OUR CONNECTING VISIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OUR CONNECTING VISIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.502.748

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 20.06.2014 14213-0316-015
04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 03.07.2013 13251-0579-014
18/09/2012
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

4ndernemingsnr:

Benaming

(voluit) : OUR CONNECTING VISIONS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9830 Sint-Martens-Latem, Kortrijksesteenweg 140 bus 3 (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 31 augustus 2012 blijkt dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht met de volgende kenmerken:

Oprichters :

1. De heer DOBBELAERE Jürgen Karel Maria Magdalena, zaakvoerder, geboren te Eeklo op acht maart negentienhonderd zevenenzeventig, nationaal nummer 77.03.08 199-35, identiteitskaart nummer 591 2552250 88, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 9080 Lochristi, Acacialaan 9.

2. De heer KINTS Lieven Gilbert, zaakvoerder, geboren te Zele op één februari negentienhonderd zevenenzeventig, nationaal nummer 77.02.01 183-60, identiteitskaart nummer 590-9307647-38, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 8620 Nieuwpoort, Franslaan 93/0202.

3. De heer THOEN Wouter Corneel Gaston Irma, zaakvoerder, geboren te Gent op elf januari negentienhonderd zevenenzeventig, nationaal nummer 77.01.11 163-64, identiteitskaart nummer 5908606685-95, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 9040 Gent (Sint-Amandsberg), Hans Memlingstraat 21/0001.

4. "VISIONS CONNECTED HOLDING B.V. " besloten vennootschap naar Nederlands recht, met maatschappelijke zetel te 1043 CA Amsterdam (Nederland), Naritaweg 114, opgericht bij akte de dato zeven april tweeduizend negen, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer 34334846, RSIN 820670236.

De oprichters hebben hun inbreng volstort ten belope van honderd procent (100 %).

Maatschappelijke naam :

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid en haar naam luidt : "OUR CONNECTING VISIONS".

Maatschappelijke zetel :

Bij de oprichting is de zetel van de vennootschap gevestigd te 9830 Sint-Martens-Latem,

Kortrijksesteenweg 140 bus 3.

De vennootschapszetel wordt in om het even welke plaats binnen het Vlaams en/of Brussels Gewest

gevestigd door een besluit van de meerderheid van de zaakvoerder(s).

Doel :

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor re-

kening van derden, of door deelname van dezen:

" In- en uitvoer van menigvuldige goederen zowel deze onderworpen aan een machtiging als niet. Hierin ook inbegrepen de in- en uitvoer van nieuwe als tweedehandswagens in groot- of kleinhandel;

" Alle daden van beheer, bijstand en management van industriële en handelsvennootschappen zowel door rechtstreekse deelname aan het bestuur als bij wijze van managementovereenkomst, zonder dat deze opsomming beperkend is;

" Het verlenen van diensten in de meest ruime zin aan bedrijven, ondernemingen en overheidsorganisaties in verband met de organisatie, management en ontwikkeling van hun beroepsactiviteiten;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

-6 SEP. 2012

N

KOOPHAM L ` le TÉ GENT

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad







*iaisss~s





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

" Het uitvoeren van studies, het verlenen van diensten en adviezen op vlak van telecommunicatie;

" Coördinatiecentrum voor verschillende bedrijven;

" Outsourcing;

" Het verhuren van personeel als een interim kantoor;

" Tussenpersoon in de handel;

" Het voeren van administraties, boekhoudingen voor derden, ais secretariaatswerk;

" Het uitbaten van een cailcenter en phoneshop.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap heeft eveneens tot doel

- Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi-)publiekrechterlijk statuut;

- het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van aile verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen, t0e vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke verrichtingen doen.

Zij kan deelnemen bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, tijdelijke verenigingen of verrichtingen die een gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

puur:

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal :

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERDTWEEENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 162.500).

Het is volledig geplaatst en verdeeld in zestienduizend tweehonderd vijftig (16.250) aandelen zonder vermelding van een nominale waarde.

Bestuur :

1. Bestuur

pe vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerder(s), al dan niet vennoten. ledere zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht am alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

2. Vertegenwoordiginq

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

I]e zaakvoerder(s) kan (kunnen) bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

3. Bezoldiging en duur van de opdracht

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering een anders

luidende beslissing neemt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Tezelfdertijd stelt zij vast voor welke duur de zaakvoerder aangesteld is. Deze duur kan zowel

beperkt zijn, als gelden voor onbepaalde termijn.

Jaarlijkse algemene vergadering :

1. Bevoegheid

De algemene vergadering is het orgaan van de vennootschap waarin de vennoten samenkomen om binnen de perken gesteld door de wet en de statuten te beraadslagen en besluiten te treffen ten aanzien van de werking en de structuur van de vennootschap.

Zij vertegenwoordigt alle vennoten en haar besluiten gelden ook voor vennoten die niet deelnemen aan de besluitvorming of die tegenstemden, mits de door de wet en de statuten opgelegde voorwaarden om geldig te beraadslagen en te besluiten zijn nageleefd.

2. Werking - stemrecht

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door het wetboek van vennootschappen.

Tenzij de wet of de statuten anders bepalen, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Elk aandeel heeft recht op één stem.

Op de vergadering mogen de vennoten hun stem schriftelijk uitbrengen.

Zij mogen zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen die houder is van een schriftelijke volmacht.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen,

De beslissingen van de enige vennoot die handelt in de plaats van de algemene vergadering warden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van de gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat bestaat tussen hem en zijn echtgenote.

3. Jaarlijkse algemene vergadering

Jaarlijks op de eerste maandag van de maand juni om tien uur wordt de gewone algemene vergade-

ring gehouden op de zetel van de vennootschap, of op de plaats aangeduid in de oproeping.

Is deze dag geen werkdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgen-

de werkdag.

Boekjaar :

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar

Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder(s) een inventaris opgesteld, alsmede de

jaarrekening en, tenzij de vennootschap daarvan is vrijgesteld, het jaarverslag.

Bestemming van het resultaat :

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het

resultaat.

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inacht-

neming van de wettelijke voorschriften.

Ontbinding - Vereffening :

De vennootschap wordt ontbonden, hetzij tengevolge van een rechterlijke beschikking die kracht van

gewijsde heeft verkregen, hetzij tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De algemene vergadering benoemt, bevestigd door de voorzitter van de rechtbank van koophandel,

één of meer vereffenaars.

De vereffenaars beschikken te dien einde over de ruimste bevoegdheden, verleend overeenkomstig

het wetboek van vennootschappen.

In voorkomend geval bepaalt de algemene vergadering de vergoeding van de vereffenaars.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief bij

voorkeur aangewend om het volstorte, niet afgeloste bedrag van de aandelen in geld of in aandelen

terug te betalen.

Indien alle aandelen niet in gelijke mate volgestort werden, moeten de vereffenaars, alvorens tot de

verdeling over te gaan, dit evenwicht herstellen door alle aandelen, op een volstrekte voet van gelijk-

heid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen die niet in voldoende

mate volgestort werden, hetzij door voorafgaande terugbetaling ten bate van de in een hogere mate

volgestorte aandelen.

Het gebeurelijke saldo wordt gelijkelijk over aile aandelen verdeeld.

Overgangsbepalingen :

1. EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar gaat in op eenendertig augustus tweeduizend en twaalf en zal afgesloten

worden op éénendertig december tweeduizend twaalf.

2. EERSTE JAARVERGADERING

Voor.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaartweeduizend dertien.

3. BENOEMING ZAAKVOERDER  VERKLARING COMMISSARIS-REVISOR

De verschijners verklaren onmiddellijk aansluitend bij de oprichting van de vennootschap in

algemene vergadering bijeen te komen.

, a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie:

VISIONS CONNECTED HOLDING B.V., gevestigd te 1043 CA Amsterdam (Nederland), Naritaweg

114, niet als vaste vertegenwoordiger de heer Raymond Alves,

die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen

verzet.

G. het mandaat van de zaakvoerder vast te steilen voor onbepaalde duur,

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden.

De verschijners verklaren dat de vennootschap, volgens de gegevens, verzameld voor de oprichting

en opgenomen in het financieel plan, gedurende het eerste boekjaar niet dient over gaan tot de

benoeming van een commissaris-revisor, Het toezicht op de verrichtingen van de vennootschap zal

bijgevolg worden uitgeoefend door de vennoten.

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Notaris

4/9/2012

Tezelfdertijd neergelegd

uitgifte van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
OUR CONNECTING VISIONS

Adresse
KORTRIJKSESTEENWEG 140, BUS 3 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande