ONDERNEMER2

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ONDERNEMER2
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 523.976.578

Publication

28/03/2013
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

19 MAART 2013

Rr:(.11Cdf#iaeK VAN KOOPHANDEL TE C~r

Voor- *13049644*

behouden 111111

aan het

Belgisch

Staatsblad



Ondernemingsnr : S 9.

Benaming (voluit) :ONDERNEMER2

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :Molenstraat 3A, 9880 Aalter

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Roel MONDELGERS, te Aalter, op 14 maart 2013 dat:

1/ De heer VAN NEVEL Willem Stefaan Denie, geboren te Brugge op 2 september 1980, rijksregisternummer 80.09.02-253.72, echtgenoot van mevrouw DE BAETS Nítasja, wonende te 9880 Aalter, Molenstraat 3A.

Hij verklaart te zijn gehuwd onder het wettelijk stelsel blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Frits Guisson, te Aalter, op 21 augustus 2006.

Hij verklaart geen enkele akte van wijziging, verklaring of vereffening aangaande hun huwelijkse voorwaarden te hebben verleden.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, onder de benaming ONDERNEMER2.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9880 Aalter, Molenstraat 3A.

Doel

Deze vennootschap heeft tot doel :

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1,Het ontwerpen, specifiëren en realiseren van besturingssystemen en IT-

implementaties voor industriële en burotica doeleinden, dit in de ruimste

zin van het woord;

2,De implementatie van technische ontwerpen en machinebouw;

3. Het verstrekken van opleidingen en coachen van ondernemers en hun

medewerkers;

4,Adviesverlening op gebied van technische analyses en bedrijfsprocessen in

de ruimste zin van het woord;

5, Specialisatie in engineeringsopdrachten en projectbegeleiding;

6,De activiteit van interimmanagement;

7. Het ter beschikking stellen van derden onder welke vorm ook, van

benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software en management.

8.De organisatie van en deelname aan tentoonstellingen, evenementen en

beurzen;

9, Trainen, coachen en begeleiden van sportactiviteiten en sportevenementen;

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Vooir- Luik B - vervolg

behouden

aan het

e g sc

Staatsblad

10. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe produkten en technologiën en hun toepassingen evenals het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

11. De aan- en verkoop evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen evenals het optreden als tussenpersoon bij voormelde verrichtingen;

12. De onderneming mag op om het even welke manier alle activiteiten uitoefenen die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel bevorderen en op enigerlei wijze aan zo een activiteit deelnemen;

13. Zij kan participeren of een fusie aangaan met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling;

14. Zij kan eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren. Dit binnen de wettelijke beperkingen;

15. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, ondermeer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven , inclusief de eigen handelszaak;

16. Het waarnemen van bestuursopdrachten en -mandaten, het optreden als vereffenaar en het uitoefenen van opdrachten en functies.

17. Het verlenen van diensten en adviezen van welke aard dan ook aan derden.

18. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coordineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

19. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa.

20. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen;

II. VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht,

), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of





Luik B - vervolg

aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3.Ret toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg

stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden

zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn,

spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

eet wordt vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal is volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), waarbij elk aandeel werd onderschreven door inbrengen in geld als volgt:

1/ De heer VAN NEVEL Willem, voornoemd, ten belope van achttienduizend

zeshonderd euro (le 18.600,00) in contanten, volgestort voor twaalfduizend vierhonderd euro (e 12.400,00) in ruil waarvoor hij 186 aandelen zonder vermelding van waarde als vergoeding ontvangt.

VENNOOT AANTAL AAAïtDELEN

VAN NEVEL Willem 166

TOTAAL AANDELEN 166

De oprichter verklaart en erkent dat op ieder aandeel waarop hij in geld heeft ingeschreven een bedrag als voormeld is gestort, zodat voor alle aandelen samen de som van twaalfduizend vierhonderd euro (E 12.400,00)

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

thans ter beschikking is van de vennootschap.

BEWIJS VAN DEPONERING

De instrumenterende notaris bevestigt de deponering van het gestorte kapitaal op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij KBC bank.

Het bewijs van deponering, in de vorm van een attest op 14 maart 2013 afgeleverd door genoemde financiële instelling, is aan mij, notaris, overhandigd.

Dit stuk werd onmiddellijk door mij, notaris, in ontvangst genomen en voor "ne varietur" ondertekend om bewaard te worden naar het voorschrift van het Wetboek van vennootschappen.

Algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde woensdag van de maand

juni om elf uur.

Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

B ekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van

elk jaar.

Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ontbinding

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap tot beloop van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het nettoactief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft het in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die het overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het nettoactief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het nettoactief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 333 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Ontbinding en vereffening.

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder(s).

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van ide algemene vergadering.

Voorn behouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden.

Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening, in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten genoemd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten last van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184, §5 Wetboek van Vennootschappen kan de vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten worden in één akte. In dit geval zijn artikel 189bis en artikel 190 Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing."

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-

statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

De Heer VAN NEVEL Willem, voornoemd, die aanvaardt, en bevestigt niet

getroffen te zijn door een besluit dat zich hiertegen ver zet.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op éénendertig december veertien (31/12/2014).

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien (2015).

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL, opgemaakt uitsluitend voor neerlegging op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

(Getekend)

R. MONDELAERS

Notaris

Werd gelijktijdig neergelegd: een uitgifte van de oprichtingsakte

Voorbehouden aan het '~E~elgisch Staatsblad

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 17.06.2015, NGL 23.06.2015 15209-0128-009

Coordonnées
ONDERNEMER2

Adresse
MOLENSTRAAT 3 A 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande