Van Maldegem, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 25 september daarna onder nummer 2012-09-2510159748, Die heeft verklaard dit mandaat van bestuurder te aanvaarden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

uit de minuut waarin geen bepalingen of voorbehoud strijdig met de inhoud van tegenwoordig uittreksel voorkomen.

Geassocieerd notaris Ilse De Brauwere

Tegelijk hiermee neergelegd:

1. uitgifte van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 22/01/2013;

2. Coördinatie van de statuten van 31/01/2013.







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : haam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/09/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0400.049.180

Benaming

(voluit) : ONDERLINGE BORGSTELLING VOOR ZELFSTANDIGEN (verkort) : OBZ

Rechtsvorm : Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Graaf van Vlaanderenplein 19, 9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : Mandaten

De raad van bestuur van 26 juni 2012 is eenparig akkoord met volgende regeling :

- De heer André Van Maldegem (wonende Meerkensdreef 7, 9880 Aalter), neemt ontslag als bestuurder en ais lid van het directiecomité van OBZ.

- De NV A.S.A.B.(wonende Meerkensdreef 7, 9880 Aalter), met ais vaste vertegenwoordiger de heer André

Van Maldegem (wonende Meerkensdreef 7, 9880 Aalter), wordt benoemd tot bestuurder in vervanging van het mandaat van de heer André Van Maldegem, tot bij de eerstkomende algemene vergadering.

- De raad van bestuur is akkoord met de nieuwe samenstelling van het directiecomité (twee gedelegeerde

bestuurders) :

- de heer Arnold Vanhaecke, voorzitter (wonende Rechtstraat 60," 9160 Lokeren)

- de heer Georges Salaets, lid (wonende Van Maerlantstraat 24, 8020 Oostkamp)

Deze wijzigingen in de raad van bestuur en het directiecomité gelden vanaf 26.06.2012.

Gent, 26 juni 2012

Georges SALAETS

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

I IFIl II II Ii 11111111'

*iaiss~aa"

v bel' aa Be Sta

R

NEERGELEGD

1 il SEP. lUlt

RECHTBANK l,AN KOOPHANG~eTC GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

21/09/2012
ÿþ r _7, +C ry Mod 'Nard 11.1

`]~ r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

~ `~'.~_I

Voorbehouden fl1111 111111 11111 lflllIlI INI~IN~

aan het " iaisea~a*

Belgisch Staatsblac

NEERGELEGD-

12 -09- 2012

RECHTBANK VAN

ICOOPHAMEh TE GENT

s

Ondernemingsnr : 0400.049.180

Benaming

(voluit) : ONDERLINGE BORGSTELLING VOOR ZELFSTANDIGEN (verkort) : OBZ

Rechtsvorm : Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Graaf van Vlaanderenplein 19, 9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte r Maatschappelijke zetel : verplaatsing

De raad van bestuur heeft in zijn zitting van 21 augustus 2012 beslist de maatschappelijke zetel van de maatschappij te verplaatsen naar:

Lange Kruisstraat 7

9000 GENT

Deze wijziging geldt vanaf 21 augustus 2012.

Gent, 21 augustus 2012

Georges SALAETS

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

03/09/2012
ÿþ r#:ii)~~1~; ~ Mod Wort! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iIil! llII Juli 111111111111111 1111f 1111111111111

*iaiasaoo"

NEERGELEGD

23M6.2¬ !12

RECHTlke WAN

KOOPHANTE GENT

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsklad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0400.049.180

Benaming

(voluit): Onderlinge Borgstelling voor Zelfstandigen

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Graaf van Vlaanderenplein 19, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Mandaten

De algemene vergadering van 17 april 2012 keurt met éénparigheid van stemmen de hernieuwing van

volgend mandaat als bestuurder goed voor de gebruikelijke statutaire periode van 6 jaar ;

- André VAN MALDEGEM

De algemene vergadering van 17 april 2012 neemt nota van het ontslag van de heer Jan VAN DER MEERSCH als bestuurder, ingaand op 17 april 2012 en aanvaardt dit ontslag.

De algemene vergadering van 17 april 2012 keurt met éénparigheid van stemmen de hernieuwing van

volgende mandaten als lid van het controlecomité goed voor de in het huishoudelijk reglement

bepaalde periode (3 jaar)

- Kurt DELTOMBE

- Georges SALAETS

BENOEMING COMMISSARIS

De algemene vergadering van aandeelhouders dd 17 april 2012 benoemt als commissaris voor een periode van drie jaar, die automatisch een einde zal nemen ter gelegenheid van de algemene jaarvergadering die zal gehouden worden in het jaar 2015, de revisorenfirma "Deloitte Bedrijfsrevisoren (B-00025)" BV o.v.v.e. CVBA, Berkenlaan 8B, 1831 Diegem, vertegenwoordigd door de heer Dirk Viaminckx (N-A01978)

Gent, 17 april 2012

Georges SALAETS

îeiewititide4

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 17.04.2012, NGL 22.05.2012 12123-0055-038
03/05/2011
ÿþti

Ondernemingsnr : 0400.049.180

Benaming

(voluit) : Onderlinge Borgstelling voor Zelfstandigen Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : Graaf van Vlaanderen plein 19, 9000 Gent

Onderwerp akte : Mandaten als bestuurder

De algemene vergadering van 19 april 2011 keurt met éénparigheid van stemmen de hernieuwing van

volgende mandaten als bestuurder goed voor de gebruikelijke statutaire periode van 6 jaar :

- Hilair BAUWENS

- Georges STEYAERT

De algemene vergadering van 19 april 2011 neemt nota van het ontslag van de heer Noël PAUWELS als bestuurder, ingaand op 20 april 2011 en aanvaardt dit ontslag.

De Raad van Bestuur van 19 april 2011 benoemt de heer Amold VANHAECKE als voorzitter van de raad van bestuur vanaf 20 april 2011.

Gent, 19 april 2011

Georges Salaets

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mai 2.1

Mye In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



II

X11066916'



NEERGELEGD

2 0 -04- 2011

RECF~'8,('ye~í~ ENT KOO~H



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2011- Annexes du Moniteur belge

02/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 19.04.2011, NGL 26.04.2011 11092-0146-037
21/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 20.04.2010, NGL 18.05.2010 10121-0033-043
26/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 31.03.2009, NGL 19.05.2009 09154-0115-039
06/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 08.04.2008, NGL 30.04.2008 08114-0346-044
04/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 03.04.2007, NGL 23.05.2007 07152-0106-044
26/04/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 04.04.2006, NGL 19.04.2006 06109-0246-014
28/04/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 12.04.2005, NGL 21.04.2005 05123-0013-018
21/06/2004 : GE101704
06/05/2004 : GE101704
02/04/2003 : GE101704
30/04/2002 : GE101704
30/06/2001 : GE101704
01/01/1997 : GE101704
01/01/1993 : GE101704
22/04/1992 : GE101704
01/01/1992 : GE101704
01/01/1989 : GE101704
01/01/1988 : GE101704
28/05/1987 : GE101704
03/04/1986 : GE101704
01/01/1986 : GE101704

Coordonnées
ONDERLINGE BORGSTELLING VOOR ZELFSTANDIGEN (…

Adresse
9000 Gent

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande