P10 CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : P10 CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.060.834

Publication

19/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 12.07.2013 13309-0214-012
09/03/2011
ÿþVoor-

behoudei

aan het

Belgisch

Staatsbiau

Mal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : $3Li 0 603 3y

Benaming

(voluit) : P10 CONSULTING

VAN KOO HANDELK

25 FEB 2011

DEN DERpdgeDE

" 11037371'

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 9450 Haaltert-Denderhoutem, Poei, 10

Onderwerp akte : OPRICHTING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2011- Annexes du Moniteur belge Tekst : OPRICHTING-BENOEMING VAN ZAAKVOERDER

Er blijkt uit de akte verleden op tweeëntwintig februari tweeduizend en elf voor Edgard Van Oudenhove,' Notaris te Haaltert, met standplaats te Denderhoutem, optredend als zaakvoerder van de burgerlijke: vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Edgard Van Oudenhove", met zetel te 9450 Haaltert-Denderhoutem, Iddergernsesteenweg 8, ondememingsnummer. 0870.946.964, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht als volgt :

COMPARANTEN:

1° De heer VAN dEN BERGH Christophe, nationaal nummer 670411-217-15 - nummer identiteitskaart 590 6920879-52, geboren te Ninove op elf april negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 9450 Haaltert-: Denderhoutem; Poel, 10.

2° Mevrouw VAN dER STRAETEN Ann, nationaal nummer 690306-408-09  identiteitskaartnummer 590-; 6920601-65, geboren te Aalst op zes maart negentienhonderd negenenzestig, wonende te 9450 Haaltert Denderhoutem, Poel, 10.

NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1.

De vennootschap bekleedt de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt: "P10 CONSULTING"

Artikel 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9450 Haaltert-Denderhoutem, Poel, 10.

Artikel 3.

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als aannemer of.. onderaannemer, vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, in België als in het buitenland :

- Het verlenen van alle mogelijke diensten inzake communicatie, datacommunicatie; telecommunicatie, telematica, beveiliging, toelatingscontrole en aanverwanten. Hieronder eveneens te verstaan, de realisatie,', installatie, verhuur, verkoop, beheer en onderhoud van netwerken, periferie en software, alsook de studie,, design, kostenberekening, projectmanagement, planning, opvolging, coördinatie voor deze installaties en implementaties, zowel ter uitbreiding van bestaande infrastructuren als voor nieuwe.

- Consultancy, dienstverlening, raadgeving en ondersteuning inzake informatica-aangelegenheden en het'... beheer ervan. Deze opsomming is aanduidend doch niet beperkend.

- Het verlenen van bijstand, advies aan bedrijven, privé personen en instellingen, voornamelijk doch niet. uitsluitend op het vlak van financieel en algemeen management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen.

- De exploitatie van een adviesbureau voor communicatie, verkoopspromotie, public relations, commerciële organisaties en events, productontwikkeling en marketing.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties` waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande.: Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. De vennootschap kan tevens participaties nemen: in andere vennootschappen al dan niet met een verschillend doel en deze beheren. Zij kan ook functies van: bestuurder, commissaris of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

- Het geven van onderwijs en opleiding, het publiceren van artikels en boeken. De vennootschap kan zowel: tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer; door haar goederen in hypotheek. Zij kan leningen en financieringen toestaan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" - Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2011- Annexes du Moniteur belge verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals onder andere de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling, en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

- personeelsbeleid en recrutering

- tuinadvies

Deze opsomming is aanduidend doch niet beperkend. De zaakvoerder is ertoe gemachtigd de aard en de uitgebreidheid van het doel te interpreteren. Om haar doel te bereiken kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële vennootschap handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

Artikel 4.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL - AANDELEN

Artikel 5.

Het kapitaal van de vennootschap werd vastgesteld bij de oprichting op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600) en verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van

" een nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend een/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk kapitaal, die werden volledig ingeschreven en volstort bij deze oprichting ten belope van één/derde in speciën.

ZAAKVOERDERS - TOEZICHT

Artikel 11.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan één of meer statutaire of niet statutaire zaakvoerders, al dan niet vennoot, en in het geval van niet-statutair voor een duur aan dewelke door een beslissing van de algemene vergadering te allen tijde een einde kan worden gesteld.

De vergadering kan eveneens voorafgaandelijk de duur van het mandaat van de zaakvoerders vaststellen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is zij verplicht één of meer natuurlijke personen aan te duiden die individueel dan wel gezamenlijk bevoegd zullen zijn om haar te vertegenwoordigen voor alle handelingen die dit bestuur betreffen.

Artikel 12.

De zaakvoerder(s) kan(kunnen) bepaalde bijzondere machten aan een persoon opdragen.

Artikel 13. -

leder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle daden van bestuur en van beschikking te

stellen die de vennootschap aanbelangen.

Artikel 15.

Alle rechtsvorderingen, zo eisende als verwerende, zullen in naam van de vennootschap door de

zaakvoerder(s) warden ingespannen of vervolgd.

Artikel 16.

Alle handelingen die de vennootschap verbinden, alle machten en volmachten, alle afzettingen van agenten,

bedienden of loontrekkenden van de vennootschap, worden geldig ondertekend door ieder zaakvoerder

afzonderlijk.

Artikel 17.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen

weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen.

(er werd geen commissaris benoemd bij de oprichting).

ALGEMENE VERGADERING

Artikel 18.

De vennoten komen in algemene vergadering bijeen om te beraadslagen over alle zaken die de

vennootschap aanbelangen.

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden in de zetel van de vennootschap de eerste zaterdag

van juni om twintig uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feest-dag, dan heeft de vergadering plaats op de

eerstvolgende werkdag.

Stemrecht  vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax of per e-mail volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om

zich te laten vertegenwoordigen.

Voorbehouden , 'aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt

van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de

handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de

vergadering op de zetel toekomen.

INVENTARIS - BALANS - WINSTVERDELING

Artikel 20.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 21.

Het batig sàido van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelij-'ke lasten en

afschrijvingen, maakt de netto-winst uit.

Eerst wordt van deze winst tenminste- vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke

reserve, de. verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een/tiende van het

maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het

reservefonds beneden peil komt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er de aanwending van bepaalt,

wel verstaan zijnde dat ieder aandeel recht heeft op een gelijk deel in de verdeling van de winsten.

VEREFFENING

Artikel 24.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto-aktiva eerst aangewend

om in geld of effecten het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen.

1. Eerste boekjaar en gewone algemene vergadering:

De vennootschap is opgericht vanaf heden (22.2.2011), onder de opschortende voorwaarde van de

neerlegging van een uitgifte van dezer op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Het eerste boekjaar begint vanaf heden (22.2.2011) en eindigt op eenendertig december tweeduizend en

twaalf.

De eerste gewone algemene Vergadering zal dus plaats hebben in juni tweeduizend en dertien.

3. Benoeming zaakvoerders.

De comparanten stellen vervolgens als zaakvoerder aan:

- de heer VAN dEN BERGH Christophe voornoemd.

- hier aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd die verklaart te aanvaarden, en die bevestigt dat geen

enkele verbodsbepaling zich hiertegen verzet. Dit mandaat is voor een onbepaalde duur, te rekenen vanaf de

oprichting van de vennootschap en onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

4. Overname van verbintenissen.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert één januari tweeduizend en elf. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in die tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

5. Volmacht.

De comparanten verlenen aan de vennootschap Boekhouding & Fiskaliteit BVBA vertegenwoordigd door de heer Marc De Troch, boekhouder-fiscalist, of één van zijn aangestelden met kantoor te 9300 Aalst, Leo De Bethunelaan 127/5, bijzondere volmacht teneinde de inschrijving en eventuele wijzigingen van de inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen alsook bij de BTW-administratie te vervuilen voor hogervermelde vennootschap.

De comparanten verlenen tevens aan hogergenoemde, bijzondere volmacht, met kracht van substitutie, om op te treden ten overstaan van de Administratie der directe en indirecte belastingen voor de indiening van de aangiften, bezwaarschriften en in het algemeen al te doen wat nodig of nuttig is voor de verdediging van de rechtmatige belangen van de vennootschap.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL (getekend) Notaris Edgard VAN OUDENHOVE Neergelegd terzelfdertijd :

- uoit ifte van n~de oprichtingsakte dd 22.2.2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 26.08.2015 15483-0046-010

Coordonnées
P10 CONSULTING

Adresse
POEL 10 9450 DENDERHOUTEM

Code postal : 9450
Localité : Denderhoutem
Commune : HAALTERT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande