OXID EUROPE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OXID EUROPE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 462.599.631

Publication

10/02/2014
ÿþ Mod Wad 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vos behoi

aan

Belg Staat:

MONITELR B LGENEERGELIEGD

03 -02 _ 2 4 07 MN. 2014

ELGISCH S TAA ~

CH'!'BA~?t~~GN

HA~IÛ>~, t



1111111!!1,1,E111j111111

Ondernemingsar : 0462.599.639

Benaming

(voluit) : Oxid Europe (in vereffening)

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Octaaf Soudanstraat 22, 9051 Gent (Sint-Denijs Westrem) (volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Uittreksel uit de schrijftelijk besluitvorming van de vennoot dd. 20/12/2013:

De enige vennoot neemt de volgende besluiten:

(iv) Kwijting aan de zaakvoerders voor de uitoefening van hun mandaat betreffende het boekjaar afgesloten op 30 september 2013.

(i) De enige vennoot verklaart kennis te hebben genomen van het activaverdelingsplan opgesteld door de vereffenaar en van het akkoordvonnis van de Rechtbank van Koophandel van Gent van 4 december 2013 betreffende dit activaverdelingsplan.

(iii) De enige vennoot verklaart kennis te hebben genomen van de vereffeningrekeningen opgesteld op 19 decernber2013 en stukken tot staving. De enige vennoot keurt deze vereffeningrekeningen en de besluiten van de vereffenaar goed.

(iv) De enige vennoot neemt kennis van de beëindiging van het mandaat van de vereffenaar, de heer William E. Rankin en verleent kwijting aan de vereffenaar voor de uitoefening van zijn mandaat als vereffenaar van de Vennootschap,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

(v) De enige vennoot verklaart de vereffening van de Vennootschap af te sluiten en stelt vast dat de Vennootschap vanaf heden opgehouden heeft te bestaan.

(vi) De enige vennoot besluit dat de boeken en bescheiden van de Vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende vijf jaar bij Law Office of William E. Rankin, PLLC, te 2440 South Boulevard, Suite 104, Houston, Texas 77098, Verenigde Staten van Amerika.

(viii) De enige vennoot kent een bijzondere volmacht toe aan mevrouw Nathalie Van den Bossche en mevrouw Eline De Wilde van Bofidi Gent BV CVBA en aan mevrouw Inge Stiers, en elke advocaat van Allen & Overy LLP; woonplaats kiezende te Allen & Overy LLP, Tervurenlaan 268a, 1150 Brussel, elk individueel handelend en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, ten einde alle nodige en nuttige formaliteiten te vervullen voor de tenuitvoerlegging van alle voornoemde besluiten, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, het opstellen, uitvoeren en ondertekenen van aile documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten en om alle nodige en nuttige instructies te geven tot de neerlegging van voornoemde besluitvorming op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, de schrapping van de inschrijving van de Vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de schrapping van de BTW-registratie van de Vennootschap en alle andere formaliteiten betreffende de publicatie en registratie van de afsluiting van de vereffening.

Inge Stiers 01. veart,lvw~~

Gevolmachtigde



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

14/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 20.12.2013, NGL 10.01.2014 14004-0465-013
05/11/2013
ÿþ'È mod 1 t.1

I } i = ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

I 1111 111

111 111

<13167281*



)"!-. ._ b I ji~:.L:.'-'1" ,r)

2 ii MT, 2013



,

1 ,,e_ , rr[~~a~,V:i VANi!

1. TE GENT

Ondernemingsar : 0462.599.631

Benaming (voluit) : OXID EUROPE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Octaaf Soudanstraat 22

(volledig adres) 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem)

Ondenverp(en) akte : VERVROEGDE ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING - ONTSLAG ZAAKVOERDER - BENOEMING VEREFFENAAR - VASTSTELLING MACHTEN

Uit een akte verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 30 september 2013, geregistreerd te Antwerpen, vijfde kantoor der registratie, op 1 oktober 2013, boek 210 blad 10 vak 13. Ontvangen: ¬ 50,00. De Ontvanger a.i. (getekend) DE BELDER M., blijkt dat:

1. Na kennisname van de desbetreffende verslagen van de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor, werd de vennootschap met ingang op 30 september 2013 vervroegd ontbonden en in vereffening gesteld.

2. Ingevolge de voorgaande beslissing tot ontbinding is er een einde gekomen aan het mandaat van de zaakvoerder in functie, te weten: de heer RANKIN William, nagenoemd.

3. Als vereffenaar werd aangesteld; de heer RANKIN William (roepnaam Bill) Earl, geboren te Texas (Verenigde Staten van Amerika) op 13 oktober 1956, wonende te 6150 Fordham Street, Houston, Texas 77005, Verenigde Staten van Amerika, die conform artikel 57 van het Wetboek van Vennootschappen geacht wordt woonplaats te kiezen op de zetel van de Vennootschap.

Bevoegdheden vereffenaar

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide machten, zoals voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaar mag alle in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen voorziene handelingen stellen, zonder de bewilliging van de algemene vergadering te moeten inroepen in de gevallen waarin zulks vereist is.

In het bijzonder zal de vereffenaar de macht hebben om te verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen, alsmede om opheffing te verlenen van alle inschrijvingen, voorrechten, hypotheken, overschrijvingen, beslag of bevel, verzet en beletsel.

De vereffenaar mag de hypotheekbewaarder ontslaan van het nemen van een ambtshalve inschrijving.

De vereffenaar dient geen inventaris op te maken en mag dienaangaande verwijzen naar de boeken en andere geschriften van de Vennootschap, onverminderd zijn wettelijke verplichtingen aangaande de indiening van de vereffeningsstaten op de daartoe door de wet voorziene tijdstippen en de voorlegging van het verdelingsplan voorafgaandelijk aan de sluiting van de vereffening overeenkomstig de artikelen 189bis respectievelijk 190, §1, van het Wetboek van Vennaatschappen.

De vereffenaar zal lasthebbers mogen aanstellen en aan hen alle machten mogen toekennen die hij passend zal oordelen voor bepaalde verrichtingen.

Behoudens bijzondere delegatie warden alle akten, die de Vennootschap in vereffening verbinden, rechtsgeldig ondertekend door de vereffenaar,

De vergadering erkent door de instrumenterende notaris gewezen te zijn op artikel 184, §4, van het Wetboek van Vennootschappen dat de voorzitter van de bevoegde rechtbank toelaat om de vereffenaar te vervangen indien de artikelen 184 (bevestiging benoeming van vereffenaar), 189bis (tijdige overzending van de vereffeningsstaten) en 190, §1, (voorlegging plan voor de verdeling van de activa onder de schuldeisers) van het Wetboek van Vennootschappen niet worden nageleefd,

4. Er werd aan mevrouw STIERS Inge, geboren te Sint-Truiden op 15 december 1975, wonende te 3890 Gingelom (Montenaken), Groenplaats 18, en aan iedere advocaattmedewerker bij het advocatenkantoor Allen & Overy LLP te Antwerpen, met kantooradres te 2600 Antwerpen (Berchem), Uitbreidingstraat 80, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de Vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de, griffie vare de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde -daar-alle verrichtingen-te-doen,-verklaringen-af-te leggen, documenten te ondertekenen-en neer te- leggen,- nodig

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-jaeheuden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, en dit zowel naar aanleiding van de vervroegde ontbinding en invereffeningstelling van de Vennootschap en de sluiting van de vereffening later als naar aanleiding van vroegere beslissingen en akten uitgaande van het bestuursorgaan of de algemene vergadering van vennoten van deze Vennootschap.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermede neergelegd: afschrift akte, verslag zaakvoerder, verslag bedrijfsrevisor, staat van

actief en passief, bevestiging benoeming vereffenaar,

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/10/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

i --1!,1;5 [p In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van

Ondememingsnr : 0462.599.631

Benaming

(voluit) : Oxid Europe

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Octaaf Soudanstraat 22 - 9051 Sint-Denijs-Westrem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uittreksel uit de schriftelijke besluitvorming van de vennoot dd. 19 september 2013

1. De enige vennoot neemt kennis van het ontslag per 28 augustus 2013 van de heer Mac Lee Medlen als zaakvoerder van de Vennootschap.

2. De enige vennoot kent een bijzondere volmacht toe, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, aan mevrouw Inge Stiers, die voor de doeleinden van deze volmacht woonplaats kiest bij Allen & Overy LLP, Tervurenlean 268a, 1150 Brussel. Voorgenoemde is bevoegd om individueel te handelen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen vervat in het Wetboek van vennootschappen. Deze volmacht houdt in dat de volmachtdrager alle noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen die verband houden met deze neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, het opstellen, uitvoeren en ondertekenen van alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten en om alle nodige en nuttige instructies te geven om de voorgaande besluiten neer te leggen op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Inge Stiers

Gevolmachtigde

tA:k ci,--(eme" DeÉ r7y~~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.05.2013, NGL 19.06.2013 13186-0166-010
08/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.05.2012, NGL 07.06.2012 12150-0599-010
26/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.08.2011, NGL 22.08.2011 11428-0093-010
16/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.06.2010, NGL 13.08.2010 10405-0071-012
13/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 23.07.2009, NGL 12.08.2009 09561-0098-013
22/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 01.07.2008, NGL 17.07.2008 08415-0321-015
14/08/2007 : GE189150
18/06/2007 : GE189150
19/01/2007 : GE189150
17/06/2005 : GE189150
08/06/2004 : GE189150
06/06/2003 : GE189150
14/08/2002 : GE189150
10/07/2001 : GE189150

Coordonnées
OXID EUROPE

Adresse
OCTAAF SOUDANSTRAAT 22 9051 SINT-DENIJS-WESTREM

Code postal : 9051
Localité : Sint-Denijs-Westrem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande