PALUNA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PALUNA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 430.225.979

Publication

14/01/2014
ÿþL mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie V

NCERGELE.^D



-3 JAN, 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHAN[,d~IffV GENT

i 11 *19014 23 i in

Ondernem irtgsn r : 0430.225.979

Benaming (voluit) : PALUNA

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Meerbeke 33

9940 Evergem

Onderwerp akte :NV: verlenging boekjaar - herbenoeming bestuurders - statutenwijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Filip Boone, te Eeklo, de dato 23/12/2013 blijkt dat de algemene vergadering van de naamloze vennootschap PALUNA volgende besluiten en statutenwijziging goedkeurde

1. Wijziging van de datum van de afsluiting van het boekjaar.

De vergadering, na beraadslaging, beslist de datum van afsluiting van het huidig boekjaar te wijzigen door

deze te brengen van éénendertig december op dertig november, zodat het huidige boekjaar wordt

verlengd tot dertig november tweeduizend veertien.

Bijgevolg zal het boekjaar voortaan lopen van één december tot dertig november van elk jaar,

2. Aanpassing van artikel van de statuten.

De vergadering, na beraadslaging, besluit om artikel 28 van de statuten aan te passen aan voorgaand besluit.

Artikel 28 van de statuten zal voortaan luiden als volgt ;

"Artikel achtentwintig: Boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op één december en wordt afgesloten op dertig november van elk jaar."

3. Herbenoeming bestuurders

De vergadering, na beraadslaging, besluit te herbenoemen ais bestuurder van de vennootschap voor een periode

van zes jaar ingaande op heden om te eindigen na de jaarvergadering van 2019 :

- De heer Paul Platteau, voornoemd;

- De heer Luc Platteau, voornoemd;

Beiden hier aanwezig en aanvaardend. Hun mandaat zal onbezoldigd zijn, tenzij andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

4. Volmacht

De vergadering, na beraadslaging,verleent de raad van bestuur en het notariskantoor De Keukelaere  Boone, te Eeklo alle machten voor de uitvoering der genomen beslissingen tot coördinatie der statuten en neerlegging van de gecoördineerde statuten overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

5. Opdracht en volmacht formaliteiten;

De algemene vergadering verleent met eenparigheid van stemmen de raad van bestuur alle machten voor de uitvoering der genomen beslissingen tot coördinatie der statuten en neeriegging van de gecoördineerde statuten overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake en geeft hierbij volmacht aan de raad van bestuur om, op te treden in naam van de vennootschap voor aile verrichtingen in verband met het ondernemingsloket. De algemene vergadering, geeft hierbij volmacht aan Jarefin, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te Poolse-Winglaan 90, 9051 Sint Denijs-Westrem, om alle noodzakelijke inschrijvingen en/of wijzigingen in het rechtspersonenregister- handelsregister, met betrekking tot het ondememingsnummer en bij de Administratie der Belasting over de Toegevoegde Waarde te verrichten.

RAAD VAN BESTUUR

Terstond is de herbenoemde raad van bestuur bijeengekomen en beslist de raad van bestuur, met eenparigheid, van stemmen, te benoemen, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van de onderhavige akte op: de griffie van de rechtbank van koophandel, tot gedelegeerd bestuurder, en dit voor de duur van hun mandaat als bestuurder:

-- De heer Paul Platteau, voornoemd;

- De heer Luc Platteau, voornoemd;

In deze hoedanigheid zal elke gedelegeerd bestuurder over de machten en bevoegdheden, zoals omschreven in de

statuten, beschikken.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

nnexes du Moniteur belge

mod 11,1

Voor eensluidend uittreksel

Filip Boone

Geassocieerd Notaris

Te Eeklo

02/01/2014

Terzelfdertild neergelegd:

Uitgifte van de akte ;

Gecoördineerde statuten;

Publicatielijst;

Voor-DehoUden

.- aan het Belgisch

staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.05.2013, NGL 17.07.2013 13317-0584-013
12/09/2012
ÿþ mod 11.1

Ç in de bijlagers bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

WIlIII

YIIIAIIIIIIA

" 12153617

N

NEERGELEGD

- 3 -09- atm

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GUW. T

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : BE0430.225.979

Benaming (voluit) : PALUNA

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Meerbeke 33

9940 Evergem

Onderwerp akte : NV: kapitaalswijziging (kapitaalverhoging - verlaging - statutenwijziging)

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Filip Boone, te Eeklo, de dato 27/08/2012 blijkt dat de algemene vergadering van de naamloze vennootschap PALUNA volgende besluiten en statutenwijziging goedkeurde :

1. Aanpassing van artikel 2 van de statuten door toevoeging van de plaats van de maatschappelijke zetel, overeenkomstig de buitengewone algemene vergadering gehouden voor' ondergetekende Notaris Filip Boone, de dato 22 maart 2010, gepubliceerd in de bijlage tot het', Belgisch Staatsblad op 16/04/2010, onder nummer 10054512.

De vergadering, na beraadslaging, besluit, dat de tekst van artikel 2 van de statuten voortaan luidt als volgt:

"Artikel twee : Zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9940 Evergem, Meerbeke 33.

Bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Sfaafsbiad, mag de zetel naar om het even waar in het Nederlandstalig gedeelte van België of in het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad worden overgebracht.

De raad van bestuur is gemachtigd bestuurszetels en bijhuizen, agentschappen of stapelplaatsen, zowel in België als in het buitenland, op te richten."

2. Kapitaalsverhoging.

De vergadering, na beraadslaging, besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00) cm het te brengen van vierhonderdduizend euro (¬ 400.000,00) naar zeshonderdduizend euro (¬ 600.000,00) door incorporatie van uitgiftepremies, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde van ieder aandeel;

3. Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging hiervoor.

De vergadering, na voorlegging en nazicht van de staat van activa en passiva, stelt vast dat ingevolge: voorgaande beslissing het kapitaal verhoogd werd tot zeshonderdduizend euro (¬ 600.000,00) en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat deze verhoging verwezenlijkt werd.

4. Kapitaalsvermindering.

De vergadering, na beraadslaging, besluit, met eenparigheid van stemmen het maatschappelijk kapitaal te verminderen met tweehonderdvijftigduizend euro (¬ 250.000,00) om het van zeshonderdduizend euro (¬ 600.000,00) terug te brengen op driehonderdvijftigduizend euro (¬ 350.000,00), volledig toe te rekenen op het werkelijk gestort kapitaal, door terugbetaling in geld aan de aandeelhouders naar evenredigheid van hun deelneming in het kapitaal. De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

De terugbetaling aan de aandeelhouders zal pas geschieden, indien 2 maanden na de bekendmaking van het besluit, de schuldeisers volgens het Wetboek van Vennootschappen geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking nog niet zijn vervallen. Na het verstrijken van gemelde termijn, zal de raad van bestuur slechts tot uitbetaling overgaan, voor zover de schuldeisers voldoening hebben gekregen. Zolang de aandeelhouders niet zijn terugbetaald, zullen de vrijgekomen bedragen op een afzonderlijke

i .rekening-worden geboekt,_.-.___.: .

4p de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

e Voor,-

behoutten aan het Belgisch

Staatsblad

De gelden zullen worden betaalbaar gesteld in de zetel van de vennootschap op de data die de raad' van bestuur in de pers en aan de aandeelhouders zal bekendmaken.

5. Aanpassing van artikel 5 van de statuten aan de hiervoor genomen beslissingen.

De vergadering, na beraadslaging, besluit vervolgens cm artikel 5 van de statuten aan te passen aan voorgaande besluiten. Artikel 5 van de statuten zal voortaan luiden als volgt

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt DRIEHONDERDVIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 350.000,00), verdeeld in vijftien duizend vierhonderd vier en zeventig (15.474) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, vertegenwoordigend Ieder een/vijftien duizend vierhonderd vier en zeventigste van het kapitaal."

6. Volmacht

De vergadering, na beraadslaging, verleent de raad van bestuur en het notariskantoor De Keukelaere  Boone, te Eeklo aile machten voor de uitvoering der genomen beslissingen tot coördinatie der statuten en neerlegging van de gecoördineerde statuten overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

7. Opdracht en volmacht formaliteiten;

De algemene vergadering verleent met éénparigheid van stemmen de raad van bestuur alle machten voor de uitvoering der genomen beslissingen tot coördinatie der statuten en neerlegging van de gecoördineerde statuten overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake en geeft hierbij volmacht aan de de raad van bestuur om op te treden in naam van de vennootschap voor alle verrichtingen in verband met het ondernemingsloket.

De algemene vergadering, geeft hierbij volmacht aan Jarefin, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te Poolse-Winglaan

90, 9051 Sint Denijs-Westrem, om alle noodzakelijke inschrijvingen en/of wijzigingen in het rechtspersonenregister- handelsregister, met betrekking tot het ondernemingsnummer en bij de Administratie der Belasting over de Toegevoegde Waarde te verrichten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor eensluidend uittreksel

Filip Boone

Geassocieerd Notaris

Te Eeklo

30/08/2012



Terzelfdertijd neergelegd:

Uitgifte van de akte ; Gecoordineerde statuten; Publicatielijst;













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.05.2012, NGL 19.06.2012 12184-0327-014
01/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 11.05.2011, NGL 29.08.2011 11457-0001-014
08/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 12.05.2010, NGL 03.06.2010 10148-0404-015
15/04/2010 : GE146580
02/09/2009 : GE146580
15/10/2008 : GE146580
03/10/2008 : GE146580
12/07/2007 : GE146580
30/08/2006 : GE146580
24/11/2005 : GE146580
23/05/2005 : GE146580
11/06/2004 : GE146580
25/06/2003 : GE146580
23/09/2002 : GE146580
13/06/2002 : GE146580
06/07/2001 : GE146580
03/06/2000 : GE146580
01/06/2000 : GE146580
01/03/1991 : GE146580
01/01/1989 : GE146580
01/01/1988 : GE146580
13/02/1987 : GE146580

Coordonnées
PALUNA

Adresse
MEERBEKE 33 9940 EVERGEM

Code postal : 9940
Localité : EVERGEM
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande