OPTIT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OPTIT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 829.872.513

Publication

17/04/2014
ÿþthDr1 rad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111 II110,111.1 lI

V beh aa Bel Staz

NEERGELEGD

07 APR. 2014

REC,IerreNK VAN

KoSfflkienieL TE GENT

Ondernerningsnr : 0829.872.513

Benaming

(voluit) : OptiT

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9988 Sint-Laureins, Watervliet, Muizenhol 25

(volledig adres)

Onderwern akte: ONTBINDING EN VEREFFENING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Jean-Paul DE JAEGER,te Watervliet, gemeente Sint-Laureins, op 28 maart 2014, neergelegd voor registratie, dat volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder met betrekking tot de voorge-no-men ontbinding de dato 24 maart 2014 op basis van de staat van actief en passief van de vennootschap afgesloten per 31 december 2013 en stemt ermee in,

TWEEDE BESLISSING:

De vergadering neemt kennis van het verslag van de burgerlijke ven-moobschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Veerle Verdegem & Co, kantoorhoudende te 9000 Gent, Coupure Rechts 174, vertegenwoordigd door mevrouw Veere Verdegem, bedrijtsmeNissor opgemaakt op 21 maart 2014, waarvan de besluiten luiden als volgt

"De staat van activa en passive per 21 maart 2014 van de BVBA OptIT, met maatschappelijke zetel te 9988 Sint-Laureins (Watervliet), Muizenhol 25 werd door de zaakvoerder in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen opgesteld. Deze staat van activa en passiva, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, houdt rekening met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap en vertoont een balanstotaal van ¬ 26.218,32 en een netto actief van ¬ 22.881,15.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar en in zoverre de vennootschap gevrijwaard zal blijven van verplichtingen die mogelijks rusten op de vennootschap maar die tot op heden nog niet gekend zijn.

We merken tot slot op dat de artikelen 268 en 269 met betrekking tot de termijn voor het opmaken en toezenden van de verslagen en de staat van activa en passive niet werden nageleefd waardoor de termijn voor het terbeschikking-,stelling van het verslag van de bedrijfsrevisor aan de algemene vergadering niet gerespecteerd kon worden. De zaakvoerder is hiervan op de hoogte en heeft geen bezwaar geuit."

De vergadering stemt met deze besluiten

"DERDE BESLISSING

De vergadering beslist tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening vanaf heden,

VIEFZIDE BESLISSING

Gezien de eenvoud van de vereffeningsverrichtingen, verklaart de vergadering dat zij toepassing maakt van de procedure van ontbinding en vereffening in één akte zoals voorzien in artikel 184, § 5 van het Wetboek van vennoot-iechappen en verklaart dat aan alle voorwaarden in voormeld artikel werd voldaan, namelijk:

- er wordt geen vereffenaar aangeduid

- er zijn geen passive (schulden) volgens de staat van activa en passive zoals bedoeld in artikel 181 Wetboek Van vennootschappen

- alle vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd op on-derhavige algemene vergadering en besluiten met eenpg-righeid van stemmen.

- de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zef.

De vergadering bevestigt vohdoende kennis te hebben van aile rekeningen, stukken en documenten in

verband niet de vereffening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014.- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

yoor.

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

_____ ---- - - ------------ -

Zij neemt kennis van de laatste balans van de vennootschap afgesloten op 21 maart 2014, waaruit duidelijk

blijkt dat er geen schulden jegens derden meer zijn en be-.slist zonder enig voorbehoud deze balans goed te keuren.

De vergadering verklaart verder dat de kosten en provisies verbonden aan de vereffening zelf voorafgaandelijk aan het verlijden dezer werden vereffend.

De vergadering beslist dat het resterend actief door vennoten zal worden teruggenomen en dit in verhouding tot hun aandelenbezit.

Voor zoveel als nodig bevestigen de vennoten dat zij bereid zijn om alle eventuele toekomstige rechten en verplichtingen te vervullen die pas zouden tot uiting komen na de sluiting van de vereffening.

De vergadering verleent tevens volledige ontlasting aan de zaakvoerders voor hun bestuur van de vennootschap tot op heden.

De vergadering stelt diensvolgens vast dat de ver-ef-lening is afgesloten en dat de vennootschap heeft opgehouden te bestaan, zelfs voor de noodwendigheden van haar verieffening, onder voorbehoud evenwel van het passief voorbbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar.

De vergadering beslist dat de heer Frank Schollaert, voornoemd, zal bevoegd zijn om alle handelingen, ver-'richtingen en formaliteiten te stellen en uit te voeren die nog moeten worden gedaan in-'gevolge de sluiting van de vereffening.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende een periode van vijf jaar zullen worden neergelegd en bewaard ten huize van de heer Frank Schollaert, voornoemd.

De vergadering bevestigt dat er geen gelden en waarden zijn die dienen gedeponeerd worden bij de Deposito- en Consignatiekas.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL, getekend notaris Jean-Paul De Jaeger

Tegelijk hiermee neergelegd:

proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 28 maart 2014

- verslag van de zaakvoerder

- staat van actief en passief per 21 maart 2014

- verslag van de revisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

16/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 21.09.2013, NGL 08.10.2013 13626-0597-011
09/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 15.09.2012, NGL 04.10.2012 12604-0149-010

Coordonnées
OPTIT

Adresse
MUIZENHOL 25 9988 WATERVLIET

Code postal : 9988
Localité : Watervliet
Commune : SINT-LAUREINS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande