ONV MIDDLECO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ONV MIDDLECO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 479.340.346

Publication

16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 23.01.2013, NGL 10.07.2013 13294-0284-025
18/02/2013
ÿþ Mod Word 11.1

__ _ ,, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111

i 1





t:ihll-FIE AECH1 BANK

VAN KOOPHANDEL

-6 FEB, 2013

DENDEaheNDE

-------------------

Ondernemingsnr : 0479.340.346

Benaming

(voluit) : ONV MIDDLECO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9240 Zele, Spinnerijstraat 12

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Ontbinding - Invereffeningstelling - Sluiting

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Henri Van den Bossche, geassocieerd notaris te Buggenhout, op 31 januari 2013, ter registratie aan te bieden, dat er op 31 januari 2013 te Buggenhout Affligent 28, is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ONV MIDDLECO, waarvan de zetel gevestigd is te 9240 Zele, Spinnerijstraat 12, opgericht blijkens akte verleden voor Meester Vincent Vroninks, notaris te Elsene, op vijftien januari tweeduizend en drie, bekendgemaakt bij uittreksel in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig januari daarna, onder nummer 2003.01.27/012350, waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd waaronder ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van negenentwintig maart tweeduizend en elf, waarbij de huidige rechtsvorm werd aangenomen, blijkens procesverbaal dan opgemaakt door Meester Anne-Mie Szabo, notaris te Turnhout, bekendgemaakt bij uittreksel in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van dertien april daarna, onder nummer 2011,04.131055871 en voor het laatst ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van zes oktober tweeduizend en elf, blijkens proces-verbaal dan opgemaakt door Meester Vincent Vroninks, notaris te Elsene, bekendgemaakt bij uittreksel in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negentien oktober daarna, onder nummer 2011.10.19/157908, verder ongewijzigd, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde, onder nummer 0479.340.346, welke volgende beslissingen nam:

- Eerste beslissing :

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door het

bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door de

CVBA Price Waterhouse Coopers, met maatschappelijke zetel te 1932 Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe),

Woluwedal 18, Woluwe Garden, vertegenwoordigd door de Heer Peter Opsomer, Bedrijfsrevisor,

overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"4. Besluit

In het kader van de procedure inzake het voorstel tot ontbinding op grond van artikel 181 van het Wetboek

van vennootschappen hebben de Zaakvoerders van de ONV Middelco BVBA een boekhoudkundige staat van

activa en passiva per 31 december 2012 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de

vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van EUR 198.019,16 en een netto-actief van EUR

198.019,16.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen voor de

beroepsuitoefening, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

Wij hebben geen weet van belangrijke gebeurtenissen die zich voorgedaan hebben na 31 december 2012,

zijnde de datum van de staat van activa en passiva.

Onderhavig verslag behelst uitsluitend de vereisten van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen

en is niet bestemd voor gebruik in een andere context.

Gent, 25 januari 2013

De commissaris

PwC Bedrijfsrevisoren bcvba

Vertegenwoordigd door

(handtekening)

Peter Opsomer

Bedrijfsrevisor"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

,behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per; éénendertig december tweeduizend en twaalf.

- Tweede beslissing

De vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden.

De vergadering beslist geen vereffenaar te benoemen omdat de voorwaarden die worden opgelegd door artikel 184, §5 van het Wetboek van vennootschappen vervuld zijn.

In dit kader verklaart de vergadering uitdrukkelijk ten voile op de hoogte zijn van de gevolgen van artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen, dat voorziet dat, bij ontstentenis van benoeming van enige vereffenaar, de zaakvoeders van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ten overstaan van derden worden beschouwd als vereffenaar.

- Derde beslissing

De vergadering beslist dat alle eventuele schulden of verplichtingen lastens de vennootschap, onbekend op heden, die na de sluiting van de vereffening zouden opduiken, door de enige aandeelhouder respectievelijk betaald of vervuld worden.

- Vierde beslissing

Ten gevolge van de ontbinding neemt de vergadering kennis van de van rechtswege beëindiging vanaf heden van het mandaat van de zaakvoerders.

De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerders alsook aan de commissaris van de vennootschap voor het uitgeoefende mandaat, na door ondergetekende notaris erop te zijn gewezen dat een dergelijke kwijting slechts geldig is mits voorlegging van een jaarrekening.

- Vijfde beslissing

De vergadering stelt vast en bevestigt dat de vennootschap geen passiva bezit, dat voor toekomstige schulden provisies werden aangelegd en dat het hele vermogen van de vennootschap vereffend en verdeeld is. Bijgevolg stelt de voorzitter voor de vereffening te sluiten.

De vergadering stelt vast dat alle voorwaarden die zijn opgelegd door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen om de vereffening dadelijk te kunnen sluiten vervuld zijn.

De vergadering beslist bijgevolg de vereffening te sluiten en stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ONV MIDDLECO", definitief heeft opgehouden te bestaan, waarbij haar vermogen toekomt aan haar enige aandeelhouder de naamloze vennootschap ONV TOPCO.

De vergadering beslist bovendien dat alle boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende ten minste tien jaar zullen worden bewaard te 9240 Zele, Spinnerijstraat 12.

- Zesde beslissing

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Mevrouw Leroy Benedicte, te 8000 Brugge, Oostendse Steenweg 58, met mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot elke stopzetting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, en aan ondergetekende notaris voor alle formaliteiten bij de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Henri Van den Bossche, geassocieerd notaris te Buggenhout.

Tegelijk hiermee neergelegd op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel :

- afschrift proces-verbaal buitengewone algemene vergadering

- verslag bestuursorgaan

- staat van activa en passiva

- verslag commissaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.01.2012, NGL 19.09.2012 12570-0033-026
06/08/2012
ÿþBijlagenbij- het" Belgiseb-Staatsblad-06EA812012 --Annexestlu-Mon'tteur-belge

1

Voor-behoude aan het Belgisch Staatsbia

f.Sod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Lnf SS l'. ,

1 2 b lu2012

Dtz. :L=LI DE

11.N~GM'~I~~GN

 Griffié

Ondernemingsnr : 0479.340,346

Benaming

(voluit) : ONV MIDDLECO

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Spinnerijstraat 12, 9240 Zele

Onderwerp akte : Benoeming

Uittreksel uit schriftelijke besluiten van 4 juni 2012:

(a) De vergadering beslist éénparig om de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Pricve Waterhouse Coopers, met maatschappelijke zetel te. Woluwe Garden, Woluwedal 18, 1932 Sint-Stevens-Woluwe, vertegenwoordigd door de heer Peter Opsomer, bedrijfsrevisor, als commissaris van de vennootschap te herbenoemen voor een termijn van drie jaar, die zal eindigen na de gewone algemene vergadering van 2015, ter goedkeuring van de jaarrekening per 31 december 2014.

Er wordt een volmacht verleend aan Benedicte Leroy ( de "Volmachtdrager"), om de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen vervat in artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen. Deze volmacht houdt in dat de Volmachtdrager alle noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen die verband houden met deze neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen,

Arenex Ltd, vertegenwoordigd door

Chris Parrat, zaakvoerder

Extrapower Ltd., vertegenwoordigd door

Michael Teacher, zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/02/2012
ÿþ Moá Word 11.1

Luik~: in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

2 7 JAN 2012

DENTki4MONDE

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblac

u I II UUIII III III 110

*12035890*

Ondernemingsar : 0479.340.346

Benaming

(voluit) : ONV M 1D,LECo

(verkort);

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Spinnerijstraat 12, 9240 Zele

(volledig adres)

Onderwerp akte : Correctie publicatie 15 december 2011 betreffende Benoeming Uitttreksel uit schriftelijke besluiten van 15 september 2011:

(a)De aandeelhouders besluiten met eenparigheid te benoemen als nieuwe zaakvoerder van de Vennootschap te benoemen, de heer Steven Vandenbogaerde, met woonplaats te 8520 Kuume, Molenstraat 8, met ingang van 20 december 2011, die dit mandaat aanvaardt.

(b)De aandeelhouders besluiten met eenparigheid te benoemen als nieuwe zaakvoerder van de Vennootschap te benoemen, de heer Thierry Navarre, met woonplaats te 1780 Wemmel, Van Gysellaan 75, met ingang van 20 december 2011, die dit mandaat aanvaardt.

(c)er wordt een volmacht verleend aan Benedicte Leroy (de 'Volmachtdrager"), om de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen vervat in artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen. Deze volmacht houdt in dat de Volmachtdrager aile noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen die verband houden met deze neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen.

Arenex Ltd, vertegenwoordigd door

Chris Parrot, zaakvoerder

Extrapower Ltd, vertegenwoordigd door

Michael Teacher, zaakvoerder

Annexes dulloniteur belge

BU-rage-1r ùij betWeigiecti-Staatsli-tád'=-1-07'()2/2'012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/12/2011
ÿþMod 2.1

j L _ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFE

AN KOOF'NANDFL

A 5. 12. 2011

DENDERMONDE

Gri' le

~ . " r,

!I II II Inlll IVI Illnl III

*11188382*

Vo beha

aan

Belç Staat

Ondernemingsar : 0479.340.346

Benaming

(voluit) : ONV Middleco

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Spinnerijstraat 12, 9240 Zele

Onderwerp akte : Benoeming

Uitttreksel uit schriftelijke besluiten van 15 september 2011:

(a)De aandeelhouders besluiten met eenparigheid te benoemen als nieuwe zaakvoerder van de Vennootschap te benoemen, de heer Steven Vandenbogaerde, met woonplaats te 8520 Kuurne, Molenstraat 8, met onmiddellijke ingang, die dit mandaat aanvaardt.

(b)De aandeelhouders besluiten met eenparigheid te benoemen als nieuwe zaakvoerder van de Vennootschap te benoemen, de heer Thierry Navarre, met woonplaats te 1780 Wemmel, Van Gysellaan 75, met onmiddellijke ingang, die dit mandaat aanvaardt.

(c)er wordt een volmacht verleend aan Benedicte Leroy (de "Volmachtdrager"), om de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen vervat in artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen. Deze volmacht houdt in dat de Volmachtdrager alle noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen die verband houden met deze neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen.

Arenex Ltd, vertegenwoordigd door

Chris Parrat, zaakvoerder

Extrapower Ltd, vertegenwoordigd door

Michael Teacher, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rijlagen bij het Belgisch Staatsbiad -15/12/2011- Annexes du Moniteur belge

25/10/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

*11161451'

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

1 3. 10. 2011

DENDERleONDE

Benaming : ONV MIDDLECO

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Spinnerijstraat, 12  Zele (B-9240 Zele)

Ondernemingsnr : 0479.340.346

Voorwerp akte :

Neerlegging van de gecoördineerde statuten van 6 oktober 2011.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(a)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/10/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFRE`REGHTBANK VAN KOOPHANDEL

7. 10. 2011

DE NM ON DE

I AI II ~IIIIIIIAYI VEI

*11157908"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0479.340.346

Benaming

(voluit) : ONV MIDDLECO

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Spinnerijstraat, 12  Zele (B-9240 Zele)

Onderwerp akte : KAPITAALVERMINDERINGEN  WIJZIGING AAN DE STATUTEN.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Vincent Vroninks, geassocieerd notaris te Elsene, op; 6 oktober 2011, dat de buitengewone algemene vergadering van de enige vennoot van de besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ONV MIDDLECO", waarvan de zetel gevestigd is te Zele (B-: 9240 Zele), Spinnerijstraat, 12, ondermeer besloten heeft :

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Vincent Vroninks, geassocieerd notaris te Elsene, op 6 oktober 2011, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ONV MIDDLECO", waarvan de zetel gevestigd is te Zele (B-9240 Zele), Spinnerijstraat, 12, ondermeer besloten heeft

- het maatschappelijk kapitaal te verminderen met honderd éénvijftig miljoen tweehonderd zesentachtigduizend vierhonderd vierentwintig euro drieëntachtig cent (151.286.424,83 EUR), om; het van zevenhonderd achtentwintig miljoen negenhonderd achtenzeventigduizend honderd drieëndertig euro zesenveertig cent (728.978.133,46 EUR) naar vijfhonderd zevenenzeventig miljoen, zeshonderd éénennegentigduizend zevenhonderd en acht euro drieënzestig cent (577.691.708,63 EUR) te verlagen, ter aanzuivering voor eenzelfde bedrag van de overgedragen; verliezen, zoals deze voorkomen in de jaarrekening afgesloten per 31 december 2010, goedgekeurd door de jaarvergadering gehouden op 6 juni 2011.

Deze kapitaalvermindering zal geschieden zonder vernietiging van aandelen.

De vergadering heeft besloten, bovendien, dat deze kapitaalvermindering volledig zal

aangerekend worden op het werkelijk geplaatst en volgestort fiscaal kapitaal.

het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van vierhonderdzeventig miljoen euro (470.000.000,00 EUR), om het van vijfhonderd zevenenzeventig miljoen zeshonderd éénennegentigduizend zevenhonderd en acht euro drieënzestig cent (577.691.708,63 EUR) naar' honderd en zeven miljoen zeshonderd éénennegentigduizend zevenhonderd en acht euro' drieënzestig cent (107.691.708,63 EUR) te verlagen.

Deze kapitaalvermindering zal plaatsvinden door een uitkering in geld en/of in natura en/of middels' een combinatie van beide aan de enige vennoot, zonder vernietiging van aandelen, doch met: evenredige vermindering van hun fractiewaarde.

De vergadering heeft besloten, bovendien, dat deze kapitaalvermindering volledig zal aangerekend worden op het werkelijk geplaatst en volgestort fiscaal kapitaal.

De terugbetaling zal gebeuren door de zaakvoerders conform de voorschriften voorgeschreven door. artikel 317 van het Wetboek van vennootschappen.

De enige vennoot, vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaart door de notaris ingelicht te zijn geweest over de inhoud en draagwijdte van artikel 317 van het Wetboek van vennootschappen.

het maatschappelijk kapitaal, in toepassing van artikel 316 van het Wetboek van vennootschappen,, te verminderen met een bedrag van honderd en zeven miljoen vijfhonderdduizend euro (107.500.000,00 EUR) om het te brengen van honderd en zeven miljoen zeshonderd éénennegentigduizend zevenhonderd en acht euro drieënzestig cent (107.691.708,63 EUR) op honderd éénennegentigduizend zevenhonderd en acht euro drieënzestig cent (191.708,63 EUR) en zonder vernietiging van aandelen.

De vergadering heeft besloten dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het fiscaal werkelijk gestort kapitaal. Deze kapitaalvermindering heeft tot doel het maatschappelijke kapitaal van de vennootschap aan te passen aan de behoeften van de vennootschap en meer flexibiliteit voor de vennootschap te creëren inzake het gebruik van het eigen vermogen van de vennootschap. De vergadering heeft besloten dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door boeking van het bedrag van de kapitaalvermindering op een rekening "Beschikbare reserves"; die evenwet onbeschikbaar zullen zijn voor uitkering gedurende de termijn voorzien in artikel 317 van het Wetboek van Vennootschappen. Na verloop van voormelde termijn en binnen de beperkingen van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen zullen de voormelde reserves het voorwerp kunnen uitmaken van een terugbetaling aan de vennoot.

Als gevolg van de besluiten die voorafgaan, besluit de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd éénennegentigduizend zevenhonderd en acht euro drieënzestig cent (191.708,63 EUR), vertegenwoordigd door twaalfduizend vijfhonderd achtenvijftig (12.558) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde (de "aandelen").".

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Vincent Vroninks, geassocieerd notaris.

Gelijktijdige neerlegging:

de expeditie van het proces-verbaal met bijlagen :

- 1 onderhandse volmacht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

`" Voor-` ttehouden aan het Belgisch Staatsblad

t

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

08/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 29.08.2011 11514-0093-026
13/04/2011 : DEA010066
13/04/2011 : DEA010066
15/12/2010 : DEA010066
01/12/2010 : DEA010066
10/08/2010 : DEA010066
05/05/2010 : DEA010066
03/12/2009 : DEA010066
05/11/2009 : DEA010066
03/11/2009 : DEA010066
18/06/2009 : DEA010066
24/06/2008 : DEA010066
19/10/2007 : DEA010066
11/10/2007 : DEA010066
11/10/2007 : DEA010066
30/08/2007 : DEA010066
02/08/2007 : DEA010066
23/07/2007 : DEA010066
03/01/2007 : DEA010066
01/12/2006 : DEA010066
06/11/2006 : DEA010066
01/08/2006 : DEA010066
11/07/2006 : DEA010066
15/02/2006 : DEA010066
12/07/2005 : DEA010066
25/02/2005 : DEA010066
07/12/2004 : DEA010066
04/08/2004 : DEA010066
20/07/2004 : DEA010066
15/06/2004 : DEA010066
23/10/2003 : DEA010066
10/09/2003 : DEA010066
27/05/2003 : DEA010066
08/05/2003 : BL664074
08/05/2003 : BL664074
26/02/2003 : BL664074
27/01/2003 : BLA124637

Coordonnées
ONV MIDDLECO

Adresse
SPINNERIJSTRAAT 12 9240 ZELE

Code postal : 9240
Localité : ZELE
Commune : ZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande