OP-M

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OP-M
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.772.111

Publication

14/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 09.06.2013 13167-0521-009
19/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.05.2012, NGL 10.06.2012 12173-0370-009
28/02/2011
ÿþMod 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

1 6 FEB. 2011

Griffie

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Berchemstraat 39 - 9690 Kluisbergen

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Floris Ghys, geassocieerd notaris te Kluisbergen, op 9 februari 2011; neergelegd ter registratie, dat de heer OPSOMER, Jeroen Bert Mark Jan Werner, hoofdboekhouder, geboren te Ronse op 21 september 1970, en zijn echtgenote mevrouw VANDERSCHAEVE, Eva Lutgarde Lionella, diëtiste, geboren te Oudenaarde op 30 december 1971, wonende te 9690 Kluisbergen, Berchemstraat 39.:

" Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract tot op heden ongewijzigd, zoals hij het: verklaart een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "OP M", met zetel te 9690 Kluisbergen, Berchemstraat 39.

Het kapitaal wordt volledig onderschreven door inbrengen in geld, als volgt

" - door de heer Jeroen Opsomer, voornoemd,

ten belope van een bedrag van dertienduizend negenhonderdvijftig euro (13.950,00¬ ), waarvan bij de oprichting

gestort een bedrag van vierduizend zeshonderdvijftig euro (4.650,00¬ )

" en waarvoor als vergoeding vijfenzeventig (75) aandelen worden toegekend.

- door mevrouw Eva Vanderschaeve, voornoemd,

ten belope van een bedrag van vierduizend zeshonderdvijftig euro (4.650,00¬ ), waarvan bij de oprichting gestort.

een bedrag van duizend vijfhonderdvijftig euro (1.550,00¬ )

en waarvoor als vergoeding vijfentwintig (25) aandelen worden toegekend.

Het kapitaal werd (vol)gestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00¬ ) of dat dus minstens

een derde van het volledig kapitaal en op ieder aandeel minstens een vijfde werd volstort.

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening geopend op naam van de vennootschap in

oprichting, bij de DEXIA BANK, dragend nummer 068-8921355-01, hetgeen door ondergetekende notaris wordt

" bevestigd op basis van een bankattest (bewijs van deponering), afgeleverd op 9 februari 2011, en dat door mij:

notaris bewaard wordt in het vennootschapsdossier.

De te publiceren statutaire bepalingen luiden als volgt:

i A. VORM - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

Artikel 1. Vorm - naam

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

en heeft als naam "OP-M".

Artikel 2. Zetel

De maatschappelijke zetel is voor het eerst gevestigd te 9690 Kluisbergen, Berchemstraat 39.

" Deze zetel kan, zonder wijziging van statuten, door de zorg van de zaakvoerder(s), worden overgebracht naar, iedere andere plaats in België bij beslissing van de zaakvoerder mits het in acht nemen van de toepasselijke. taalwetgeving terzake. Elke verplaatsing van zetel moet door de zorgen van de zaakvoerder bekendgemaakt worden in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag bijhuizen, agentschappen of verkoopbureaus oprichten in binnen- en buitenland bij beslissing van de zaakvoerder.

Artikel 3. Doel

" De vennootschap heeft tot doel :

Consultancy en dienstverlening inzake algemeen management, bedrijfsvoering en beheer; inzake commercieel, strategisch, financieel, technisch en administratief management; inzake ICT, informatica en automatisering; inzake product - management, design en vormgeving; inzake PR, publiciteit en marketing; inzake: personeelsmanagement, human resources en personeelsbeleid; inzake milieu- en kwaliteitszorg, corporate governance; inzake changemanagement en begeleiding van reorganisaties; inzake de administratieve organisatie en de implementatie van bedrijfsprocessen; inzake projectmanagement en totaalbegeleiding voor voormelde activiteiten evenals alle ondersteunende en aanverwante dienstverlening.

Het uitbaten van een praktijk in dieet- en voedingskunde; het uitoefenen van het beroep van diëtist en tevens: van alle aanverwante disciplines; het verlenen van adviezen inzake voeding, mentale en fysieke gezondheid; inzake persoons- en schoonheidsverzorging; het aanbieden van sportbegeleiding en personal coaching. Het uitvoeren van technische studies, audits en expertises inzake voormelde activiteiten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111 11 1110111111 1 0I1 1I I 1 111 III

*iio3issa~

V, beh, aa~ Bel Staa

Ondernemingsnr : O $ 33 e2 /1AA Benaming

(voluit) :

OP-M

Rechtsvorm :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

IL;

~

" .'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

e

Het geven van seminaries, opleidingen en presentaties. Het schrijven, verzorgen, begeleiden en uitgeven van literaire werken en bijdragen, handboeken, van diverse bijdragen in diverse vormen. Het verlenen van diverse administratieve en zakelijke ondersteuning.

Groot- en kleinhandel en handelsbemiddeling in voeding, voedingsuppiementen, boeken en tijdschriften inzake voeding, artikelen en producten voor gezondheid en welness, cosmetica en verzorgingsproducten, diverse consumentenartikelen, tweedehandse goederen, menigvuldige goederen.

Het verrichten van alle handelsbemiddeling, het optreden ais agent en zelfstandig vertegenwoordiger in diverse sectoren en voor diverse producten en diensten.

De uitbouw van een of meerdere organisaties inzake verkoop en dienstverlening; verkoop en dienstverlening via internet en via diverse kanalen. Het vervaardigen, ontwikkelen en commercialiseren van diverse toepassingen, diensten en producten in verband met voormelde activiteiten.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van licenties, brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

Het verwerven en beheren van een onroerend patrimonium; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; het optreden als bouwpromotor; projectontwikkeling en handel in onroerend goed; het ontwerpen en realiseren van diverse vastgoedprojecten; de activiteit van vastgoedmakeiaar en bemiddeling in vastgoed voor rekening van derden.

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een roerend patrimonium; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de reglementering op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Aldus zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring of vergunning van de Commissie voor het Bank- en Financiewezen of andere overheidsinstanties.

De vennootschap kan in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan onder eender welke vorm participaties verwerven en/of aanhouden in bestaande of nog op te richten maatschappijen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de onderneming(en) waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coördineren.

De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap kan leningen en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, in eender welke vorm. De vennootschap kan zich, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, tevens kan zij hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap aile daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake. Artikel 4. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

Zij kan om het even wanneer ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering beraadslagend zoals voor een wijziging van de statuten.

De vennootschap is niet ontbonden door het overlijden, de interdictie, het faillissement of de staat van onvermogen van één der vennoten.

B. KAPITAAL EN AANDELEN.

Artikel 5. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZENDZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00),

vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, ieder aandeel vertegenwoordigend

een gelijke fractie van het kapitaal.

(...)

C. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING.

Artikel 13: zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerci r wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van de zaakvoerder in naam en voor rekening van de

rechtspersoon.

De zaakvoerders worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering voor de duur van de

vennootschap, tenzij de algemene vergadering anders besluit.

si

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

De opdracht van statutaire zaakvoerder kan slechts herroepen worden ofwel bij éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de statutaire zaakvoerder die zelf vennoot is, ofwel om gewichtige redenen bij besluit van de buitengewone algemene vergadering volgens de regels die gesteld zijn voor de wijziging van de statuten.

De niet-statutaire zaakvoerders worden door de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen benoemd en ontslagen.

De in functietreding van de opvolgend statutaire zaakvoerder, de benoeming van de niet-statutaire zaakvoerder alsook de beëindiging van de opdracht van zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekende verklaring, respectievelijk van een dito uittreksel uit de akte, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Artikel 14: interne bestuursbevoegdheden

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 15: Externe vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap alléén, in en buiten rechte.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder, zelfs indien die handelingen buiten het doel van de vennootschap vallen, tenzij zij bewijst dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel van de vennootschap overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Artikel 16. Volmachten

De zaakvoerders kunnen, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende machten, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders zelf.

(...)

E. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 20: bevoegdheden

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt de algemeenheid van de vennoten. Zij heeft de bevoegdheden die bij de wet en bij onderhavige statuten bepaald zijn.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend.

Artikel 21: (iaarliikse) algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden gehouden op de derde vrijdag van de maand mei om tien uur. Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De buitengewone algemene vergadering wordt bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist. Zij moet bijeengeroepen worden wanneer één of meer vennoten die alleen of samen één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, hierom bij aangetekend schrijven verzoeken. De oproeping tot de dientengevolge te houden algemene vergadering moet gedaan worden binnen de drie weken na het gedane verzoek.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van deze zetel, terwijl de buitengewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats in de oproepingsbrief vermeld.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen en worden verzonden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. Zij worden (minstens) vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De geldigheid van de samenstelling van de 'vergadering kan niet worden betwist indien alle vennoten, de zaakvoerders) en desgevallend de commissaris, aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven, dit op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke besluitvorming zelf, als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel, doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

Indien voor de gewone algemene vergadering wordt geopteerd voor de procedure van de schriftelijke besluitvorming, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders ten laatste te ontvangen ten laatste drie weken voor de datum van de in de statuten vastgelegde jaarvergadering.

(...)

Artikel 25: Aanwezigheids- en meerderheidsauorums

Onverminderd hetgeen hierna volgt, beraadslaagt en besluit de algemene vergadering op geldige wijze, ongeacht het aantal Q'p de vergadering vertegenwoordigde aandelen. De besluiten worden met gewone meerderheid van stemmen genomen.

Een buitengewone algemene vergadering, die moet beraadslagen en besluiten over een statutenwijziging, kan dit slechts op geldige wijze voor zover de vennoten, die de vergadering bijwonen, ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Wordt dit quorum niet bereikt, dan is een nieuwe bijeenroeping vereist en de tweede vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het aantal op die vergadering vertegenwoordigde aandelen. De besluiten worden met een drie vierden meerderheid van stemmen genomen.

Indien de voorgestelde wijzigingen betrekking hebben op het doel en/of de rechtsvorm van de vennootschap, moeten de door de vennootschapswet vereiste bijzondere aanwezigheids- en meerderheidsquorums in acht worden genomen.

Artikel 26. Stemrecht - volmachten

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

ledere vennoot brengt zijn stem uit hetzij persoonlijk hetzij door een gevolmachtigde, mogelijks een niet-vennoot.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (hieronder begrepen de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322 alinea 2 van het burgerlijk wetboek). De volmachten dienen ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek.

De vennoten kunnen éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid behoren van de algemene vergadering, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Artikel 27. Afwiikinaen stemrecht

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gebeurd zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Wanneer één of meer aandelen aan verscheidene personen toebehoren, dan kan de uitoefening van de daaraan verbonden lidmaatschapsrechten, inclusief stemrechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkel persoon die daartoe door alle gerechtigden schriftelijk is aangewezen. Zolang zodanige aanwijzing niet is geschied, blijven alle aan de aandelen verbonden lidmaatschaps-rechten, inclusief stemrechten geschorst.

Behoort één of meer aandelen gezamenlijk toe aan een blote eigenaar en aan een vruchtgebruiker, dan zullen de rechten aan deze aandelen verbonden enkel geldig kunnen uitgeoefend worden door de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende tussen hen gesloten overeenkomst.

De uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld komt in eerste instantie toe aan de blote eigenaar. Het besluit tot kapitaalverhoging wordt genomen door de algemene vergadering waarop de vruchtgebruiker het stemrecht heeft.

Wanneer een effect in pand gegeven is, zal, tenzij de betrokkenen anders zouden zijn overeengekomen, bij stemming in de algemene vergadering de eigenaar en niet de pandhebbende schuldeiser tegenover de vennootschap optreden.

F. INVENTARIS - JAARREKENING - WINSTVERDELING.

Artikel 28: boekiaar - inventaris - iaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar wordt de boekhouding afgesloten, maakt de zaakvoerder de inventaris op,

alsmede de jaarrekening en, voor zover wettelijk verplicht, stelt hij het jaarverslag op waarin hij rekenschap

geeft van zijn beleid, dit alles overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

Artikel 29: winstverdeling

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige

afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de nettowinst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijkse een bedrag van tenminste een twintigste afgenomen voor de vorming van de

wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve een tiende van het

maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt ais dividend tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal

door hun aandelen vertegenwoordigd, alhoewel de jaarvergadering kan besluiten dat dit saldo en een deel

ervan gereserveerd zal worden of als extra bezoldiging aan de zaakvoerder toegekend zal worden.

(...)

G. ONTBINDING  VEREFFENING - VERDELING.

Artikel 31. Ontbinding - vereffening

De vennootschap wordt ontbonden in alle gevallen door de wet voorzien. Zij kan eveneens vroegtijdig ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering beraadslagend met de door de wet vereiste meerderheid van stemmen.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders als vereffenaars beschouwd. Zij zullen beschikken over alle machten zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen. De algemene vergadering kan evenwel steeds en ten allen tijde de bevoegdheden van de vereffenaars uitbreiden of inperken binnen de beperkingen door de wet gesteld.

eidd r-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

De algemene vergadering kan in het bijzonder aan de vereffenaars volmacht geven het maatschappelijk vermogen van de ontbonden vennootschap in te brengen in een andere vennootschap, tegen aandelen of obligaties.

Artikel 32. Verdeling

Ingeval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat zij bezitten elk aandeel een gelijk recht gevend, onder voorbehoud van de goedkeuring van de vereffeningrekening door de bevoegde rechtbank, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

11 BOEKJAAR  JAARVERGADERING

a) Het eerste boekjaar van de vennootschap eindigt op 31 december 201 1 en begrijpt aile handelingen die vanaf 1 februari 2011, voor rekening van de op te richten vennootschap hebben plaatsgehad, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, na daarover ingelicht te zijn door ondergetekende notaris. Alle handelingen sedert die datum worden overgenomen en bekrachtigd.

b) De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

2/ BENOEMING ZAAKVOERDER

Worden benoemd tot niet statutair zaakvoerder(s):

De heer Jeroen OPSOMER voornoemd, die dit mandaat aanvaardt. Zijn mandaat is onbezoldigd behoudens'.

andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

3/ BENOEMING COMMISSARIS

Volgens te goeder trouw verrichte schattingen die overgenomen werden in het financieel plan, voldoet de

vennootschap voor het eerste boekjaar aan de criteria vermeld in het Wetboek van Vennootschappen. Bijgevolg :.

wordt eenparig besloten, bij toepassing van zelfde wetboek voorlopig geen commissaris te benoemen.

4/VOLMACHT

Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan de besloten met beperkte aansprakelijkheid "A&B Partners",

met zetel te Oudenaarde, Einestraat 26, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, alsook aan

ondergetekende notaris om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve

formaliteiten inzake Kruispuntbank der Ondernemingen, het ondernemingsloket en desgevallend bij de fiscale

administraties, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Floris Ghys, geassocieerd notaris

Samen hiermee neergelegd:

- uitgifte van de akte.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
OP-M

Adresse
BERCHEMSTRAAT 39 9690 KLUISBERGEN

Code postal : 9690
Localité : Berchem
Commune : KLUISBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande