OOGARTS GRIET GOETGEBUER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OOGARTS GRIET GOETGEBUER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.128.561

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 27.06.2014 14232-0316-012
30/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 24.07.2013 13349-0185-012
07/02/2013
ÿþ11. Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

2 8 JAN. 2013

RECHTOMF1K VAN

KOOPHANDEL TE GENT

oiii uu iii 11111

~~u

<130237 <

V D

beh

aa

Be

Sta





i

IN

Ondernemingsar : 0842.128.561

Benaming

(voluit) : Oogarts Griet Goetgebuer

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ten Rodelaan 93 te 9800 Deinze

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging verslag revisor bij quasi inbreng + bijzonder verslag zaakvoerder

Werd neergelegd in het vennootschapsdossier ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent:

- Verslag quasi inbreng opgemaakt dd. 25/04/2012 door de BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, met kantoor gevestigd te Kortrijkstraat 12 te 8560 Wevelgem, vertegenwoordigd door BVBA Piet Dujardin, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor,

- Bijzonder verslag van de zaakvoerder dd. 29/03/2012.

Goetgebuer Griet,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bylagen`biffiet Kélgisch Staatsblad - 07/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

06/01/2012
ÿþrrsod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

2 6 DEC. 2011

RLL:it'i {~;~~'AV KOOI'I-IA\i i','Tl: GENT

Voo3 behow aan h Belgis Staatst

IJI111(11,1,111p1111] ir

P"

__,

Ondernemingsnr 1Benaming (voluit) ; Oogarts Griet Goetgebuer

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ten Rodelaan 93

9800 Deinze

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Annelles WYLLEMAN, geassocieerd notaris, zaakvoerder; van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; t aansprakelijkheid "WYLLEMAN -- VAN DE KEERE GEASSOCIEERDE NOTARISSEN" met zetel te Evergem-; Sleidinge, Sleidinge-dorp 102op 23 december 2011, dat :

1°- Mevrouw GOETGEBUER Griet, geboren te Poperinge op 8 januari 1978, met rijksregistemummer 78.01.08-092.52, gehuwd met de heer VAN STEENKISTE Christophe Charles

'? Laurent, samenwonende te 9800 Deinze, Ten Rodelaan 93i

i.

een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten -vennootschap met beperkte

;; aansprakelijkheid werd opgericht.

' 2°- De benaming van de vennootschap is : oogarts Griet Goetgebuer.

3° De maatschappelijke zetel is gevestigd te Deinze, Ten Rodelaan 93..

4° Het doel van de vennootschap is :

Het juridisch kader te creëren voor het vergemakkelijken van de geneeskundige praktijk beoefend door de geneesheer-oogarts-vennoot met het oog op de verbetering van de behandeling en het lot van de patiënten en met inachtname van het Koninklijk Besluit nummer 78 van 10 november 1967, betreffende de uitoefening van de geneeskunst, de paramedische beroepen, de

verpleegkunde en de geneeskundige commissies, de medische plichtenleer, de vrijheid van

diagnose en therapie, de waardigheid en de onafhankelijkheid van het beroep.

De vennootschap zal zich inlaten met:

Het beheren van een diagnose-en therapiecentrum, daarin begrepen de aankoop, het huren, het onderhouden van gebouwen en materieel, de fakturatie en ontvangst voor rekening van de vennootschap van honoraria van de oogarts-vennoot, die in het kader van de vennootschap zijn beroep uitoefent, het ter beschikking stellen aan de geneesheren die in het kader van de vennootschap werken van medisch materieel en alles wat noodzakelijk en nuttig is voor het uitoefenen van de geneeskunde.

Het behartigen van de professionele, materiële en morele belangen van haar vennoten.

Het bevorderen van wetenschappelijk onderzoek, onder andere, door het organiseren en het : doen bijwonen van vergaderingen, voordrachten, bijscholing en het uitgeven van studies, eventueel in samenwerking met organisaties die hetzelfde doel nastreven.

De vennootschap mag met andere geneesheren of derden geen overeenkomsten afsluiten die voor een geneesheer verboden zijn.

Zij mag alle verrichtingen ondernemen van onroerende, roerende of financiële aard, die

rechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn, of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Enkel zolang er slechts één vennoot is die alle aandelen bezit, kan de vennootschap, als bijkomstig doel, eigen onroerende goederen verwerven en beheren alsook alle bewerkingen doen I van roerende en onroerende aard.

De vennootschap kan dit bijkomstig doel niet nastreven zodra er twee of meer vennoten zijp.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

5° Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

6° Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door HONDERD ZESENTACHTIG (186) zonder vermelding van nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal.

en is volledig ingeschreven als volgt :

door mevrouw GOETGEBUER Griet : ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) volstort ten bedrage van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00),

7° De duur : de vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf de oprichting.

8° a) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, geneesheer-vennoten, die zullen beraadslagen en beslissen volgens de gewone regelen van de algemene vergadering.

De duur van het mandaat van de zaakvoerder(s) is beperkt in de tijd, met name voor de duur van diens medische activiteiten.

b) De algemene vergadering kan met unanimiteit van stemmen een of meerdere statutaire zaakvoerders benoemen.

Wordt hierbij met unanimiteit van stemmen tot statutaire zaakvoerder benoemd voor de duur van haarmedische activiteiten: voornoemde mevrouw Griet Goetgebuer, hier aanwezig en die verklaart dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel

die zich daartegen verzet. _

Een statutaire zaakvoerder kan slechts ontslagen worden door de algemene vergadering mits dit besluit met unanimiteit van de stemmen van alle vennoten genomen wordt, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien deze tevens vennoot is.

Deze opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Het statutair zaakvoerderschap eindigt tevens van rechtswege wanneer de statutaire zaakvoerder overlijdt of krachtens een definitieve rechterlijke uitspraak juridisch handelingsonbekwaam geworden is.

Wordt hierbij als zaakvoerder-opvolger benoemd voor de duur van zijn medische activiteit, de heer Christophe Vansteenkiste, wonende te Deinze, Ten Rodelaan 93.

Indien het zaakvoerderschap van mevrouw Griet Goetgebuer wegvalt, ingeval van overlijden of onbekwaamverklaring en zij niet wordt vervangen dan wordt haar opdracht verdergezet en haar taken overgenomen door de zaalvoerder in opvolging.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval kan de zaakvoerder(s) onverminderd de vergoeding van zijn (hun) kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

ieder zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden, en in rechte als eiser en verweerder.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen, welke door de zaakvoerders werden verricht, zelfs indien deze handelingen de grenzen van het vennootschapsdoel overschrijden.

Bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan voor één of meerdere niet-medische handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht. De volmachtdrager verbindt de vennootschap binnen de noodzakelijke beperkte omvang van zijn mandaat.

9° a)Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en wordt afgesloten op eenendertig december.

b)Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op," alsmede de jaarrekening, en handelt verder naar het voorschrift van-artikel 283 van het Wetboek van vennootschappen. De zaakvoerder stelt bovendien een jaarverslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid, tenzij de vennootschap valt onder de bepalingen van artikel 94 van het Wetboek van vennootschappen.

c)De jaarrekening moet binnen zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar ter goedkeuring worden voorgelegd aan de gewone algemene vergadering.

Vijftien dagen vóór de gewone algemene vergadering mogen de vennoten in de zetel van de vennootschap kennis nemen van de jaarrekening en de andere stukken vermeld in het Wetboek van vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

d)Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering, bij afzonderlijke stemming, over de aan de zaakvoerder en eventuele commissaris te verlenen kwijting.

e)De jaarrekening moet, binnen de dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door de zaakvoerder op de plaatselijke zetel van de Nationale Bank van België worden neergelegd, tezamen met de andere stukken voorgeschreven door artikel 100 van het Wetboek van vennootschappen.

10° Verdeling van de winst  aanleggen van reserves- verdeling van na vereffening overblijvend saldo:

Op de winst van het boekjaar wordt vijf procent (5%) vooraf genomen voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Na betaling van de schulden van de vennootschap, zal het saldo in gelijke mate onder de aandelen verdeeld worden, in zoverre ze volgestort zijn; zijn ze het niet, dan wordt eerst de gelijkheid onder de vennoten hersteld door terugbetaling of bijstorting naar keuze van de vereffenaar(s).

11° a)De gewone algemene vergadering, "jaarvergadering" genoemd, wordt jaarlijks gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in de uitnodiging aan te duiden.

Zij zal gehouden worden op één juni van elk jaar om 18uur. Zo deze dag op een zaterdag, zondag of een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

b)Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

c)Te allen tijde kan een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

d)De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangeduid in de oproeping.

e)De gewone en de bijzondere algemene vergaderingen zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten omtrent:

-de vaststelling van de jaarrekening en de bestemming van de beschikbare winst;

-de vaststelling van het salaris van de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval van de commissaris, het instellen van een vennootschapsvordering tegen de zaakvoerder(s) en de commissaris, het verlenen van kwijting, de benoeming en het ontslag van niet-statutaire zaakvoerder(s) en in voorkomend geval van een commissaris.

f)De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen te brengen aan de statuten.

g)Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

12° Voorwaarden voor toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht

a)Elk aandeel geeft recht op één stem.

Iedere vennoot kan slechts één volmacht uitoefenen.

De uitoefening van het stemrecht, verbonden aan niet-volgestorte aandelen, wordt geschorst

zolang de daarop verschuldigde stortingen, regelmatig invorderbaar en opeisbaar, niet werden gedaan.

Met uitzondering van de gevallen voorzien door de wet, de medische deontologie of de huidige statuten, worden de beslissingen genomen met absolute meerderheid van de stemmen.

b)Met uitzondering van de besluiten welke bij authentieke akte moeten worden genomen, kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de commissarissen (indien er zijn), met de vraag aan de vennoten om de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" .~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

agendapunten en de voorstellen van besluit, niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde

besluiten geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn,

bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen

van de vennoten.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Eerste boekjaar en eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 1 juni 2013 om 18u.

Voor beredeneerd uittreksel

afgeleverd vóór registratie van de akte, met als doel de neerlegging ter griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel

Annelies Wylleman,

geassocieerd notaris

Tegelijk neergelegd :

- expeditie der akte oprichting;

- bankattest;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
OOGARTS GRIET GOETGEBUER

Adresse
TEN RODELAAN 93 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande