OPTIMAC MANAGEMENT SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OPTIMAC MANAGEMENT SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.610.629

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.06.2014, NGL 17.06.2014 14201-0044-010
18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 10.07.2013 13303-0596-010
30/08/2011
ÿþ mad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ï1,q111.11%11In

*7Tr,4

+] (?),K~,~

t;.: +Griffi~

"

Ondememingsnr : Q S? 6 4 0 ,;(1

Benaming : OPTIMAC MANAGEMENT SERVICES

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kalverhagestraat 24

9090 Melle

Onderwerp akte :Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Philippe Kluyskens te Sint-Amandsberg op elf augustus twee duizend

en elf, neergelegd ter registratie, dat de heer VAN DER AUWERMEULEN Philippe Bertha Lucien, geboren te ,

Gent op negentien augustus negentienhonderd zes en vijftig, wonende te 9820 Merelbeke, Steenstraat 15

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht met volgende

kenmerken :

De naam van de vennootschap luidt "OPTIMAC MANAGEMENT SERVICES", afgekort "O.M.S.".

Zij is opgericht als een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

De zetel is gevestigd te 9090 Melle, Kalverhagestraat 24.

De vennootschap heeft als maatschappelijk doel :

a) Het ontwikkelen van managementprojecten en diensten in alle industriële, commerciële en dienstensectoren, het verschaffen, zowel aan vennootschappen als aan individuele personen van alle prestaties, diensten en adviezen inzake management.

b) Het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het i uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar.

c) Studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen.

d) Dienstverlenende activiteiten met betrekking tot het geven van trainingen, coaching, evenementen en voordrachten.

e) Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in onroerende

goederen, met uitsluiting van de handelingen van vastgoedhandelaars. "

Binnen dit kader:

- het participeren onder gelijk welke formule in alle vennootschappen en ondernemingen met burgerlijke of

handelsdoeleinden;

- overgaan tot het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren,

" onderverhuren, in huur nemen of leasen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

Deze opsomming is aldus exemplatief en geenszins beperkend. De vennootschap zal deze verrichtingen zowel in eigen naam en voor eigen naam mogen stellen als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland.

Deze vennootschap mag voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handels-, nijverheid- en financiële verrichtingen, zo roerende en onroerende, uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd verband houden of van aard zijn de uitbreiding ervan te bevorderen.

Zij kan tevens borg staan voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke bepalingen terzake.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur, te rekenen vanaf elf augustus twee duizend en elf.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600), verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al of niet vennoten ; zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt.

De zaakvoerder of ingeval er meerdere zijn, hebben elk de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Hij beschikt over al de bevoegdheden die door de statuten aan de zaakvoerder worden toegekend.

De zaakvoerder wordt onder andere belast met het dagelijkse bestuur van de vennootschap; hij beschikt over de maatschappelijke handtekening, voor alle daden van het dagelijkse bestuur.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, maar de algemene vergadering kan bij eenvoudige meerderheid hiervan afwijken en het loon jaarlijks vaststellen.

leder jaar, de tweede vrijdag van de maand juni om negentien uur moet een jaarvergadering gehouden worden.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en wordt afgesloten op één en dertig december van het zelfde jaar.

Winstverdelinq : Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en bezoldigingen vormt de zuivere winst van het boekjaar.

Op deze winst zal er jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen worden met het oog op de vorming van het wettelijk reservefonds, totdat dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het overige zal uitgekeerd worden aan alle aandelen.

De jaarvergadering kan echter elk andere wijze van verdeling van de winst aannemen, na de afneming voor de wettelijke reserve, bij eenvoudige meerderheid van stemmen en aandelen.

Ontbinding : Ingeval van ontbinding van de vennootschap - voor om het even welke reden en op om het even welk ogenblik - zal deze doorgevoerd worden door de zorgen van de enige zaakvoerder op dit ogenblik in functie, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars zou benoemen, waarvan de bevoegdheden en de bezoldiging door de vergadering zullen bepaald worden. De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid der stemmen.

Overoancisbeoalingen :

-Het bestuur van de vennootschap wordt thans toegekend aan de heer Philippe Van der Auwermeulen, voornoemd, benoemd tot zaakvoerder voor de machten zoals voorzien met ingang van heden. Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

-Het eerste boekjaar zal een aanvang nemen op elf augustus twee duizend en elf en zal tot één en dertig december twee duizend en twaalf lopen ; de eerste jaarvergadering zal gehouden worden in twee duizend en dertien.

-Bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen worden alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd sedert één augustus twee duizend en elf.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie en bankattest.

Notaris Philippe Kluyskens

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het. Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
OPTIMAC MANAGEMENT SERVICES

Adresse
KALVERHAGESTRAAT 24 9090 MELLE

Code postal : 9090
Localité : MELLE
Commune : MELLE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande