ORTHOPEDIE KESTELYN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ORTHOPEDIE KESTELYN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.934.491

Publication

29/07/2015
ÿþ mod 11.1

lie ;: I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Gent

Afdeling Oudenaarde

1 7 JILL: 2015

Griffie

HU111011911,t111

III

II

Il

br

E St

Ondememingsnr : 0633 , %3y . \\13,1.

Benaming (voluit) : ORTHOPEDIE KESTELYN

I

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ambachtsstraat 11

9700 Oudenaarde

Onderwern akte :OPRICHTING (INGEVOLGE SPLITSING) - BENOEMING ZAAKVOERDERS

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door notaris Brigitte VERMEERSCH te

Horebeke op 15 juli 2015

Dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "SCHOENEN KESTELYN", met maatschappelijke zetel te 9700

' Oudenaarde, Krekelput 15, ondernemingsnummer 0426.135.747, rechtspersonenregister

Gent, afdeling Oudenaarde

Bij eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

TWEEDE BESLISSING

De vergadering neemt kennis van het splitsingsvoorstel voor partiële splitsing,; opgesteld op datum van 29 april 2015, dat ter inzage lag op de zetel van de; vennootschap en waarvan de vennoten kosteloos een afschrift hebben ontvangen. De vergadering beslist af te zien van het opmaken, overeenkomstig artikel 749 van het Wetboek van Vennootschappen, van een verslag door de zaakvoerders, inhoudende: toelichting van de voorgestelde splitsing en door de deskundige, inhoudende verslag; over het splitsingsvoorstel en de hiermee gepaard gaande informatie aan de vennoten. De vergadering neemt kennis van het verslag van de bedrijfsrevisor, de heer Bert De Clercq, optredende voor BVBA "J. Vende Moortel & C° Bedrijfsrevisoren" te Oudenaarde, Stationsstraat 27, overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, met betrekking tot de inbreng in natura bij de oprichting van de nieuwe vennootschap (de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ORTHOPEDIE KESTELYN") ingevolge de partiële splitsing van de huidige; vennootschap, waarvan de vennoten kosteloos een afschrift hebben ontvangen. De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"Ondergetekende, BVBA J. Vande Moortel, Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Bed De Clercq, kantoorhoudende te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, werd; aangesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, om verslag uit te brengen over de inbreng in natura van de bedrijfstak "orthopedie" ter; gelegenheid van de oprichting van de vennootschap ORTHOPEDIE KESTELYN BVBA. Ondergetekende bevestigt dat de door de wet gestelde voorwaarden werden vervuld' zodat :

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van dei vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

o)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de ingebrachte goederen aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt.

3, de voor de inbreng in natura van de bedrijfstak "orthopedie" door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde en het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding voor de inbreng in natura van de bedrijfstak "orthopedie" bestaat uit 750 aandelen van de op te richten vennootschap ORTHOPEDIE KESTELYN BVBA. De nieuwe aandelen worden verhoudingsgewijs uitgereikt aan de bestaande aandeelhouders van de BVBA SCHOENEN KESTELYN.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspaak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden dat ons verslag geen `faimess opinion' is.

Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld.';

d) De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de oprichters, opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, met betrekking tot de inbreng in natura bij de oprichting van de nieuwe vennootschap (de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ORTHOPEDIE KESTELYN") ingevolge de partiële splitsing van de huidige vennootschap, waarvan de vennoten kosteloos een afschrift hebben ontvangen.

e) Uit de verklaring op heden gedaan door de zaakvoerders overeenkomstig artikel 747 van het Wetboek van Vennootschappen, blijkt dat er zich tussen de datum van opstelling van het splitsingsvoorstel en de datum van de huidige algemene vergadering, geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de vennootschap.

DERDE BESLISSING

Goedkeurinq_van de splitsing zonder vereffening

De vergadering beslist tot partiële splitsing, overeenkomstig het voornoemde splitsingsvoorstel, door overgang van de hierna vermelde bestanddelen van de huidige vennootschap (de bedrijfstak "orthopedie") naar de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ORTHOPEDIE KESTELYN", nagenoemd, volgens de modaliteiten en tegen de voorwaarden bepaald in het splitsingsvoorstel.

Beschrijving van het overgedragen vermogen

Wordt ingebracht in de nieuwe vennootschap:

De bedriifstak "orthopedie", die bij wijze van samenvattende beschrijving bestaat uit de

volgende activa- en passivabestanddelen, die als volgt worden gewaardeerd:

Actief:

111. Materieel vast actief

A. Terreinen en gebouwen: ¬ 2.149,45

B. Installaties, machines, ,..: ¬ 777,29

C. Meubilair en rollend materieel: ¬ 4.484,62

D. Overige materiële vaste activa ¬ 0,00

IV. Financiële Vaste Activa: ¬ 150,00

VI. Voorraden: ¬ 6.561,50

VII. Vorderingen op minder dan 1 jaar

A. Handelsvorderingen: ¬ 119.103,29

B. Overige vorderingen: ¬ 19.227,51

IX. Liquide middelen: ¬ 0,00

X. Overlopende rekeningen: ¬ 1.981,62

Totaal der activa: ¬ 154.435,28

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

`behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Passief: mod 11.1

VIII. Schulden op lange termijn: ¬ 7.975,47

IX. Schulden op minder dan 1 jaar:

A. Schulden op lange termijn die vervallen: ¬ 11.573,90

B. Financiële schulden: ¬ 5.416,63

C. Handelsschulden: ¬ 28.884,06

E.1. Fiscale schulden: ¬ 6.166,52

E.2. Sociale schulden: ¬ 7.876,46

F. Overige schulden: ¬ 0,00

Totaal der passiva: ¬ 67.893,04

Deze passiva verwijzen naar:

" de handelsschulden die ten bedrage van ¬ 28.884,06 worden overgedragen

" de fiscale schulden die ten bedrage van ¬ 6.166,52 worden overgedragen en die bestaan uit te betalen BTW

" de sociale schulden die in totaal ¬ 7.876,46 bedragen en die bestaan uit te betalen bezoldigingen (¬ 3.182,85) en de voorziening voor vakantiegeld (¬ 4.693,61)

" de lopende financiering bij Belfius ten bedrage van ¬ 19.549,37 (¬ 7.975,47 op lange termijn en ¬ 11,573,90 op korte termijn), alsook de financiering op korte termijn bij de kredietinstelling ten bedrage van ¬ 5.416,63, zoals opgenomen in het splitsingsvoorstel worden niet overgedragen naar de nieuw op te richten vennootschap. Hiervoor zal een rekening-courant gecreëerd worden ten bedrage van ¬ 24.966,00 ten opzichte van SCHOENEN KESTELYN BVBA.

Netto-actief:

Het netto-actief van de bedrijfstak "orthopedie" bedraagt aldus: ¬ 86.542,24, samengesteld als volgt:

" kapitaal: ¬ 1,578,74

ª% wettelijke reserve: ¬ 157,87

" beschikbare reserve: ¬ 4.415,57

" overgedragen resultaat: ¬ 80.390,06

Voor de verdere beschrijving van de toe te bedelen vermogensbestanddelen aan de nieuwe vennootschap, wordt verwezen naar bovenbeschreven splitsingsvoorstel en verslag van de bedrijfsrevisor.

In de toe te bedelen vermogensbestanddelen zijn geen onroerende goederen begrepen. Niet-toebekende bestanddelen:

Teneinde betwisting te vermijden over de toewijzing van bepaalde vermogensbestanddelen van de gesplitste vennootschap, ingeval de hierboven vermelde toewijzing geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat de gedane toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, hetzij omdat het vermogensbestanddelen betreft die bij onachtzaamheid of onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave van de toegewezen vermogens, wordt uitdrukkelijk bedongen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld of zij aan de besloten vennootschap "SCHOENEN KESTELYN" of aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ORTHOPEDIE KESTELYN" toekomen, worden toegekend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SCHOENEN KESTELYN", middels algemene kwijting ten gunste van de nieuwe vennootschap.

Toekenning van nieuwe aandelen in de op te richten vennootschap - Ruilverhoudinq De vergadering beslist dat elk aandeel van de gesplitste vennootschap recht geeft op een nieuw aandeel in de op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ORTHOPEDIE KESTELYN". De nieuwe aandelen in de op te richten vennootschap worden bijgevolg verhoudingsgewijs uitgereikt aan de bestaande vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SCHOENEN KESTELYN" als volgt:

= de heer Frank KESTELYN, eigenaar van 6 aandelen van BVBA SCHOENEN KESTELYN, bekomt 6 nieuwe aandelen van de op te richten BVBA ORTHOPEDIE KESTELYN

" mevrouw Nadine VERMEULEN, eigenaar van 6 aandelen van BVBA SCHOENEN KESTELYN, bekomt 6 nieuwe aandelen van de op te richten BVBA ORTHOPEDIE KESTELYN

Voor-bekdudeu aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

" de comm,VA "JOKELINE", eigenaar van 738 aandelen van BVBA SCHOENEN KESTELYN, bekomt 738 nieuwe aandelen van de op te richten BVBA ORTHOPEDIE KESTELYN.

Er is geen oplegsom verschuldigd.

De vennoten van de huidige vennootschap worden bijgevolg vennoten van de nieuw op te richten vennootschap, zoals hierboven vermeld.

Deelname in de winst

De vergadering beslist dat de aandelen van de op te richten vennootschap in de winst deelnemen, met inbegrip van de winst uit verrichtingen die de vennootschap verondersteld wordt te hebben gedaan, op boekhoudkundig vlak, vanaf 1 januari 2015, voor rekening van de op te richten vennootschap.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen vanaf 1 januari 2015 uitgevoerd door de vennootschap voor wat betreft het afgesplitste vermogen zoals hierboven beschreven, worden vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de op te richten vennootschap.

Vaststellincgvan de boekhoudkundige affectatie van de partiële splitsing -

Vaststelling vermindering van het kapitaal van de vennootschap

De algemene vergadering stelt vast dat, ingevolge de overdracht, het kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SCHOENEN KESTELYN", verminderd is met ¬ 1.578,74 en dat het thans ¬ 17.021,26 bedraagt.

Bijzondere rechten

Aan de nieuwe aandelen, die in ruil voor de partiële splitsing zullen worden toegekend, worden ook geen bijzondere rechten toegekend.

Bijzonder voordeel bestuursorgaan

Aan de zaakvoerders van de overdragende vennootschap en aan de zaakvoerders van de nieuw op te richten vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

VIERDE BESLISSING - KAPITAALVERHOGING IN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP

MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "SCHOENEN KESTELYN"

VIJFDE BESLISSING - WIJZIGING BENAMING VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "SCHOENEN KESTELYN"

ZESDE BESLISSING - WIJZIGING DOEL VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET

BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "SCHOENEN KESTELYN"

ZEVENDE BESLISSING - OPRICHTING VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET

BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "ORTHOPEDIE KESTELYN"

Vaststelling eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolct

van de partiële splitsing

De vergadering stelt vast dat het eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing, als volgt is samengesteld:

" kapitaal: ¬ 1,578,74

" wettelijke reserve: ¬ 157,87

" belastingvrije reserve: ¬ 0,00

" beschikbare reserve: ¬ 4.415,57

" overgedragen resultaat. ¬ 80.390,06

zoals blijkt uit het verslag van de bedrijfsrevisor.

Aangezien overeenkomstig artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap minstens ¬ 18.550,00 dient te bedragen, verklaren de oprichters, de heer Frank KESTELYN, mevrouw Nadine VERMEULEN en de comm.VA "JOKELINE" te dien einde het kapitaal van de op te richten vennootschap, dat ingevolge de hierboven gedane splitsing ¬ 1.578,74 bedraagt, te verhogen met een bedrag van ¬ 16.971,26, om te brengen van ¬ 1.578,74 op ¬ 18.550,00, zonder het creëren van nieuwe aandelen, door incorporatie in het kapitaal van een som van ¬ 16.971,26, af te nemen van de naar aanleiding van de splitsing ingebrachte reserves (met name het overgedragen resultaat) van de op te richten vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

" Voor-behóuden aan het BeEglsch Staatsblad

. Voorbehouden ' aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1



Ingevolge deze incorporatie van een deel van het overgedragen resultaat, bedraagt het maatschappelijk kapitaal van de op te richten vennootschap uiteindelijk ¬ 18.550,00. Het volledig volstort en het is samengesteld als volgt:

" ¬ 1.578,74 door de inbreng in natura ingevolge de voorafgaande splitsing

" ¬ 16.971,26 door de hogervermelde incorporatie van een deel van het overgedragen resultaat.

Het wordt vertegenwoordigd door 750 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die volledig volstort zijn en die ieder één zevenhonderdvijftigste (11750ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, hetzij:

" de heer Frank KESTELYN: eigenaar van 6 volstorte aandelen

" mevrouw Nadine VERMEULEN: eigenaar van 6 volstorte aandelen

" de comm.VA "JOKELINE": eigenaar van 738 aandelen.

Goedkeuring van de oprichtingsakte en de statuten van de op te richten

vennootschap











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot de oprichting van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ORTHOPEDIE KESTELYN", waarvan de

maatschappelijke zetel gevestigd wordt te 9700 Oudenaarde, Ambachtsstraat 11, de

statuten ervan artikelsgewijs vast te leggen, met inbegrip van de afsluitingsdatum van het

eerste boekjaar en van de datum van de eerste gewone algemene vergadering.

De statuten luiden als volgt (volgt analytisch uittreksel van de statuten):

NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aan-

sprakelijkheid.

Zij draagt de benaming "ORTHOPEDIE KESTELYN".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9700 Oudenaarde, Ambachtsstraat 11.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het

bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels,

administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland

oprichten,

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

" de uitoefening van orthopedie;

" de aan- en verkoop, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel, handelsbemiddeling, huur en verhuur, commissiehandel en vertegenwoordiging, ontwikkeling, vervaardiging, onderhoud, herstel en productie van:

-- alle orthopedische artikelen

- apparaten en toestellen

- orthesen en prothesen

- endoprothesen

-- rolwagens

- osteosynthesemateriaal

- medische en heelkundige instrumenten en apparaten

- chirurgisch materiaal

-- bandagisterie

- corsetterie

- kledij

- drukkledij

- apparaten in de gezondheidssector

- medische apparatuur

- alle aanverwante artikelen en producten, alsook bewerking en herstelling in verband met al het voorgaande

- roerende goederen;



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

" de oprichting en ontwikkeling van particuliere gezondheidscentra; de oprichting, ontwikkeling en verkoop van particuliere preventie- en rehabilitatieprogramma's op medisch vlak alsook voor andere nauw hiermee aansluitende materies; de advisering van bestaande en nieuwe particuliere en openbare gezondheidscentra;

" beheer, advies en assistentie bij managementactiviteiten, supervisie, controle op het gebied van marketing, public relations, productie, financiën, administratie en commerciële aangelegenheden; het beheer van alle onroerende goederen in binnen-en buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, en meer bepaald de aankoop, de verkoop, de verhuring, het onderhouden en de uitbating van alle onroerende goederen;

het verlenen van diensten en praktische hulp inzake consultancy, adviesverlening, HR, administratieve prestaties, computerservices, public relations, communicatie en andere zakelijke dienstverlening en dit in de meest ruime betekenis;

" overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering en beheer;

ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de

verschillende media;

" ontwerpen van publiciteitsartikelen;

" markt- en opinieonderzoekbureaus, het onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en bekendheid van producten en koopgewoonten, met het oog op verkoopbevordering en ontwikkeling van nieuwe producten;

" statistische analyses van de resultaten van het onderzoek;

" het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van, en de investering in, rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

" het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak;

" het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

" het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

" het opnemen van mandaten als zaakvoerder, bestuurder en/of vereffenaar, managementactiviteiten van holdings, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit of controle over het maatschappelijke kapitaal en andere;

" het beheren van vermogens van roerende en onroerende goederen, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren en verkavelen van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen. Zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaandelijke goedkeuring of vergunning van de Commissie voor het Bank- en Financiewezen of andere overheidsinstanties.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen dit zowel in België als in het buitenland.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 18.550,00 (achttienduizend vijfhonderdvijftig euro).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Het wordt vertegenwoordigd door 750 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één zevenhonderdvijftigste (1/75e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maand mei, om 19 u., in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging aan te duiden. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

A. Deelneming in aanwezigheid van de vennoot of door een gevolmachtigde

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

B. Deelneming op afstand langs elektronische weg

§1. De vennoten kunnen op afstand deelnemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de vennoten die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de zaakvoerder(s). Dit reglement bepaalt tevens de wijze waarop wordt vastgesteld dat een vennoot via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

Om de veiligheid van het elektronische communicatiemiddel te waarborgen, kan het intern reglement voorwaarden stellen aan het gebruik van het elektronische communicatiemiddel.

Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de voorwaarden die zijn bepaald door de wet, deze statuten en het intern reglement te controleren en vast te stellen of een vennoot op geldige wijze via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

§2. Het door de vennootschap ter beschikking gestelde elektronische communicatiemiddel moet hem ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken.

Het elektronische communicatiemiddel moet de vennoot bovendien in staat stellen om deel te nemen aan de beraadslagingen en het recht uit te oefenen om vragen te stellen.

§3. De oproeping tot de algemene vergadering omvat een heldere en nauwkeurige beschrijving van de krachtens §1 in het intern reglement vastgestelde procedures met betrekking tot de deelname op afstand.

Die procedures worden voor eenieder toegankelijk gemaakt op de website van de vennootschap.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of via een ander communicatiemiddel volmacht geven aan een

al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Uitoefening van het stemrecht voor de algemene vergadering

§1. Elke vennoot heeft het recht op afstand te stemmen váe r de algemene vergadering, per

brief of langs elektronische weg.

§2. Deze stemming dient te gebeuren bij middel van een formulier dat door de zaakvoerder(s) ter beschikking van de vennoten wordt gesteld en dat tenminste de

volgende .vermeldingen bevat -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

< Voorbel oudén ' aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

.Voor-belioudeh aan het Belgisch Staatsblad

" de naam van de vennoot en zijn woonplaats of maatschappelijke zetel

ª% het aantal stemmen dat de vennoot tijdens de algemene vergadering wenst uit te oefenen

ª% de agenda van de vergadering, inclusief de voorstellen tot besluit

ª% de termijn waarbinnen de vennootschap het formulier voor het stemmen op afstand dient te ontvangen

" de handtekening van de vennoot, in voorkomend geval met een geavanceerde elektronische handtekening in de zin van artikel 4, § 4, van de wet van 9 juli 2001 houdende vaststelling van bepaalde regels in verband met het juridisch kader voor elektronische handtekeningen en certificatiediensten, of met een elektronische handtekening die voldoet aan de voorwaarden van artikel 1322 van het Burgerlijk Wetboek.

De formulieren moeten ten laatste 14 dagen váár de algemene vergadering beschikbaar zijn op verzoek van elke vennoot.

§3. Indien de stemming gebeurt per brief moeten deze formulieren ten laatste drie werkdagen váár de algemene vergadering bij aangetekend schrijven worden betekend aan de zaakvoerder of aan één van de zaakvoerders als er meerdere zijn.

§4. Er kan elektronisch gestemd worden tot de dag váár de vergadering.

De hoedanigheid van een vennoot en de identiteit van de persoon die op afstand wil stemmen váár de algemene vergadering, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement, opgesteld door de zaakvoerder(s).

§5. Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de modaliteiten bedoeld in de vorige paragrafen te controleren en de geldigheid vast te stellen van de op afstand uitgebrachte stemmen.

BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Over de al dan niet bezoldiging van het mandaat van de zaakvoerder(s) wordt beslist door de algemene vergadering.

Alle kosten, uitgaven, bijdragen, opslagen, retributies van welke aard ook, zowel binnenlandse als buitenlandse, of samengevat elke uitgave die inherent is met, dan wel oorzakelijk verbonden met het waarnemen van de mandaten van de omschreven zaakvoerders, zijn uitsluitend en alleen ten laste van de vennootschap.

Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. Vertegenwoordiainasbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, en tevens in alle akten waaraan een openbaar of een ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde kalenderjaar. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming

_van let saldo _ van de nettowinst.

Op de laatste blz, van Lu k B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen. De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat hij heeft nagegaan dat de vereffenaars voor de uitoefening van hun mandaat alle waarborgen van rechtschapenheid bieden.

De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

De vereffenaars beschikken over alle machten die aan de vereffenaars worden toegekend in het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet aile aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT

Zaakvoerder - Benoeming

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder, Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Algemene vergadering

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig de bepalingen hieromtrent voorzien in het Wetboek van vennootschappen, doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

Verklaring  Toekenning nieuwe aandelen

ledere vennoot van de huidige vennootschap verklaart te voldoen aan de vereisten voor de verkrijging van de hoedanigheid van vennoot in de nieuw opgerichte vennootschap.

Aldus worden de 750 aandelen, uitgereikt door de nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ORTHOPEDIE KESTELYN", toebedeeld aan de vennoten van de huidige vennootschap, in die zin dat elke vennoot van de huidige vennootschap één (1) aandeel van de opgerichte vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ORTHOPEDIE KESTELYN" verkrijgt voor elk aandeel dat hij bezit in de huidige vennootschap.

Na het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid van de nieuw opgerichte besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ORTHOPEDIE KESTELYN", zullen de zaakvoerders een aandelenregister aanleggen, waarin de volgende gegevens worden vermeld:

ª% de identiteit van de vennoot van de huidige vennootschap

ª% het aantal aandelen dat aan elk van de vennoten van de huidige vennootschap toekomt

ª% de datum van de partiële splitsing.

De inschrijvingen worden door de respectievelijke vennoten of hun gevolmachtigden ondertekend. Van deze inschrijving kunnen aan de betrokken vennoten of hun gevolmachtigden certificaten overhandigd.

. , voor-behoûdén' aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

ACHTSTE BESLISSING - BENOEMING VAN DE ZAAKVOERDERS VAN DE NIEUW OPGERICHTE VENNOOTSCHAP "ORTHOPEDIE KESTELYN" Zaakvoerders

Worden als niet-statutaire zaakvoerders aangesteld voor de duur van de vennootschap:

" de heer Frank KESTELYN voornoemd

" mevrouw Nadine VERMEULEN voornoemd

" de commanditaire vennootschap op aandelen "JOKELINE" voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger om het ambt van zaakvoerder waar te nemen: de heer Frank KESTELYN voornoemd.

Over de al dan niet bezoldiging van de zaakvoerders zal beslist worden door de algemene vergadering.

De aldus benoemde zaakvoerders verklaren hun mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun mandaat.

Het aldus toegekende mandaat van zaakvoerder gaat in van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen heeft.

De zaakvoerders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdrager van de gezamenlijke vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap in overeenstemming met de bepalingen van de statuten en de wet.

Commissaris

De comparanten stellen vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer commissarissen aan te stellen, daar de bij de wet gestelde criteria niet overschreden werden. Er wordt bijgevolg besloten geen commissaris aan te stellen.

NEGENDE BESLISSING - VASTSTELLING VAN DE AFSLUITINGSDATUM VAN HET EERSTE BOEKJAAR EN DE DATUM VAN DE EERSTE JAARVERGADERING VAN DE NIEUW OPGERICHTE VENNOOTSCHAP "ORTHOPEDIE KESTELYN"

1. Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint met terugwerkende kracht op 1 januari 2015 en zal worden afgesloten op 31 december 2015.

Vanaf 1 januari 2015 worden de verrichtingen gesteld door het afgesplitst deel van de overdragende vennootschap, boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van BVBA "ORTHOPEDIE KESTELYN".

2. Eerste iaarvergaderinq

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

TIENDE BESLISSING AANPASSINGVAN DE STATUTEN VAN DE HUIDIGE

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

"SCHOENEN KESTELYN" INGEVOLGE VOORMELDE BESLISSINGEN EN DE

GEWIJZIGDE VENNOOTSCHAPSWETGEVING

ELFDE BESLISSING

1. Volmacht wordt verleend aan de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SCHOENEN KESTELYN" en aan de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ORTHOPEDIE KESTELYN" om de genomen beslissingen ten uitvoer te brengen.

Er wordt tevens volmacht verleend aan de ondergetekende instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken en neerleggen van de gecoordineerde tekst van de statuten, alsook om het nodige te doen tot het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid van de nieuw opgerichte vennootschap.

2. Tevens wordt bijzondere volmacht verleend aan de burgerlijke vennootschap onder vorm van een naamloze vennootschap "Fiscovan", met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Aalststraat 2 (ondernemingsnummer 0449.881.446, RPR Oudenaarde) en de gewone commanditaire vennootschap "LeadService", met maatschappelijke zetel te 87gp__-Waregem, .Stationsstraat ---173-.-(ondernemingsnummer,-0821,,029.47.71. -RPR

Op de laatste biz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

s

\ oor-beï3oûdén' aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-bel*ioûdén'

aan het

Belgisch Staatsblad



Kortrijk), of elke andere door hen aangewezen persoon, om, ieder met bevoegdheid om afzonderlijk op te treden en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, voor het opvolgen en afhandelen van allerbandé administratieve formaliteiten in verband met wat voorafgaat, zoals bijvoorbeeld" bij de. Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO), Ondernemingsloketten, BTW-:en belastingsadministraties, boekhouding en andere.

VERWEZENLIJKING VAN DE PARTIËLE SPLITSING

Gelet op alles wat voorafgaat is de partiële splitsing verwezenlijkt en is de nieuwe vennootschap, ontstaan uit de" partiële splitsing, opgericht overeenkomstig artikel 754 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor analytisch uittreksel

BRIGITTE VERMEERSCH,

NOTARIS



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd:

" expeditie van de akte

" verslag van de oprichters

" verslag van de bedrijfsrevisor



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ORTHOPEDIE KESTELYN

Adresse
AMBACHTSSTRAAT 11 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande