PACAREL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PACAREL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.724.581

Publication

04/02/2014
ÿþ mod 11.1



s. ~...: ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,,.

Ondernemingsnr: © S \-4 41-5_4 S % ~

Benaming (voluit) : Pacarel

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Durmstraat 86 bus B

9930 Zomergem

Onderwerp akte : Oprichting

;, Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Christof Gheeraert te Gent, Drongen, op; 22/01/2014 (ter registratie neergelegd) dat de heer BRÜCK Paul Alfred Ivo Anna, rijksregister; nummer 60.05.19-021.25, geboren te Houthalen op 19/05/1960, wonende te 9930 Zomergem, i; Durmstraat 86 B, en mevrouw SACHEM Carine Rachel Eliane, rijksregister nummer 64.01,02-i 042.85, geboren te Gent op 02/01/1964, wonende te 9930 Zomergem, Durmstraat 86 B, een; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met de volgende; °; kenmerken

iE NAAM : PACAREL.

E: ZETEL : 9930 Zomergem, Durmstraat 86 bus B.

DOEL : De vennootschap heeft tot doel :

i; 1. Voor haar rekening of voor rekening van derden alle handelingen te stellen welke rechtstreeks ofi, onrechtstreeks betrekking hebben op:

:;- Het geven van managementadviezen op het gebied van personeelsbeleid, outplacement,;

coaching, marketing, productie, financiën en administratief en commercieel beheer, het, uitwerken van organisatieprojecten in alle ondernemingen, het organiseren van seminaries; met aanverwante evenementen.

- Het geven van psychologisch advies en -begeleiding, interieuradvies, kopen, bewerken en

verkopen van interieurdecoratie; kopen en verkopen van voedingsmiddelen..

- Het verwerven en beheren van onroerend patrimonium.

- Het kopen en verkopen van onroerende goederen; het kopen, verkavelen en verkopen van;

EE terreinen.

- Het ontwikkelen en realiseren van vastgoedprojecten. "

ii - Het nemen van belangen in ondernemingen teneinde hun beheer te controleren of er deel ini

te hebben.

- Het optreden als tussenpersoon in de handel als commissionair en in agentuur en makelaar.

- De groot-en kleinhandel, invoer en uitvoer van alle goederen en koopwaren.

;; 2. Voor haar persoonlijke rekening: het beheer van beleggingen en vermogen.

;i Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële; E! handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de, :i vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen;

uitbreiden, zoals het huren en verhuren, laten ,bouwen en verbouwen, aankopen en verkopen,; ;; verkavelen van onroerende goederen, daaromtrent zelfs indien deze in geen rechtstreeks verband:

staan met het maatschappelijk doel. De vennootschap mag voorzien in de supervisie, beheren, raad;

geven en controleren van filialen, het beheren van vennootschappen in de meest uitgebreide zin.

Het nemen van minderheids- en/of meerderheidsparticipaties in bestaande en/of op te richten; ondernemingen, het verstrekken van financiële middelen, het uitwerken van rendementsstudies erl technische studies, het creëren van prototypes en nieuwe producten voor markten. Zij mag; EE brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen, exploiteren en afstaan. De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, opslorping, ?;_tnschri}ving__of.,op_ welke_.wikze__ookl_.mogen_deeelnemen_aan_.site..ondernemingen, _uererugingen,

op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

I1IIlnW~I~YYIYI~NIMnI

1 033766'

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

NEERGELEGD

2 4 lAN, 2014

Graf.

RECHTBANK VAN

-[<Oo-PHANpEL i'EGEfaI.X

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

jj-,



vennootschappen welke overeenkomen met het maatschappelijk doel of die nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doelstellingen in alle takken van de industrie. Zij mag zich voor deze vennootschappen, verenigingen en ondernemingen, borgstellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

DUUR : De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL : Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen, op naam, zonder aanduiding van nominale waarde. Al deze aandelen hebben stemrecht, Het kapitaal werd vooraf en volledig in geld volstort op een bijzondere rekening bij de "KBC Bank", op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PACAREL", met de vermelding "in oprichting".

BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, ai dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen, Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. De/Elke zaakvoerder is individueel bevoegd om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats in België, op de laatste vrijdag van de maand mei om 11:00 uur,

BOEKJAAR : Het boekjaar van de vennootschap begint op 1 januari en sluit op 31 december van ieder jaar,

WINSTVERDELING  RESERVE : Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd vooraf worden genomen voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt, De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering vatbare winst, na de toekenning van de wettelijke reserve te verdelen of te reserveren. Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens het wetboek van vennootschappen of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

OVERGANGSBEPALINGEN : Het eerste boekjaar begint op de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, en sluit op 31/12/2014. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2015. AANSTELLING ZAAKVOERDER(S) : De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen één zaakvoerder aan te stellen en de voornoemde heer Paul Brück tot die functie te benoemen. De aangeduide zaakvoerder verklaart niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze benoeming verzet en deze benoeming te aanvaarden. Dit mandaat geldt zonder beperking van duur en kan worden bezoldigd.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL,





Christof Gheeraert,

Geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift.







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 02.06.2015 15144-0514-009
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 30.08.2016 16537-0552-010

Coordonnées
PACAREL

Adresse
DURMSTRAAT 86, BUS B 9930 ZOMERGEM

Code postal : 9930
Localité : ZOMERGEM
Commune : ZOMERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande