OUTSIDE LN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OUTSIDE LN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 811.392.330

Publication

25/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 17.09.2013 13585-0251-009
05/04/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo

bello

aan

Belg

Staat

11 i u









NEERGELEGD

2 6 MAO 2013

ri~'e

xEc>il; z BA~~. ~A;`i

KOOi'H.AtiDE4. TE GENT

Ondernemingsnr : 0811.392.330

Benaming

(voluit) : OUTSIDE IN

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Emiel Clauslaan 43, 9800 Deinze

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging

De Bijzondere Algemene Vergadering dd 18 maart 2013 heeft beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Emiel Clauslaan 69, 9800 Deinze met ingang van 19 maart 2013.

K. Willems

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recta ° Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

11/12/2012
ÿþYod word 51 .1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

4:1

"MU

Ondernemingsnr : 08'11.392.330 Benaming

(voluit) (verkort) .

V beh aa Bel Sta

OUTSIDE IN

N EERGEL~~~D

3 4 ttOV. 24 2

REchr ~.` VAN~TE GE-NT

KOOPHA



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9800 DEINZE, EMIEL CLAUSLAAN 43

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING  STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor het ambt van notaris Jozef Verschueren, te Nazareth op zesentwintig november tweeduizend en twaalf, dragende de melding "Geregistreerd vier bladen geen verzendingen te Deinze op 28 november 2012. Boek 509 blad 5 vak 7. Ontvangen 25,00 E. Voor de ea. Inspecteur (get.). Colombie Koen. Adj.-Financieel assistent.", dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "OUTSIDE IN", met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze, Emiel Clauslaan 43, met ondememingsnummer 0811.392.330, de volgende beslissingen heeft genomen, met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING

Na lezing van het verslag van de zaakvoerder, alsook van de lezing van het verslag opgemaakt door de heer Bart Bosman, bedrijfsrevisor en zaakvoerder van de BVBVBA Bedrijfsrevisor Bart Bosman, met zetel te 9800 Deinze, Guido Gezellelaan 116, over de beschrijving van de ingebrachte goederen en de toegepaste methode van waardering, van welke verslagen een exemplaar wordt neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, beslist de vergadering over te gaan tot de kapitaalverhoging met HONDERD EENENDERTIGDUIZEND VIERHONDERD EURO (131.400,00 ¬ ) om het maatschappelijk kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) op honderd vijftigduizend (150.000,00 ¬ ) door de volgende inbreng:

BESCHRIJVING VAN DE INGEBRACHTE GOEDEREN:

Uit het verslag van de bedrijfsrevisor blijkt dat de ingebrachte goederen bestaan uit een zekere, vaststaande en opeisbare vordering, in de vorm van een rekening-courant, die de hierna genoemde inbrengers hebben lastens de vennootschap en dit ten belope van honderd eenendertigduizend vierhonderd euro (¬ 131.400,00):

De heer WILLEMS Ignace Antoon Marie, geboren te Oudenaarde op zeventien januari negentienhonderd zesenvijftig, en zijn echtgenote mevrouw TAELMAN Katleen Marie, geboren te Huise op elf december. negentienhonderd zevenenvijftig, wonende te 9800 Deinze, Emiel Clauslaan 48.

TEGENPRESTATIE

Op basis van de hierboven vermelde inbrengen, bedraagt de netto-inbrengwáarde HONDERD EENENDERTIGDUIZEND VIERHONDERD EURO (131.400,00 ¬ ).

Als tegenprestatie voor deze inbrengwaarde zullen volgende nieuwe aandelen worden toegekend:

-aan de huwgemeenschap bestaande tussen de heer Ignace Willems en zijn echtgenote mevrouw Katleen Willems, beiden voornoemd: duizend driehonderd veertien (1.314) aandelen;

Die hebben verklaard dat ieder aandeel waarop aldus ingeschreven werd, afbetaald is voor de totaliteit, door voormelde inbreng in natura.

De duizend driehonderd veertien (1.314) nieuwe aandelen worden uitgegeven aan een conventioneel overeengekomen waarde, zonder aanduiding van nominale waarde.

De fractiewaarde van de nieuwe aandelen bedraagt honderd euro (¬ 100,00) per aandeel en zij zullen dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande, tenzij anders gespecifieerd in de statuten, en zullen in de winst delen vanaf hun inschrijving. Elk aandeel vertegenwoordigt een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap.

VERSLAG BEDRIJFSREVISOR

De bedrijfsrevisor, zijnde de heer Bart Bosman, zaakvoerder van de BVBVBA Bart Bosman, kantoor houdende te 9800 Deinze, Guido Gezellelaan 116, heeft bij toepassing van artikel 313 Wetboek van Vennootschappen verslag uitgebracht bij de geplande inbreng in natura over de aangenomen wijze van schatting en de als tegenprestatie toegekende vergoeding.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

Op de laatste biz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

"Ondergetekende, Burg. BVBA Bedrijfsrevisor Bart Bosman, vertegenwoordigd door Bart Bosman, bedrijfsrevisor, werd aangesteld door de zaakvoerder, mevr. Willems Kim, op 1 oktober 2012 om krachtens art. 313 van de Vennootschappenwet verslag uit te brengen over de voorgenomen kapitaalsverhoging door inbreng in natura van de rekening courant van dhr. en mevr. Willems-Taelman ten belope van 131.400,00 EUR, bij de BVBA OUTSIDE IN, met zetel te 9800 Deinze, Emiel Clauslaan 43.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

-de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit creatie van 1.314 nieuwe aandelen van de BVBA Outside In, welk zullen worden toegekend aan dhr. en mevr. Willems-Taelman.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Onderhavig verslag werd opgesteld voor het gebruik van de aandeelhouders van de vennootschap in het kader van de verhoging van het kapitaal zoals hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel gebruikt worden.

Deinze, 5 november 2012

Burg. BVBA Bedrijfsrevisor Bart Bosman

Vertegenwoordigd door

Bart Bosman

zaakvoerders`

VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER

Tevens wordt het bijzonder verslag, opgemaakt door de zaakvoerder van de vennootschap omtrent de inbreng in natura, de dato vijf november tweeduizend en twaalf, hier voorgebracht.

Na de voorgenomen verrichtingen wordt het kapitaal van de vennootschap gebracht op honderd vijftigduizend euro (150.000,00 ¬ ), vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd (1.500) aandelen, ieder een/duizend vijfhonderdste (1/1.500ste) van het kapitaal vertegenwoordigend.

De vergadering stelt vast en verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren dat de hiervoor besloten kapitaalverhoging verwezenlijkt is.

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLISSING

Vervolgens beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen over te gaan tot de aanpassing van artikel vijf van de statuten om deze in overeenstemming te brengen met het nieuwe bedrag van het kapitaal, als volgt:

De tekst van artikel vijf, wordt vervangen door de volgende tekst:

"Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERD VIJFTIGDUIZEND EURO (150.000,00 Eur). Het is verdeeld in duizend vijfhonderd (1.500) aandelen zonder vermelding van waarde."

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist over te gaan tot de aanpassing van de statuten aan voorgaande beslissingen en geeft aan de instrumenterende notaris opdracht tot uitwerking van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap, om deze nadien neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

VIERDE BESLISSING

De vergadering geeft machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de voorgaande beslissingen. Alle voorgaande beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen.

1.1111.

Gehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Jozef Verschueren

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: een expeditie, de gecoördineerde statuten, bijzonder verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief, verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste biz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegen'. coordigen

Verso Naam en handtekening

18/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 13.07.2012 12293-0415-010
06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 30.08.2011 11490-0029-009
31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 25.08.2010 10447-0113-008
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 31.08.2016 16548-0045-007

Coordonnées
OUTSIDE LN

Adresse
EMIEL CLAUSLAAN 69 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande