P-INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : P-INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.878.044

Publication

20/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.05.2013, NGL 17.06.2013 13183-0350-009
13/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.05.2012, NGL 07.06.2012 12156-0044-012
29/12/2011
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte_...------- T

,l,IVFi " .c~-'" . ïr

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

1 E. 12. tEi11

~ p~hDEFMOidDE

Griffie

111111

*11196199*

Ondernemingsnr : áy~ $. g O LI q

Benaming

(voluit) : P-INVEST

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9100 SINT-NIKLAAS (NIEUWKERKEN-WAAS), Nieuwkerkenstraat 100

Onderwerp akte : OPRICHTING IN HET KADER VAN EEN PARTIËLE SPLITSING - BENOEMING ZAAKVOERDER - VASTSTELLING VAN DE STATUTEN

Uit een akte partiële splitsing verleden voor notaris Dominique De Kesel te Nieuwkerken-Waas op 13.12.2011, welke akte ter registratie werd aangeboden, blijkt, dat werd afgesplitst van de naamloze vennootschap "S.D.W.", ingeschreven in het rechtspersonenregister Dendermonde onder nummer 0440.038.421, met zetel te 9100 Sint-Niklaas (Nieuwkerken-Waas), Nieuwkerkenstraat 100, de hiema vermelde activa en passiva om hiermee op te richten de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "P-INVEST" nagenoemd.

1) Er werd vastgesteld dat de hierna bepaalde activa en passiva van de naamloze vennootschap "S.D.W.", niet het oog op de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "P-INVEST", door inbreng in natura, overgedragen werden op de nieuw op te richten vennootschap:

1. De volgende roerende goederen:

Een bedrag van geldmiddelen voor een bedrag van honderdveertienduizend driehonderd zeventig euro

zesennegentig cent (114.370,96 EUR), met volgend detail:

- effecten voor een waarde van achtenvijftigduizend driehonderd vierentachtig euro zevenentwintig cent

(58.384,27 EUR);

- lening De Witte voor een waarde van dertigduizend negenhonderd zesentachtig euro negenenzestig cent

(30.986,69 EUR);

- lening op korte termijn De Witte voor een waarde van vijfentwintigduizend euro (25.000,00 EUR).

2. De volgende onroerende goederen:

a) een handelseigendom gelegen te Sint-Niklaas (Nieuwkerken-Waas), Nieuwkerkenstraat 100;

b) de blote eigendom van een appartementsgebouw gelegen te Sint-Niklaas (Nieuwkerken-Waas), Nieuwkerkenstraat 102/104.

Aldus bedraagt de totale waarde van de in te brengen activa: tweehonderd en elfduizend vijfhonderd dertig euro zevenenvijftig cent (211.530,57 EUR).

2) Met eenparigheid werd vervolgens besloten de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "P-INVEST" met maatschappelijk zetel te 9100 Sint-Niklaas (Nieuwkerken-Waas), Nieuwkerkenstraat 100, op te richten, evenals de statuten ervan artikelsgewijs vast te leggen.

STATUTEN

1. Naam : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "P-INVEST".

2. Zetel : 9100 Sint-Niklaas (Nieuwkerken-Waas), Nieuwkerkenstraat 100.

3. Doel : De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en/of tussenpersonen, alle verrichtingen in België en in het buitenland die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

1. Het verwerven, vervreemden en beheren van zowel onroerende als roerende goederen in volle eigendom, vruchtgebruik en/of blote eigendom.

2. Het waarnemen van de functie van bestuurder, vereffenaar, manager of gemandateerde in ondernemingen en vennootschappen.

3. Het verlenen van diensten en adviezen in de meeste ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, ondermeer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, promotie en informatica.

4. Het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen.

5. Import, export en handel van alle consumptiegoederen, grondstoffen, halffabricaten en fabricaten.

6. Het verstrekken van leningen aan derden alsmede het zich borg stellen voor derden. Dit alles in de meest ruime zin.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Dit alles met uitdrukkelijke uitsluiting van vermogensbeheer en/of beleggingsadvies zoals bedoeld door de Wet van vier december negentienhonderd negentig en het Koninklijk Besluit van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig.

De vennootschap kan alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met dit doel. De vennootschap kan bestuurder of vereffenaar zijn al dan niet bezoldigd. De vennootschap kan leningen aangaan en borg stellen. De vennootschap kan onroerende goederen bouwen, kopen verkopen en beheren. In het algemeen kan de vennootschap aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen stellen in rechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen en vennootschappen die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algemene of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De zaakvoerders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren.

4. Duur : de vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur met ingang vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

5. Maatschappelijk kapitaal : het kapitaal bedraagt : 170.645,47 EUR.

Het is vertegenwoordigd door 214 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 1/214de van het kapitaal vertegenwoordigen.

In verband met deze inbreng in natura hebben de comparanten, bij toepassing van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, de heer Geert Van Hemelryck, bedrijfsrevisor te Sint-Niklaas van de Burgerlijke Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "A & F Bedrijfsrevisoren" aangewezen met als opdracht verslag op te maken over de beschrijving van iedere inbreng in natura, over de toegepaste methoden van waardering en over de als tegenprestatie verstrekte vergoedingen.

Ingevolge deze opdracht heeft de voomoemde bedrijfsrevisor op dertig september tweeduizend en elf verslag opgesteld waarvan de besluiten letterlijk luiden ais volgt:

"7. Besluit

Tot besluit van ons onderzoek, verricht overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, verklaren wij, de Burgerlijke Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "A & F Bedrijfsrevisoren", hier vertegenwoordigd door Geert Van Hemelryck, dat:

- de intentie geuit is om in het kader van een partiële splitsing van S.D.W. NV een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te richten onder de maatschappelijke naam "P-INVEST";

- de oprichter verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding voor de inbreng in natura;

- de waardering van de bestanddelen van de inbreng in natura bepaald geweest is rekening houdend met de bepalingen van artikel 213 WIB 1992, namelijk de waarde waarvoor zij in de boekhouding van de gesplitste vennootschap voorkwamen op datum van de splitsing;

- de beschrijving van de inbrengen in natura, voldoen aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de voor de inbreng in natura door de oprichter weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden verantwoord is; rekening houdend met de in dit verslag weergegeven vennootschapsrechtelijke context in het kader van de voorgenomen partiële splitsingsoperatie;

- de vermogensbestanddelen, deel uitmakend van de inbreng in natura, naar economische maatstaven kunnen worden gewaardeerd, gebaseerd op het continuïteitsprincipe;

- de waarde van de ingebrachte activa en passiva bestanddelen van S.D.W. NV wordt bepaald op EUR 761.288,61 of afgerond EUR 3.557 per aandeel;

- als vergoeding voor de inbreng in natura worden er 214 aandelen van de BVBA P-INVEST zonder vermelding van nominale waarde, elk 1/214ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigend toegekend. Alle aandelen worden toegekend aan de heer Peter De Witte (50 % eigenaar van S.D.W. NV). Deze disproportionele vergoeding is verantwoord aangezien de overige aandeelhouder van S.D.W. NV, de heer Guido De Witte (50 % eigenaar van S.D.W. NV) aile aandelen van een quasi-gelijkwaardige vennootschap G-INVEST BVBA zal verkrijgen naar aanleiding van de partiële splitsing van S.D.W. NV;

- de als tegenprestatie verstrekte vergoeding komt ten minste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de toe te kennen aandelen;

- ten gevolge van de inbreng in natura zal het kapitaal van P-INVEST BVBA EUR 170.645,47 bedragen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" is.

Opgemaakt op datum van 30 september 2011".

6. Bestuur : Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), vennoten of niet.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens een andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering. Indien de Algemene Vergadering van vennoten daartoe beslist kan de bezoldiging van de zaakvoerder zowel in geld als in natura gebeuren.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die betast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door ie algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Dhr. DE WITTE Peter, wonende te 9100 Sint-Niklaas (Nieuwkerken-Waas), Nieuwkerkenstraat 100 is als gewone zaakvoerder benoemd voor onbeperkte duur.

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede maandag van de maand mei om 19.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds: de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt. De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get.) Notaris DOMINIQUE DE KESEL

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie akte partiële splitsing

- verslag van de bedrijfsrevisor

, Voor-bhouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

06/03/2015
ÿþ i.i~~~~, Mod Word tt.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 4 FEB. 2015

AFDELIfflFZERMONDE

*15035702*

--------------

Ondernemingsnr : 0841878044

Benaming

(voluit) : P-INVEST

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9100 SINT-NIKLAAS (N1EUWKERKEN-WAAS) - kuitwLt kcntro.&r .00

Onderwerp akte : KAPITAALVERMINDERING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit de Buitengewone Algemene Vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "P-INVEST', gehouden op het kantoor van notaris Dominique De Kesel te Nieuwkerken-Waas, op 19.02.2015, dat volgende beslissingen getroffen werden

De Buitengewone Algemene Vergadering beslist:

EERSTE BESLUIT

het maatschappelijk kapitaal te verminderen met 100.000,00 EUR om het van 170.645,47 EUR op 70.645,47 EUR te brengen. Deze kapitaalvermindering wordt enkel en alleen aangerekend op het fiscaal oorspronkelijk gestort kapitaal.

De Algemene Vergadering besluit in aansluiting met voorgaande kapitaalvermindering, dat deze geschiedt zonder vernietiging van aandelen maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen.

De Algemene Vergadering besluit het op deze manier vrijgekomen bedrag van 100.000,00 EUR voorlopig niet uit te keren aan de vennoot, maar het te boeken op een bijzondere rekening gedurende een termijn van minstens twee maanden ingaand op het ogenblik van bekendmaking van de kapitaalvermindering in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, en geeft de zaakvoerder opdracht nadien met gezegde rekening te handelen als naar recht.

De Algemene Vergadering beslist artikel vijf van de statuten als volgt te wijzigen:

"Het kapitaal bedraagt ZEVENTIGDUIZEND ZESHONDERD VIJFENVEERTIG EURO ZEVENENVEERTIG CENT (¬ 70.645,47).

Het i vertegenwoordigd door tweehonderd veertien (214) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweehonderd veertiende van het kapitaal vertegenwoordigen.".

TWEEDE BESLUIT

De zaakvoerder wordt gemachtigd om een gecoördineerde tekst op te stellen van de statuten van de vennootschap.

Volmacht

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om volmacht te verlenen aan de heer De Kegel Mario en mevrouw Duhoux Ann van "De Kegel, Vervliet & Partners" BVBA, te 9100 Sint-Niklaas, Mercatorstraat 48A, aan wie de macht verleend wordt, met macht voor ieder van hen om afzonderlijk te handelen en met recht

van indeplaatsstelling om alle verrichtingen te doen teneinde: "

- de vennootschap te vertegenwoordigen bij de ondememingsloketten, de kruispuntbank van ondernemingen, alle andere administratieve overheden, en alle belastingsadministraties en aldaar aile formaliteiten te vervullen inzake inschrijvingen, wijzigingen (huidige, voorgaande, toekomstige) en schrappingen;

alle formaliteiten te vervullen bij de rechtbank van koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van alle documenten en formulieren;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW, met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get.) Notaris DOMINIQUE DE KESEL

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie akte statutenwijziging met kapitaalsvermindering

gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 09.05.2016, NGL 31.08.2016 16551-0050-009

Coordonnées
P-INVEST

Adresse
NIEUWKERKENSTRAAT 100 9100 NIEUWKERKEN-WAAS

Code postal : 9100
Localité : Nieuwkerken-Waas
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande