ORALCARE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ORALCARE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.979.535

Publication

11/03/2014
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 54 (, 9 535

Benaming

(voluit) : OralCare

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel l 9255 Buggenhout (Opdorp), Dries 10

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Henri Van den Bossche, geassocieerd notaris te Buggenhoùt, op 21 februari 2014, ter registratie aangeboden, blijkt dat er opgericht werd een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "OralCare", met zetel te 9255 Buggenhout (Opdorp), Dries 10.

1. Opgave van de vennoten

-Mevrouw SPIESSENS Anne Louise Karel Lucia, geboren te Leuven op vijftien januari negentienhonderd

zestig, wonende te 9255 Buggenhout (Opdorp), Dries 10.

Hierna ook genoemd "DE OPRICHTERS", zelfs als er maar één is.

2. Kapitaal, onderschrijving en storting.

De oprichters verklaren dat het maatschappelijk kapitaal, achttienduizend vijfhonderd vijftig Euro (18.550,00-EUR) bedragend, verdeeld in honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/honderdste (11100ste) deel van het maatschappelijk kapitaal, onderschreven en volstort wordt ais volgt:

Mevrouw SPIESSENS Anne, voornoemd, onderschrijft alle honderd (100) aandelen, hetzij een bedrag van achttienduizend vijfhonderd vijftig Euro (18.550,00-EUR), integraal volstort, welk bedrag bijgevolg ter beschikking staat van de vennootschap.

Overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, werden voormelde bedragen gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer 652-8345782-81 op naam van de vennootschap in oprichting, bij de RECORD BANK. Een attest van deze deponering opgemaakt op zes februari tweeduizend veertien zal door ondergetekende notaris in het dossier bewaard blijven.

3. Benoeming zaakvoerder - bezoldiging.

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur:

-Mevrouw SPIESSENS Anne, voornoemd, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat zij niet getroffen is

door een besluit dat zich daartegen verzet.

Voormeld zaakvoerdermandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

Deze benoeming zal evenwel pas uitwerking hebben vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de

oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van het gebied waarbinnen de vennootschap haar

zetel heeft overeenkomstig artikel 2, paragraaf 4, eerste lid van het Wetboek van Vennootschappen.

UITTREKSEL STATUTEN.

1. Naam - Rechtsvorm

De maatschappelijke benaming luidt "OralCare", burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

2, Zetel

De zetel is gevestigd te 9255 Buggenhout (Opdorp), Dries 10.

3. Doel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11111g110111

Voor-

behoude aan het Belgisct

Staatsbia

~

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 8 FEB. 2014 DENDeiVTONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

4.7~

~+1 .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden tegen betaling prestaties en diensten, goederen en advies voor mondverzorging te verstrekken. Voor heel wat van deze prestaties is het diploma van tandarts vereist.

De vennootschap kan met dit doel onroerende goederen kopen of huren, roerende goederen kopen en verkopen. De vennootschap kan personeel in dienst nemen of diensten inhuren. Tevens kan de vennootschap haar opbrengsten al dan niet tijdelijk investeren of beleggen in roerende en of onroerende goederen en dus dergelijke goederen aankopen en verkopen,

De prestaties, diensten, goederen en advies dienen op de ruimst mogelijke wijze geinterpreteerd te worden, op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap mag met alle middelen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, in België of in het buitenland die een gelijkaardig, eenzelfde of aanverwant doel nastreven of die van die aard zijn het maatschappelijk doel te bevorderen.

4, Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

5, Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig Euro (18.550,00-EUR) en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

g,Statuut van de aandelen

De aandelen zijn op naam. Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar.

7. Overdracht van aandelen

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, in geen geval worden afgestaan onder levenden noch overgedragen wegens overlijden dan met de toestemming van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van ten minste drie/vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

8, Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders. De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en aile daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel.

AI wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering valt in de bevoegdheid van de zaakvoerder of zaakvoerders.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen.

De vennootschap wordt ten aanzien van derden in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door de enige zaakvoerder of door iedere zaakvoerder, afzonderlijk handelend, indien er meerdere zijn benoemd. De zaakvoerder mag onder meer onroerende goederen kopen of vervreemden, toestemmen tot het vestigen van hypotheken op alle maatschappelijke goederen, handlichting geven van aile inschrijvingen gedaan ten voordele der vennootschap, met of zonder betaling. In al de akten waarbij de aansprakelijkheid der vennootschap betrokken is, moet de handtekening der zaakvoerders en andere agenten der vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding der hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden. De rechtsvorderingen worden in naam van de vennootschap, als eiser en als verweerder ingespannen door de zaakvoerder of zaakvoerders.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders/bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger - natuurlijk persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder of bestuurder wordt benoemd in een andere vennootschap komt de bevoegdheid om de vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan,

g, De algemene vergadering

Ieder jaar, de derde donderdag van de maand mei om twintig uur zal een jaarvergadering gehouden worden.

Zij zal plaats hebben, ten maatschappelijke zetel, tenzij anders vermeld in het bericht van bijeenroeping, ln geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaats hebben op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Met uitzondering van de besluiten te nemen in het kader van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten verleden worden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

10. Stemrecht

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem.

11. Boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en wordt op éénendertig december daaropvolgend

afgesloten.

12. Bestemming van de winst

Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze kan beslissen dat een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividend uitgekeerd wordt aan de vennoten. Zij is steeds bevoegd te besluiten dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of zal overgedragen worden naar het volgende boekjaar.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto - actief, zoals het blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

13. Ontbinding en vereffening

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij

besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de

zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

14. Bepalingen van toepassing ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt.

Algemene bepalingen

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot

telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Zaakvoerder - benoeming

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen

van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Algemene vergadering

Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt oefent hij de bevoegdheden uit die aan de Algemene

Vergadering zijn toegekend,

Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot die handelt in de plaats van de algemene vergadering worden

vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden,

Tijdelijke bepalingen

1, Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap (vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel) en eindigt op éénendertig december tweeduizend vijftien.

2, Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend zestien.

3, Overname door de vennootschap van de verbintenissen

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, in het bijzonder alle verbintenissen voortkomende uit bestellingen met betrekking tot de inrichting van en het materiaal voor de tandartspraktijk. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Henri Van den Bossche, geassocieerd notaris, te Buggenhout

Tegelijk hiermee neergelegd op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel:

- volledig afschrift der akte

- bankattest

~.'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ORALCARE

Adresse
DRIES 10 9255 OPDORP

Code postal : 9255
Localité : Opdorp
Commune : BUGGENHOUT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande