PAENEN FINANCIAL & MANAGEMENT SERVICES, AFGEKORT : PAENEN FMS

Société en commandite simple


Dénomination : PAENEN FINANCIAL & MANAGEMENT SERVICES, AFGEKORT : PAENEN FMS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 543.383.409

Publication

06/08/2014
ÿþOndernemingsnr : 0543.383.409

Eenaming

(voluit) : PAENEN FINANCIAL & MANAGEMENT SERVICES

(verkort) : PAENEN FMS

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Kloosterlaan 26, 9140 Temse

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vereffening vennootschap

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering dd 25-07-2014:

Na beraadslaging worden de volgende besluiten met betrekking tot de agendapunten aangenomen.

Deze besluiten werden afzonderlijk gestemd en unaniem goedgekeurd.

Eerste besluit: Verslaggeving

De voorzitter stelt vast dat, gezien de rechtsvorm van de handelsvennootschap, zijnde een gewone commanditaire vennootschap, de verslagen voorgeschreven door artikel 181 §1 van het Wetboek van Vennootschappen niet dienen te worden opgemaakt, noch te worden voorgelegd aan de vennoten.

De voorzitter stelt vast dat een staat van activa en passiva werd opgemaakt per 08/07/2014. Uit deze staat blijkt dat er geen passiva meer zijn binnen de vennootschap op heden.

Tweede besluit: Ontbinding en in vereffeningstelling van de vennootschap zonder benoeming van een vereffenaar overeenkomstig artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen

De vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder, gelet op de omstandigheden eigen aan de vennootschap (dat vanaf 3 juni 2014 de vennootschap niet langer enige operationele activiteiten uitoefent), toepassing te willen maken van de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte, overeenkomstig artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen, zoals ingevoerd door de Wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft.

Voormeld artikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe als aan de volgende voorwaarden is voldaan:

1) Er is geen vereffenaar aangeduid;

2) Er zijn geen passiva (schulden);

3) Alle vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en besluiten met eenparigheid van stemmen.

4) De vergadering beslist eveneens dat het resterend actief door de vennoten proportioneel aan hun aandelenbezit zal worden teruggenomen.

De vergadering stelt vast dat alle voormelde voorwaarden werden nageleefd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

L[od Word 11.1

(L~`ui~I

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iiiuiiAuiuuN~uu

aaisoea

i

IN

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

2 5 JUl.l 2014

AFDELINUffeERMONDE

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Na vastgesteld te hebben dat er geen passiva zijn luidens de staat van activa en passiva per 08/07/2014 beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

Voor zover nodig zou blijken te zijn, bevestigen de vennoten dat zij bereid zijn om alle eventuele toekomstige rechten en verplichtingen te vervullen, die tot uiting zouden komen na de sluiting van de vereffening van de vennootschap.

Derde besluit: Ontslag van de zaakvoerder met kwijting

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot ontslag van de zaakvoerder, te weten voormelde heer Louis Paenen, en verleent hierbij kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat voor de periode vanaf de aanvang van het lopende boekjaar tot op heden.

Vierde besluit: Afsluiting van de vereffening

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen, gezien het voorgaande, de vereffening onmiddeliijk af te sluiten.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan met ingang van heden.

Vijfde besluit: Bewaring van boeken en bescheiden

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden bewaard, gedurende de bij de wet verplichte termijn van tien jaar op volgend adres: Kloosterlaan 26, 9140 Temse.

Zesde besluit: Maatregelen voor de consignatie van gelden en waarden

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

Zevende besluit: Volmachten

De vergadering verleent bijzondere volmacht op de bankrekeningen van de vennootschap aan de heer Louis Paenen, teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de vennoten.

Louis Paenen

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

02/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

18 DEC. 20t3

DEN Mti4VloNDE

IIuui0~i~5,~" Aflu

" 14

u

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : sy 3 3 g j 4 0 c

Benaming

(voluit) : PAENEN FINANCIAL & MANAGEMENT SERVICES (verkort) : PAENEN FMS

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Kloosterlaan 26, 9140 Temse

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Oprichting -Statuten - Benoeming

Het blijkt uit een onderhandse akte op datum van 17 december 2013, dat er een gewone commanditaire vennootschap wordt opgericht.

1 . Naam, rechtsvorm en zetel : PAENEN FINANCIAL & MANAGEMENT SERVICES, afgekort PAENEN FMS gewone commanditaire vennootschap. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9140 Temse, Kloosterlaan 26.

2. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf heden.

3. De vennootschap heeft tot doel:

Het verstrekken van adviezen, het verlenen van diensten zowel op administratief,financieel, technisch als op louter informatief vlak en dit in verband met alle sectoren.

Het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, financieel en administratieve handelingen en raadgevingen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, Zij mag verder alles doen en alle verbintenissen aangaan wat verband houdt met het bovengenoemde doel of wat kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en kredieten en leningen toestaan, hypothecaire of andere volmachten verstrekken.

4. Vennoten :

De beherende vennoot is : De heer Louis Paenen, wonende te 9140 Temse, Kloosterlaan 26.

De stille vennoot is : Mevrouw Brigitte Roels, wonende te 9140 Temse, Kloosterlaan 26.

5. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 2.500,00 euro, welk volledig volstort

werd

Mevrouw Brigitte Roels : E 2000,-

De heer Louis Paenen : E 500,-

6. De heer Louis Paenen wordt hierbij voor onbepaalde duur benoemd tot zaakvoerder. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

7. De zaakvoerder is bevoegd voor alle verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap en heeft daartoe alle machten, met uitzondering van de handelingen die door de wet of door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

8. Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Er worden geen commissarissen benoemd.

9. De gewone algemene vergadering zal jaarlijks bijeengeroepen worden op de vijfde dag van de maand juni, om 19h00 uur, op de maatschappelijke zetel behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging. De vergadering zal op de eerstvolgende werkdag gehouden worden indien die dag een wettelijke feestdag of zondag is.

10. Er wordt gestemd volgens de verdeling van het maatschappelijk kapitaal.

11. Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Uitzonderlijk zal het eerste boekjaar een aanvang nemen op datum van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid en eindigen op 31 december 2013,

12. De rekeningen van de vennootschap zullen jaarlijks opgesteld worden overeenkomstig de wetsbepalingen. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maakt de zaakvoerder de jaarrekening op. Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering welke bestemming er gegeven zal worden aan het resultaat.

4. " k

Voor.

behouden Man het Belgisch

Staatsblad

Louis Paenen

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
PAENEN FINANCIAL & MANAGEMENT SERVICES, AFGE…

Adresse
KLOOSTERLAAN 26 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande