ORUBELGA

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ORUBELGA
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 548.750.378

Publication

02/04/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken

na neerlegging ter griffie van de akte

kopie

NEERGELEGD

2 0 MAART. 2014

RECHTBANK VAN

KOOHHANDitteOENT

Ondernemingsnr : Osk 8 ' SO 3 8 Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : 9830 Sint-Martens-Latem, Albert Servaesdreef 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Tussen de ondergetekenden :

1. Fernando Miranda Muro, pasaporte nûmero: AB974370, wonende te Spanje, Guipuzcoa, 20008 San Sebastiân, Paseo de Heriz 78, 3,

2,ORUBE SA, nûmero fiscal: A-20100343, hier vertegenwoordigd door Fernando Miranda Muro, administrador Unico, gevestigd te Spanje, 20004 San Sebastiân, Avenida Libertad 12 Bajo, hier optredend als beherende vennoten,

wordt een Vennootschap Onder Firma opgericht, genaamd ORUBELGA

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 700.000,00 (zevenhonderdduizend) Euro en is verdeeld in 700 (zevenhonderd) aandelen met een fractiewaarde van 1/700ste (een zevenhonderdste) van het kapitaal.

Op deze aandelen wordt als volgt ingeschreven door de oprichters :

1. door Fernando Miranda Muro, voornoemd, ten belope van 100.000,00 (honderdduizend) Euro in ruil voor 100 (honderd) aandelen.

2.door ORUBE SA, voornoemd, ten belope van 600.000,00 (zeshonderdduizend) Euro in ruil voor 600 (zeshonderd) aandelen.

STATUTEN

De vennootschap heeft de vorm van een Vennootschap onder Firma en draagt de naam: ORUBELGA. De vennootschap heeft tot doel

Het verlenen van diensten, prestaties, bijstand en adviezen aan derden van administratieve, organisatorische, sociale, informatieve, financiële, technische en commerciële aard, evenals het vervullen in naam en voor rekening van derden, van de verplichtingen en formaliteiten ter uitvoering ervan; in de ruimste zin, dienstverlening met betrekking tot bedrijfsbeleid, management, consultancy en alles wat daarmee rechtstreeks en onrechtstreeks verband houdt,

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, beheren van een onroerend vermogen en aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en alle onroerende zakelijke rechten eraan verbonden. Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, renoveren, uitrusten en ombouwen, met het oog op het beheer, de opbrengsten van verhuring, opstal, leasing, de inkomsten van verkoop en de realisatie van meerwaarden.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, beheren van een roerend patrimonium en alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook. De verwerving van participaties, onder gelijk welke vorm, in handels-, Industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse ; het beheer, evenals het te gelde maKen van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welke andere wijze, van aile deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels. Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in aile vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van de onderneming te realiseren. Het aangaan of toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle financiële operaties verrichten.

Op de laatstel blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de reolitspersoonten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ORUBELGA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het deelnemen aan het bestuur en directie van vennootschappen of ondernemingen, ongeacht het doel dat deze hebben en dit zelfs in de hoedanigheid van bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen. Het beheer en toezicht voeren over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook ; het geven van adviezen en het verlenen van bijstand in verband met problemen van beheer, leiding en uitbating van bedrijven in de ruimste zin van het woord,

Zij kan zich borg stellen voor rechtspersonen, ondernemingen en particulieren voor alle kredietvormen die aan de voormelde derden worden toegestaan. De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of bevorderend zijn.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel ln het binnen- als in het buitenland, op aile wijzen die zij het meest geschikt zal achten, Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op elke wijze kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het doel.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die aan andere personen zijn voorbehouden ingevolge wetgeving, reglementeringen of andere belemmeringen. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning, een attest nodig is of die aan andere voorschriften moeten voldoen, zullen bijgevolg slecht mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunningen of attesten ter beschikking zijn of zodra aan de desbetreffende voorschriften is voldaan.

De vennootschap begint op heden en is opgericht voor onbepaalde duur ; zij kan slechts om wettige redenen of bij unanieme beslissing van de vennoten ontbonden worden.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 700.000,00 Euro en wordt gevormd door de totale waarde van alle door de vennoten onderschreven aandelen, 700 (zevenhonderd) in aantal, zonder aanduiding van de nominale waarde. De fractiewaarde van ieder aandeel is 1/700ste (een zevenhonderdste) van het kapitaal.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerders kunnen worden ontslagen door een beslissing van de aandeelhouders bij gewone meerderheid. De zaakvoerders kunnen vrijwillig ontslag nemen door opzegging aan aile vennoten. ledere ambtsbeëindiging en infunctietreding als zaakvoerder wordt openbaar gemaakt overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder of lid van een directiecomité wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn beherende vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die gelast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder of lid van een directiecomité, in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder, bestuurder of lid van een directiecomité wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan van de besturende vennootschap,

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens a) die waarvoor volgens de wet alleen de vergadering der vennoten bevoegd is, b) bevoegdheden die statutair werden beperkt of c) beperkingen die bij de benoeming als zaakvoerder werden opgelegd.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

indien meerdere zaakvoerders worden aangesteld hebben zij in zaken van dagelijks bestuur de bevoegdheid om ieder alleen de vennootschap te vertegenwoordigen. In zaken die het dagelijks bestuur overtreffen dienen alle zaakvoerders samen op te treden om de vennootschap te vertegenwoordigen, Een zaakvoerder kan aan andere personen, al of niet vennoten, binnen de perken van zijn opdracht, beperkte en bijzondere volmachten geven om specifieke handelingen te verrichten.

Het toezicht over de verrichtingen van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Iedere vennoot beschikt over het recht van onderzoek en toezicht van de maatschappelijke verrichtingen, Hij mag, zonder verplaatsing ervan inzage nemen van de boeken, briefwisseling, processen-verbaal en over het algemeen, van alle geschriften van de vennootschap.

De vennoot die zulks wenst, mag zich dienaangaande laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant, Indien de wettelijke voorzieningen zulks vereisen, zal het toezicht toevertrouwd worden aan één of meerdere commissarissen; alsdan stelt de algemene vergadering het aantal commissarissen vast en benoemt één of meerdere commissarissen, waarbij tevens de duur van hun mandaat bepaald wordt en hun vergoeding.

De vergadering der vennoten wordt jaarlijks gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om 20 uur, ter maatschappelijke zetel of op een andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld. Valt deze dag op een wettelijke feestdag, dan vindt de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Zij zal verslag houden over de maatschappelijke aangelegenheden, kennis nemen van de rekeningen, deze goed- of afkeuren, beslissen over de bestemming van het resultaat en over de te geven kwijting aan de

J.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

` behouden

4 aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

zaakvoerders,

Elk aandeel heeft recht op één stem.

Over de bestemming van het resultaat van de vennootschap zal de vergadering der vennoten vrij kunnen

beslissen.

Het maatschappelijk jaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december daaropvolgend.

Na betaling van de schulden en de lasten van de vennootschap, zal het maatschappelijk vermogen in gelijke

delen verdeeld worden, tussen alle aandelen.

1.De maatschappelijke zetel wordt bij de oprichting gevestigd te België, 9830 Sint-Martens-Latem, Albert

Servaesdreef 4,

2.Het eerste boekjaar vangt aan op de datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft en eindigt

op 31 december 2015.

3.De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in juni 2016,

4.De oprichters benoemen tot niet statutaire zaakvoerder van de vennootschap, voor onbepaalde duur

" Fernando Miranda Muro, voornoemd, wiens mandaat onbezoldigd is. Hij verklaart zijn mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet getroffen is door een maatregel die zich daartegen verzet.

" Ackerman Adviesbureau BVBA, ondernemingsnummer 0890,002.021, met zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Albert Servaesdreef 4, hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, Edward Ackerman, NN 69.12.03-255-24, wonende te 9830 Sint Martens-Latem, Albert Servaesdreef 4, benoemd wiens mandaat bezoldigd is, tot de vergadering der vennoten hier anders over beslist en die verklaart zijn mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet getroffen is door een maatregel die zich daartegen verzet. >r blijkt uit het verslag van de zaakvoerder dd.07-03 2014 van Ackerman Adviesbureau BVBA dat de heer Edward Ackerman werd aangesteld als vaste vertegenwoordiger.

Hun mandaat gaat in op 14-03-2014.

5. De vennootschap Orubelga VOF bekrachtigt, conform artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen,alle verbintenissen aangegaan vanaf 01-03-2014 in naam van de vennootschap Orubelga VOF in oprichting onder meer door de promotoren (i) de heer Fernando Miranda Muro, wonende te San Sebastian, Paseo Heriz 79  3°, Spanje en (ii) Orube SA, vennootschap naar Spaans recht, met maatschappelijke zetel te Avenida Libertad 12, bajo, 20004 San Sebastian, Spanje, met fiscaal nummer 20100343, op haar beurt vertegenwoordigd door Fernando Mirando Muro in zijn hoedanigheid van enige bestuurder (administrador unico), onder meer, doch niet beperkt tot de verbintenissen aangegaan onder de volgende overeenkomsten:

- het addendum dd. 18-03-2014 bij de koopverkoopovereenkomst dd. 18-02-2014 betreffende de aankoop door de vennootschap van 25 aandelen categorie B in R.C.K. Projectontwikkeling NV, met maatschappelijk zetel te Korte Keppestraat 9 (bus 21), 9320 Aalst, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0472.139.976 (RPR Dendermonde) overeenkomstig de voorwaarden en modaliteiten van die overeenkomst;

- het "addendum nr. 1 aan de aandeelhoudersovereenkomst dd. 08-07-2011 betreffende de aandelen van RCK Projectontwikkeling»,

6, Volmacht: Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan BV-VOF Melange Advice, met zetel te 9220 Hamme, Baasrodeveerstraat 50, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntenbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Sint-Martens-Latem, 14-03-2014

Getekend: Fernando Miranda Muro en ORUBE SA, hier vertegenwoordigd door administrador tínico, Fernando Miranda Muro, oprichters

12/06/2015
ÿþMail/liard 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

<15083345*

Ondernemingsnr : 0548.750.378 Benaming

(voluit) : ORUBELGA

(verkort) :

NEERGELEGD

Q 3 JUNI 2015

RECHIMMe VAN

KOOPHANDEL TE GEA"T

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Albert Servaesdreef 4, 9830 Sint-Martens-Latem

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Ontslag zaakvoerder

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering dd. 10-05-2015 blijkt:

De algemene vergadering aanvaardt unaniem het ontslag als zaakvoerder van Ackerman Adviesbureau BVBA, met als maatschappelijke zetel, Albert Servaesdreef 4, 9830 Sint-Martens-Latem.

met ingang van 10-05-2015, Een algemene ontlasting over haar mandaat wordt verstrekt.

Sint-Martens-Latem, 10-05-2015

Getekend: Femando Miranda Muro, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ORUBELGA

Adresse
ALBERT SERVAESDREEF 4 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande