P & W IMMO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : P & W IMMO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 832.884.461

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.06.2014, NGL 27.06.2014 14232-0362-012
28/01/2011
ÿþMal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIl ai aiiaxa111iin eiiA

*11015471*

iàHli-FIE RECH i BANK

VAN KQOF'HANDEL

1 8. 41. 2011

DEN DtIrr :oONDE

Ondernemingsar : $3.. $ $.t

Benaming

(voluit) : P&W Immo

Rechtsvaren : naamloze vennootschap

Zetel : 9320 Aalst, Achtermaal 39

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden voor notaris EEMAN Joost te Gent op 17 januari 2011, nog te registreren, blijkt het volgende:

dat volgende personen een naamloze vennootschap hebben opgericht, welke ingeschreven hebben op de; volgende aandelen:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LOMEN", met maatschappelijke zetel te 9320. Aalst, Achtermaal 39, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0465.581.390, Hier vertegenwoordigd overeenkomstig haar statuten door haar zaakvoerder, daartoe benoemd ingevolge de buitengewone algemene vergadering van 15 oktober 1999, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch; Staatsblad van 28 maart daarna, met nummer 462, ten belope van 99 aandelen:

De heer DE NEEF Geert, hierna genoemd.

2. De Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "GEERT DE NEEF, met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Waterloolaan 34, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondememingsnummer 461.269.939,

Hier vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 20 van haar statuten door haar zaakvoerder, daartoe benoemd in de voormelde oprichtingsakte:

De heer DE NEEF Geert Marcel, geboren te Aalst op 3 april 1963, NN 63.04.03-165 129, echtgenoot vans mevrouw JACOBS Christi, samenwonend te 9320 Aalst-Nieuwerkerken, Achtermaal 39, ten belope van 1 aandeel.

Artikel 1. RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "P&W Immo".

Artikel 2. ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9320 Aalst, Achtermaal 39.

Artikel 3. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen.

rekening:

- Alle bedrijvigheid betreffende onroerende goederen, bebouwd of ongebouwd en alle betreffende: onroerende rechten, dit alles zo voor eigen noodwendigheid of rekening als met het oog op vervreemding, of voor rekening of in samenwerking met derden. De vennootschap mag aldus -- zonder dat deze opsomming: beperkend kan zijn  alle onroerende goederen, gebouwen en gronden, aankopen, verkopen, ruilen, huren en verhuren, verkavelen, uitbaten, in waarde brengen, beheren, er toezicht over uitoefenen, alle hoegenaamde: gebouwde of bouwwerken laten oprichten, onderhouden, afbreken

- Alle verrichtingen die rechtsreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer van alle onroerende: goederen:

- alle verrichtingen welke eigen zijn aan de landbouw en hoveniersbedrijven,

- alle immobilaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen doen, met name aankoop, verftoop ruiling, verhuring, expertise, beheer, onroerende promotie, en valorisatie van onroerende goederen van alle; aard, onder voorwaarde van het bekomen van de noodzakelijke erkenning en inschrijving:

- De vennootschap kan optreden als makelaar, zelfstandig vertegenwoordiger, commissionair,' publiciteitsbureau, bureau voor databeheer, raadgevend bureau inzake juridische en sociale aangelegenheden,; bureau voor welkdanige deelactiviteiten.

- De vennootschap kan een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen verwerven,: beheren, valoriseren en oordeelkundig uitbreiden.

- het beleggen in , het verwerven van, en het beheren van onroerend vermogen, alsmede alle: verhandelingen die van die aard zijn om de opbrengst van haar onroerend vermogen te bevorderen, zoals

,onderhoud, __......_._...__w_ ontwikkeling, verfraaiing ,de aan  en

onder meer het onderhoud, de verbouwing, de ontwikkeling, de oprichting, de

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Lu verkoop, de leasing en de verhuring van deze goederen, projectontwikkeling, het verrichten van coördinatie, zowel bij private als openbare werken, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen aangegaan door personen de rechtstreeks, of onrechtstreeks, het genot zouden hebben of verkrijgen van deze onroerende goederen. Deze opsomming is enkel aanhalend doch niet beperkend.

.. - het aangaan van leningen en het hypothekeren van haar onroerende goederen teneinde alle verhandelingen mogelijk te maken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2011- Annexes du Moniteur belge De vennootschap mag binnen de perken van de wet, ten voordele van derden voorschotten toestaan, kredieten verlenen en waarborgen, zo persoonlijke als zakelijke verstrekken.

De vennootschap mag het mandaat van bestuurder uitoefenen in andere vennootschappen.

Zij kan alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onder aanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij kan door middel van inbreng, inschrijving, overdracht, deelneming, fusie, financiële of andere interventies deelnemen in alle zowel in België als in het buitenland gelegen vennootschappen, verenigingen en ondernemingen, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

De vennootschap kan eveneens opdrachten van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen waarnemen.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 300.000,00 (driehonderd duizend euro).

Het wordt vertegenwoordigd door 100 (honderd) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 14. SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag

van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door aile , dat middelen,

ar maar dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten - krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is zij verplicht één of meer natuurlijke personen aan te duiden die individueel dan wel gezamenlijk bevoegd zullen zijn om haar te vertegenwoordigen voor alle handelingen die dit bestuur betreffen.

Artikel 16. BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad mag een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad. De raad bepaalt de bevoegdheden van dit comité en regelt de werking ervan.

De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden geheel of gedeeltelijk overdragen aan een directiecomité, behoudens de bevoegdheden met betrekking tot het algemeen beleid en behoudens de bevoegdheden die door de wet exclusief aan de raad van bestuur zijn toegekend.

De raad van bestuur is belast met toezicht op dat directiecomité. De leden van het directiecomité lichten de raad van bestuur in en alleen de raad van bestuur kan de beslissingen genomen door het directiecomité goedkeuren.

Het directiecomité wordt aangeduid door de Raad van Bestuur en bestaat uit één tot drie personen, die geen bestuurder zijn. De voorwaarden voor aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2011- Annexes du Moniteur belge

De statuten kunnen aan een of meer leden van het directiecomité bevoegdheid verlenen om de vennootschap hetzij alleen, hetzij gezamenlijk, te vertegenwoordigen. De instelling van een directiecomité en de statutaire bepaling bedoeld in bovenstaande paragraaf kunnen aan derden worden tegengeworpen onder de voorwaarden bepaald in artikel zesenzeventig wetboek Vennootschappen. De bekendmaking bevat een uitdrukkelijke verwijzing naar dit artikel.

De Overdracht van bevoegdheden zoals bepaald in de eerste paragraaf kan door de statuten of door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. Deze beperkingen en de eventuele taakverdeling kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Artikel 17. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur. Een gedelegeerde bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Artikel 20. JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde dinsdag van de maand juni om achttien uur.

Artikel 29. STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 33. BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

Artikel 34. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve bén/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

BENOEMING VAN DE EERSTE BESTUURDERS.

Overeenkomstig artikel 518 § 2 van het Wetboek van vennootschappen worden door de oprichters tot eerste bestuurders benoemd:

1/ Mevrouw JACOBS Christi, geboren te Ninove op 23 september 1965, IK 590-0993920-84, NN 65.09.23398.49, echtgenote van de heer DE NEEF Geert, samenwonend te 9320 Aalst, Achtermaal 39.

Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

2/ De Heer DE NEEF Geert, voomoemd.

Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde na zes jaar.

Bij deze is onmiddellijk de raad van bestuur bijééngekomen, en heeft als gedelegeerd bestuurder aangeduid de heer DE NEEF Geert, voornoemd.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de bestuurders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 (van het) Wetboek van Vennootschappen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vaar de ondertekening van de oprichtingsakte. Tevens werd ingelicht dat de benoemingen tot bestuurder aldus best bekrachtigd worden na het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, zoals sommige rechtsleer voorschrijft.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal warden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, i worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen - alle handelingen gesteld in ! naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode tot op heden.

Deze bekrachtiging en overname geldt in het bijzonder voor volgende rechtshandelingen en/of overeenkomsten:

Partijen erkennen door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de wenselijkheid om deze bekrachtiging, na verkrijging van de rechtspersoonlijkheid, door de raad van bestuur te laten bevestigen. Zij erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de noodzaak om eventuele handelingen die zullen gesteld worden tussen de dag van heden en de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid op dezelfde wijze te laten bekrachtigen door de raad van bestuur zodra de rechtspersoonlijkheid is verkregen.

VOLMACHT BTW- ONDERNEMINGSLOKET

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de heer DE NEEF Geert, om, met mogelijkheid tot ; indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de aanvraag van onder andere BTW-nummer en de aansluiting bij het Ondememingsloket

AANSTELLING WETTELIJKE VERTEGENWOORDIGER

De Algemene Vergadering besluit om de heer DE NEEF Geert, voornoemd, aan te stellen als externe vertegenwoordiger ingeval de vennootschap een bestuursmandaat in andere vennootschappen zou opnemen. Voor éénsluidend uittreksel, Getekend, notaris Joost EEMAN. Mede neergelegd: expeditie -

volmacht

" " ''Voorbehouden aan het Felgisch Staatsblad

e .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.06.2015, NGL 18.06.2015 15189-0072-012

Coordonnées
P & W IMMO

Adresse
ACHTERMAAL 39 9320 AALST (NIEUWERKERKEN)

Code postal : 9320
Localité : Nieuwerkerken
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande