ORL. DR. PAUL VAN DER VEKEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ORL. DR. PAUL VAN DER VEKEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 884.156.681

Publication

28/03/2014
ÿþE ~ ~

Mod ZO

I In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 884.156.681

Benaming

(voluit) : ORL. DR. PAUL VAN DER VEKEN

Rechtsvorm : Burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9420 Erpe-Mere (Bambrugge), Egemstraat 61

Onderwerp akte : Kapitaalsverhoging

Uit een akte, verleden voor Meester Carmen de Vuyst, notaris met standplaats te Herzele op 17 februari 2014 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering bijeengeroepen is van de vennoten van de besloten;

venootschap met beperkte aansprakelijkheid ORL. DR. PAUL VAN DER VEKEN met zetel te 9420 Erpe-Mer& (Bambrugge), Egemstraat 61, hebbende ais ondernemingsnummer 884,156.681. Opgericht bij akte verledene

' voor notaris Eduard Janssens te Sint-Lievens-Houtem op 9 oktober 2006, bekendgemaakt in de bijlagen tot het; Belgisch Staatsblad van 19 oktober 2006, onder nummer 06160368. Gewijzigd bij akte verlede voor mij notaris; op 23 september 2013, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 7 oktober 2013 odner nummer 13151754.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen;

EERSTE BESLUIT - VASTSTELLING UITKERING VAN EEN TUSSENTIJDS DIVIDEND

De aandeelhouder verklaart dat hij op 7 februari 2014 besloten heeft een tussentijds dividend uit te keren voor een totaal bruto bedrag van HONDERDEENENTACHTIGDUIZEND DUIZEND ZEVENHONDERD EURO (181.700,00 ¬ ), en dit door onttrekking van HONDERDEENENTACHTIGDUIZEND DUIZEND ZEVENHONDERD EURO (181.700,00 ¬ ) aan de beschikbare reserves. Dit dividend werd betaald aan de aandeelhouder, na inhouding van de roerende voorheffing van tien procent, in toepassing van artikel 537 WIB; 1992. Dit alles kadert in de wetgeving "overgangsbepalingen liquidatiebelasting".

De vennoot verklaart het volledig bedrag van het tussentijds dividend onmiddellijk overeenkomstig artikel! 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen te willen inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de! vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10 %) van het tussentijds dividend in toepassing van gemeld artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

TWEEDE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek: van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent;

° (90 %) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een verhoging voor een bedrag van; HONDERDDRIEËNZESTIGDUIZEND VIJFHONDERDDERTIG EURO (163.530,00 ¬ ) zonder uitgifte of creatie: van nieuwe aandelen, De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door: inbreng in geld.

DERDE BESLUIT  VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering besluit eenparig het kapitaal van de vennootschap te verhogen met. HONDERDDRIEËNZESTIGDUIZEND VIJFHONDERDDERTIG EURO (163.530,00 ¬ ), om het kapitaal ter brengen van TWINTIGDUIZEND EURO (20.000,00 ¬ ) door inlijving van gemeld netto-dividend voor het' overeenkomstig bedrag door inbreng door de actuele vennoot, naar HONDERDDRIEËNTACHT1GDtJIZEND VIJFHONDERDDERTIG EURO (183.530,00 ¬ ).

Deze inbreng wordt volledig geplaatst en volgestort door de actuele vennoot door inbreng in geld,; voortkomende van de uitkering van dividenden door de vennootschap, beslist in de algemene vergadering dei dato 7 februari 2014, waarbij de vennoot uitdrukkelijk heeft verklaard toepassing te maken van artikel 537 wetboek inkomstenbelasting en zich verbonden heeft het uitgekeerde dividend na aftrek van de roerende voorheffing in het kapitaal in te brengen.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

Bankattest

De algemene vergadering stelt vast dat gezegd bedrag van HONDERDDRIEËNZESTIGDUIZEND; VIJFHONDERDDERTIG EURO (163.530,00 ¬ ) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer! BE26 3631 3072 8529 bij ING Bank zoals blijkt uit een bewijs van deponering, afgeleverd door laatstgenoemde;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*14069123*

nu

i

lii

be a

BF

Sta

GR t'ir-liz Pr r. k-IYRil ,,i.

VAN KOOPHANDEL

17 Glaï 2014

DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

-financiële instelling op 10 februari 2014. laatst, welk bewijs in het dossier van de werkende notaris zal bewaard blijven.

VIERDE BESLUIT - VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van HONDERDDRIEENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERDDERTIG EURO (163.530,00 ¬ ) aldus daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op HONDERDDRIEENTACHTIGDUIZEND VIJFHONDERDDERTIG EURO (183.530,00 ¬ ).

De vennoot bevestigt uitdrukkelijk dat de ingebrachte gelden voortkomen van het door hen ontvangen dividend, besloten door de algemene vergadering de dato 7 februari 2014,

VIJFDE BESLUIT - WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de algemene vergadering artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt HONDERDDRIEËNTACHTIGDUIZEND VIJFHONDERDDERTIG EURO (183.530,00 ¬ )en is verdeeld in honderd zeventig (170) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen,

Het kapitaal kan gewijzigd worden,"

ZESDE BESLUIT  VOLMACHT VOOR DE COORDINATIE.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de geccordineerde tekst der statuten.

ZEVENDE BESLUIT  MACHTEN AAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent aile machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10 %) van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake.

VOLMACHT

De verschijner stelt daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling aan de heer Johan Van Den Steen, Moore Stephens Verschelden te 9031 Drongen, Deinsesteenweg 114 aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen.

Bij deze geef ik, notaris Carmen de Vuyst, de toestemming om voormelde vennootschap te laten doorgaan voor Registratie met doel enkel neerlegging ter griffie.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Carmen de Vuyst

Tegelijk hiermede neergelegd

*uitgifte akte buitengewone algemene vergadering

*Coördinatie

Carmen de Vuyst

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/10/2013
ÿþ Moi 20

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I~IIIIVIIIIIIMIII i i

" 13151754'

i

bel aa Be Sta

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

2 6 SEP. 2013

DENDERMONDE

Ondernemingsnr : 884.156.681

Benaming

(voluit) : ORL. DR. PAUL VAN DER VEKEN

Rëchtsvorm : Burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9420 Erpe-Mere, Egemstraat 61

Onderwerp akte : Statutenwijziging - Kapitaalvermindering

Uit een akte, verleden voor Meester Carmen de Vuyst, notaris met standplaats te Herzele op 23 september 2013 blijkt dat buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid volgende besluiten hebben genomen:

EERSTE BESLUIT KAPITAALVERMINDERING

De vergadering besluit het kapitaal te verminderen met met honderd vijftigduizend euro (¬ 150.000,00) om het kapitaal te brengen van honderd zeventigduizend euro (¬ 170.000,00) op twintigduizend euro (¬ 20.00,00); en dit door evenredige terugbetaling in geld van werkelijk gestort kapitaal op ieder der honderd zeventig (170) aandelen.

De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen, doch met evenredige; vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

De terugbetaling mag niet geschieden dan na verloop van twee maanden na de bekendmaking van dit; besluit. Binnen de twee maanden na de bekendmaking hebben de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor die bekendmaking, het recht een zekerheid te eisen voor de schuldvorderingen die op het tijdstip van d& bekendmaking niet zijn vervallen.

Zo het kapitaal wordt verminderd tot beneden het wettelijk minimum kapitaal, heeft deze eerst gevolg op het, ogenblik dat het kapitaal verhoogd wordt tot het wettelijk minimum kapitaal.

De vergadering verleent vervolgens machtiging aan de zaakvoerder om dit besluit te concretiseren. TWEEDE BESLUIT -AANPASSING STATUTEN

Als gevolg van voorgaande besluit, besluit de vergadering de statuten aan te passen als volgt.

Artikel vijf zal thans luiden als volgt:

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.00,00) en is verdeeld in honderd zeventig (170) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden."

DERDE BESLUIT VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten

Bij deze geef ik, notaris Carmen de Vuyst, de toestemming om voormelde vennootschap te laten doorgaan voor Registratie met doel enkel neerlegging ter griffie.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Carmen de Vuyst

Tegelijk hiermede neergelegd

*uitgifte akte buitengewone algemene vergadering

Carmen de Vuyst

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Annexes du Moniteur belge

20/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 12.09.2013, NGL 13.09.2013 13582-0413-010
28/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 30.09.2012, NGL 23.11.2012 12644-0588-010
04/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 30.09.2011, NGL 31.10.2011 11594-0079-010
03/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 24.09.2010, NGL 28.10.2010 10593-0318-011
09/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 31.10.2008, NGL 29.11.2008 08839-0013-013
20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 06.07.2015, NGL 10.07.2015 15296-0048-010
27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 15.07.2016, NGL 19.07.2016 16339-0056-010

Coordonnées
ORL. DR. PAUL VAN DER VEKEN

Adresse
EGEMSTRAAT 61 9420 ERPE-MERE

Code postal : 9420
Localité : Erpe
Commune : ERPE-MERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande