OPTIMALOG

Société en commandite simple


Dénomination : OPTIMALOG
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 827.641.909

Publication

01/10/2013
ÿþRechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Reekstraat 8, 9140 Temse

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Ontbinding en sluiting vennootschap

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd 10 september 2013:

De vergadering wordt voorgezeten door de heer Christophe Vergote.

Deze stelt de heer Thierry Vergote aan als secretaris en stemopnemer.

De voorzitter stelt vast dat de vennoten hier aanwezig of vertegenwoordigd, de meerderheid van het aandelenkapitaal bezitten zoals blijkt uit de presentielijst.

De vergadering verklaart dat de formaliteiten voor samenroeping van huidige vergadering niet dienden te geschieden, aangezien het totaal maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd.

De voorzitter zet uiteen dat de huidige vergadering werd bijeengeroepen teneinde te beraadslagen over de volgende agendapunten:

1.Ontbinding en definitieve sluiting in één akte overeenkomstig artikel 184 §5 van het wetboek van

vennootschappen;

2.Kwijting aan en ontslag van de zaakvoerder,

3.Kwijting aan de externe boekhouder;

4.Bewaring van boeken en bescheiden;

5.Volmacht ondememingsloket (KBO) en fiscale administraties.

De volgende beslissingen inzake voormelde punten van de agenda werden genomen :

1.De voorzitter stelt vast dat, gezien de vennootschapsvorm van de vennootschap, zijnde een gewone Commanditaire Vennootschap, de verslagen voorgeschreven door artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen niet dienen te worden opgemaakt noch te worden voorgelegd.

De voorzitter verduidelijkt dat, gezien de hierna volgende beslissing tot toepassing van de procedure uiteengezet in artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen, een staat van activa en passiva werd opgemaakt per 10 september 2013 waaruit blijkt dat er geen passiva meer zijn binnen de vennootschap op het ogenblik van de beslissing tot ontbinding en vereffening.

Ontbinding en in vereffeningstelling van de vennootschap zonder benoeming van een vereffenaar overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering besluit, met éénparigheid van stemmen, de vennootschap te ontbinden en de vereffening te sluiten in één akte op 10 september 2013 zoals voorzien in artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen en gewijzigd door de wet van 19 maart 2012.

Aan onderstaande voorwaarden voor ontbinding en sluiting in één akte werd voldaan:

a.geen vereffenaar aangeduid;

b.geen passiva (schulden) luidens de staat van acitva en passiva per 10 september 2013;

c.alle vennoten zijn aanwezig op de algemene vergadering en besluiten met éénparigheid van stemmen; d.de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf, de heer Vergote Christophe en de heer Vergote Thierry, en dit in verhouding tot hun inbreng in de vennootschap.

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening,

Mod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Z 0 SEP. 2013

DENDERMONDE

rriÉ

31 8866x

Ondernemingsnr : 0827.641.909 Benaming

(voiuit) : Optimalog (verkort)

VAN KOOPRANDELI~

III

Voor-b4ho#Jen aart hot Belgisch Staatsblad

ACTIVA

Liquide middelen 92.609,64 euro

PASSIVA

Geplaatst kapitaal 2.000,00 euro

Reserves 200,00 euro

Resultaat 90.409,64 euro

e

Bijlagen.bij.het_Blgiseh.Staatsblad 0.1110/2413 --Annexes du Moniteur belga

Na de inhouding van de nog verschuldigde roerende voorheffing van 10%, zal het overblijvende liquidiatiesaldo aan de vennoten worden uitgekeerd, Op het in geld gestorte kapitaal is geen roerende voorheffing verschuldigd.

De nog verschuldigde roerende voorheffing bedraagt:

90.609,64 euro x 10% = 9.060,96 euro

De verschuldigde roerende voorheffing dient te worden betaald binnen de 15 dagen na definitieve sluiting van de vereffening.

2,De vergadering besluit, met éénparigheid van stemmen de kwijting te verlenen aan de zaakvoerder, de heer Vergote Christophe, voor de uitoefening van zijn mandaat. Het mandaat van de zaakvoerder, de heer Vergote Christophe, eindigt op heden.

3.0e vergadering besluit, met éénparigheid van stemmen de kwijting te verleen aan de externe boekhouder voor het uitoefenen van zijn mandaat.

4.Conform artikel 195 van het Wetboek van vennootschappen worden de boeken en de bescheiden van de vennootschap gedurende een periode van vijf jaar bewaard bij de zaakvoerder de heer Vergote Christophe gevestigd Reekstraat 8 te Temse.

5.Bijzondere volmacht wordt gegeven aan Boekhoudkantoor Van Ouytsel, Vluchtenburgstraat 5 te Aartselaar teneinde alle formaliteiten inzake kruispuntbank, belastingen en overige formaliteiten te kunnen vervullen.

Niets meer aan de orde zijnde, sluit de voorzitter om 20.00 uur de vergadering.

Christophe Vergote

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
OPTIMALOG

Adresse
REEKSTRAAT 8 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande