ORTHO GAVEL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ORTHO GAVEL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.459.139

Publication

13/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

09-04-2015

Griffie

*15306304*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0628459139

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Ortho Gavel

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Elke Vandekerckhove, te Merelbeke, op twee april tweeduizend en vijftien, waarvan huidig uittreksel is opgemaakt voor registratie met het oog op de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, dat een vennootschap werd opgericht met de volgende kenmerken:

Oprichter:

1/ De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  GAVEL VINCENT met maatschappelijke zetel te 9070 Heusden, Puntweg 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, met ondernemingsnummer 455.688.677. Opgericht ingevolge akte verleden voor notaris De Brabandere Jan, destijds te Merelbeke, op elf juli negentienhonderd vijfennegentig, bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van vier augustus daarna, onder nummer 1995-08-04/167, waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd blijkens akte verleden voor notaris De Brabandere Jan, destijds te Merelbeke, op negenentwintig maart tweeduizend en twee, bekend gemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van zesentwintig arpil daarna, onder nummer 20020426-232.

Hier vertegenwoordigd overeenkomstig de statuten door haar statutaire zaakvoerder:

De Heer Gavel Vincent Paul Clara, geboren te Gent op twintig mei negentienhonderd drieënzestig, wonende te 9070 Heusden, Puntweg 9.

Tot deze functie benoemd bij de oprichting, voormeld.

2/ De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  LIEN VAN QUICKELBERGHE met maatschappelijke zetel 9270 Laarne, Wachteke 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, met ondernemingsnummer 0627.718.177.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Niek Van der Straeten, te Destelbergen, op zesentwintig maart tweeduizend en vijf, neergelegd ter publicatie in het Belgisch Staatsblad ter griffie van de rechtbank van koophandel te Dendermonde op 30 maart 2015.

Waarvan de statuten op heden ongewijzigd zijn.

Hier vertegenwoordigd overeenkomstig de statuten door haar niet-statutaire zaakvoerder: Mevrouw Van Quickelberghe, Lien Liliane Gusta, geboren te Gent op drieëntwintig september negentienhonderd vijfentachtig, wonende te 9270 Laarne, Wachteke 2.

Tot deze functie benoemd bij de oprichting, voormeld.

3/ Mevrouw VAN DEN BROECKE INGRID, geboren te Sint-Amandsberg op veertien april negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 9070 Heusden, Puntweg 9.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgelegd op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), verdeeld in duizend achthonderd zestig (1860) aandelen ter vertegenwoordiging van het aanvangskapitaal.

a. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  GAVEL VINCENT , vertegenwoordigd zoals voormeld, verbindt zich tot een bedrag van achttienduizend euro (¬ 18.000,00), bij oprichting volstort voor een bedrag van

Onderwerp akte :

Puntweg(HEU) 9 9070 Destelbergen

Oprichting

Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

zesduizend euro (¬ 6.000,00) in ruil waarvoor hem duizend achthonderd (1.800) aandelen A zullen worden toegekend, genummerd 1 tot en met duizend achthonderd.(1-1.800);

b. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  LIEN VAN QUICKELBERGHE , voornoemd, verbindt zich tot een bedrag van vierhonderd euro (¬ 400,00), bij oprichting volstort voor een bedrag van honderd drieëndertig euro en drieëndertig eurocent (¬ 133,33) in ruil waarvoor haar veertig (40) aandelen B zullen worden toegekend, genummerd duizend achthonderd en één tot en met duizend achthonderd veertig (1.8011.840);

c. mevrouw Van den Broecke Ingrid, voornoemd, verbindt zich tot een bedrag van tweehonderd euro (¬ 200,00), bij oprichting volstort voor een bedrag van zevenenzestig euro zevenenzestig eurocent (¬ 67,67) in ruil waarvoor twintig (20) aandelen C zullen worden toegekend, genummerd duizend achthonderd éénenveertig tot en met duizend achthonderd zestig (1.841-1.860).

De comparanten verklaren en erkennen dat alle en elk van de aandelen waarop werd ingeschreven, in geld werden volgestort, tot beloop van samen zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) door storting op een speciaal rekeningnummer BE 82 3631 4610 4268 daartoe geopend bij de bankinstelling ING België zodat de vennootschap vrij kan beschikken over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

ARTIKEL 1. Vorm - Naam

De vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam  ORTHO GAVEL .

De woorden  coöperatieve vennootschap of de afkorting  CV moeten in alle akten, facturen en documenten die naam onmiddellijk voorafgaan of volgen.

ARTIKEL 2. Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9070 Heusden, Puntweg 9.

Bij gewone beslissing van het orgaan dat instaat voor het bestuur waarvan sprake in de artikels 18 of 19, bekend te maken in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, mag hij zonder statutenwijziging in België worden verplaatst binnen het Nederlands taalgebied en het tweetalig gebied Brussel.

Bij beslissing van het orgaan dat overeenkomstig artikel 18 hierna, instaat voor het bestuur mogen in België en in het buitenland administratieve en bedrijfszetels, bijkantoren, opslagplaatsen en agentschappen worden opgericht.

ARTIKEL 3. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Het uitoefenen van de tandheelkunde door een of meerdere gediplomeerde tandartsen en tandartsspecialisten; de uitbating van een tandheelkundige kliniek, het verstrekken van tand- en mondheelkundige verzorging, het plaatsen van tandprotheses, het uitvoeren van radiografische onderzoeken, orthodontie, kleine mondheelkunde, het verrichten van diagnose en prognoses, het nemen van mondafdrukken met het oog op het plaatsen van een prothese, vertegenwoordiging, consignatie en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt. Het uitbaten van een tandtechnisch laboratorium omvattende het vervaardigen, leveren, plaatsen, herstellen of aanpassen van mond- en tandprothesen, correctieapparaten en hulpstukken voor orthodontische toepassingen, evenals het verstrekken van laboratoriumprestaties dienaangaande.

De inning en uitkering van een vergoeding a rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap; het ter beschikking stellen van alle nodige middelen; het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten; de aankoop, het huren en/of leasen en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodatie voor voornoemde activiteiten, het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparatuur en gebouwen aan te schaffen, de mogelijkheid scheppen om toe te laten zich verder te bekwamen teneinde de evolutie van de tandheelkunde in al haar facetten te volgen; het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake de uitoefening van de tandheelkunde en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap mag met andere tandartsen of derden geen overeenkomsten sluiten die voor een tandarts verboden zijn. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand houden van eigen onroerende goederen, ondermeer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag optierechten nemen en afstaan, verlenen en verwerven van vruchtgebruik, van rechten van opstal en erfpacht en alle andere bestaande zakelijke rechten. De vennootschap kan tot waarborg van eigen verbintenissen borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen praktijk.

In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

Luik B

- vervolg

Mod PDF 11.1

Staatsblad

aan het Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

De vennootschap mag in eigen naam en voor eigen rekening deze verrichtingen doen, maar ook uit naam en/of voor rekening van haar leden en zelfs voor rekening van derden, onder meer in de hoedanigheid van commissionair.

Ze mag door middel van inschrijving, inbreng, participatie of anderszins een belang nemen in gelijk welke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteit en, in het algemeen, alle verrichtingen uitvoeren die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel in de hand te werken.

ARTIKEL 4. Duur

De vennootschap wordt voor een onbepaalde duur opgericht.

Tenzij bij gerechtelijke beslissing kan ze alleen worden ontbonden door een beslissing van de algemene vergadering genomen in de vorm en de voorwaarden hierna voorzien voor het wijzigen van de statuten.

TITEL II. AANDELEN VENNOTEN AANSPRAKELIJKHEID

ARTIKEL 5. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt.

Het aanvangskapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het vaste gedeelte van het kapitaal is gelijk aan ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door duizend achthonderd zestig (1860) aandelen op naam. Het kapitaal is zonder wijziging van de statuten veranderlijk voor het bedrag dat het vaste gedeelte van het kapitaal overtreft.

TITEL IV. BESTUUR

ARTIKEL 18. Algemeenheden

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bestuurders door deze statuten of door de

algemene vergadering van de vennoten benoemd.

Alleen A-vennoten kunnen benoemd worden tot bestuurder en elke A-vennoot wordt benoemd tot

bestuurder.

Behoudens andersluidende bepaling van de algemene vergadering is het mandaat van de

bestuurder onbezoldigd.

Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

Binnen de acht dagen na hun benoeming moeten de bestuurders het door de wet voorgeschreven

uittreksel van hun benoemingsakte neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

ARTIKEL 19. Raad van bestuur

Zijn er meer dan twee bestuurders, dan vormen zij een raad van bestuur.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter.

In geval van afwezigheid of verhindering van de voorzitter wordt de vergadering door het oudste lid

voorgezeten.

De raad komt bijeen na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de vennootschap

dat vergt. Hij moet ook worden samengeroepen wanneer twee leden daarom verzoeken.

De raad komt bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats van de gemeente waar

de zetel van de vennootschap is gevestigd, opgegeven in het oproepingsbericht.

Behoudens in dringende gevallen te verantwoorden in de notulen van de bijeenkomst, geschieden de

oproepingen per gewone brief, met opgave van de agenda, ten minste vijf volle dagen vóór de

vergadering.

De raad van bestuur kan alleen geldig beraadslagen als ten minste de helft van zijn leden aanwezig

of vertegenwoordigd is. Wanneer echter een eerste bijeenkomst van de raad niet in aantal is, mag

een nieuwe bijeenkomst met dezelfde agenda worden opgeroepen. Deze zal dan geldig kunnen

beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de stemmen.

In geval van staking van stemmen is de stem van de voorzitter of van het lid dat de bijeenkomst

voorzit doorslaggevend.

Een bestuurder mag, zelfs per brief, telex, telegram, telefax of elk ander gelijkaardig middel, aan een

andere bestuurder opdracht geven hem op de bijeenkomst te vervangen en in zijn plaats zijn stem uit

te brengen. Een bestuurder kan evenwel maar één ander lid van de raad vertegenwoordigen.

De beraadslagingen en stemmingen van de raad worden genotuleerd en getekend door de

meerderheid van de aanwezige bestuurders.

De afschriften of uittreksels van die notulen worden getekend door de voorzitter of door twee

bestuurders.

...

...

ARTIKEL 21. Bevoegdheden

Het orgaan dat instaat voor het bestuur bezit buiten de bevoegdheden hem toegekend uit hoofde van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

Luik B

- vervolg

Mod PDF 11.1

Staatsblad

aan het Belgisch

de titels II en III, de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap.

De beslissingen van de raad van bestuur worden in college genomen, met eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het mag onder meer alle roerende en onroerende goederen huren of verhuren, aankopen of vervreemden; leningen aangaan behoudens bij uitgifte van obligaties; alle goederen van de vennootschap in pand geven of hypothekeren; met afstand van alle hypothecaire rechten, voorrechten en vordering tot ontbinding, zelfs zonder verantwoording van betaling, opheffing toestaan van alle hypothecaire en andere inschrijvingen, overschrijvingen, beslag en andere beletselen van gelijk welke aard; de vennootschap als eiser of verdediger vóór de rechtbanken vertegenwoordigen; vergelijken en dadingen treffen in elk stand van een geding over maatschappelijke belangen.

Het maakt de ontwerpen op van het Reglement van Inwendige Orde.

...

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

TITEL V. ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 25. Samenstelling en bevoegdheid Reglement van Inwendige Orde

De regelmatig samengestelde vergadering vertegenwoordigt alle vennoten. Haar beslissingen zijn bindend voor allen, ook voor de afwezigen of dissidenten.

Ze bezit de bevoegdheden die de wet en deze statuten haar toekennen.

Ze mag de statuten aanvullen wat betreft hun toepassing op de verhoudingen tussen vennootschap en vennoten namelijk in verband met de gronden van uitsluiting en voorwaarden van aanvaarding, door middel van het Reglement van Inwendige Orde waaraan de vennoten, louter door het feit van hun toetreding tot de vennootschap, zijn onderworpen.

De algemene vergadering kan deze reglementen invoeren, wijzigen of opheffen bij beslissing genomen met unanimiteit van de geldig uitgebrachte stemmen.

ARTIKEL 26. Bijeenkomst

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien (15) kalenderdagen voor de algemene vergadering verstuurd per kennisgeving gericht aan de vennoten en aan de bestuurders.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Onverminderd toepassing van dwingende wettelijke voorschriften, kan de algemene vergadering slechts rechtsgeldig beraadslagen en beslissen indien de vennoten die aanwezig of rechtsgeldig vertegenwoordigd zijn ten minste de helft van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen. Indien voormeld aanwezigheidsquorum niet is bereikt op de algemene vergadering, wordt uiterlijk vier weken na de eerste algemene vergadering, met inachtneming van de toepasselijke voorschriften, een nieuwe vergadering met dezelfde agenda bijeengeroepen.

De nieuwe vergadering kan, onverminderd de noodzaak tot inachtneming van de toepasselijke gemeenrechtelijke regels, rechtsgeldig beraadslagen en beslissen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen op de eerste vrijdag van de maand maart om achttien uur, om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle.

Als die dag een feestdag is, komt de vergadering bijeen op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Het orgaan dat instaat voor het bestuur heeft het recht, staande de zitting, de vergadering op drie weken uit te stellen; deze verdaging vernietigt elke genomen beslissing.

Naast de gewone algemene vergadering die jaarlijks wordt gehouden, moet een bijzondere of buitengewone algemene vergadering door het bestuursorgaan bijeengeroepen worden telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag van één of meerdere vennoten die minstens twintig procent (20%) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

In dit laatste geval, zal (zullen) de vennoot (vennoten) zijn (hun) verzoek en de agendapunten aangeven. Het bestuursorgaan zal de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien (15) kalenderdagen na de aanvraag.

De algemene vergaderingen komen bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap is gevestigd, opgegeven in het oproepingsbericht.

Als de vergadering vóór een notaris bijeenkomt, mag ze plaatsvinden in gelijk welke andere plaats vermeld in het oproepingsbericht voor zover ze gelegen is in het gerechtelijke arrondissement waartoe die gemeente behoort.

De algemene vergadering wordt naargelang van het geval voorgezeten door de enige bestuurder of door de oudste bestuurder of door de voorzitter van het bestuursorgaan en zoniet door de bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

Luik B

- vervolg

Mod PDF 11.1

Staatsblad

aan het Belgisch

daartoe door de raad aangewezen of bij gebrek aan een dergelijke aanwijzing, door de oudste

bestuurder aanwezig op de vergadering, met dien verstande evenwel dat de voorzitter een vennoot

moet zijn.

De voorzitter wijst de secretaris aan die geen vennoot hoeft te zijn.

De vergadering wijst onder de aanwezige vennoten twee stemopnemers aan.

ARTIKEL 27. Volmachten

Een vennoot mag zich op de vergadering door middel van een schriftelijke volmacht door een andere

vennoot met stemrecht laten vertegenwoordigen.

De rechtspersonen en de onbekwamen mogen evenwel, onverminderd de voorgaande bepaling,

worden vertegenwoordigd door hun statutaire of wettelijke vertegenwoordigers.

...

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

TITEL VI. BALANS  WINSTVERDELING

ARTIKEL 31. Boekjaar

Het boekjaar begint op één oktober van elk jaar en eindigt op dertig september van volgend jaar. ARTIKEL 32. Jaarrekening

Aan het einde van elk boekjaar stelt het orgaan dat instaat voor het bestuur waarvan sprake in artikel 18, overeenkomstig de bepalingen toepasselijk ter zake, de inventaris en de jaarrekening op die aan de algemene vergadering moeten worden voorgelegd

Vijftien dagen voor de vergadering worden de jaarrekening, bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, de verslagen van de bestuurders en commissarissen-revisoren ter beschikking van de vennoten neergelegd op de zetel van de vennootschap. Die verslagen worden opgesteld in overeenstemming met de artikels 143 en 144 van het Wetboek van vennootschappen, bij toepassing van de artikelen 166, 167 en 385 van het Wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 33. Winstverdeling

Na aftrek van de algemene en bedrijfskosten evenals van de nodig geachte voorzieningen en afschrijvingen vormt het batig saldo van de balans de nettowinst van de vennootschap.

Op die winst wordt vijf percent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve en zulks tot deze gelijk is aan één tiende van het geplaatste kapitaal.

De vergadering beslist bij gewone meerderheid over de besteding van het saldo, onder voorbehoud van de toepassing van de artikelen 617 en 619 van het Wetboek van vennootschappen.

Behoudens in geval van arbeidsongeschiktheid, geeft elk aandeel een gelijk recht bij de verdeling van de winst. In geval van volledige arbeidsongeschiktheid langer dan zes maanden zijn de rechten verbonden aan de aandelen geschorst tot op het ogenblik dat de arbeidsongeschiktheid ophoudt. Bovendien wordt in geval van arbeidsongeschiktheid het recht op dividend beperkt, zoals bepaald in het reglement van inwendige orde.

De betaling van de dividenden geschiedt op de datum en op de manier door het orgaan dat instaat voor het bestuur vastgesteld, binnen de dertig dagen na datum der vergadering.

Na de goedkeuring van de balans spreekt de vergadering zich in een bijzondere stemming uit over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen)-revisor(en) of aan de vennoot (vennoten) belast met de controle.

TITEL VII. ONTBINDING  VEREFFENING

ARTIKEL 34. Vereffening

In geval van ontbinding om gelijk welke reden en op gelijk welk tijdstip geschiedt de vereffening van de vennootschap door de zorgen van het orgaan dat instaat voor het bestuur alsdan in functie, tenzij de algemene vergadering besluit de vereffening aan één of meer vereffenaars toe te vertrouwen. De vereffenaars beschikken, behoudens afwijkende beslissing ter zake van de algemene vergadering, over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikels 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder gehouden te zijn beroep te doen op de toestemming bedoeld in artikel 187.

In voorkomend geval zal de vergadering de emolumenten van de vereffenaars vaststellen.

...

Het eerste boekjaar zal lopen van de datum van de neerlegging van de akte ter griffie tot dertig september tweeduizend en vijftien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van maart tweeduizend en zestien.

Tot eerste bestuurder wordt de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  GAVEL VINCENT , voormeld, benoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer Gavel Vincent Paul Clara, geboren te Gent op twintig mei negentienhonderd drieënzestig, identiteitskaartnummer 591-6359655-49, rijksregisternummer 63.05.20-335.35, wonende te 9070 Heusden, Puntweg 9.

Het mandaat van de eerste bestuurder is bezoldigd, het bedrag van de bezoldiging zal worden vastgesteld door de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

De comparanten verklaren, bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, dat de

vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en ten name van de

vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf één januari tweeduizend en vijftien.

----voor ontledend uittreksel----

Elke Vandekerckhove

Notaris

worden tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ORTHO GAVEL

Adresse
PUNTWEG 9 9070 HEUSDEN(O-VL)

Code postal : 9070
Localité : Heusden
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande