OOST-VLAAMS SYMFONISCH ORKEST, AFGEKORT : OVSO

Association sans but lucratif


Dénomination : OOST-VLAAMS SYMFONISCH ORKEST, AFGEKORT : OVSO
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 899.924.824

Publication

17/02/2014
ÿþMQD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte t

BELGE

20ífi

Istx

>, - M.11 imemmiiiimeaden-

2 8 JAN, 2014

RECHTBANK VAN KOOPH*,; TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0899.924.824

Benaming

(voluit) : Oost-Vlaams Symfonisch Orkest

(verkort} . OVSO

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Grensstraat 93 bus 203, 9000 Gent

Ondertveri, akte : Wijziging Statuten en Wijziging Raad van Bestuur

WIJZIGING STATUTEN

TITEL I: NAAM  ZETEL DOEL - DUUR

ARTIKEL 1

De vereniging draagt de naam "OOST-VLAAMS SYMFONISCH ORKEST", afgekort OVSO. Alle akten,' facturen, aankondigingen, uitgaven en andere documenten uitgaande van de vereniging moeten haar naam, vermelden, gevolgd door "vereniging zonder winstoogmerk" of afgekort "vzw".

ARTIKEL 2

De zetel is gevestigd op het adres:

Melkweide 9, 9030 Gent en ressorteert onder het gerechtelijke arrondissement Gent.

Een zetelwijziging moet binnen de maand bekend gemaakt worden in de bijlagen van het Belgisch;

Staatsblad.

ARTIKEL 3

De vereniging heeft tot doel om muzikanten de gelegenheid te geven om zichzelf verder te ontplooien door het musiceren in groepsverband. De vereniging kan daartoe verschillende initiatieven nemen, zoals onder meer, de bevordering van de muziekbeoefening in groep door het inrichten van en/of het deelnemen aan repetities en concerten en alle bijkomende activiteiten die bij het hoofddoel aansluiten of ter promotie of financiering van dit doel.

De vereniging kan ook, maar slechts op bijkomstige wijze, handelszaken stellen, enkel voor zover het doel van de vereniging hierbij wordt gediend en de opbrengsten integraal worden besteed om het doel van de. vereniging te verwezenlijken.

ARTIKEL 4

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur, doch kan evenwel ten allen tijde ontbonden worden.

TITEL II: DE LEDEN

ARTIKEL 5

De vereniging is samengesteld uit effectieve leden en niet-effectieve leden. De volheid van het, lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden. De effectieve leden zijn diegenen wiens naam vermeld is in het ledenregister dat op de zetel; van de vereniging wordt bijgehouden.

De niet-effectieve leden hebben verder geen rechten en plichten binnen de vereniging en dus ook geen stemrecht op de algemene vergadering. Elk lid is verplicht om te handelen in functie van de doelstelling van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oln(en} bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

vereniging. Dit betekent in het bijzonder dat hij de statuten van de vereniging en de besluiten van haar organen moet naleven. Hij mag de belangen van de vereniging of een van haar organen niet schaden.

ARTIKEL 6

leder natuurlijk persoon of rechtspersoon kan als effectief lid tot de vereniging toetreden, wanneer die door de Algemene Vergadering als dusdanig wordt aanvaard bij eenvoudige meerderheid der stemmen. Elk effectief lid van de vereniging heeft het recht om een nieuw lid voor te dragen.

ARTIKEL 7

Elk lid kan op elk ogenblik uittreden uit de vereniging. Het ontslag van een effectief lid moet gericht worden aan de secretaris van de Raad van Bestuur van de vereniging, die vervolgens het ledenregister aanpast. Het ontslag van een effectief lid kan niet worden geweigerd.

Een effectief lid dat gedurende minimum een jaar niet meer deelneemt aan de activiteiten van de vereniging kan op voorstel van de Raad van Bestuur door de Algemene Vergadering verwijderd worden uit de ledenlijst.

De Raad van Bestuur kan een lid, dat zich schuldig maakt aan een zware overtreding van de statuten of aan de normen van eer en welvoeglijkheid, schorsen tot aan de beslissing van de Algemene Vergadering.

ARTIKEL 8

Alle goederen en financiën, bijeengebracht door de vereniging of door schenkingen blijven bezit van de vereniging en kunnen bij uittreding onder geen enkele voorwaarde teruggevorderd worden.

Bij ontslag van eert lid is het uittredende lid ertoe verplicht om alle goederen in eigendom van de vereniging, waarvoor het uittredende lid een gebruiksrecht had of die door het uitredende lid werden bewaard, onverwijld en in goede orde terug te bezorgen aan een lid van de Raad van Bestuur van de vereniging.

ARTIKEL 9

De effectieve leden zijn verplicht tot het betalen van een jaarlijkse financiële bijdrage . Het bedrag van de jaarlijkse bijdrage wordt bepaald door de Algemene Vergadering. De Algemene Vergadering kan ook beslissen om tot een bijdrage van 0 euro te beslissen. De Raad van Bestuur bepaalt de minimum lidmaatschapsbijdrage voor vrienden, steunende en ereleden en de eventueel daaraan verbonden voordelen tot deelname aan de activiteiten van de vereniging.

TITEL III: DE ALGEMENE VERGADERING'

ARTIKEL 10

De Algemene Vergadering is samengesteld uit alle effectieve leden en is het hoogste orgaan van de

vereniging. Zij bezit de machten die haar zijn toegekend door de wet en door deze statuten

Behoren inzonderheid tot haar bevoegdheid:

1.De wijziging van de Statuten

2.De benoeming en de afzetting van de leden van de Raad van Bestuur.

3.De kwijting aan de bestuurders

4.De goedkeuring van de begroting en van de rekening

5.De toetreding en de uitsluiting van een effectief lid van de vereniging

6.De vrijwillige ontbinding van de vereniging

7.Alle gevallen waarin de Statuten dat vereisen

" ARTIKEL11

De Algemene Vergadering moet minstens een maal per jaar bijeengeroepen worden ten laatste zes ' maanden na het afsluiten van het boekjaar.

Er kan op elk ander moment een buitengewone Algemene Vergadering bijeen geroepen worden door een beslissing van de Raad van Bestuur of op vraag van minstens een vijfde van de effectieve leden.

Iedere vergadering wordt gehouden op de datum, uur en plaats vermeld op de oproeping. Alle effectieve leden moeten worden uitgenodigd voor een Algemene Vergadering, ten minste acht dagen voor de datum van de vergadering.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOP 2.2

Voor-

behouden

ean het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

ARTIKEL 12

De Algemene Vergadering wordt bijeengeroepen door de secretaris en de voorzitter van de Raad van Bestuur, gezamenlijk optredend. De uitnodiging voor deelname aan de Algemene Vergadering moet schriftelijk gebeuren hetzij per gewone brief, hetzij per e-mail, ondertekend door de voorzitter en de secretaris van de Raad van Bestuur. De uitnodiging, samen met de agenda, moet minstens acht dagen voor de vergadering aan de effectieve leden opgestuurd worden.

ARTIKEL 13

Indien een effectief lid niet aanwezig kan zijn op een Algemene Vergadering kan het zich laten vertegenwoordigen door een ander effectief lid. Het dient daartoe, in geval van stemming, een geschreven en door haar/hem ondertekende volmacht voor te leggen. Alle volmachten dienen bij aanvang van de vergadering aan de secretaris of de voorzitter van de Raad van Bestuur overhandigd te worden en zij worden vastgehecht aan de notulen van de vergadering. Elk effectief lid heeft slechts het recht om per vergadering één volmacht toe te kennen. Een effectief lid kan niet meer dan vijf volmachten krijgen van andere effectieve leden.

ARTIKEL 14

De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur, of bij afwezigheid door het aanwezige lid van de Raad van Bestuur met de hoogste anciënniteit binnen de vereniging.

Het verslag van de jaarlijkse Algemene Vergadering wordt geschreven door de secretaris van de Raad van Bestuur of bij afwezigheid door een effectief lid aangeduid door de Algemene Vergadering bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

ARTIKEL 15

In de Algemene Vergadering hebben alle effectieve leden een gelijk stemrecht en worden alle besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen van de tegenwoordige en vertegenwoordigde effectieve leden. Bij de uitsluiting van leden is een twee derde meerderheid vereist. Onthoudingen worden meegeteld voor de bepaling van het totale aantal stemmen. Bij staking van stemmen is het voorstel niet aanvaard. Stemmen gebeurt in principe met handopsteking. Wanneer minstens 1 aanwezig lid van de Algemene Vergadering vraagt ' om een schriftelijke stemming met stembiljetten, moet op die vraag worden ingegaan.

ARTIKEL 16

De Algemene Vergadering kan slechts tot wijziging van de Statuten of tot ontbinding van de vereniging besluiten wanneer de geldende wettelijke bepalingen worden nageleefd. In het bijzonder moet elk voorstel tot wijziging van de Statuten of ontbinding van de vereniging expliciet in de oproepingsbrief vermeld worden.

ARTIKEL 17

De besluiten van de Algemene Vergadering warden opgenomen in het verslag en ondertekend door de voorzitter van de Raad van Bestuur. Zij worden bewaard in de zetel van de vereniging. Op eenvoudige aanvraag kan elk effectief lid van de vereniging de verslagen inkijken.

Iedere wijziging van de Statuten moet binnen de zes maanden worden bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

TITEL 1V: DE RAAD VAN BESTUUR

ARTIKEL 18

a)De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur, samengesteld uit minstens vier leden.

b)Leden van de Raad van Bestuur worden verkozen door de Algemene Vergadering voor één boekjaar. De Algemene Vergadering kan te allen tijde een einde stellen aan hun mandaat bij eenvoudige meerderheid van stemmen van de tegenwoordige en vertegenwoordigde effectieve leden.

c)De verkiezing van de leden van de Raad van Bestuur gebeurt voor elk lid van de Raad van Bestuur afzonderlijk en met een eenvoudige meerderheid van stemmen van de tegenwoordige en vertegenwoordigde ' effectieve leden. De uittredende bestuurders zijn steeds herkiesbaar. Nieuwe leden van de Raad van Bestuur worden gekozen onder de effectieve leden van de vereniging. Effectieve leden kunnen zich kandidaat stellen voor een bestuursmandaat door dit bij het begin van de vergadering te melden aan de voorzitter van de Raad Van Bestuur. Kandidaatstelling voor een bestuursmandaat is pas mogelijk ten vroegste één jaar na de toetreding tot de vereniging als effectief lid.

Op de laatste blz. van buil< B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Mao 2.2

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

d)De invulling van de mandaten van de Raad van Bestuur wordt voorgelegd aan en goedgekeurd door de Algemene Vergadering. indien de Algemene Vergadering geen overeenstemming bereikt over de invulling, wordt binnen 1 maand een buitengewone Algemene Vergadering belegd waarop overeenstemming moet worden bereikt.

e)De leden van de Raad van Bestuur verplichten zich ertoe om de beslissingen van de Algemene Vergadering na te leven en uitte voeren. Tevens verplichten zij zich ertoe om de zaken, activa en goederen van de vereniging te beheren zoals een goede huisvader.

f)Vertrek uit de vereniging betekent automatisch ontslag uit de Raad van Bestuur en uit de Algemene Vergadering. Een politiek mandaat is niet verenigbaar met een bestuursfunctie.

ARTIKEL 19

De Raad van Bestuur bestaat minimum uit: een voorzitter, een secretaris en een penningmeester en de , Dirigent van het orkest. Het staat de Algemene Vergadering vrij om het aantal leden van de Raad van Bestuur uit te breiden voor het vervullen van specifieke taken. De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een ondervoorzitter, die ingeval van afwezigheid van de voorzitter, de taak van voorzitter waarneemt. Indien er geen ondervoorzitter aanwezig of verkozen is wordt de taak van voorzitter overgenomen door het lid van de Raad van Bestuur met de hoogste anciënniteit binnen de vereniging.

De Raad van Bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of de secretaris van de Raad van Bestuur. De Raad van Bestuur kan slechts besluiten wanneer de meerderheid van de leden van de Raad van Bestuur aanwezig is. De besluiten worden genomen met gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen geeft de stem van de voorzitter, of zijn vervanger, de doorslag.

Er wordt van elke vergadering een verslag opgemaakt door de secretaris van de Raad van Bestuur, Alle verslagen (notulen) worden bewaard door de secretaris. Wanneer ten aanzien van een van de leden van de Raad van Bestuur een belangenconflict zou bestaan, dan zal deze zich onthouden van deelname aan de beraadslaging en stemming.

ARTIKEL 20

De Raad van Bestuur leidt de zaken en het dagelijkse bestuur van de vereniging. Hij kan alle daden en alle rechtshandelingen verrichten die hij nuttig acht voor de verwezenlijking van de doelstellingen van de vereniging, met uitzondering van de handelingen die voorbehouden zijn aan de Algemene Vergadering of handelingen die strijdig zijn met de wet.

ARTIKEL 21

Alle akten die de vereniging verbinden worden in naam van de vereniging geldig ondertekend door de voorzitter en hetzij de secretaris hetzij de penningmeester gezamenlijk optredend. Deze moeten ten aanzien ; van derden geen blijk geven van enig besluit van de Raad van Bestuur of van enige machtiging. Diezelfde wijze geldt ook voor het optreden in rechtszaken.

ARTIKEL 22

Er wordt door de bestuurders geen persoonlijke verplichting aangegaan betreffende de verbintenissen van de vereniging. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot het vervullen van de hun gegeven opdracht.

TITEL V: BEGROTINGEN EN REKENINGEN

ARTIKEL 23

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december van elk jaar. Bij het einde van elk boekjaar worden door de Raad van Bestuur de rekeningen van het verlopen jaar afgesloten en worden de ; inventaris en de balans opgemaakt, evenals de begroting voor het volgende boekjaar. De rekeningen van het verlopen of aflopende boekjaar en de begroting van het eerstvolgende boekjaar worden aan de goedkeuring ; van de Algemene Vergadering onderworpen.

ARTIKEL 24

Het batig saldo vergroot het vermogen van de vereniging en kan onder geen enkele voorwaarde aan de leden worden uitgekeerd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oln(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

NAD 2.2

Luik B - Vervolg

TITEL VI: ONTBINDING  VEREFFENING

ARTIKEL 25

De vereniging kan ontbonden worden door een beslissing van de Algemene Vergadering overeenkomstig de op dat ogenblik geldende wet of door een gerechtelijke beslissing. In geval van ontbinding worden een of meerdere vereffenaars benoemd, hun bevoegdheid bepaald, de wijze van vereffening der schulden en van de tegeldemaking der goederen vastgesteld.

ARTIKEL 26

In geval van ontbinding zal het actief, na vereffening van cie schulden, overgedragen worden aan een vereniging die het zelfde doel nastreeft. De keuze wordt gemaakt door de Algemene Vergadering.

ARTIKEL 27

Voor alles wat niet uitdrukkelijk is voorzien blijft de op dat ogenblik geldende wet en de goede gebruiken inzake vereniging van toepassing,

TITEL VII: VARIA

De oprichters van de vereniging ziin volgende natuurlijke personen

Belg Belg Belg Belg Belg

Cuvelier Liesbet Eeckhaudt Britt Scheerlinck Stijn Van Holen Lien Van der heyden Stefaan Nieuwstraat 30 - 9840 De Pinte Gansbroekstraat 12 - bus 11 - 2870 Puurs Nieuwstraat 30 - 9840 De Pinte Poolse-Winglaan 5 - 9051 Sint-Denijs-Westrem Fort Zevenbergen 52 - 8200 Brugge

WIJZIGING RAAD VAN BESTUUR

Zijn uitgetreden uit de Raad van Bestuur op de Algemene Vergadering van 18 december 2013:

Van der heyden Stefaan Penningmeester Fort Zevenbergen 52 - 8200 Brugge 16/10/1975 Aalst

De samenstelling van de Raad van Bestuur per 18 december 2013:

Scheerlinck Stijn Eemans Pierre Van Schoor Koen Van Schoor Koen Baetens Geert Stoker Hendrik De Grez Linse Himpe Marjan Willems Michèle Voorzitter Ondervoorzitter Secretaris Penningmeester Dirigent Bestuurder Bestuurder Bestuurder Bestuurder

Nieuwstraat 30 - 9840 De Pinte Voskensstraat 15 - 9500 Overboelare Melkweide 9 - 9030 Gent

Melkweide 9 - 9030 Gent

Zonnestraat 18 - 9160 Lokeren Spoorwegstraat 15 - 9250 Waasmunster Prinsenmeers 11 - 9200 Dendermonde Grensstraat 93 bus 203 - 9000 Gent Ten Beeldeken 1 - 9310 Herdersem 30/09/1980 Gent 28/04/1947 Aalst 09/11/1983 Antwerpen 09/11/1983 Antwerpen 17/01/1966 Lokeren 02/05/1979 Vlaardingen 11/06/1991 Aalst 08/12/1982 Gent 12/04/1983 Genk

WIJZIGING VAN GEMACHTIGDEN

Gemachtigd voor administratieve documenten:

Scheerlink Stijn Eemans Pierre Van Schoor Koen Voorzitter Nieuwstraat 30 - 9840 De Pinte Ondervoorzitter Voskensstraat 15 - 9500 Overboelare 30/09/1980 Gent 28/04/1947 Aalst 09/11/1983 Antwerpen

Secretaris Melkweide 9 - 9030 Gent



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mon zz

Luik B - Vervolg

Gemachtigd voor onbeperkte financiële volmacht

Scheerlinck Stijn Voorzitter Nieuwstraat 30 - 9840 De Pinte 30/09/1980 Gent

Eenrans Pierre Ondervoorzitter Voskensstraat 15 - 9500 Overboelare 28/04/1947 Aalst

Van Schoor Koen Penningmeester Melkweide 9 - 9030 Gent 09!1111983 Antwerpen

De volmachten worden alleen uitgeoefend voor verbintenissen van maximum één boekjaar en maximum ,1000 ¬ . Andere volmachten worden per twee uitgeoefend conform de statuten van de vzw.

Gedaan te Elversele op 18 december 2013,

Stijn Scheerlinck Koen Van Schoor

Voorzitter Raad van Bestuur Secretaris Raad van Bestuur Toegevoegd : Aangepaste statuten, Akte Raad van Bestuur en Akte van Gemachtigden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Voor- behouden aan het Delgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/04/2013
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

eº%U!~:~~,

2 ; 21313

F<F:Ol- Tin

KOv=rl-

ui



Ondernemingsnr : 0899.924.824

Benaming

(voluit) : Oost-Vlaams Symfonisch Orkest

(verkort) : OVSO

Rechtsvorm : vzw

Zetel : P W4 e.»,,e_vre$,  eesom

Onderwerp akte : Wijziging Artikàf 2 van de Statuten e Wijziging Raad van Bestuur

Secretaris Bestuurder Bestuurder Bestuurder

Van Schoor Koen De Grez Linse Himpe Marjan Willems Michèle

Scheerlinck Stijn

Eemans Pierre

Van Schoor Koen

Vanderheyden Stefaan

Baetens Geert

Stoker Hendrik

De Grez Linse

Himpe Marjan

Willems Michèle Melkweide 9 Prinsenmeers 11 Grensstraat 93 bus 203 Braderijstraat 2 bus 2G

"

9030 MARIAKERKE 9200 DENDERMONDE 9000 GENT

9000 GENT

9840 DE PINTE

9500 OVERBOELARE

9030 MARIAKERKE

8200 BRUGGE

9160 LOKEREN

9250 WAASMUNSTER

9200 DENDERMONDE

9000 GENT

9000 GENT

WIJZIGING ARTIKEL 2 VAN DE STATUTEN

ARTIKEL 2

De zetel is gevestigd op het adres:

Grensstraat 93 bus 203 te 9000 Gent en ressorteert onder het gerechtelijke arrondissement Gent.

Een zetelwijziging moet binnen de maand bekend gemaakt worden in de bijlagen van het Belgisch

Staatsblad.

WIJZIGING RAAD VAN BESTUUR

Zijn uitgetreden uit de Raad van Bestuur op de Algemene Vergadering van 24 oktober 2012:

Eeckhaudt Britt Secretaris Gansbroekstraat 12 bus 11 2870 PUURS

Van Holen Lien Bestuurder Poolse-Winglaan 5 9051 SINT-DENIJS-WESTREM

Zijn toegetreden tot de Raad van Bestuur op de Algemene Vergadering van 24 oktober 2012:

De samenstelling van de Raad van Bestuur per 24 oktober 2012:

Voorzitter Nieuwstraat 30 Ondervoorzitter Voskensstraat 15

Secretaris Melkweide 9 Penningmeester Fort Zevenbergen 52

Dirigent Zonnestraat 18

Bestuurder Spoorwegstraat 15

Bestuurder Prinsenmeers 11

Bestuurder Grensstraat 93 bus 203

Bestuurder Braderijstraat 2 bus 2C

Bljlagen_hij het8elgis:ch.Staatsblad .-03/04/2013- Annexes-du-Moniteur belge

UH

i

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n{ent bevoegd de vereniging. stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

WIJZIGING VAN GEMACHTIGDEN Gemachtigd voor administratieve documenten:

mor*

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Scheerlinck Stijn Van Schoor Koen Voorzitter Nieuwstraat 30 9840 DE PINTE

Secretaris Melkweide 9 9030 MARIAKERKE

Gemachtigd voor onbeperkte financiële volmacht en contractuele documenten:

Scheerlinck Stijn Voorzitter Nieuwstraat 30 9840 DE PINTE

Eemans Pierre Ondervoorzitter Voskensstraat 15 9500 OVERBOELARE

Van Schoor Koen Secretaris Melkweide 9 9030 MARIAKERKE

Vanderheyden Stefaan Penningmeester Fort Zevenbergen 52 8200 BRUGGE

De volmachten worden alleen uitgeoefend.

Gedaan te Gent op 27 februari 2013, Koen Van Schoor

Stijn Scheerlinck Secretaris

Voorzitter

Toegevoegd : Aangepaste statuten, Akte Raad van Bestuur en Akte van Gemachtigden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting ot organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
OOST-VLAAMS SYMFONISCH ORKEST, AFGEKORT : OV…

Adresse
GRENSSTRAAT 93, BUS 203 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande