OUTRE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : OUTRE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 454.935.443

Publication

30/09/2014
ÿþModWord lt.1

i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11

Il

Li

beh aa Be Star

I

Ill

Plii.1061Jii

Tegelijk hierbij neergelegd:

- Kopie uit de notulen van de Gemeenteraad Ronse dd. 18 november 2013.

-Volmacht

r

Gent

Afdeling Oudenaarde

1 9 SEP. 2014

Griffie

,

Ondernemingsnr : 0454.938A43 Benaming

(voluit) : OUTRÉ

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Industriepark Klein Frankrijk 48, 9600 Ronse (volledig adres)

Onderwerp akte; Hernummering door de gemeente

Er blijkt uit een uittreksel uit de notulen van de Gemeenteraad Ronse dat de maatschappelijke zetel door hernummering verplaatst wordt naar: Klein Frankrijkstraat 22 te 9600 Ronse.

Deze adreswijziging gaat in vanaf 1 januari 2014.

Voor eensluidend uittreksel,

Tatane Van lmpe, Gevolmachtigde.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/09/2014
ÿþ" r mod 11.1

jUiliggrE3 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

II

*14177969*

Gent

Afdeling Oudenaarde

19 SEP. 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0454.935.443

Benaming (voluit) : Outré

(verkort):

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel Industriepark Klein Frankrijk 22

9600 Ronse

Onderwerp akte :Kapitaalverhoging (inbreng in natura) - statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Stein Binnemans te Oudenaarde op 26 juni 2014, geregistreerd te Oudenaarde op 3 juli 2014, 5 bladen geen verzendingen. Boek 05, blad 64, vak 06. Ontvangen: vijftig euro. Getekend, de ontvanger, S. DE SMET, blijkt het volgende:

EERSTE BESLISSING  Verslaggeving.

al De vergadering neemt kennis van het bijzondere verslag van de Raad van Bestuur de dato 30 april 2014 met betrekking tot het belang voor de vennootschap van de voorgestelde kapitaalverhoging door inbreng in natura.

b/ De vergadering neemt kennis van het revisoraal verslag van 28 april 2014 opgesteld overeenkomstig artikel 313, §1, van het Wetboek van Vennootschappen door de bvba 'J. Vande Moortel en Cw, bedrijfsrevisoren, met kantoor te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, bedrijfsrevisor, met betrekking tot de voorgenomen kapitaalsverhoging in natura, bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in nature, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 28 april 2014 luiden letterlijk als volgt:

"3. Besluit

Ondergetekende, BVBA J. Vende Moortel & Bederevisoren, vertegenwoordigd door de heer Bert Del Clercq, Bednjfsrevisor, kantoorhoudende te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, werd aangesteld! overeenkomstig artikel 602 van het wetboek van vennootschappen, om verslag uit te brengen over een: kapitaalverhoging door middel van een niet-geldelijke inbreng in de NV OUTRE

lk ben van oordeel dat de beschrijving en de toegepaste schattingswijzen van de inbreng zoals zij voorkomen in de identificatie van de verrichting overeenstemmen met de bedrijfseconomische aanvaardbare grondslagen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1. de verrichting wend nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature;

2. het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

3. de beschrijving van de inbreng in nature, in casu de schuldvordering van de heer Eric Debisschop, beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

4. de door de partijen weerhouden waarderingsmethoden zijn bednjfseconomische verantwoord en zijn op gepaste wijze toegepast voor het bepalen van het aantal tegen de inbreng uit te geven aandelen. Gezien de financiële situatie waarin de vennootschap zich bevindt, dienen wij conform onze beroepsregels een voorbehoud te formuleren ten aanzien van de inbaarheid van deze schuldvordering. Daarenboven zijn de door de partijen weerhouden waarderingsmethoden slechts verantwoord in de veronderstelling van continuïteit, dit wil zeggen in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes zullen gerealiseerd worden;

5. de vergoeding bestaat uit 1.210 aandelen van de vennootschap OUTRE NV, zonder' vermelding van een nominale waarde. De totale waarde van deze aandelen als vergoeding voor de inbreng in nature bedraagt 60.000,00 euro. De kapitaalverhoging bedraagt 60.000,00 euro.

6. de wederzijdse rechten der betrokken partijen geëerbiedigd en hun verplichtingen volledig' vastgelegd zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende' de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'faimess opinion' is.

Aldus opgesteld en beëindigd te Oudenaarde op 28 apte 2014.

BVBA J. Vende Moortel & C°

Bedriffsrevisoren

Vertegenwoordigd door

Bert De Clercq,

Bedriffsrevisor."

cl Beide aandeelhouders verklaren een exemplaar van voormelde verslagen voor heden te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Zij verklaren er geempmerkingen op te formuleren.

De algemene vergadering beslist eenparig de ondergetekende notaris te ontslaan van het voorlezen van het verslag van de Raad van Bestuur en van voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. TWEEDE BESLISSING  Kapitaalverhoging door inbreng in natura.

al De vergadering stelt voor het kapitaal te verhogen door inbreng van de schuldvordering die de heer Debisschop Eric, voornoemde aandeelhouder, heeft op de vennootschap, geboekt op de rekening 173100 "lening fam. Debisschop%

Zelfde schuldvordering zal in de vennootschap worden ingebracht voor een bedrag ten belope van zestigduizend euro (60.000,00 EUR), om het kapitaal aldus te brengen van tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR) op honderdtweeëntwintigduizend euro (122.000,00 EUR) door de uitgifte van 1.210 nieuwe aandelen met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving.

b/ Tussenkomst  Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging.

Is vervolgens tussengekomen, de heer Debisschop Eric, voornoemde aandeelhouder, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzet dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft lastens de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart vermelde aandeelhouder deze schuldvordering ten belope van zestigduizend euro (60.000,00 EUR) in de vennootschap in te brengen.

Vergoeding voor de inbreng.

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan vermelde aandeelhouder, die aanvaardt, nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend als volgt:

 aan de heer DEBISSCHOP Eric: 1.210 aandelen,

DERDE BESLISSING Vaststelling verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde

kapitaalverhoging van zestigduizend euro (60.000,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal

aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderdtweeëntwintigduizend euro (122.000,00 EUR), vertegenwoordigd

door tweeduizend vierhonderd zestig (2.460) aandelen zonder vermelding van nominale waarde,

VIERDE BESLISSING Wijziging van de statuten.

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die

voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt HONDERD TWEEENTWINTIGDUIZEND EURO (122.000,00 eum,

Het wordt vertegenwoordigd door tweeduizend vierhonderd zestig (2.460) aandelen op naam, zonder

nominale waarde, die ieder één/tweeduizend vierhonderd zestigste (1/2,460e9 van het kapitaal

vertegenwoordigen."

VIJFDE BESLISSING  Volmacht tot coördinatie.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de

statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

ZESDE BESLISSING  Machtiging.

De vergadering verleent bijzondere machtiging aan de gedelegeerde bestuurder toi uitvoering van de

genomen beslissingen,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Stein Binnemans te Oudenaarde

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, bijzonder verslag van het bestuursorgaan, verslag van de bedrijfsrevisor en de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

= " Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

18/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 31.01.2014, NGL 12.02.2014 14035-0456-014
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 09.01.2015, NGL 14.01.2015 15012-0036-014
06/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 28.02.2013, NGL 01.03.2013 13053-0524-013
18/01/2012
ÿþMal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r l n,~a a ; " " ~ îP(fi %7

çà, .d

Griffie

I 11111 IIII

+12016569*

Ortderneringsnr : 0454935443

Benaming

(voluit) : OUTRE

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Industriepark Klein Frankrijk 48, 9600 Ronse

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurder en gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge Uittreksel uit de notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering van 21 december 2011.

Bij Buitengewone Algemene Vergadering van 21 december 2011 werd beslist om met ingang van dezelfde datum de Heer DI3BISSCI-IOP Erk, wonende Karel Debondtlaan 32 te 9031 Drongen te herbenoemen tot bestuurder tot en met 30/06/2016. Zijn mandaat is onbezoldigd.

De Raad van Best-uur beslist om niet ingang van 21 december 2011 de Heer DE BISSCHOP Eric, Karel Debondtlaan 32 te 9031 Drongen, te herbenoemen tot gedelegeerd bestuurder tot en met 30/06/2016. Het mandaat is onbezoldigd.

Debisschop Eric

Gedelegeerd bestuurder









Op do laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 23.12.2011, NGL 04.01.2012 12004-0002-013
10/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 31.01.2011, NGL 03.02.2011 11025-0013-013
17/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 08.03.2010, NGL 11.03.2010 10065-0195-013
26/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 16.01.2009, NGL 20.01.2009 09016-0171-014
29/05/2008 : OU040298
13/02/2008 : OU040298
02/01/2007 : OU040298
10/01/2006 : OU040298
03/09/2005 : OU040298
10/11/2004 : OU040298
08/12/2003 : OU040298
27/11/2002 : OU040298
09/11/2001 : OU040298
11/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 30.12.2015, NGL 04.01.2016 16002-0433-014

Coordonnées
OUTRE

Adresse
KLEIN FRANKRIJKSTRAAT 22 9600 RONSE

Code postal : 9600
Localité : RENAIX
Commune : RENAIX
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande