OSKOMERA BELGIUM

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : OSKOMERA BELGIUM
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 835.511.775

Publication

31/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Annexes duIVIoniteurb-dïé

Bijrtagen-bithut-Betisuli-Sta-atetetz-31/111/20I4

MONITEUR BELG NEERGELEGD





24 -10 2014 1 6 SEP. 2014

ELGISCH STAATSB Aile= NiA

NENT

0111,111131

1111

B

11 I

110

be se

_____ _____ _ ................... ...... ..... _

Ondernemingsnr : 0835.511.775

Benaming

(voluit) : Oskomera Belgium

(verkort):

Rechtsvorm: Vennootschap onder firma

Zetel: Bellevue 5 bus 1001, 9050 Gent (Ledeberg)

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontbinding en vereffening

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van vennoten titi. 27 juni 2014

"De vergadering neemt kennis van de beslissing van het bestuursorgaan op datum van 1 november 2013 van de B.V. Oskomera Projecten, met maatschappelijke zetel te Vuurijzer 23, 5753SV Deurne (België), ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder het nummer 17107712, betreffende de wijziging van de vaste vertegenwoordiger, waarbij de heer Leon Verweij met ingang van 1 november 2013 benoemd werd tot vaste vertegenwoordiger van de B.V. Oskomera Projecten ter vervanging van de heer Maarten Rietveld voor het zaakvoerdersmandaat dat de B.V. Oskomera Projecten uitoefent binnen de VOF Oskomera Belgium.

De vergadering neemt kennis van de beslissing van het bestuursorgaan op datum van 1 november 2013 van de B.V. Oskomera International B.V., met maatschappelijke zetel te Vuurijzer 23, 5753SV Deume (België) ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder het nummer 17094554, betreffende de wijziging van de vaste vertegenwoordiger, waarbij de heer Leon Verweij met ingang van 1 november 2013 benoemd werd tot vaste vertegenwoordiger van de B.V. Oskomera International ter vervanging van de heer Maarten Rietveld voor he zaakvoerdersmandaat dat de B.V. Oskomera International uitoefent binnen de VOF Oskomera Belgium.

De vergadering neemt kennis van het voorstel tot ontbinding van de vennootschap met Ingang vanaf 27 juni 2014.

Na beraadslaging beslist de vergadering éénparig om de vennootschap te ontbinden.

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om geen vereffenaar aan te stellen.

De vergadering stelt vast dat aan elle voorwaarden, die verbonden zijn aan de vereffening van een VOF,, voldaan is.

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dat na aanzuivering van eventuele schulden lasten van de vennootschap of na de eventuele consignatie voor de aanzuivering, het eventuele overblijvende' netto actief wordt toebedeeld onder al de vennoten in verhouding tot hun werkelijk gestort aandeel in het maatschappelijk kapitaal.

De vergadering beslist de vereffening onmiddellijk te sluiten en stelt vast dat de vennootschap definitief heeft opgehouden te bestaan met ingang vanaf heden, 27 juni 2014.

De vergadering neemt kennis van het ontslag met ingang vanaf 27 juni 2014 van zaakvoerder Oskomera: Projecten B.V., vast vertegenwoordigd door de heer Leon Verweij.

De vergadering neemt kennis van het ontslag met ingang vanaf 27 juni 2014 van zaakvoerder Oskomera International B.V., vast vertegenwoordigd door de heer Leon Verweij,

________ ........ ..... _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Er wordt een bijzondere volmacht toegekend door de vergadering aan:

-Mevrouw Véronique Ryckaert;

-De heer Roeland Vereecken;

-Juffrouw Steffie Lippens,

-Enige andere medewerker van het kantoor Mazars Legal Services BVBA, met maatschappelijke zetel te

9050 Gentbrugge, Bellevue 5, Ingeschreven in het RPR te Gera onder het nummer 0454.253.374.

Zij zijn elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling om de vereniging te vertegenwoordigen bij alle belastingsadministraties, waaronder de vereniging te vertegenwoordigen bij de griffe van de Rechtbank van Koophandel, de administratie van het Belgisch Staatsblad alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te ieggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vereniging bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en de publicatie ervan in het Belgisch staatsblad en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht."

Roeland Vereecken

Bijzonder volmachtd rager

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

4

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Annexes du-Moniteurb'ee

-Bljtagentillizt-B5tgilreh-Staatïb1à-d-z3r11012014

27/04/2011
ÿþMod 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEE i" GelLEG 4'

1 4 APR, 2011

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEGMeENT



°r~~ IIII11nIIIYI1I1I11IIAI

Staats bi" " 11063922"

W

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Oskomera Belgium

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Bellevue 5, bus 1001, 9050 Gent

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel uit een onderhandse akte dd. 11 april 2011 waarin het volgende werd bepaald: "TUSSEN

De vennootschap naar Nederlands recht Oskomera Projecten B.V., met maatschappelijke zetel te Industrieweg 19, 5753PB Deume (Nederland) en ingeschreven in de Kamer van Koophandel te Nederland onder het nummer 17107712, hierbij vertegenwoordigd door de Nederlandse vennootschap Oskomera Group B.V., met maatschappelijke zetel te industrieweg 19, 5753PB Deume (Nederland) en ingeschreven in de Kamer van Koophandel te Nederland onder het nummer 24350516, directrice, vertegenwoordigd door de Nederlandse vennootschap Montgomery B.V., met maatschappelijke zetel te Koolwijkseweg 41, 2821NT Stolwijk (Nederland) en ingeschreven in de Nederlandse Kamer van Koophandel onder het nummer 24344481, directrice, op haar beurt vertegenwoordigd door de heer Maarten Rietveld, in zijn hoedanigheid van directeur;

EN

De vennootschap naar Nederlands recht Oskomera International B.V., met maatschappelijke zetel te Industrieweg 19, 5753PB Deurre (Nederland) en ingeschreven in de Kamer van Koophandel te Nederland onder het nummer 17094554, hierbij vertegenwoordigd door de Nederlandse vennootschap Oskomera Group B.V., met maatschappelijke zetel te Industrieweg 19, 5753PB Deurre (Nederland) en ingeschreven in de Kamer van Koophandel te Nederland onder het nummer 24350516, directrice, vertegenwoordigd door de Nederlandse vennootschap Montgomery B.V., met maatschappelijke zetel te Koolwijkseweg 41, 2821 NT Stolwijk (Nederland) en ingeschreven in de Nederlandse Kamer van Koophandel onder het nummer 24344481, directrice, op haar beurt vertegenwoordigd door de heer Maarten Rietveld, in zijn hoedanigheid van directeur;

Wordt overeengekomen een Vennootschap Onder Firma op te richten op 11 april 2011 onder de voorwaarden omschreven in onderhavige statuten:

HOOFDSTUK I  benaming, zetel, duur en doel

Artikel 1

De vennootschap neemt de vorm aan van een vennootschap onder firma onderworpen aan de van toepassing zijnde wettelijke bepalingen en aan de onderhavige statuten.

De vennoten in een vennootschap onder firma zijn hoofdelijk aansprakelijke vennoten. Zij kunnen nochtans niet persoonlijk worden veroordeeld op grond van verbintenissen van de vennootschap zolang deze niet zelf is veroordeeld.

Artikel 2

De vennootschap handelt onder de benaming "Oskomera Belgium".

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2011- Annexes du Moniteur belge

De maatschappelijke zetel is thans gevestigd te Bellevue 5 bus 1001, 9050 Gent, maar kan door eenvoudige beslissing van een zaakvoerder worden overgebracht naar om het even welke plaats in België. Door eenvoudige beslissing van een zaakvoerder, kunnen in België en in het buitenland bijhuizen worden opgericht.

De maatschappelijke benaming dient op alle akten en documenten uitgaande van de vennootschap te worden vermeld, onmiddellijk en leesbaar voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Vennootschap Onder Firma" of de afkorting `VOF".

Artikel 3

De vennootschap bestaat met ingang van heden voor onbeperkte duur binnen de perken van de wet.

Artikel 4

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

-Het ontwikkelen, engineeren, fabriceren en monteren van ramen, gevels en draagconstructies in aluminium

en staal;

-Projecten voor het opwekken van zonne-energie;

-Brand-, explosie-, kogel- en inbraakwerendheid;

-Restauratie en renovatie;

-Ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van alle soorten gevels en staalconstructies;

-Correctief- en preventief onderhoud van gevels.

Deze opsomming is niet beperkend en dient geïnterpreteerd te worden in de ruimste zin.

Behoudens voor deze activiteiten waarvoor een wettelijke vergunning vereist is, zal de vennootschap haar maatschappelijk doel mogen uitoefenen voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden. Zij zal onder meer slechts de activiteit van vastgoedmakelaar zoals opgesomd bij Koninklijk Besluit van 6 september 1993 kunnen uitoefenen voor zover zij daartoe wettelijk werd erkend.

De vennootschap kan functies of mandaten van bestuurder, beheerder, directeur, commissaris of vereffenaar in andere vennootschappen, verenigingen of instellingen waarnemen.

De vennootschap mag alle burgerlijke, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staat met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondememingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak/het volledig eigen vermogen. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek doel, gelijklopend of samen hangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Indien door de zaakvoerder(s) handelingen zijn verricht buiten het doel, is de vennootschap erdoor verbonden, hetzij zij bewijst dat de medecontracterende partij(en) op de hoogte was/waren of niet onkundig kon(den) zijn van de bevoegdheidsoverschrijding. Openbaarmaking van de statuten voldoet niet als bewijs van deze voorkennis.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de regels gesteld in het Wetboek van Vennootschappen.

HOOFDSTUK II  Beheer, kapitaal, overdracht van aandelen

Artikel 5

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt beheerd en bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijk persoon of rechtspersoon, benoemd bij beslissing van de vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger is onderworpen aan dezelfde voorwaarden en verplichtingen en draagt dezelfde burgerrechtelijke en strafrechtelijke verplichtingen als was hij zaakvoerder in eigen naam behoudens de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Het mandaat van de zaakvoerder kan op elk ogenblik worden teruggeroepen bij gezamenlijke beslissing van de vennoten.

Artikel 6

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap. Hij is bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerder kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen vennoot is, bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden opdragen.

Artikel 7

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder of, in geval er meerdere zaakvoerders zijn, door elk afzonderlijk optredende zaakvoerder, die desgevallend geen bewijs van .een voorafgaand besluit van de zaakvoerders tegenover derden moet leveren.

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en de vennootschappenwet.

De vennootschap wordt eveneens geldig vertegenwoordigd door een lasthebber, binnen de perken van zijn mandaat.

Artikel 8

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twee miljoen euro (2.000.000 EUR) en is verdeeld over 2.000.000 deelbewijzen, met een nominale waarde van één euro (1 EUR). De deelbewijzen worden momenteel als volgt gehouden:

-Oskomera Projecten B.V.: 1.000.000 deelbewijzen;

-Oskomera International R.V.: 1.000.000 deelbewijzen.

Artikel 9

In alle gevallen waarin verscheidene personen aanspraak maken op het bezit of het genot van het aandeel van een vennoot, om reden van sterfgeval, overdracht of anderszins, kan de vennootschap alle rechten aan dat aandeel verbonden ten hare opzichte opschorten totdat een enkele vertegenwoordiger is aangeduid als eigenaar ten aanzien van de vennootschap.

Artikel 10

Overdracht onder levenden van het aandeel van een vennoot in de vennootschap is mogelijk, indien de overige vennoten zich daartegen niet verzetten. Indien de overige vennoten zich tegen de overdracht verzetten, dan zullen zij gehouden zijn binnen de zes maanden na het verzoek tot overdracht, zelf een ovememer te vinden of zelf tot overname over te gaan en dit op basis van een waardering opgesteld door een externe accountant of bedrijfsrevisor aangeduid in gemeen overleg tussen de vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijtreden van nieuwe vennoten is alleen mogelijk mits toestemming van de overige vennoten. De beperkingen voorzien voor overdracht onder levenden en voor bijtreden van nieuwe vennoten gelden niet indien " het gaat om afstand aan of bijtreden van:

" de echtgenoot of echtgenoten van een vennoot;

" de meerderjarige afstammelingen van een vennoot.

Artikel 11

Indien een vennoot of zijn rechthebbenden uit de vennootschap wensen te treden door uitbetaling van hun aandeel, dan behoeven zij daartoe de goedkeuring van drie/vierden van alle stemgerechtigde vennoten.

Na het bekomen van goedkeuring wordt het aandeel van de uittredende vennoot berekend op basis van het eigen vermogen volgens de laatst goedgekeurde jaarrekening. De zaakvoerder(s) kan/kunnen beslissen dat de uitbetaling zal geschieden over een tijdsspanne van vier jaar, door middel van vier stortingen gelijk aan een vierde van het berekende aandeel, verhoogd met de wettelijke rentevoet, en waarvan de eerste storting zal vervallen drie maanden na de goedkeuring van de uittreding en de andere respectievelijk na verloop van één, twee en drie jaar.

Artikel 12

Ontbinding van rechtspersonen-vennoten, interdictie, kennelijk onvermogen, faling, afwezigheid of overlijden van een vennoot brengen geen ontbinding van de vennootschap met zich.

Erfgenamen, rechtsopvolgers en schuldeisers van een vennoot mogen onder geen enkel voorwendsel de verzegeling eisen van de goederen en bescheiden van de vennootschap, noch zich op enige wijze mengen in de daden van haar beheer. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich schikken naar de maatschappelijke geschriften, Inventarissen, balansen en beslissingen van de vergadering van de vennoten.

In geval van overlijden, wettelijke onbekwaam verklaring of verhindering van de zaakvoerder, zal de algemene vergadering op verzoek van een of meerdere vennoten een vennoot of enig ander persoon als bewindvoerder aanstellen om de dringende daden van louter beheer te stellen gedurende de door de algemene vergadering vast te stellen tijd, zonder dat deze een maand te boven mag gaan.

HOOFDSTUK III  Toezicht

Artikel 13

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant of een bedrijfsrevisor. Zodra de vennootschap de wettelijke criteria overschrijdt, zullen één of meer commissarissen moeten worden aangesteld aan wie de controle wordt opgedragen op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening.

HOOFDSTUK IV  Algemene vergadering

Artikel 14

De algemene vergadering van de vennoten beslist over de goedkeuring van de jaarrekening, over de wijziging aan welke bepaling ook van de statuten van de vennootschap, over de ontbinding van de vennootschap en, in algemene zin, over al wat volgens de statuten uitdrukkelijk buiten de bevoegdheid van de zaakvoerder(s) valt.

De algemene vergadering komt elk jaar bijeen op de laatste vrijdag van de maand juni om 10 uur om te beraadslagen en te beslissen over de goedkeuring van de jaarrekening en over de winstverdeling. Zij komt in buitengewone zitting bijeen telkens de zaakvoerder(s) het nodig oordelen of telkens de vennoten met tenminste één vierde van het maatschappelijk kapitaal er om vragen. De vennoten worden door de zaakvoerder(s) tot de vergadering opgeroepen bij wijze van aangetekende brief met aanduiding van de te bespreken agenda.

Artikel 15

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager die zelf stemgerechtigd is. Rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door één bestuurder, zaakvoerder, directeur, procuratiehouder of vereffenaar. Onbekwamen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke vertegenwoordiger.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 16

De vennoten stemmen in verhouding tot hun aandeel in het gestorte maatschappelijke kapitaal.

Artikel 17

De algemene vergadering, met als agenda de goedkeuring van de jaarrekening en de winstverdeling, beraadslaagt geldig indien de helft van de vennoten op de vergadering vertegenwoordigd zijn. De beslissingen die op die vergadering worden genomen, worden met gewone meerderheid van stemmen getroffen.

Buiten de gevallen voorzien voor vervanging van een zaakvoerder, aanstelling van een voorlopige beheerder, overdracht van aandelen en bij- of uittreden van vennoten, die afzonderlijk in deze statuten worden geregeld, dienen alle andere beslissingen in buitengewone vergadering, om geldig te zijn, te worden getroffen met de goedkeuring van drie/vierden van alle stemgerechtigde vennoten.

HOOFDSTUK V  Inventaris, jaarrekening, winstverdeling

Artikel 16

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Op 31 december steltistellen de zaakvoerder(s) de inventaris op van de activa en de passiva van de vennootschap, sluiten zij de rekeningen af en stellen zij de jaarrekening op.

Artikel 19

Het batig saldo van de resultatenrekening na aftrek van de algemene onkosten, de maatschappelijke lasten en de delgingen, vormt de nettowinst van de vennootschap.

De algemene vergadering beslist over de aanwending van de winst. Zij kan besluiten de winst geheel of gedeeltelijk te boeken op een reservefonds. Indien de algemene vergadering beslist tot uitkering van de winst, wordt deze verdeeld in verhouding tot de stortingen der vennoten op de rekening van hun maatschappelijk kapitaal.

HOOFDSTUK VI  Ontbinding, vereffening

Artikel 20

De vennootschap kan ontbonden worden op verzoek van een van de vennoten, indien drie/vierden van het maatschappelijk kapitaal opgeslorpt wordt door verliezen.

De vennootschap kan op elk ogenblik ontbonden worden met de goedkeuring van .drie/vierden van alle stemgerechtigde vennoten.

De vennootschap eindigt van rechtswege indien niet uiterlijk zes maanden na het wegvallen van de enige zaakvoerder in zijn vervanging is voorzien geworden en in alle andere gevallen, door de wet voorzien, waarvan in de huidige statuten niet rechtsgeldig zou afgeweken zijn.

Artikel 21

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden of uit welke oorzaak ook, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder of, bij hun ontstentenis, door één of meer vereffenaars door de vennoten aangesteld bij gewone meerderheid van stemmen.

Na aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap of na consignatie voor de aanzuivering, wordt het netto actief verdeeld onder al de vennoten in verhouding tot hun werkelijk gestort aandeel in het maatschappelijk kapitaal.

HOOFDSTUK VII  Scheidsrechtelijk beding

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 22

Alle moeilijkheden en betwistingen die onder de vennoten en, of hun rechthebbenden kunnen oprijzen, zullen aan het oordeel van een scheidsrechter worden onderworpen.

Worden de partijen het niet eens over de keuze van één enkele scheidsrechter, dan zal iedere partij haar scheidsrechter kunnen aanduiden. Zijn er in dat geval twee scheidsrechters, dan benoemen deze een derde scheidsrechter om samen een college van drie te vormen. Wordt door één van de partijen geen scheidsrechter aangeduid of komen de twee aangeduide scheidsrechters niet tot een akkoord voor de benoeming van een derde scheidsrechter, zulks binnen de veertien dagen na het verzenden van een aangetekende brief tot aanstelling, of zijn er meer dan drie scheidsrechters door de verschillende partijen aangesteld en is hun aantal in dat geval even, dan wordt het college van scheidsrechters aangevuld door een scheidsrechter, die op verzoek van de meest gerede partij tot scheidsrechter wordt benoemd door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waar de maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd.

De scheidsrechters beslissen als bemiddelaars zonder gehouden te zijn tot het naleven van door de wet voorgeschreven vormen of termijnen. Zij stellen een schriftelijk verslag op van hun beslissing en delen daarvan één exemplaar mede aan iedere partij.

Het verslag dient te worden opgesteld binnen de twee maanden na betekening van de aanstelling van de scheidsrechters. De uitspraken van de scheidsrechters zijn bindend voor alle terzake geroepen partijen en kunnen geen aanleiding geven tot enig verhaal of beroep.

Alle betekeningen, door de partijen of door de scheidsrechters nodig geoordeeld, worden rechtsgeldig gedaan door aangetekende brief. De kosten van het scheidsgerecht worden gelijkdelig door de partijen gedragen, tenzij een van hen volkomen in het ongelijk wordt gesteld in welk geval de scheidsrechters de kosten ten laste van de verliezende partij moeten leggen.

HOOFDSTUK VIII  Woonstkeuze

Artikel 23

Voor al wat betrekking heeft op de uitvoering van de huidige statuten is iedere vennoot, zaakvoerder, commissaris, directeur, procuratiehouder of vereffenaar, die zijn woonplaats niet in België heeft, verplicht woonst te kiezen in het arrondissement waar zich de maatschappelijke zetel van de vennootschap bevindt.

Werd dusdanige woonst niet gekozen, dan zal deze van rechtswege aangezien worden als gedaan zijnde op de maatschappelijke zetel, waar alle betekeningen, aanmaningen en berichten rechtsgeldig zullen geschieden.

OVERGANGSBEPALINGEN

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

Benoemingen

Oskomera Projecten B.V. en Oskomera International B.V., voornoemd, worden met ingang van heden benoemd als zaakvoerder voor de vennootschap voor onbepaalde duur. Hun mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend. Als vaste vertegenwoordiger wordt de heer Maarten Rietveld, wonende te Koolwijkseweg 41, 2821 NT, Stolwijk (Nederland) aangesteld.

Overname verbintenissen VOF in oprichting

De VOF neemt alle verbintenissen over die reeds werden aangegaan in naam van de VOF in oprichting vanaf het ogenblik dat de VOF rechtspersoonlijkheid verkrijgt. De verbintenissen overgenomen door de VOF worden geacht door haar te zijn aangegaan vanaf het ontstaan van deze verbintenissen.

,r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Toekenning bijzondere volmacht

De vennoten geven bij deze bijzondere volmacht om alle formaliteiten inzake inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen of enige andere administratie te vervuilen en te dien einde ook alle hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties, de Rechtbank van Koophandel en het Belgisch Staatsblad aan volgende personen, met recht van indeplaatsstelling:

-Mevrouw Véronique Ryckaert;

-De heer Roeland Vereecken;

-Mevrouw Catherine Wailly;

-Mevrouw Evy Lefebvre;

-Of enige andere medewerker van Mazars Legal Services, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, allen woonplaats kiezende te 9050 Gent, Bellevue 5,

b1001."

Véronique Ryckaert

Bijzonder gevolmachtigde



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2011- Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd: originele kopie van de onderhandse oprichtingsakte inetn eetma_ COL



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
OSKOMERA BELGIUM

Adresse
BELLEVUE 5, BUS 1001 9050 GENTBRUGGE

Code postal : 9050
Localité : Gentbrugge
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande