OSTINATO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OSTINATO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 467.023.920

Publication

05/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 04.04.2014, NGL 29.04.2014 14107-0064-010
08/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 01.03.2013, NGL 30.03.2013 13081-0321-009
21/03/2013
ÿþ VAN KOOPHA KOOPHANDEL

12 SV 2413

DENDERMONDE

Griffie

V(

behr

aai

Bel

Staa

NN



Ondernemingsnr : 0467.023.920 Benaming

(voluit) : OSTINATO (verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Georges Van Dammeplein 53, 9140 Temse

(volledig adres)

Onderwerp akte : UITTREKSEL PROCES-VERBAAL VAN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING HOUDENDE KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN

NATURA  UITBREIDING DOEL- AANPASSING STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Notaris Wim Verstraeten te Vrasene, gemeente Beveren, op 26 februari 2013, geregistreerd vijf bladen, geen verzendingen te Beveren, Registratie, de 4e maart 2013, boek 457, blad 44, vak 14, ontvangen: vijfentwintig euro, voor de ontvanger (get) Guido Vercruyssen, fiscaal deskundige; dat de volgende beslissingen werden genomen:

1. Opheffing van de nominale waarde van de aandelen en vervanging door een fractiewaarde van éénlhonderdste per aandeel.

2. Goedkeuring van het bijzonder verslag van de zaakvoerder opgemaakt op 4 februari 2013, betreffende de navolgende kapitaal-rverho-'ging door inbreng in natura overeenkomstig artikel 332 en 333, van het Wetboek van Vennootschappen.

3. Goedkeuring van het verslag door de heer Guy PARMENTIER, bedrijfsrevisor gevestigd te Schoten, T. Van Cauwenberghlei 12, op 21 februari 2013, betref-fende navolgen-de kapitaalverho-'ging door inbreng in natura.

De conclusie van dit verslag luidt letterlijk als volgt:

"Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, tot toepassing van art. 313 W. Venn., ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid OSTINATO door middel van inbreng van een rekening-courant, kan ik verklaren onder voorbehoud van eventuele niet-geboekte claims en verbintenissen in ruime zin en onder voorbehoud van de solvabiliteit van alle vorderingen, dat:

1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.We maken voorbehoud m.b.t. het. feit of de. beschrijving. van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale eisen van nauwkeurigheid en duidelijkheid vermits de rekening-courant is samengesteld uit een geheel van verrichtingen waarbij wij niet in de mogelijkheid waren om elke verrichting op haar oorsprong te controleren.

3.Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methode van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is,

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 376 aandelen van de vennootschap Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid OSTINATO, ZONDER vermelding van een nominale waarde en creatie van een uitgiftepremie t.b.v. 64,00 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting,

Schoten, 21 februari 2013, BV ow BVBA GUY PARMETNIER, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger Dhr. Guy Parmentier, Bedrijfsrevisor. -- volgt de handtekening."

4. Verhoging van het geplaatst kapitaal met negenenzestigduizend negenhonderd zesendertig euro (69.936,00 ¬ ), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), op achtentachtigduizend vijfhonderd zesendertig euro (88.536,00 E), door de creatie van driehonderd zesenzeventig nieuwe gewone volstorte aandelen zonder nominale waarde met een fractie-'waarde van elk één/vierhonderd zesenzeventigste van het kapitaal, met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, delend in de winst vanaf de Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

(

volstorting. De aandelen werden volgestort door inbreng in natura van rekening-courant ten bedrage van

zeventigduizend euro, te vergoeden door.

- driehonderd zesenzeventig nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde;

- creatie van een uitgiftepremie ten bedrage van vierenzestig euro.

5. Vaststelling dat ingevolge de huidige kapitaalverhoging het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap effectief gebracht werd op achtentachtigduizend vijfhonderd zesendertig euro (88.536,00 ¬ ), vertegenwoordigd door vierhonderd zesenzeventig gelijke aandelen aan toonder, zonder aandui-iding van nominale waarde, met een fractie-'waarde van elk één/vierhonderd zesenzeventigste van het kapitaal.

6. Goedkeuring van het verslag van de zaakvoerder de dato 21 februari 2013, met aangehecht de staat van actief en passief afgesloten per 31 december 2012, met betrekking tot de voorgenomen wijziging van het maatschappelijk doel, met aangehecht de staat van actief en passief, opgemaakt op 31 december 2012.

7. Uitbreiding van het doel van de vennootschap met volgende tekst

"De vennootschap heeft tevens tot doel, zowel in het binnen- als buitenland:

" De groot- en kleinhandel in elektrische en elektronische toestellen, verlichtingsartikelen en radio-elektrisch materiaal.

" Werkplaats voor het herstellen van elektrische, elektronische en radio-elektronisch materiaal,

" Onderneming voor het plaatsen van verlichting-, drijfkracht en telefoon.

" De aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, installatie, onderhoud, opvolging, testen van alarm- en inbraakbeveiligingssystemen, mechanische en elektronische beveiligingsmaterialen in de meest brede zin.

" Het verlenen van advies op het gebied van beveiliging aan het bedrijfsleven, de overheid en particulieren.

" Het ondernemen voor de installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal.

" Het beheer van alarmcentrales, het bewaken van goederen, eigendommen en personen, alsmede het beveiligen ervan.

-Handel, onderzoek, levering, aansluiting, onderhoud, uitbreiding van telecommunicatieapparatuur en aanverwante toestellen.

" Alle elektriciteitswerken in nieuwbouw en renovatie, parlofonie en videofonie, domotica, netwerkbekabeling, tv, satelliet, automatische, industriële installaties, elektrische installaties, verlichting en verwarmingstechnieken, installaties van lichtreclames, nazien en aanpassen van complete elektrische installaties, bliksembeveiliging en ove rspanningsbeveiliging, enz.

" /'let ontwerpen, produceren, plaatsen, herstellen en/of onderhouden van toestellen en artikelen voor ventilatie, koeling en luchtconditionering.

" Het verhuren van apparatuur, permanentie en diensten in de ruimste zin van het woord en het verlenen van ondersteuning met betrekking tot de hierboven beschreven materialen en activiteiten en aanverwanten.

" Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng of investering; het verstrekken van risicodragend kapitaal aan (niet) verbonden ondernemingen door het nemen van participaties of het financieren ervan onder gelijk welke vorm.

" Het aanbrengen van, het aanvragen van, het onderhandelen van en het bemiddelen in het afsluiten van verzekeringen voer vennootschappen en/of particulieren onder om het even welke vorm, De activiteiten van schade- en risico-experten.

De vennootschap kan geldleningen toekennen aan elke natuurlijke of rechtspersoon met wie de vennootschap op welke wijze dan ook een band heeft.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag investeringen en beleggingen uitvoeren (zoals ondermeer de aankoop, het verhuren en het oprichten van roerende en onroerende goederen), met het oog op het verlonen van haar zaakvoerder(s) in geld en/of in natura,

Het uitoefenen van mandaten van bestuurder/zaakvoerder/vereffenaar in andere ondernemingen. " De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van vennootschappen of particulieren, in de meest ruime zin.

De vennootschap mag alle mogelijke investeringen en beleggingen uitvoeren met het oog op de verloning van haar zaakvoerder(s) in geld en/of natura.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap zal mogen deelnemen door middel van inbreng, fusie, of anderszins in alle bestaande of op te richten ondernemingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband met het hare staat."

8. Aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen als volgt:

Artikel vijf: wordt vervangen door volgende tekst:

"Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achtentachtigduizend vijfhonderd zesendertig

euro (88.536,00 ¬ ). Het is vertegenwoordigd door vierhonderd zesenzeventig gelijke aandelen met een

fractiewaarde van elk één/vierhonderd zesenzeventigste van het kapitaal."

Artikel drie: wordt aangepast als volgt:

Na het zevende punt, eindigend met de woorden: "..r voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;" wordt

gevoegd:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

behouden aan het Belgisch Staatsblad

"De vennootschap heeft tevens tot doérow 1ibinnen- als buitenland:

" De groot- en kleinhandel in elektrische en elektronische toestellen, verlichtingsartikelen en radio-elektrisch materiaal.

" Werkplaats voor het herstellen van elektrische, elektronische en radio-elektronisch materiaal.

" Onderneming voor het plaatsen van verlichting-, drijfkracht en telefoon,

«De aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, installatie, onderhoud, opvolging, testen van alarm- en inbraakbeveiligingssystemen, mechanische en elektronische beveiligingsmaterialen in de meest brede zin.

" Het verlenen van advies op het gebied van beveiliging aan het bedrijfsleven, de overheid en particulieren.

" Het ondernemen voor de installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal.

" Het beheer van alarmcentrales, het bewaken van goederen, eigendommen en personen, alsmede het beveiligen ervan.

" Handel, onderzoek, levering, aansluiting, onderhoud, uitbreiding van telecommunicatieapparatuur en aanverwante toestellen.

*Alle elektriciteitswerken in nieuwbouw en renovatie, parlofonie en videofonie, domotica, netwerkbekabeling, tv, satelliet, automatische, industriële installaties, elektrische installaties, verlichting en verwarmingstechnieken, installaties van lichtreclames, nazien en aanpassen van complete elektrische installaties, bliksembeveiliging en overspanningsbeveiliging, enz.

" Het ontwerpen, produceren, plaatsen, herstellen en/of onderhouden van toestellen en artikelen voor ventilatie, koeling en luchtconditionering.

" Het verhuren van apparatuur, permanentie en diensten in de ruimste zin van het woord en het verlenen van ondersteuning met betrekking tot de hierboven beschreven materialen en activiteiten en aanverwanten.

" Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng of investering; het verstrekken van risicodragend kapitaal aan (niet) verbonden ondernemingen door het nemen van participaties of het financieren ervan onder gelijk welke vorm.

" Het aanbrengen van, het aanvragen van, het onderhandelen van en het bemiddelen in het afsluiten van verzekeringen voor vennootschappen en/of particulieren onder om het even welke vorm. De activiteiten van schade- en risico-experten.

De vennootschap kan geldleningen toekennen aan elke natuurlijke of rechtspersoon met wie de vennootschap op welke wijze dan ook een band heeft.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag investeringen en beleggingen uitvoeren (zoals ondermeer de aankoop, het verhuren en het oprichten van roerende en onroerende goederen), met het oog op het verlenen van haar zaakvoerder(s) in geld en/of in natura.

Het uitoefenen van mandaten van bestuurder/zaakvoerder/vereffenaar in andere ondernemingen.

De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van vennootschappen of particulieren, in de meest ruime zin.

De vennootschap mag alle mogelijke investeringen en beleggingen uitvoeren met het oog op de verloning' van haar zaakvoerder(s) in geld en/of natura.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap zal mogen deelnemen door middel van inbreng, fusie, of anderszins in aile bestaande of op te richten ondernemingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband met het hare staat?

9. Machtiging tot het opstellen van de coördinatie van de statuten om deze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen, en de vigerende wetgeving, door onder andere aanpassing van de terminologie, en aanpassing van de hernummering van de artikels van het nieuwe wetboek van vennootschappen.

10. Volmacht. De heer Dirk Bogaert, heeft verklaard, dat aile bestaande volmachten vervallen, en hij verleent volmacht voor onbepaalde tijd aan: Mevrouw Lydia Smet, echtgenote van de heer Dirk Bogaert, Georges Van Dammeplein 55, 9140 Temse, en de Commanditaire vennootschap WVG Consult, Ankerstraat' 114/2 - 9100 Sint-Niklaas, elk kunnende alleen handelen, of aan één van haar lasthebbers, met name, de heer Wouter Van Goethem, wonende te Ankerstraat 114/2 te 9100 Sint-Niklaas, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen en attesten, de inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de aanvraag, wijziging of stopzetting van een BTW-nummer, de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds en de aansluiting bij een sociaal secretariaat.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk neergelegd: - afschrift op zegel - uittreksel op z - verslag bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van d

bevoegd de rechtspersoon te

Verso : Naam en handtekening

gelvent$temr rs

Geassocieerde notarissen

Burg. venn. O.V.V. BVBA

instru ~ ~tletzij van de pe

~x~

aanzien 0843 049 69o~rdigen

Tel 03-750 97 50 - Fax 03-755 15 53 info@riotarissenvrasene.be

akvoerder

o(o)n(en)

19/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 02.03.2012, NGL 09.03.2012 12061-0329-009
27/06/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 20.05.2011, NGL 15.06.2011 11187-0332-011
23/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 05.03.2010, NGL 16.04.2010 10095-0013-011
09/06/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 06.05.2009, NGL 31.05.2009 09185-0098-011
29/09/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 31.03.2008, NGL 19.09.2008 08741-0311-012
07/05/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 30.03.2007, NGL 30.04.2007 07130-0019-014
01/09/2006 : DE060785
31/03/2006 : DE060785
06/06/2005 : SN060785
16/06/2004 : SN060785
02/07/2003 : SN060785
13/02/2003 : SN060785
08/05/2002 : SN060785

Coordonnées
OSTINATO

Adresse
GEORGES VAN DAMMEPLEIN 53 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande