ORTHELIK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ORTHELIK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.382.725

Publication

10/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 02.06.2014 14149-0045-008
13/12/2013
ÿþ mod 11.1

11-11»I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

-3 DEC. 2013

DENDERWeeDE

*1318 103*

VI

behi

sa' Bel, Staa

"I'



ui

Ondememingsnr É 0542.382.725

Benaming (voluit) : Orthelik

(verkort) ;

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Molenstraat 36

9250 Waasnwnster

Onderwerp akte : RECTIFICATIE UITTREKSEL OPRICHTINGSAKTE

Bij de publicatie van het uittreksel uit de oprichtingsakte van voormelde vennootschap in het Belgisch; Staatsblad van 25 november 2013 onder nummer 13307060 werd verkeerdelijk de naam van de vennoot en de; zaakvoerster vernield als mevrouw Evi HEYER, terwijl dit Evi HEIER dient te zijn.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Notaris Raf Van der Veken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

25/11/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13307060*

Neergelegd

21-11-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0542382725

Benaming (voluit): ORTHELIK

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 9250 Waasmunster, Molenstraat 36

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: OPRICHTING  BENOEMING

Uit een akte verleden voor notaris Raf Van der Veken te Belsele - Sint-Niklaas op 19 november 2013, blijkt hetgeen volgt :

1. Vorm - Naam : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ORTHELIK.

2. Zetel : 9250 Waasmunster, Molenstraat 36.

3. Duur : De vennootschap werd opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf de neerlegging van het uittreksel van de stichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

4. Vennoten : Mevrouw Evi Elsa Rosemarie HEYER, echtgenote van de heer Philippe Benjamin Gaston Guy VERSLUYSEN, wonend te 9250 Waasmunster, Molenstraat 36, die op haar inbreng nog 6.150,00 euro dient te volstorten.

5. Maatschappelijk kapitaal : Het kapitaal, volledig geplaatst, bedraagt 18.550 euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde.

6. Samenstelling van het maatschappelijk kapitaal : Speciën.

7. Boekjaar : Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december daarna. Het eerste boekjaar zal lopen tot 31 december 2013.

8. Reserves - winstverdeling : Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle kosten, nodige provisies en afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar van de vennootschap.

Van het positief resultaat van het boekjaar, na aanrekening van eventuele overgedragen verliezen, zal jaarlijks ten minste vijf ten honderd voorafgenomen worden, voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds een tiende van het kapitaal bereikt.

Het overschot wordt in beginsel onder de vennoten verdeeld, tenzij de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s) beslist dat dit saldo voor het geheel of voor een gedeelte een andere bestemming zal krijgen en onder meer aangewend zal worden voor het vormen van een buitengewoon reservefonds of het overbrengen naar het volgend boekjaar.

9. Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, te benoemen door de vennoten bij de oprichting, of na de oprichting door de algemene vergadering.

Werd benoemd tot gewone niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap, voor onbepaalde duur, mevrouw Evi Heyer, voornoemd.

De zaakvoerder, of iedere zaakvoerder apart indien er meerdere zijn, kan alleen handelen en heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden van beschikking en bestuur te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der vennoten zijn voorbehouden. Ieder zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover derden en in rechte, als eiser of verweerder.

Door de zaakvoerder(s) mogen welbepaalde bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur overgedragen worden aan elke persoon die daartoe bekwaam geacht wordt.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een algemene vergadering hierover anders beslist.

10. Commissarissen : -

11. Doel :

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

- De uitoefening van de volledige praktijk tandheelkunde door de vennoten onder hun persoonlijke beroepsaansprakelijkheid, maar in naam en voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap heeft tot doel de uitbating van een tandheelkundige kliniek, tandverzorging, orthodontie, radiografie, kleine mondheelkunde, parodontologie, implantologie en het vervaardigen, herstellen en plaatsen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

van tandheelkundige prothesen evenals de import, export en verkoop van producten en apparaten voor monden tandheelkunde.

Dit alles in de ruimste zin van het woord, zowel in binnen- als in buitenland.

De vennootschap mag alle nijverheids-, handels- en financiële, burgerlijke, roerende of onroerende verrichtingen doen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan, evenals deelnemen in, samensmelten of samenwerken met andere bedrijven of vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of wier betrekkingen haar op enigerlei wijze nuttig kunnen zijn.

Zij mag haar doel overal verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van derden, op allerhande manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken, inbegrepen de vertegenwoordiging, de commissiehandel, de in- en uitvoer. Zij mag ondermeer het geheel of een gedeelte van haar uitbatingen en inrichtingen in huur geven of deze aan derden in beheer geven.

Zij mag alle brevetten, licenties en handelsmerken in verband met haar doel aankopen, uitbaten of afstaan.

De vennootschap mag ook belangen nemen bij middel van inbreng, fusie, opslorping, inschrijving op aandelen, deelneming of op gelijk welke andere wijze in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, Belgische of buitenlandse, die eenzelfde, een gelijkaardig of aanverwant doel hebben of die zelfs onrechtstreeks de verwezenlijking van het doel kunnen bevorderen. Zij mag aldus alle overeenkomsten afsluiten strekkende tot de rationalisering, samenwerking of associatie of andere, met dergelijke ondernemingen, verenigingen of vennootschappen.

In het algemeen kan de vennootschap alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en kan zij alle om het even welke verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel. Zij mag leningen toestaan aan en waarborgen stellen voor derden of voor vennoten.

In geen geval mogen de vennootschappelijke activiteiten leiden tot een inbreuk op de deontologie van de tandheelkunde.

12. Jaarvergadering : De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste van de maand mei om 15.00 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald, en voor de eerste maal in 2014.

Er zijn geen speciale voorwaarden voor toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

13. Er werd volmacht verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid V.A. Consulting, met zetel te 2160 Wommelgem, Doornaardstraat 63, teneinde het nodige te doen voor de formaliteiten inzake ondernemingsloket, aanvraag van vergunningen, btw-nummer en andere verplichtingen die te vervullen zijn bij het opstarten van de vennootschap.

14. Ondergetekende notaris bevestigt de storting van ¬ 12.400,00 voor de vennootschap in oprichting bij de

naamloze vennootschap KBC Bank.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Notaris Raf Van der Veken.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
ORTHELIK

Adresse
MOLENSTRAAT 36 9250 WAASMUNSTER

Code postal : 9250
Localité : WAASMUNSTER
Commune : WAASMUNSTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande