OTRECO INVESTMENT GROUP

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : OTRECO INVESTMENT GROUP
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 810.563.276

Publication

23/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 12.12.2013, NGL 17.12.2013 13689-0543-014
08/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

f iY? In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Uhlti11~~~uWiu~~uu~i1uu

1 10407

NEERGELEGD

2 7 !LIMI 2313

~ ~ , , { r ,A s": N.°tài~l

, KOOFi, G~riffr~NT 7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0810.563.276

Benaming

(voluit) : OTRECO INVESTMENT GROUP

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9032 Gent Wondelgem, Industrieweg 76

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Pascal Denys met standplaats te Zwevegem, vervangende zijn ambtsgenoot notaris Dirk Declercq te Zwevegem, wettelijk belet, op vijfentwintig juni tweeduizend en dertien, neergelegd ter registratie, en waarvan hier een ontledend uittreksel volgt, blijkt dat de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen beslist heeft tot :

1. Kennisname van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor aangaande de voorziene inbrengen in natura, de manier van waardebepaling en de effectieve vergoeding die daartegenover wordt gesteld.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit ais volgt:

"Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging door inbreng in natura van een gedeelte van vijf achtergestelde leningen voor een gezamenlijk bedrag van 1.425.000,00 EUR bij de NV OTRECO INVESTMENT GROUP kan: ik besluiten dat:

1. de kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

2. de beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. de voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomt met de fractiewaarde en het aantal van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is, De inbrengwaarde is slechts gerechtvaardigd voor zover elke vordering, voorwerp van de voorgenomen inbreng, op datum van de akte niet is gedaald beneden de inbrengwaarde, zijnde 285.000,00 EUR per vordering;

Rekening houdend met de verliessituatie en het negatief eigen vermogen van de vennootschap is de inning van de vordering in hoofde van de schuldeisers, met name voormelde inbrengers, onzeker zodat vanuit het standpunt van de-Schuldeisers de reële waarde van de vordering mogelijks lager is dan de nominale waarde. Gelet echter op de geraamde winstverwachting uit de vastgoedprojecten waarin de ondermening actief is via haar deelnemingen (25%) in "GREENWINGS OFFICES SP. Z.O.O.° en "FREEHOME 3 SP. Z.O.O.", achten wij het weliswaar redelijk dat de nominale waarde als inbrengwaarde wordt weerhouden,

Hieruit volgt dat de continuïteit van de vennootschap op korte termijn niet in gevaar wordt geacht. De voorgenomen kapitaalverhoging kadert in die zin dan ook in een herstel van het eigen vermogen en van de solvabiliteit van de vennootschap. De continuïteit van de vennootschap op middellange termijn is weliswaar afhankelijk van het welslagen van de hierboven vermelde vastgoedprojecten.

Ik dien een principieel voorbehoud te formuleren nopens de financiële gevolgen naar aanleiding van eventuele fiscale controles bij de vennootschap.

4. de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 19.000 aandelen zonder vermelding van nominale

waarde van de NV OTRECO INVESTMENT GROUP, welke aandelen zullen worden toegekend aan de

inbrengers, met een fractiewaarde van 75,00 EUR per aandeel,

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Wevelgem, 21 juni 2013

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin

Vertegenwoordigd (ex ultimo) door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Getekend."

2, Kapitaalverhoging met tweehonderd vijfentachtigduizend euro (285.000,00 EUR) om het kapitaal te brengen van vijfenzeventigduizend euro naar driehonderd zestigduizend euro (360.000,00 EUR) door inbreng in natura. Uitgifte van drieduizend achthonderd (3800) nieuwe aandelen klasse A, zonder aanduiding van nominale waarde, welke aandelen dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de reeds bestaande aandelen klasse A en welke aandelen ook vanaf het verlijden van de authentieke akte zullen deelnemen in de winsten van de vennootschap.

3. Toekenning van deze nieuwe aandelen klasse A, volledig volgestort, aan de inbrenger, de naamloze vennootschap Otreco, voornoemd, ter vergoeding van haar inbreng van een deel van haar achtergestelde lening Otreco NV. Verwezenlijking van de inbreng.

4. Kapitaalverhoging met tweehonderd vijfentachtigduizend euro (285.000,00 EUR) om het kapitaal te brengen van driehonderd zestigduizend euro (360.000,00 EUR) naar zeshonderd vijfenveertigduizend euro (645.000,00 EUR) door inbreng in natura. Uitgifte van drieduizend achthonderd (3800) nieuwe aandelen klasse

B, zonder aanduiding van nominale waarde, welke aandelen dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de reeds bestaande aandelen klasse B en welke aandelen ook vanaf het verlijden van de authentieke akte zullen deelnemen in de winsten van de vennootschap.

5. Toekenning van deze nieuwe aandelen klasse B, volledig volgestort, aan de inbrenger, de naamloze vennootschap RENT ESTATE, voornoemd, ter vergoeding van haar inbreng van een deel van haar achtergestelde lening Rent Estate NV. Verwezenlijking van de inbreng.

6. Kapitaalverhoging met tweehonderd vijfentachtigduizend euro (285.000,00 EUR) om het kapitaal te brengen van zeshonderd vijfenveertigduizend euro (645.000,00 EUR) naar negenhonderd dertigduizend euro (930.000,00 EUR) door inbreng in natura. Uitgifte van drieduizend achthonderd (3800) nieuwe aandelen klasse

C, zonder aanduiding van nominale waarde, welke aandelen dezelfde rechten en voordeten zullen genieten als de reeds bestaande aandelen klasse C en welke aandelen ook vanaf het verlijden van de authentieke akte zullen deelnemen in de winsten van de vennootschap.

7. Toekenning van deze nieuwe aandelen klasse C, volledig volgestort, aan de inbrenger, de commanditaire vennootschap op aandelen "TRD", voornoemd, ter vergoeding van haar inbreng van een deel van haar achtergestelde lening TRD Comm. VA. Verwezenlijking van de inbreng.

8. Kapitaalverhoging met tweehonderd vijfentachtigduizend euro (285.000,00 EUR) om het kapitaal te brengen van negenhonderd dertigduizend euro (930.000,00 EUR) naar één miljoen tweehonderd vijftienduizend euro (1.215.000,00 EUR) door inbreng in natura. Uitgifte van drieduizend achthonderd (3800) nieuwe aandelen klasse D, zonder aanduiding van nominale waarde, welke aandelen dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de reeds bestaande aandelen klasse D en welke aandelen ook vanaf het verlijden van de authentieke akte zullen deelnemen in de winsten van de vennootschap.

9. Toekenning van deze nieuwe aandelen klasse D, volledig volgestort, aan de inbrenger, de commanditaire vennootschap op aandelen R.A.M., voornoemd, ter vergoeding van haar inbreng van een dee! van haar achtergestelde lening R.A.M Comm. VA. Verwezenlijking van de inbreng.

10. Kapitaalverhoging met tweehonderd vijfentachtigduizend euro (285.000,00 EUR) om het kapitaal te brengen van één miljoen tweehonderd vijftienduizend euro (1.215.000,00 EUR) naar één miljoen vijfhonderdduizend euro (1.500.000,00 EUR) door inbreng in natura. Uitgifte van drieduizend achthonderd (3800) nieuwe aandelen klasse E, zonder aanduiding van nominale waarde, welke aandelen dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de reeds bestaande aandelen klasse E en welke aandelen ook vanaf het verlijden van de authentieke akte zullen deelnemen in de winsten van de vennootschap.

11. Toekenning van deze nieuwe aandelen klasse E, volledig volgestort, aan de inbrenger, de naamloze vennootschap DB FLANDERS INVEST, voornoemd, ter vergoeding van haar inbreng van een deel van haar achtergestelde lening DBFI NV. Verwezenlijking van de inbreng.

12. Vaststelling dal het kapitaal van de vennootschap één miljoen vijfhonderdduizend euro (1.500.000,00 EUR) bedraagt,

13. Bevestiging van de verplaatsing van de zetel van de vennootschap naar 9032 Gent-Wondelgem, Industrieweg 76. Aanpassing van de eerste zin van artikel 2 van de statuten.

14. Machtiging aan de Raad van Bestuur tot uitvoering van de beslissingen genomen door de algemene vergadering en tot coordinatie van de statuten.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

VOOR DE VENNOOTSCHAP

NOTARIS DIRK DECLERCQ MET STANDPLAATS TE ZWEVEGEM

Tegelijk hiermee neergelegde stukken

- eensluidend afschrift;

- coördinatie van de statuten

-verslag bestuursorgaan

-verslag bedrijfsrevisor

Op de laatste plz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

27/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 13.12.2012, NGL 19.12.2012 12672-0127-013
01/03/2012
ÿþ Mod21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

)

III UI I 1fl III UII I II I si

*12048691*

be

a

B~ stx

NEERGELEGD

,1 5. aZ, 2012.

Griffie

Ondernemingsnr : 0810.563.276

Benaming

(voluit) : OTRECO INVESTMENT GROUP

Rechtsvorm : NV

Zetel : President Kennedypark 16 B, 8500 Kortrijk

Onderwerp akte : Verplaatsing zetel

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur dd. 10 januari 2012

"De Raad van Bestuur beslist met éénparigheid van stemmen om de zetel van de vennootschap te

verplaatsen naar : industrieweg 76, B-9032 Wondelgem,"

De gedelegeerd bestuurder

Otreco nv, met ais vaste vertegenwoordiger Dhr. Etienne Declercq

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

20/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 08.12.2011, NGL 14.12.2011 11636-0442-013
06/04/2011
ÿþMed 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- '11051813

behouder IIIIII

aan het

Belgisch

Staatsblat





Ondernemingsnr ; 0810.563.276

Benaming

(voluit) : OTRECO INVESTMENT GROUP

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 8500 Kortrijk, President Kennedypark 168

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Pascal Denys te Zwevegem, vervangende zijn ambtsgenoot, notaris Dirk Declercq te Zwevegem, wettelijk belet, op veertien maart tweeduizend en elf, neergelegd ter registratie, en', waarvan hier een ontledend uittreksel volgt, blijkt dat de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen beslist heeft om :

1. Creatie van een bijkomende categorie aandelen.

Splitsing van de aandelen categorie A (tweehonderd vijfenzestig aandelen) in tweehonderd aandelen

categorie A en vijfenzestig aandelen categorie E.

Splitsing van de aandelen categorie B (tweehonderd vijfenveertig aandelen) in tweehonderd aandelen',

categorie B en vijfenveertig aandelen categorie E.

Splitsing van de aandelen categorie C (tweehonderd vijfenveertig aandelen) in tweehonderd aandelen!

categorie C en vijfenveertig aandelen categorie E.

Splitsing van de aandelen categorie D (tweehonderd vijfenveertig aandelen) in tweehonderd aandelen',

categorie D en vijfenveertig aandelen categorie E.

2. Wijziging van artikel 5 van de statuten aangaande het kapitaal van de vennootschap als volgt :

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op VIJFENZEVENTIGDUIZEND EURO (75 000,00 ¬ ], en wordt',

vertegenwoordigd door duizend [1000] aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, hetzij

- tweehonderd (200] aandelen van de klasse A

- tweehonderd [200] aandelen van de klasse B

- tweehonderd [200] aandelen van de klasse C

- tweehonderd (200) aandelen van de klasse D

- tweehonderd (200) aandelen van de klasse E"

3. Wijziging van artikel 13.1 en 13.4e van de statuten aangaande de overdracht van aandelen.

4. Wijziging van artikel 14 van de statuten aangaande de raad van bestuur als volgt :

"De vennootschap wordt bestuurd door de raad van bestuur die bestaat uit vijf [5] leden, al dan niet' aandeelhouders, welke benoemd en ontslagen worden door de algemene vergadering die de duur van hun; mandaat vaststelt; zij zijn herbenoembaar.

De algemene vergadering kiest één bestuurder uit een lijst van, minstens 2, kandidaten voorgedragen door: de houders van de aandelen van de categorie A. De algemene vergadering kiest één bestuurder uit een lijst: van, minstens 2, kandidaten voorgedragen door de houders van de aandelen van de categorie B. De algemene! vergadering kiest één bestuurder uit een lijst van, minstens 2, kandidaten voorgedragen door de houders van- de aandelen van de categorie C. De algemene vergadering kiest één bestuurder uit een lijst van, minstens 2, kandidaten voorgedragen door de houders van de aandelen van de categorie D. De algemene vergadering: kiest één bestuurder uit een lijst van, minstens 2, kandidaten voorgedragen door de houders van de aandelen van de categorie E.

Het mandaat van de bestuurders mag, behoudens herkiezing, de termijn van zes jaar niet overschrijden. Het; neemt een einde onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar waarin het vervalt.

Rechtspersonen kunnen deel uitmaken van de raad van bestuur. Zij worden in hun hoedanigheid van: bestuurders, vertegenwoordigd op de vergadering van de raad, door hun vaste vertegenwoordiger."

5. Benoeming van de heer de Buck van Overstraeten Jean-Marie als bestuurder, gekozen uit de lijst van': minstens 2 kandidaten voorgedragen door de aandeelhouders van de categorie E-aandelen. Zijn mandaat zal: een einde nemen met de jaarvergadering van tweeduizend en vijftien.

6. Aanpassing van de betreffende artikels van de statuten aan de genomen beslissing en coördinatie van de statuten.

7. Machtiging aan de Raad van Bestuur tot uitvoering van de beslissingen genomen door de algemene;

.vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i--

NEERGELEGD

25. 93. 2C1

R~r~8s~Ic. w;i,~jF'HANDEL """le KO `i Pi.l'K

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2011- Annexes du Moniteur belge

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

VOOR DE VENNOOTSCHAP

NOTARIS PASCAL DENYS MET STANDPLAATS TE ZWEVEGEM

Tegelijk hiermee neergelegde stukken :

- eensluidend afschrift;

- eensluidend ontledend uittreksel, afgeleverd op ongezegeld papier om te dienen voor de bekendmaking in

de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad;

- coördinatie van de statuten

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik 13 vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 09.12.2010, NGL 14.12.2010 10630-0585-013
29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 10.12.2015, NGL 18.12.2015 15698-0303-014

Coordonnées
OTRECO INVESTMENT GROUP

Adresse
INDUSTRIEWEG 76 9032 WONDELGEM

Code postal : 9032
Localité : Wondelgem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande