P.H.B.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : P.H.B.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 444.301.768

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 31.03.2014, NGL 28.04.2014 14099-0331-016
02/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 29.03.2013, NGL 30.04.2013 13102-0350-015
19/03/2013
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

l

1 044886*

Ondernemingsnr : 0444.301.768 Benaming

(voluit) : P.H.B. (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Oude Zandstraat 25 te 9120 BEVEREN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering

P.N.B.

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Oude Zandstraat 25

9120 Beveren-Waas

Ondernemingsnummer 0444.301.768

RPR Dendermonde

UITTREKSEL: SPLITSING VAN DE VENNOOTSCHAP HOUTTEQUIET BEHEER BVBA DOOR OVERNEMING DOOR DE VENNOOTSCHAPPEN P.H.B. BVBA EN G.H.B. BVBA NOTULEN VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

VAN DE VENNOOTSCHAP P.H.B. BVBA

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 22: februari 2013, geregistreerd, blijkt dat:

Buitengewone algemene vergadering van de vennootschap P.H.B. BVBA, met maatschappelijke zetel te

9120 Beveren-Waas, Oude Zandstraat 25, met ondernemingsnummer 0444.301.768, RPR Dendermonde.

De vennootschap werd opgericht op 5 juni 1991 bij akte verleden voor notaris Karel Vercouteren, kantoor: houdend te Beveren. De oprichting werd bekendgemaakt de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 27 juni daarna, onder nummer 910627-14.

VASTSTELLINGEN

A) Voornoemd splitsingsvoorstel werd op 25 juni 2012 opgesteld door de bestuursorganen van de respectievelijke vennootschappen die aan de splitsing zullen deelnemen, en werd op 28 juni 2012 neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Dendermonde.

Voornoemde neerleggingen werden bij vermelding bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch; Staatsblad van 9 juli 2012 onder nummer 12120306, wat de te splitsen vennootschap HOUTTEQUIET BEHEER' BVBA betreft, onder nummer 12120304 wat de overnemende vennootschap P.H.B. BVBA betreft, en onder, nummer 12120305 wat de overnemende vennootschap G.H.B. BVBA betreft.

B) De documenten vermeld in artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen (met inbegrip van de in.

art. 731 W.Venn, bedoelde verslagen) lagen op de zetel van de vennootschappen ter beschikking van de

vennoten uiterlijk één maand véér de datum van deze buitengewone algemene vergadering.

Het bestuursorgaan is niet gehouden om:

 de reeds meegedeelde informatie te actualiseren;

 een tussentijdse boekhoudkundige staat op te stellen.

C) Aangezien het volledige kapitaal is vertegenwoordigd, is de vergadering in rechte om rechtsgeldig over alle punten van de agenda te beslissen.

D) Om te worden aanvaard, moeten de voorstellen ingeschreven op de agenda de wettelijk en statutair bepaalde meerderheden halen, waarbij elk aandeel recht op één stem geeft.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

E) Deze vennootschap doet geen beroep op het openbaar spaarwezen.

F)' Deze vennootschap heeft noch effecten zonder stemrecht, noch effecten die het kapitaal niet

vertegenwoordigen, noch obligaties, noch warrants in welke vorm ook uitgegeven.

G) Het bedrag van de kosten, de uitgaven, de bezoldigingen of de lasten die rechtstreeks of onrechtstreeks met de splitsing gepaard gaan, bedraagt TWEEDUIZEND VIERHONDERD ZEVENENVEERTIG EURO EN ACHTENDERTIG EUROCENT (¬ 2.447,38).

H) Uiteenzetting door de voorzitter

De voorzitter zet uiteen en verzoekt mij Notaris bij akte vast te stellen hetgeen volgt

Alle vennoten en zaakvoerders verklaren hierbij dat zij kennis hebben genomen van de datum van onderhavige buitengewone algemene vergadering en van haar agenda en verklaren te verzaken aan de oproepingsformaliteiten voorzien bij artikel 268 en het toezenden van stukken overeenkomstig artikel 269 van het Wetboek van Vennootschappen alsook te verzaken aan het instellen van een eventuele nietigheidsvordering wegens een onregelmatigheid naar de vorm overeenkomstig artikel 64, 1° van het Wetboek van Vennootschappen.

De voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat er noch commissarissen, houders van obligaties of warrants op naam, noch houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven zijn.

De vergadering kan derhalve geldig beraadslagen en beslissen over de agenda, zonder dat het bewijs moet worden overgelegd dat de formaliteiten van de bijeenroeping vervuld werden.

BESLUITEN

De vergadering keurt bij afzonderlijke stemmingen de volgende besluiten goed:

1, Splitsingsvoorstel

De vergadering ontslaat de voorzitter van voorlezing van het in de agenda opgenomen splitsingsvoorstel en de vennoten erkennen uiterlijk één maand vóór de datum van deze vergadering van dit voorstel alsook van de in de wet bedoelde andere documenten volledig kennis te hebben gekregen.

De vergadering erkent op de hoogte te zijn gebracht conform artikel 732 van het Wetboek van Vennootschappen en erkent dat onderhavige splitsing niet geheel gelijk loopt met het neergelegde splitsingsvoorstel, in het bijzonder voor wat betreft:

- de gebruikte boekhoudkundige staat voor de beschrijving en verdeling van de aan elke verkrijgende vennootschap over te dragen delen van de activa en passiva in het vermogen;

- de datum vanaf welke de handelingen van de te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de vennootschappen;

- de ruilverhouding van de aandelen en de verdeling onder de vennoten van de te splitsen vennootschap van de aandelen van de verkrijgende vennootschappen.

2. Toepassing van artikel 731, §1, laatste alinea van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering neemt kennis van de uitdrukkelijke instemming van alle vennoten van alle vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, zoals beslist in hun respectieve bijzondere algemene vergaderingen van 25 juni 2012, om toepassing te maken van artikel 731, §1, laatste alinea van het Wetboek van vennootschappen. De vergadering bevestigt eenparig en uitdrukkelijk voornoemde instemming.

3. Verzaking aan de toepassing van de artikelen 730 en 733 van het Wetboek van vennootschappen

De vergadering beslist eenparig en uitdrukkelijk om de artikelen 730 en 733 van het Wetboek van

Vennootschappen toe te passen, in zoverre deze artikels op de verslagen betrekking hebben.

4. Vereiste verslagen overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd, verklaren een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

- het verslag de dato éénentwintig februari tweeduizend dertien, opgesteld door Jan Moens, bedrijfsrevisor in BVBA WF & CO BEDRIJFSREVISOREN, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door het college van zaakvoerders aangesteld;

De conclusie van dit verslag, luidt als volgt:

"De hiervoor beschreven rechtshandeling vormt een inbreng in natura bij toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, in het kader van de splitsing door overneming in de zin van artikel 673 van het Wetboek van Vennootschappen ("splitsing door overneming"), waarbij één tweede (112e) van het vermogen van HOUTTEQUIET BEHEER BVBA zal overgaan op de bestaande vennootschap P.H.B. BVBA. De inbreng bestaat uit financiële vaste activa (2.917.473,07 EUR), vorderingen op ten hoogste één jaar (96.251,76 EUR) en liquide middelen (1.515,62 EUR), verminderd met schulden op ten hoogste één jaar (775,144,50 EUR), of een totaal bedrag van 2.240.095,96 EUR. Gezien de overnemende vennootschap reeds voor de helft aandeelhouder is in de vennootschap die de splitsing zal doorvoeren, wordt de waarde van de inbreng in natra beperkt tot de helft, zijnde 1.120.047,98 EUR. We verwijzen terzake naar het advies van de COMMISSIE VOOR BOEK4-IOUDKUNDIGE NORMEN de dato 5 september 2012.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

ode verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de zaakvoerders van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

ode beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

ode voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot conventionele inbrengwaarden die overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

Als gevolg van de geplande inbreng in natura worden 1.570 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid P.H.B. toegekend aan de andere vennoot van HOUTTEQUIET BEHEER NV, G.H.B. BVBA.

Het kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid P.H.B. zal 2190.047,98 EUR bedragen en zal vertegenwoordigd worden door 3.070 aandelen zonder nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld."

- Het verslag de dato eenentwintig februari tweeduizend dertien, opgesteld door het college van zaakvoerders, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering keurt de inhoud van deze verschillende documenten goed.

Een exemplaar van elk van de verslagen blijft aan deze notulen gehecht.

5. Besluit tot splitsing

De vergadering besluit tot goedkeuring van de splitsing van de vennootschap HOUTTEQUIET BEHEER

BVBA, overeenkomstig de voorwaarden van voornoemd splitsingsvoorstel, door overdracht van het gehele

vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen), met name:

 gedeeltelijk aan de bestaande overnemende vennootschap P.H.B. BVBA;

-- gedeeltelijk aan de bestaande overnemende vennootschap G.H.B. BVBA.

Met dien verstande dat:

a)de overdrachten gebeuren op basis van de boekhoudkundige staat van de gesplitste vennootschap

afgesloten per 30 juni 2012. De activa en passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden

opgenomen in de boekhouding van de overnemende vennootschappen P.H.B. BVBA en G.H.B. BVBA tegen de

waarde waartegen ze in de rekeningen van deze vennootschap op voormelde datum staan ingeschreven;

b)de handelingen van de gesplitste vennootschap worden, boekhoudkundig, geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen vanaf 1 juli 2012, zodat alle handelingen van na die datum in het voordeel en voor het risico van de inbrengverkrijgende vennootschappen zijn;

c)teneinde elke mogelijke betwisting over de verdeling van bepaalde delen van het vermogen te voorkomen, voor zover de hieronder omschreven verdeling niet voldoende nauwkeurig is, ofwel omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is, ofwel omdat het gaat om delen van het vermogen die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave van toegekende vermogensdelen zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen, gelet op de bepalingen van artikelen 729 van het Wetboek van vennootschappen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen aan de ovememende vennootschappen P.H.B. BVBA en G.H.B. BVBA, elk voor de helft;

d)de overdrachten gebeuren tegen uitreiking van:

1.aan de overnemende vennootschap G.H.B. BVBA: duizend vijfhonderdzeventig (1.570) nieuwe, volledig volgestorte aandelen van de overnemende vennootschap P.H.B. BVBA, zonder opleg,

Deze nieuw uit te geven aandelen zijn identiek aan de bestaande gewone aandelen en zullen vanaf 1 juli 2012 in de winst deelnemen;

2.aan de overnemende vennootschap P.H.B. BVBA: duizend driehonderdachttien (1.318) nieuwe, volledig volgestorte aandelen van de overnemende vennootschap G.H.B. BVBA, zonder opleg.

Deze nieuw uit te geven aandelen zijn identiek aan de bestaande gewone aandelen en zullen vanaf 1 juli 2012 in de winst deelnemen;

De vergadering beslist dat dit besluit wordt goedgekeurd, onder de opschortende voorwaarde dat de splitsing wordt goedgekeurd door de andere vennootschappen die aan de splitsing deelnemen.

6. Beschrijving van de ingevolge splitsing van de vennootschap HOUTTEQUIET BEHEER BVBA over te nemen activa en passiva door de vennootschap P.H.B. BVBA.

a) Algemene beschrijving

De overnemende vennootschap P.H.B. BVBA verwerft de volgende activa, te weten:

e

r

E

r

"

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Q'tweeëndertig duizend driehonderd drieëndertig (32.333) aandelen in de vennootschap HOUTTEQU1ET NV (met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren-Waas, Oude Zandstraat 25, ondernemingsnummer 0476.386.301, rechtspersonenregister Dendermonde);

Ozevenhonderd zeventig (770) aandelen in de vennootschap H-MOTORS BVBA (met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren Waas, Oude Zandstraat 25, ondernemingsnummer 0865.536.651, rechtspersonenregister Dendermonde);

Q'vijf (5) aandelen in de vennootschap HOUGAR NV (met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren-Waas, Oude Zandstraat 25, ondernemingsnummer 0427.584.017, rechtspersonenregister Dendermonde);

Deen vordering op de vennootschap HOUTTEQU1ET NV (met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren-Waas, Oude Zandstraat 25, ondernemingsnummer 0476.386.301, rechtspersonenregister Dendermonde) ten belope van zesennegentigduizend tweehonderdéénenvijftig euro zesenzeventig eurocent (¬ 96.251,76);

Q'liquide middelen op de zichtrekening bij de KBC Bank ten belope van duizend vijfhonderdvijftien euro tweeënzestig eurocent (¬ 1.516,62).

De overnemende vennootschap P.H.B. BVBA neemt de volgende schulden over, te weten:

Deen leveranciersschuld ten belope van tweehonderdtweeëndertig euro vijfenvijftig eurocent (¬ 232,55); Ode helft van de geraamde vennootschapsbelasting voor het aanslagjaar 2012 ten bedrage van vierduizend honderdvijftig euro (¬ 4.150,00);

Ode schuld op rekening-courant aan de vennootschap P.H.B. BVBA ten bedrage van zevenhonderdzeventigduizend zevenhonderdeenenzestig euro vijfennegentig eurocent (¬ 770.761,95).

b) Algemene overdrachtsvoorwaarden

a) De verkrijgende vennootschap P.H.B, BVBA verkrijgt de eigendom van aile materiële en immateriële bestanddelen en wordt in alle rechten, contracten, schuldvorderingen en schulden die door de gesplitste vennootschap worden overgedragen, gesubrogeerd vanaf de datum waarop de splitsing daadwerkelijk wordt verwezenlijkt, zonder dat hieruit schuldhernieuwing tot stand kan komen.

b) Met ingang van 1 juli 2012 draagt de verkrijgende vennootschap P.H.B. BVBA alle belastingen, taksen, verzekeringspremies en -bijdragen alsook alle lasten van welke aard ook, die de haar overgedragen goederen (kunnen) bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom en het genot ervan.

c) De verkrijgende vennootschap P.H.B. BVBA neemt de haar overgedragen goederen over in de staat waarin ze zich momenteel bevinden, zonder mogelijkheid van verhaal tegen de gesplitste vennootschap uit welke hoofde ook, zoals bouwgebreken, slijtage of de slechte staat van het materieel, van de inrichtingen, van de uitrusting en van de roerende goederen, vergissingen in de aanduiding of de oppervlakte, insolvabiliteit van de schuldenaars.

d) De schulden van de gesplitste vennootschap gaan van rechtswege over op de verkrijgende vennootschap P.H.B. BVBA, die in dit opzicht in alle rechten en verplichtingen van de gesplitste vennootschap worden gesubrogeerd, zonder dat hieruit schuldhernieuwing tot stand kan komen.

Bijgevolg zal de verkrijgende vennootschap P.H.B. BVBA het volledige passief betreffende het bij haar ingebrachte deel van de inbreng in plaats van de gesplitste vennootschap voldoen; zij zal met name de interesten betalen en alle aangegane schulden en leningen die door de gesplitste vennootschap werden ingebracht, terugbetalen op de vervaldagen zoals overeengekomen tussen de gesplitste vennootschap en haar schuldeisers.

e) De verkrijgende vennootschap P.H.B. BVBA moet alle akkoorden, aannemingen, overeenkomsten en verbintenissen van welke aard ook uitvoeren, aangezien alle overeenkomsten van de gesplitste vennootschap werden overgedragen, met inbegrip van de contracten intüitu personae en alle contracten en verbintenissen aangegaan met het door de gesplitste vennootschap tewerkgestelde personeel, zoals deze contracten en verbintenissen zullen bestaan op de dag waarop de splitsing daadwerkelijk wordt verwezenlijkt,

f) Alle geschillen en vorderingen, al dan niet in rechte, hetzij als eiser, hetzij als verweerder, worden opgevolgd door de verkrijgende vennootschap P.H.B. BVBA die de voordelen ervan zal genieten of de gevolgen ervan zal dragen.

g) De overdracht van het vermogen omvat in het algemeen;

-alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke of buitengerechtelijke vorderingen, administratieve beroepen, voordelen van eventuele lopende onteigeningen, persoonlijke zekerheden en zekerheden waarover de gesplitste vennootschap, om welke reden ook, beschikt tegenover enige derde, met inbegrip van de overheidsbesturen;

-de last van alle passiva van de gesplitste vennootschap tegenover derden, met inbegrip van de passiva die later kunnen dienen als verbintenissen aangegaan v66r datum van deze notulen, alsook de uitvoering van alle verbintenissen die de gesplitste vennootschap om welke reden ook tegenover derden heeft aangegaan;

-de boekhoudkundige archieven en documenten betreffende het overgedragen vermogen, onder de verplichting voor de verkrijgende vennootschap P.H.B. BVBA om deze archieven en documenten te bewaren.

-

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

c) Toestand van het handelsfonds

Het deel van het handelsfonds van de gesplitste vennootschap, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde onder nummer 0438.914.310, dat aan de overnemende vennootschap werd overgedragen, is vrij en zuiver van enige schuld en bevoorrechte last, van welke aard ook, en niet bezwaard met enige hypothecaire inschrijving of overschrijving en geen enkel bestanddeel van het handelsfonds is met enig pand bezwaard, zoals blijkt uit de hypothecaire staat verstrekt door het eerste hypotheekkantoor te Dendermonde op 19 februari 2013.

7. Inbreng in natura - kapitaalsverhoging - ruilverhouding

Overeenkomstig artikel 740, § 2 van het Wetboek van Vennootschappen, vindt er geen omwisseling plaats van aandelen van een verkrijgende vennootschap tegen aandelen van de gesplitste vennootschap die worden aangehouden door de verkrijgende vennootschap zelf.

Aangezien de te splitsen vennootschap HOUTTEQUIET BEHEER BVBA wordt gesplitst naar haar enige twee vennoten G.H.B. BVBA respectievelijk P.H.B. BVBA wordt de inbreng in de overnemende vennootschappen P.H.B. BVBA respectievelijk G.M.B. BVBA als volgt gewaardeerd en vergoed.

Inbreng in de vennootschap P.H.B. BVBA

Rekening houdend met de boekhoudkundige waarde (per 30 september 2012) van de aandelenparticipatie die de vennootschap G.H.B. BVBA aanhoudt in de gesplitste vennootschap HOUTTEQUIET BEHEER BVBA, te weten één miljoen zeshonderdzeventigduizend vierhonderddrieënvijftig euro vijf eurocent (¬ 1.670.453,05), wordt het vermogen ingebracht in de vennootschap P.H.B. BVBA ingevolge de splitsing van de vennootschap HOUTTEQUIET BEHEER BVBA gewaardeerd op één miljoen honderdtwintigduizend zevenenveertig euro achtennegentig eurocent (¬ 1.120.047,98).

Na kennisname van het verslag van de bedrijfsrevisor in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, beslist de algemene vergadering cm het kapitaal van de vennootschap te verhogen met ÉÉN MILJOEN HONDERDTWINTIGDUIZEND ZEVENENVEERTIG EURO ACHTENNEGENTIG EUROCENT (¬ 1.120.047,98) om het kapitaal te brengen van één miljoen zeventigduizend euro (¬ 1.070.000,00) op twee miljoen honderdnegentigduizend zevenenveertig euro achtennegentig eurocent (¬ 2.190.047,98) door inbreng in natura ingevolge splitsing van de vennootschap HOUTTEQUIET BEHEER BVBA naar de vennootschappen G.H.B BVBA en P.H.B. BVBA, mits creatie van duizend vijfhonderdzeventig (1.570) nieuwe aandelen.

Aldus zullen duizend vijfhonderdzeventig (1.570) nieuwe aandelen in de vennootschap P.H.B. BVBA toegekend worden aan de vennootschap G.H.B. BVBA in haar hoedanigheid van vennoot van de te splitsen vennootschap HOUTTEQUIET BEHEER BVBA in ruil voor haar zevenhonderdvijftig (750) aandelen van de te splitsen vennootschap HOUTTEQUIET BEHEER BVBA.

Deze duizend vijfhonderdzeventig (1.570) nieuwe aandelen van vennootschap P.H.B. BVBA zullen door het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap P.W.B. BVBA aan de vennootschap G.H.B. BVBA worden toegekend.

Inbreng in de vennootschap G.H.B. BVBA

Rekening houdend met de boekhoudkundige waarde (per 30 september 2012) van de aandelenparticipatie die de vennootschap P.H.B. BVBA aanhoudt in de gesplitste vennootschap HOUTTEQUIET BEHEER BVBA, te weten één miljoen zeshonderdzeventigduizend vierhonderddrieënvijftig euro vijf eurocent (¬ 1.670.453,05), wordt het vermogen ingebracht in de vennootschap G.H.B. BVBA ingevolge de splitsing van de vennootschap HOUTTEQUIET BEHEER BVBA gewaardeerd cp één miljoen honderdtwintigduizend zevenenveertig euro achtennegentig euro (¬ 1.120.047,98).

Na kennisname van het verslag van de bedrijfsrevisor en van het bestuursorgaan in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, beslist de algemene vergadering om het kapitaal van de vennootschap te verhcgen met één miljoen honderdtwintigduizend zevenenveertig euro achtennegentig eurocent (¬ 1.120.047,98) om het kapitaal te brengen van één miljoen tweehonderdvijfenzeventigduizend euro (¬ 1.275.000,00) cp twee miljoen driehonderdvijfennegentigduizend zevenenveertig euro achtennegentig eurocent (¬ 2.395.047,98) door inbreng in natura ingevolge splitsing van de vennootschap HOUTTEQUIET BEHEER BVBA naar de vennootschappen G.H.B BVBA en P.N.B. BVBA, mits creatie van duizend driehonderdachttien (1.318) nieuwe aandelen.

Aldus zullen duizend driehonderdachttien (1.318) nieuwe aandelen in de vennootschap G.N.B. BVBA toegekend worden aan de venncotschap P.H.B. BVBA in haar hoedanigheid van vennoot van de te splitsen vennootschap HOUTTEQUIET BEHEER BVBA in ruil voor haar zevenhonderdvijftig (750) aandelen van de te splitsen vennootschap HOUTTEQUIET BEHEER BVBA.

Deze duizend driehonderdachttien (1.318) nieuwe aandelen van vennootschap G.H.B. BVBA zullen door het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap G.H.B. BVBA aan de vennootschap P.H.B. BVBA worden toegekend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

$. Inkoop eigen aandelen door aandelenruil = kapitaalsvermindering.

De vergadering beslist dat de vennootschap P.H.B. BVBA de aldus verkregen duizend driehonderdachttien (1.318) nieuwe aandelen van vennootschap G.H.B. BVBA zal ruilen voor de duizend vijfhonderdzeventig (1.570) nieuwe aandelen van P.H,B, BVBA dewelke de vennootschap G.H.B. BVBA za! verkrijgen ingevolge de splitsing van de vennootschap HOUTTEQUIET BEHEER BVBA, onder de opschortende voorwaarde dat de vergadering van de vennootschap G.H.B. BVBA eveneens tot deze aandelenruil beslist,

Bijgevolg zal, onder de opschortende voorwaarde van realisatie van voormelde aandelenruil, de vennootschap P.H.B. BVBA duizend vijfhonderdzeventig (1.570) eigen aandelen aanhouden, welke zij onmiddellijk zal vernietigen middels kapitaalsvermindering waardoor het kapitaal zal verminderd worden met ÉÉN MILJOEN HONDERDTWINTIGDUIZEND ZEVENENVEERTIG EURO ACHTENNEGENTIG EUROCENT (¬ 1,120.047,98) om het kapitaal te brengen van twee miljoen honderdnegentigduizend zevenenveertig euro achtennegentig eurocent (¬ 2.190.47,98) op één miljoen zeventigduizend euro (E 1.070.000,00) vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd (1.500) aandelen.

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat zij beslist heeft om:

-het maatschappelijk kapitaal van deze vennootschap te verhogen met één miljoen honderdtwintigduizend zevenenveertig euro achtennegentig eurocent (1.120.047,98) om het van één miljoen zeventigduizend euro (¬ 1.070.000,00) op twee miljoen honderdnegentigduizend zevenenveertig euro achtennegentig eurocent (2.190.047,98) te brengen, mits creatie van duizend vijfhonderdzeventig (1.570) nieuwe aandelen;

-over te gaan tot ruiling van de aandelenparticipatie die onderhavige vennootschap P.H.B. BVBA aanhoudt in de vennootschap G.H.B. BVBA, te weten duizend driehonderdachttien (1.318) aandelen, voor de aandelenparticipatie die de vennootschap G.H.B. BVBA aanhoudt in de onderhavige vennootschap P.H.B. BVBA, te weten duizend vijfhonderdzeventig (1.570) aandelen;

- over te gaan tot de inkoop van de verkregen duizend vijfhonderdzeventig (1.570) eigen aandelen door de vennootschap P.H.B. BVBA;

- het maatschappelijk kapitaal van deze vennootschap te verminderen met één miljoen honderdtwintigduizend zevenenveertig euro achtennegentig eurocent (¬ 1.120.07,98) om het te brengen van twee miljoen honderdnegentigduizend zevenenveertig euro achtennegentig eurocent (¬ 2.190.047,98) op een miljoen zeventigduizend euro (¬ 1.070.000,00), mits vernietiging van de duizend vijfhonderdzeventig (1.570) eigen aandelen.

9.Aanpassing van de statuten om deze in overeenstemming te brengen met voorgenomen beslissingen inzake kapitaalsverhoging en vermindering,

In overeenstemming met de genomen besluiten, maar steeds onder de opschortende voorwaarde dat de vennootschap G.H.B. BVBA tot dezelfde aandelenruil besluit, beslist de vergadering om de tekst van artikel 5 van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt een miljoen zeventigduizend euro (E 1.070.000,00), vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd (1.500) aandelen zonder nominale waarde die een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort.

Het maatschappelijk kapitaal mag verhoogd of verminderd worden bij beslissing van de algemene vergadering onder de voorwaarden voorzien door het Wetboek van vennootschappen."

10, Uitvoeringsbesluiten

De algemene vergadering geeft hierbij opdracht aan de notaris om de coördinatie van de statuten te verzorgen en de gecoördineerde tekst van de statuten neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel,

De algemene vergadering geeft machtiging aan het bestuursorgaan voor de uitvoering van de voorgaande beslissingen.

11, Volmacht

De algemene vergadering verleent hierbij bijzondere volmacht voor het vervullen van de noodzakelijke administratieve formaliteiten (onder andere ondernemingsloket, rechtspersonenregister, BTW-administratie) aan: Alaska Antwerpen  Waasland, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA, met zetel te Hamme, Zwaarveld 41 D, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, in casu de heer Stijn Van Damme, mevrouw Cindy Collier en/of mevrouw Eveline Smet, elk afzonderlijk optredend, met mogelijkheid van indeplaatsstelling.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE

BEKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSBLAD,

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

eoor-

bëhouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte, bijzonder verslag van het college van zaakvoerders, verslag van de bedrijfsrevisor en de tekst van de gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van LuíkB vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

09/07/2012
ÿþ PMd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mioimiiii lila

*12120304*

I

V beh aa Be Stai

F. a J,sk71 2012

1 q- Y. - _ , ,i

" - Griffie----

Ondememingsnr : 0444.301.768

Benaming

(voluit) : P.H.B.

(verkort) : I

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Oude Zandstraat 25 te 9120 Beveren-Waas

(votledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING SPLITSINGSVOORSTEL

Er blijkt uit het splitsingsvoorstel de dato 25 juni 2012 in het kader van de deelname van de vennootschap

BVBA aan de splitsing door overneming van de vennootschap HOUTTEQUIET BEHEER BVBA, met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren-Waas, Oude Zandstraat 25a, ondememingsnummer 0438.914.310, rechtspersonenregister Dendermonde, naar de overnemende vennootschappen, zijnde de vennootschap G.H.B. BVBA, met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren-Waas, Bosdamlaan 3, ondememingsnummer 0444302.065, rechtspersonenregister Dendermonde, en de vennootschap P.H.B. BVBA, met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren-Waas, Oude Zandstraat 25, ondememingsnummer 0444.301.768, rechtspersonenregister Dendermonde, hetgeen volgt:

1° DE RECHTSVORM, DE NAAM, HET DOEL EN DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE SPLITSING DEELNEMEN:

1.1. De te splitsen vennootschap

Naam en rechtsvorm: HOUTTEQUIET BEHEER BVBA

Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

- het verlenen van bijstand en advies aan bedrijven, privépersonen, verenigingen, instellingen en overheden, voornamelijk doch niet uitsluitend op het gebied van management, marketing, personeel, financieel beheer, administratie, verkoop, e-business, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, organisatieontwikkeling, human resources, externe en interne communicatie, bedrijfsvoering en  beheer, dit alles in de meest ruime betekenis;

- elke handeling die verband houdt met publiciteit in het algemeen en met personeelsadvertenties en communicatie in het bijzonder;

- het organiseren van bedrijfsorganisatorische aangelegenheden en het begeleiden en adviseren van ondernemingen en private personen in dit verband, met inbegrip van personeelszaken en aile daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden handelingen, zoals de selectie en aanwerving van personeel, alsook de opleiding daarvan;

- het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit domein actief zijn;

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemd(e) gebied(en);

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en verfraaiing, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in eigen naam en voor eigen rekening evenals voor rekening van derden.

De vennootschap kan onder meer, zonder dat navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken. Daartoe kan zij zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant is aan het hare of die haar bedrijvigheid in de hand zou kunnen werken of bevorderen en uitbreiden. De vennootschap mag gelden lenen en ontlenen aan en van derden, alsmede aan of door één of meerdere vennoten of bestuursleden van de vennootschap.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachthouder, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden, ondernemingen of vennootschappen waarin zij een belang bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of anderszins.

Zetel: 9120 Beveren-Waas, Oude Zandstraat 25a

1.2. De overnemende vennootschappen

Naam en rechtsvorm: G.H.B. BVBA

Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

- het verlenen van bijstand en advies aan bedrijven, privépersonen, verenigingen, instellingen en overheden, voornamelijk doch niet uitsluitend op het gebied van management, marketing, personeel, financieel beheer, administratie, verkoop, e-business, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van

vennootschappen, organisatieontwikkeling, human resources, externe en interne communicatie, bedrijfsvoering en  beheer, dit alles in de meest ruime betekenis;

- elke handeling die verband houdt met publiciteit in het algemeen en met personeelsadvertenties en communicatie in het bijzonder;

- het organiseren van bedrijfsorganisatorische aangelegenheden en het begeleiden en adviseren van ondernemingen en private personen in dit verband, met inbegrip van personeelszaken en alle daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden handelingen, zoals de selectie en aanwerving van personeel, alsook de opleiding daarvan;

- het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit domein actief zijn;

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemd(e) gebied(en);

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en verfraaiing, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in eigen naam en voor eigen rekening evenals voor rekening van derden.

De vennootschap kan onder meer, zonder dat navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken. Daartoe Kan zij zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant is aan het hare of die haar bedrijvigheid in de hand zou kunnen werken of bevorderen en uitbreiden. De vennootschap mag gelden lenen en ontlenen aan en van derden, alsmede aan of door één of meerdere vennoten of bestuursleden van de vennootschap.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachthouder, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele va derden, ondernemingen of vennootschappen waarin zij een belang bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of anderszins,

Zetel: 9120 Beveren-Waas, Bosdamlaan 3

Naam en rechtsvorm: P.H.B. BVBA

Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

- het verlenen van bijstand en advies aan bedrijven, privépersonen, verenigingen, instellingen en overheden, voornamelijk doch niet uitsluitend op het gebied van management, marketing, personeel, financieel beheer, administratie, verkoop, e-business, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van

vennootschappen, organisatieontwikkeling, human resources, externe en interne communicatie, bedrijfsvoering en  beheer, dit alles in de meest ruime betekenis;

- elke handeling die verband houdt met publiciteit in het algemeen en met personeelsadvertenties en communicatie in het bijzonder;

- het organiseren van bedrijfsorganisatorische aangelegenheden en het begeleiden en adviseren van ondernemingen en private personen in dit verband, met inbegrip van personeelszaken en alle daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden handelingen, zoals de selectie en aanwerving van personeel, alsook de opleiding daarvan;

- het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit domein actief zijn;

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemd(e) gebied(en);

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en verfraaiing, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen,

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in eigen naam en voor eigen rekening evenals voor rekening van derden.

De vennootschap kan onder meer, zonder dat navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken. Daartoe kan zij zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant is aan het hare of die haar bedrijvigheid in de hand zou kunnen werken of bevorderen en uitbreiden. De vennootschap mag gelden lenen en ontlenen aan en van derden, alsmede aan of door één of meerdere vennoten of bestuursleden van de vennootschap.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachthouder, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen,

De vennootschap kan zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele va derden, ondernemingen of vennootschappen waarin zij een belang bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of anderszins.

Zetel: 9120 Beveren-Waas, Oude Zandstraat 25

2° RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN:

Aangezien in toepassing van artikel 740, § 2 van het Wetboek van Vennootschappen, er geen omwisseling van aandelen plaatsvindt van een overnemende vennootschap tegen aandelen van de gesplitste vennootschap die worden gehouden door de overnemende vennootschap zelf, zullen volgende nieuwe aandelen toegekend worden aan de vennoten van de te splitsen vennootschap HOUTTEQUIET BEHEER BVBA.:

- aan vennoot G.H.B. BVBA: achthonderd tweeënvijftig (852) nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap P.N.B. BVBA; - aan vennoot P.H.B. BVBA: negenhonderd drieënnegentig (993) nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap G.N.B. BVBA;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

3° WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN WORDT UITGEREIKT:

De inruiloperatie van de aandelen van de te splitsen vennootschap tegen aandelen van de overnemende vennootschappen zal worden vervuld door en onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de te splitsen vennootschap.

De vennoten van de te splitsen vennootschap kunnen -- na afspraak met het bestuur van de te splitsen vennootschap  hun aandelen inruilen tegen het hoger bepaald aantal aandelen in de overnemende vennootschappen.

Binnen de termijn van twee (2) weken na de publicatie van het splitsingsbesluit in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad tekent het bestuur van de overnemende vennootschappen in de respectieve aandelenregisters van de ovememende vennootschappen de volgende gegevens aan:

- de identiteit van de houders van aandelen van de gesplitste vennootschap

- het aantal aandelen van de onderscheiden ovememende vennootschappen dat aan hen toekomt; - de datum van het splitsingsbesluit.

Deze inschrijving wordt door het bestuur namens de overnemende vennootschappen en door de vennoot of zijn gevolmachtigde ondertekend.

Het bestuur vernietigt in opdracht van de overnemende vennootschappen het aandelenregister van de gesplitste vennootschap, door het aanbrengen van de vermelding "vernietigd" op elke bladzijde van het register en door inschrijving naast het aldaar per vennoot aangetekende aandelenbezit, omgeruild tegen het aantal aandelen van de overgenomen vennootschappen, met toevoeging van de datum van het splitsingsbesluit. De aandelen van de overnemende vennootschappen zijn op naam alsook de aandelen van de gesplitste vennootschap.

Binnen de twee (2) weken na de publicatie van het splitsingsbesluit in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad nodigt het bestuur van elk van de overnemende vennootschappen de houders van aandelen van de gesplitste vennootschap uit om binnen een termijn van twee (2) weken, na de kennisgeving, hun aandelen in te leveren op de zetel van de vennootschap of in de plaats in de kennisgeving opgegeven. Naarmate dat de vennoten zich aanmelden wordt hun identiteit genoteerd, wordt hen kwijting verleend van de afgifte van hun aandelen die terstond worden vernietigd door het aanbrengen van de vermelding "vernietigd" op het aandeelbewijs en wordt hun aandelenbezit in de onderscheiden overnemende vennootschappen aangetekend in de respectieve aandelenregisters door inschrijving van:

- de identiteit van de nieuwe vennoot;

- het aantal aandelen van de onderscheiden overnemende vennootschappen dat aan hem toekomt;

- de datum van het splitsingsbesluit.

Deze inschrijving wordt door het bestuur namens de overnemende vennootschappen en door de vennoot of zijn gevolmachtigde ondertekend.

4° DATUM VANAF WELKE DEZE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST:

De nieuwe aandelen in de overnemende vennootschappen nemen deel in de resultaten van de overnemende vennootschappen vanaf 1 juli 2011.

5° DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN:

De verrichtingen van de te splitsen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschappen vanaf 1 april 2012 , in de mate dat deze handelingen betrekking hebben op het gedeelte van het vermogen van de te splitsen vennootschap dat in één van deze overnemende vennootschappen is ingebracht.

6° RECHTEN DIE DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN TOEKENNEN AAN DE VENNOTEN VAN DE TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP:

Alle aandelen die het kapitaal van de te splitsen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschappen geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

7° BEZOLDIGING DIE WORDT TOEGEKEND AAN DE COMMISSARISSEN, DE BEDRIJFSREVISOREN OF DE EXTERNE ACCOUNTANTS VOOR HET OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKEL 731 BEDOELDE VERSLAG:

Alle vennoten van alle vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, hebben voorafgaandelijk unaniem ingestemd en maken zich sterk om toepassing te maken van artikel 731, § 1, laatste lid van het Wetboek van Vennootschappen, zodat geen revisoraal verslag dient opgemaakt te worden over het splitsingsvoorstel.

8° BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE SPLITSING DEELNEMEN:

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan het bestuur van de te splitsen vennootschap, noch aan het bestuur van de overnemende vennootschappen.

9° NAUWKEURIGE BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE AAN ELKE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP OVER TE DRAGEN DELEN VAN DE ACTIVA EN PASSIVA VAN HET VERMOGEN:

De volgende delen van het vermogen van de te splitsen vennootschap zullen op basis van een staat van activa en passiva per 31 maart 2012 de volgende boekhoudkundige bestemming krijgen.

9.1. Overnemende vennootschap G.H.B. BVBA

a) Algemene beschrijving

De overnemende vennootschap G.H.B. BVBA verwerft de volgende activa, te weten:

tweeëntwintig duizend vijfhonderd twintig (22.520) aandelen in de vennootschap HOUTTEQUIET NV (met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren-Waas, Oude Zandstraat 25, ondernemingsnummer 0476.386.301, rechtspersonenregister Dendermonde);

zevenhonderd (700) aandelen in de vennootschap H-MOTORS BVBA (met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren-Waas, Oude Zandstraat 25, ondernemingsnummer 0865.535.651, rechtspersonenregister Dendermonde);

- vijf (5) aandelen in de vennootschap HOUGAR NV (met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren-Waas, Oude Zandstraat 25, ondememingsnummer 0427.584.017, rechtspersonenregister Dendermonde);

- een vordering op de vennootschap HOUTTEQUIET NV (met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren-Waas, Oude Zandstraat 25, ondememingsnummer 0476.386.301, rechtspersonenregister Dendermonde) ten belope van honderd vijfendertig duizend vijfenveertig euro (¬ 135.045,00);

- liquide middelen op de zichtrekening bij de KBC Bank ten belope van duizend zevenhonderd eenenveertig euro vierenvijftig eurocent (¬ 1.741,54).

De overnemende vennootschap G.H.B. BVBA neemt de volgende schulden over, te weten:

- een leveranciersschuld ten belope van tweeënvijftig euro negenenvijftig eurocent (¬ 52,59);

- de helft van de geraamde vennootschapsbelasting voor het aanslagjaar 2012 ten bedrage van drieduizend

driehonderd eur (¬ 3.300,00);

- de schuld op rekening-courant aan de vennootschap G.H.B. BVBA ten bedrage van zeshonderd vijfenzeventig

duizend negentig euro tweeënvijftig eurocent (¬ 675.090,52);

- de helft van de verschuldigde tantièmes over het boekjaar ten bedrage van honderd dertien duizend vijftig

euro (¬ 113.050,00).

b) Gedetailleerde beschrijving activa en passiva

ACTIVA

VASTE ACTIVA

IV. FINANCIËLE VASTE ACTIVA

Aandelen Houttequiet NV

Aandelen Hougar NV

Aandelen H-Motors BVBA

VLOTTENDE ACTIVA

VII. VORDERINGEN OP TEN HOOGSTE ÉÉN JAAR

B. Overige vorderingen

L/R Houttequiet NV

IX. LIQUIDE MIDDELEN

KBC Bank - zicht

TOTAAL DER ACTIVA 3.054.259,61 ¬

2.917.473,07 ¬ 2.917.473,07 ¬ 2.845.304,00 ¬ 2.169,07 ¬ 70.000,00 ¬

136.786,54 ¬ 135.045,00 ¬ 135.045,00 ¬ 135.045,00 ¬

1.741,54 ¬

1.741,54 ¬

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

PASSIVA

SCHULDEN

IX. SCHULDEN OP TEN HOOGSTE ÉÉN JAAR 791.493,47 ¬

C. Handelsschulden 52,95 ¬

1. Leveranciers 52,95 ¬

E. Schulden m.b.t belastingen, bezoldigingen en sociale lasten 3.300,00 ¬

1. Belastingen 3.300,00 ¬

Geraamde vennootschapsbelasting aj 2012 3.300,00 ¬

F. Overige schulden 788.140,52

IJR G.H.B. BVBA 675.090,52 ¬

Tantièmes over het boekjaar 113.050,00 ¬

TOTAAL DER PASSIVA 791.493,47 ¬

9.2. Overnemende vennootschap P.H.B. BVBA

a) Algemene beschrijving

De overnemende vennootschap P.H.B. BVBA verwerft de volgende activa, te weten:

-tweeëntwintig duizend vijfhonderd twintig (22.520) aandelen in de vennootschap HOUTTEQUIET NV (met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren-Waas, Oude Zandstraat 25, ondememingsnummer 0476.386.301, rechtspersonenregister Dendermonde);

- zevenhonderd (700) aandelen in de vennootschap H-MOTORS BVBA (met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren-Waas, Oude Zandstraat 25, ondernemingsnummer 0865.535.651, rechtspersonenregister Dendermonde);

- vijf (5) aandelen in de vennootschap HOUGAR NV (met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren-Waas, Oude Zandstraat 25, ondernemingsnummer 0427.584.017, rechtspersonenregister Dendermonde);

- een vordering op de vennootschap HOUTTEQUIET NV (met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren-Waas, Oude Zandstraat 25, ondememingsnummer 0476.386.301, rechtspersonenregister Dendermonde) ten belope van honderd vijfendertig duizend vijfenveertig euro (¬ 135.045,00);

- liquide middelen op de zichtrekening bij de KBC Bank ten belope van duizend zevenhonderd eenenveertig euro vijfenvijftig eurocent (¬ 1.741,55).

De ovememende vennootschap P.H.B. BVBA neemt de volgende schulden over, te weten:

- een leveranciersschuld ten belope van tweeënvijftig euro negenenvijftig eurocent (¬ 52,59);

- de helft van de geraamde vennootschapsbelasting voor het aanslagjaar 2012 ten bedrage van drieduizend

driehonderd eur (¬ 3.300,00);

- de schuld op rekening-courant aan de vennootschap P.H.B. BVBA ten bedrage van zevenhonderd

drieëntwintig duizend vierhonderd zeventig euro tweeënzeventig eurocent (¬ 723.470,72);

- de helft van de verschuldigde tantièmes over het boekjaar ten bedrage van honderd dertien duizend vijftig euro (¬ 113.050,00).

b) Gedetailleerde beschrijving activa en passiva

ACTIVA

VASTE ACTIVA 2.917.473,07 ¬

IV. FINANCIËLE VASTE ACTIVA 2.917.473,07

Aandelen Houttequiet NV 2.845.304,00 ¬

Aandelen Hougar NV 2.169,07 ¬

Aandelen H-Motors BVBA 70.000,00 ¬

VLOTTENDE ACTIVA 136.786,55 ¬

VII. VORDERINGEN OP TEN HOOGSTE ÉÉN JAAR 135.045,00

B. Overige vorderingen 135.045,00 ¬

LJR Houttequiet NV 135.045,00 ¬

IX. LIQUIDE MIDDELEN 1.741,55¬

KBC Bank - zicht 1.741,55 ¬

TOTAAL DER ACTIVA 3.054.259,62 ¬

PASSIVA

SCHULDEN

IX. SCHULDEN OP TEN HOOGSTE ÉÉN JAAR 839.873,67 ¬

C. Handelsschulden 52,95 ¬

2. Leveranciers 52,95 ¬

E. Schulden m.b.t belastingen, bezoldigingen en sociale lasten 3.300,00 ¬

2. Belastingen 3.300,00 ¬

Geraamde vennootschapsbelasting ai 2012 3.300,00 ¬

F. Overige schulden 836.520,72 ¬

LJR P.M.B. BVBA 723.470,72 ¬

Tantièmes over het boekjaar 113.050,00 ¬

TOTAAL DER PASSIVA 839.873,67 ¬

Om elke mogelijke betwisting over de verdeling van bepaalde delen van het vermogen te voorkomen, voor zover de hierboven omschreven verdeling niet voldoende nauwkeurig is of omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is of omdat het gaat om delen van het vermogen die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave van de reeds gekende vermogensbestanddelen zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat aile activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen aan de vennootschap G.H.B. BVBA respectievelijk vennootschap P.H.B. BVBA, elk voor de helft.

10° VERDELING ONDER DE VENNOTEN VAN DE TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP VAN DE AANDELEN VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN EN HET CRITERIUM VOOR DEZE VERDELING:

Rekening houdend met het aandeelhoudersschap van de te splitsen vennootschap, dat als volgt is samengesteld:

a) G.H.B. BVBA (niet maatschappelijke zetel te 9120 Beveren Waas, Bosdamlaan 3, ondememinganummer 0444.302.065, rechtspersonenregister Dendermonde), bezit vijftig procent (50%) van het kapitaal van de te splitsen vennootschap HOUTTEQUIET BEHEER BVBA, zijnde zevenhonderd vijftig (750) aandelen;

b) P.H.B. BVBA (met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren Waas, Oude Zandstraat 25,

ondememingsnummer 0444.301.768, rechtspersonenregister Dendermonde), bezit vijftig procent (50%) van het kapitaal van de te splitsen vennootschap HOUTTEQUIET BEHEER BVBA, zijnde zevenhonderd vijftig (750) aandelen;

worden de nieuwe aandelen van de overnemende vennootschappen als volgt verdeeld:

1f G.H.B, BVBA ontvangt als vergoeding voor haar zevenhonderd vijftig (750) aandelen van de te splitsen vennootschap: achthonderd tweeënvijftig (852) aandelen van de overnemende vennootschap P.N.B. BVBA.

2/ P.H.B. BVBA ontvangt als vergoeding voor haar zevenhonderd vijftig (750) aandelen van de te splitsen vennootschap: negenhonderd drieënnegentig (993) aandelen van de overnemende vennootschap G.M.B. BVBA.

Rekening houdend met het uitsluitend familiale karakter van het aandeelhouderschap van de groep zal de ruilverhouding van de aandelen gebaseerd worden op de netto-actiefwaarde van de inbrengen in de overnemende vennootschappen, waarbij er geen omwisseling van aandelen zal plaatsvinden van een overnemende vennootschap tegen aandelen van de gesplitste vennootschap die worden gehouden door de overnemende vennootschap zelf in toepassing van artikel 740, § 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

Geert HOUTTEQUIET zaakvoerder Peter HOUTTEQUIET Dirk HOUTTEQUIET

zaakvoerder zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: splitsingsvoorstel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorgehouden aan het Belgisch Staatsblad

13/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 15.12.2011, NGL 12.01.2012 12007-0139-016
09/01/2012 : DE050058
05/01/2011 : DE050058
22/12/2010 : DE050058
12/02/2010 : DE050058
25/01/2010 : DE050058
29/12/2009 : DE050058
14/01/2009 : DE050058
10/01/2008 : DE050058
22/01/2007 : DE050058
02/01/2006 : DE050058
19/01/2005 : SN050058
26/03/2004 : SN050058
27/02/2004 : SN050058
22/01/2003 : SN050058
26/01/2002 : SN050058
25/01/2000 : SN050058
26/01/1999 : SN050058
01/01/1997 : SN50058
01/01/1996 : SN50058
01/01/1995 : SN50058
08/07/1993 : SN50058
01/01/1993 : SN50058
27/06/1991 : SN50058

Coordonnées
P.H.B.

Adresse
OUDE ZANDSTRAAT 25 9120 BEVEREN-WAAS

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande