PAND-IM 11/13

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PAND-IM 11/13
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.336.624

Publication

18/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.03.2014, NGL 14.04.2014 14091-0411-017
15/10/2013
ÿþ4 mod 11,1





ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGtsLEGD ter GRIFFIE day

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Bruire)

0 3 OKt ag13

Griffie

- io

Ondernemingsnr : 0464.336.624

" i Benaming (voluit) : Architectenbureau Bernard Declerck

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Aarselestraat, 26

8700 Aarsele

Onderwerp akte :Met splitsing gelijkgestelde verrichting of partiële splitsing door oprichting - kapitaalverhoging - benoeming zaakvoerder - statutenwijziging

s; Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd;; ,:notaris Maggy Vancoppernolle te Kortrijk op 26 september 2013, dief, <<eerstdaags zal geboekt worden in het eerste registratiekantoor te;E

Kortrijk, dat de buitengewone algemene vergadering van de ;;burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten ?vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Architectenbureau ,,Bernard Declerck" onder meer de volgende beslissingen heeft

genomen :

);EERSTE BESLISSING : Kapitaalverhoging 1,;De algemene vergadering stelt vast dat naar aanleiding van de: ;,voorgenomen partiële splitsing het kapitaal van de onderhavige.? ;vennootschap dient verhoogd te worden en dit met het oog op de ,.instandhouding van het wettelijk minimumkapitaal.

.;Onder opschortende voorwaarde van de verwezenlijking van de partiële!: ;;splitsing hierna, beslist de vergadering het kapitaal te verhogen met" ;

een bedrag van zesduizend drieënnegentig euro vijfenzeventig cent::: .(6.093,75 EUR) door incorporatie van beschikbare reserves die deel; ;;uitmaken van het eigen vermogen dat in de te splitsen vennootschap; .;blijft en dit ten belope van het passend bedrag.

;.TWEEDE BESLISSING: Vereenvoudigde procedure - Kennisname van

;documenten.

fi

Vereenvoudigde procedure.

;,De vergadering stelt vast dat de aandelen van de

vennootschap worden uitgegeven aan de vennoten .;vennootschap evenredig aan hun rechten in het ;,splitsen vennootschap.

iiVers.lagen en voorafgaande verklaringen.

.De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing;; ).van de documenten en verslagen vermeld in de agenda.

De vergadering verklaart aldus kennis te hebben genomen van de;. ;,inhoud van deze documenten en verslagen :

De zaakvoering van de onderhavige vennootschap heeft op 26 juli;; ;" 2013 een splitsingsvoorstel opgesteld overeenkomstig artikel 743 ;van het wetboek van vennootschappen.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

de

nieuw op te richten;. van de te splitsen" kapitaal van de tel;

* . mod77.7

e

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

- De oprichter heeft een verslag opgemaakt in toepassing van artikel 219 van het wetboek van vennootschappen.

- De voornoemde bedrijfsrevisor heeft op 12 september 2013 een schriftelijk verslag opgesteld conform artikel 219 van het wetboek van vennootschappen met betrekking tot de inbreng in natura in het kader van onderhavige partiële splitsing.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit letterlijk als volgt :

"6. Besluit

In het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij oprichting van Architectenbureau Bernard Declerck (nieuw) Burg. BVBA, vennootschap die gevestigd zal zijn te 8700 Aarsele, Aarselestraat 26, werden wij op 10 juni 2013 verzocht om verslag uit te brengen overeenkomstig artikel 743 verwijzend naar artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen in relatie met het artikel 80 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2011 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen waarbij de betreffende activa- en passivabestanddelen worden ingebracht aan netto-boekwaarde, de aanschaffingswaarde of de nominale waarde in het kader van het boekhoudkundig continditeitsprincipe en dat uit het onderzoek van de voorgenomen inbreng in natura in de op te richten Burg. BVBA Architectenbureau Bernard Declerck (nieuw), is gebleken dat :

Als besluit van dit onderzoek, verklaart de Burg. CVBA Moore Stephens Verschelden Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door Wendy Van der Biest, bedrijfsrevisor dat :

1. de beschrijving van de inbreng naar vorm en inhoud aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt.

2. de toegepaste methode van waardering van de in te brengen bestanddelen aan de op 31 december 2012 weergegeven netto boekwaarde of de nominale waarde voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering verantwoord zijn, rekening houdend met de in dit verslag weergegeven vennootschapsrechterlijke context in het kader van de voorgenomen partiële splitsingsoperatie.

Er werd bij bepaling van de inbrengwaarde geen rekening gehouden met mogelijke latente meer- of minderwaarden van de uit te brengen activabestanddelen in 'going concern'-optiek.

3. de als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng, nl. 70.530, 77 EUR bedraagt de uitgifte van 250 aandelen op naam zonder de vermelding van een nominale waarde per aandeel, elk aandeel vertegenwoordigend 1/250ste van het maatschappelijk kapitaal.

De 250 aandelen vertegenwoordigen een kapitaal van 6.093,75 £.

4. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen inzake inbreng en quasi-inbreng van het Instituut van de Bedrij fsrevisoren.

5. Aangezien deze inbreng kadert binnen een partiële splitsing, - werd deze eveneens nagezien overeenkomstig de controlenormen inzake fusies & splitsingen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

6. Het bestuursorgaan is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor

de bepaling van de vergoeding van de inbreng in natura.

Voor wat betreft de getrouwheid en de volledigheid van de in te brengen bestanddelen volgens de op 31 december 2012 afgesloten jaarrekening, maakt ondergetekende een voorbehoud met betrekking tot de volledigheid van het opgenomen bedrag aan handelsschulden en te ontvangen facturen, een mogelijke herziening inzake de vennootschapsbelasting en de belasting over de toegevoegde waarde, de bedrijfsvoorheffing en de RSZ, voor wat betreft de nog niet afgesloten controleboekjaren zijnde de boekjaren die nog niet door

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

de bevoegde instanties definitief werden gecontroleerd en waarvan deze kosten betrekking hebben op het deel dat wordt afgesplitst naar de BVBA Architectenbureau Bernard Declerck (nieuw). Ondergetekende maakt eveneens een voorbehoud ten bedrage van 21.175 EUR met betrekking tot klantenvorderingen waar er geen voorziening voor werd aangelegd.

Bovendien kan ondergetekende verklaren dat de

vermogensbestanddelen, deel uitmakend van de hiervoor beschreven inbreng in natura, naar economische maatstaven kunnen worden gewaardeerd. De waarde waartoe de methode van waardering overeenkomstig het continditeitsprincipe aan de netto boekwaarde, de aanschaffingswaarde of de nominale waarde heeft geleid, komt, behoudens bovenvermelde voorbehouden, tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap, Architectenbureau Bernard Declerck Burg. BVBA toe te kennen 250 aandelen.

De inbreng in de Burg. BVBA Architectenbureau Bernard Declerck (nieuw) geschiedt onder opschortende voorwaarde van het realiseren van de partiële splitsing van Architectenbureau Bernard Declerck

Burg. BVBA, overeenkomstig hetterzake opgestelde

splitsingsvoorstel dat werd neergelegd op 26 juli 2013 ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel van Brugge.

Volledigheidshalve wenst ondergetekende eveneens te benadrukken dat enkel en alleen in het huidig verslag beschreven activa- en passivabestanddelen deel uitmaken van deze overdracht van vermogensbestanddelen. De overdragers zullen alle in het huidige verslag niet beschreven activa- en passivabestanddelen voor eigen rekening houden en zullen instaan voor de vereffening van de in het huidige verslag niet vermelde schulden tegenover derden behoudens de zaken die rechtstreeks betrekking hebben of voortvloeien uit bestanddelen die worden afgesplitst naar de nieuwe vennootschap.

Terzake wenst ondergetekende te vermelden dat de opdracht van ondergetekende er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat het controleverslag geen 'fairness-opinion' omvat."

- De zaakvoerder heeft overeenkomstig artikel 219 §1 vierde lid van het wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld (de dato 26 september 2013) nopens bovenstaande conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor waarin uiteengezet wordt waarom dient afgeweken te worden van de conclusie van de bedrijfsrevisor.

Dit verslag wordt samen met het revisoriaal verslag neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

DERDE BESLISSING: Met splitsing gelijkgestelde verrichting of partiële splitsing door oprichting van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Architectenbureau Bernard Declerck" - Overgang ten algemene titel van een deel van het vermogen van de vennootschap.

De vergadering beslist het splitsingsvoorstel goed te keuren en beslist aldus tot de partiële splitsing van de vennootschap waarbij de onderhavige, te splitsen, vennootschap zonder ophouden te bestaan de algemeenheid van goederen die samen de bedrijfstak "activiteit van architect" vormt, overdraagt aan de nieuw op te richten vennootschap, te weten de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Architectenbureau Bernard Declerck", met zetel te 8700 Tielt, Hulststraat, 11 overeenkomstig de opdeling en modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad



Vergoeding.

1. Ter vergoeding van deze overdracht worden rechtstreeks toegekend aan de enige vennoot van de te splitsen vennootschap, tweehonderdvijftig (250) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, van de nieuw op te richten vennootschap, die zullen worden toegekend aan de vennoot van de te splitsen vennootschap in de verhouding van één aandeel van de nieuw op te richten vennootschap voor één aandeel van de te splitsen vennootschap.

Er wordt geen opleg in geld voorzien.

2. Het kapitaal van de nieuw op te richten vennootschap wordt gevormd door:

- het af te splitsen deel van het geplaatst kapitaal van de onderhavige vennootschap, zijnde zesduizend drieënnegentig euro vijfenzeventig cent (6.093,75 EUR), waarvan er tweeduizend zevenentwintig euro zesenzeventig cent (2.027,76) niet opgevraagd kapitaal deel van uit maakt;

-- onttrekking aan de beschikbare reserves die deel uitmaken van het overgedragen eigen vermogen van de te splitsen vennootschap, zijnde twaalfduizend vijfhonderdenzes euro vijfentwintig cent (12.506,25 EUR) .

Modaliteiten.

Het splitsingsvoorstel voorziet voor het overige de volgende voorwaarden

Toekenningswijze van de nieuwe aandelen.

Binnen de vier (4) weken na de publicatie van het splitsingsbesluit in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad nodigt het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap de enige vennoot van de dan gesplitste vennootschap uit om op datum als gemeld in de uitnodiging aanwezig te zijn op de zetel van de verkrijgende vennootschap.

Op deze gelegenheid tekent het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap, in het register van aandelen van de verkrijgende vennootschap de volgende gegevens aan:

- De identiteit van elke vennoot van de partieel te splitsen vennootschap;

Het aantal aandelen van de nieuw op te richten vennootschap dat aan hem toekomt: --

- De datum van het splitsingsbesluit.

Deze inschrijving wordt door het bestuursorgaan namens de verkrijgende vennootschap en door de vennoot of zijn gemachtigde ondertekend.

Deelname in de winst

De vergadering stelt vast dat overeenkomstig het splitsingsvoorstel de nieuw gecreëerde aandelen van de nieuw opgerichte vennootschap in de winst deelnemen vanaf 1 januari 2013

Boekhoudkundige datum.

Alle handelingen uitgevoerd door de gesplitste vennootschap met betrekking tot de afgesplitste bestanddelen sinds 1 januari 2013 zullen vanuit boekhoudkundig standpunt worden beschouwd als uitgevoerd voor rekening van de verkrijgende vennootschap. Bevoorrechte aandelen.

Er zijn in de te splitsen vennootschap en de verkrijgende vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

Zaakvoering.

Aan de zaakvoering van de te splitsen vennootschap en de verkrijgende vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 1 1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

VIERDE BESLISSING - Goedkeuring van de ontwerpstatuten van de nieuw op te richten burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"Architectenbureau Bernard Declerck".

De vergadering beslist de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Architectenbureau Bernard Declerck" op te richten en de statuten ervan artikelsgewijs vast te leggen als volgt :

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht onder de naam "Architectenbureau Bernard Declerck".

De vennootschap werd opgericht voor een onbepaalde duur.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8700 Tielt, Hulststraat, 11.

De vennootschap heeft tot doel :

- Het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect;

- .Het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

- De vennootschap dient zich te onthouden van iedere activiteit die onverenigbaar is met het architectenberoep en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit.

- De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard.

- Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

-- Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde personen. Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennootschap, door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een tableau van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

- In de verwezenlijking van haar doel, zullen de vennootschap en haar zaakvoerder(s) tevens er over waken dat zij alle wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van architect respecteert.

Het geplaatst kapitaal bedraagt negentienduizend

achthonderdzesenzestig euro vierendertig cent (18.600,00 EUR) vertegenwoordigd door tweehonderdvijftig (250) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweehonderdvijftigste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

De aandelen zijn steeds op naam en`elke handeling die tot gevolg zou hebben dat de aandelen hun nominatief karakter verliezen, wordt uitgesloten.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap: zaakvoerders, leden van het directiecomité, lasthebbers of volmachtdragers, vereffenaars...

Een stagiair kan slechts zaakvoerder zijn in de vennootschap waarin hij het beroep samen met zijn stagemeester of een architect

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

ingeschreven op één van de tabellen van de Orde van Architecten, uitoefent.

Elke zaakvoerder die, om gelijk welke reden, zijn inschrijving op de tabellen van de Orde van Architecten verliest, wordt geacht te zijn ontslagen uit zijn mandaat met onmiddellijke ingang. Er zal onverwijld een algemene vergadering worden belegd teneinde dit ontslag te bevestigen en -zo nodig- in vervanging te voorzien. Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen die door de wet of deze statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder kan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer mandatarissen. Deze mandatarissen dienen zelf natuurlijke personen te zijn die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Bij wijze van uitzondering kan/kunnen de zaakvoerder(s) volmachten verlenen aan een derde om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden inzake welomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking hebben op het beroep van architect.

Deze volmachtdragers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap.

Enkel de personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten kunnen, in naam en voor rekening van de vennootschap, beslissingen nemen en handelingen stellen die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect.

Bij de handtekening onder ieder stuk dat de vennootschap verbindt, moeten de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent, worden vermeld.

Indien ingevolge het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, beschikt de vennootschap over een termijn van zes (6) maanden om zich in regel te stellen.

De vennootschap mag in die periode verder het beroep van architect blijven uitoefenen voor zover alle handelingen die behoren tot het beroep van architect worden gesteld door personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder.

Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes (6) maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die

behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en

voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en

beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Indien ingevolge een andere reden dan het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, bijvoorbeeld het ontslag van de zaakvoerder(s), dan mag de vennootschap het beroep van architect niet verder uitoefenen tot regularisatie.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van (een) nieuwe zaakvoerder(s).

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient opgenomen te zijn op de tabel.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

De jaarvergadering zal gehouden worden de vierde woensdag van de maand juni om negentien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is en vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder is verplicht de algemene vergadering bijeen te

roepen telkens een architect-vennoot hem daartoe verzoekt. De

architect-vennoot bepaalt de gewenste agendapunten voor deze algemene vergadering.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst minstens vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De vereffening kan pas afgesloten worden indien er geen lopende opdrachten meer zijn dan wel indien alle overeenkomsten met betrekking tot de lopende opdrachten werden overgedragen aan een derde architect. Tevens dient een regeling getroffen te zijn met betrekking tot de tienjarige aansprakelijkheid van de vennootschap. Overgangsbepalingen - Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering.

De vergadering beslist dat het eerste boekjaar van de nieuw opgerichte vennootschap zal afsluiten op 31 december 2013 en dat de eerste algemene vergadering zal gehouden worden in 2014.

VIJFDE BESLISSING - Benoemingen van zaakvoerder(s).

De heer Declerk Bernard Gaston Daniel Angele, wonende te 9880 Aalter, Lentakkerstraat, 52, wordt benoemd tot zaakvoerder van de nieuwe vennootschap voor onbeperkte duur.

ZEVENDE BESLISSING - Vaststelling kapitaal na partiële splitsing.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De vergadering stelt vast dat ingevolge de overdracht van de vermogensbestanddelen in het kader van de partiële splitsing, en de kapitaalverhoging door incorporatie van reserves, het kapitaal van de gesplitste vennootschap bedraagt : achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door tweehonderdvijftig (250) aandelen.

Dienvolgens wordt de tekst van artikel 5 van de statuten vervangen door de volgende tekst :

"Het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) vertegenwoordigd door tweehonderdvijftig (250) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweehonderdvijftigste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen."

ACHTSTE BESLISSING - Vaststelling verwezenlijking De vergadering stelt vast dat de partiële splitsing door oprichting van de nieuwe vennootschap werd verwezenlijkt en dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Architectenbureau Bernard Declerck" aldus werd opgericht.

NEGENDE BESLISSING - Wijziging naam van de gesplitste vennootschap. De vergadering beslist de naam van de gesplitste vennootschap te wijzigen in "PAND-IM 11/13".

TIENDE BESLISSING - Wijziging van het doel van de gesplitste vennootschap

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerder, waarbij gevoegd een staat van activa en passiva afgesloten op 30 juni 2013 opgemaakt conform artikel 287 van het wetboek van vennootschappen.

Vervolgens beslist de vergadering het doel te vervangen zoals opgenomen in de nieuwe versie van artikel 3 van de statuten van de gesplitste vennootschap hierna.

ELFDE BESLISSING - Tweede kapitaalverhoging van de gesplitste vennootschap.

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met een bedrag, van honderdvijfenzestigduizend euro (165.000,00 EUR), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), op honderddrieëntachtigduizend zeshonderd (183.600,00 EUR), mits creatie en uitgifte van tweehonderdvijftig (250) nieuwe aandelen zonder nominale waarde die dezelfde rechten en plichten zullen hebben als de bestaande aandelen en die zullen deelnemen in de winst van het lopend boekjaar, prorata temporis.

Op deze aandelen zal onmiddellijk worden ingeschreven in geld, ten bedrage van zeshonderdzestig euro (660,00 EUR) per aandeel en zij zullen volledig volgestort worden bij de inschrijving.

Bankattest

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van honderdvijfenzestigduizend euro (165.000,00 EUR) voorafgaandelijk aan de kapitaalverhoging overeenkomstig artikel 311 van het wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij de Bank J. Van Breda & C° zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 25 september 2013 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Vaststelling dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging aldus

verwezenlijkt is en dat het kapitaal thans

honderddrieëntachtigduizend zeshonderd euro (183.600,00 EUR)

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1



bedraagt, vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen zonden nominale waarde.

TWAALFDE BESLISSING - Wijziging van de zetel van de gesplitste vennootschap.

De vergadering beslist de zetel te verplaatsen naar 9880 Aalter, Lentakkerstraat, 52.

DERTIENDE BESLISSING - Aanpassing statuten van de gesplitste vennootschap.

De vergadering beslist volledig nieuwe statuten aan te nemen om deze aan te passen aan de genomen beslissingen en aan het gegeven dat deze vennootschap niet langer als architect-rechtspersoon dient aanzien te worden :

Artikel 1. -- Vorm - Naam.

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam "PAND-IM 11/13".

Artikel 2. -- Zetel.

De zetel is gevestigd te 9880 Aalter, Lentakkerstraat, 52.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoering, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoering, administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Artikel 3. - Doel.

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. De fabricatie, productie, aan- en verkoop van interieur- en decoratieartikelen in de meest ruime zin van het woord.

2. Het waarnemen van bestuursopdrachten en -mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies, het optreden als vereffenaar.

3. Het ter beschikking stellen van management.

4. Het verlenen van diensten, consulting en adviezen aan derden van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

5. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coôrdineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

6. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, prototypes en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

7. Het ter beschikking stellen van derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software.

8. Het huren en verhuren en het ter beschikking stellen in gelijk welke vorm aan ondernemingen en verenigingen van materialen, materieel en van installaties.

9. De organisatie van en deelname aan manifestaties, tentoonstellingen, evenementen en beurzen allerhande.

10. Het uitwerken van organisatieprojecten, het uitwerken van rendementsstudies en technische studies.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

, mod 11.1

11. De aan en verkoop, in en uitvoer, commissiehandel en; vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort; tussenpersoon in de handel en alle dienstverlening in dit verband,; zowel voor eigen rekening, voor rekening en in naam van derden, als in deelneming met derden.

II. VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, met inbegrip van de onroerende leasing, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende en roerende goederen te bevorderen.

2. Het optrekken van alle mogelijke constructies voor eigen rekening als opdrachtgever, en eventueel het veranderen en opwaarderen van onroerende goederen; de aankoop van alle materialen; het ondertekenen van alle ondernemingsovereenkomsten die noodzakelijk zouden zijn, alsook het beheer van de gebouwen.

3. Het aankopen, verkopen, uitbaten en bouwen van garages en parkings.

4. Zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

5. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

6. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke

" Voorbehouden aan het i3elgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 1i.1

Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Artikel 4. -- Duur.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5. - Kapitaal.

Het geplaatst kapitaal bedraagt honderddrieëntachtigduizend zeshonderd euro (183.600,00 EUR) vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/vijfhonderdste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

Artikel 8. - Register van aandelen.

De aandelen zijn op naam. Ze vermelden een volgnummer.

Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen dat wordt bewaard op de zetel van de vennootschap. Dit register omvat de nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot, het aantal aandelen die hem toebehoren, alsook de gedane stortingen.

De overdracht of afstand van aandelen wordt ingeschreven in gezegd register, gedagtekend en getekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, en door de zaakvoerder(s) en de verkrijger in geval van overgang bij overlijden.

De overdrachten en overgangen hebben slechts uitwerking ten aanzien van de vennootschap en de derden vanaf -hun inschrijving in het register van aandelen. Aan de vennoten en obligatiehouders worden certificaten afgegeven van deze inschrijvingen.

Artikel 11. -- Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 12. - Bevoegdheden.

De enige zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Hij kan tevens bijzondere machten toekennen aan elke mandataris. Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Artikel 13. - Vertegenwoordigingsbevoegdheid.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden en in rechte door een zaakvoerder.

Artikel 16. - Jaarvergadering - Bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De jaarvergadering zal gehouden worden de laatste woensdag van de maand juni om twintig uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is en vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag van de vennoten die minstens één/vijfde van het kapitaal. vertegenwoordigen.

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de plaats aangegeven in de oproepingsbrief.

Voor zover wettelijk toegelaten kunnen de algemene vergaderingen eveneens worden gehouden bij middel van tele-of videoconferentie. Artikel 21.- Stemrecht - Vertegenwoordiging.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf vennoot is. Rechtspersonen kunnen evenwel vertegenwoordigd worden op elke wijze die hun statuten voorzien.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het burgerlijk wetboek). De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoering eisen dat zij op de aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

De stemming per brief is niet toegelaten.

Artikel 24. - Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 25. - Bestemming van de winst -- reserves.

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst minstens vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 28. - Verdeling van het netto-actief.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

i Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

c ,

mod 11.9

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Het eventuele batig vereffeningssaldo zal naar evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten onder de vennoten verdeeld worden, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen. indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

VEERTIENDE BESLISSING.

De vergadering beslist mevrouw Hamerlinck Isabelle Cedile Louise Marie, wonende te 9880 Aalter, Lentakkerstraat, 52, te benoemen als zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur.

1" Iaar mandaat vangt aan op 1 oktober 2013 en zal bezoldigd zijn.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Maggy Vancoppernolle

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte d.d. 26 september 2013; gecoordineerde tekst van de statuten.

Op de laatste bil. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

4 mod 11,1





ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGtsLEGD ter GRIFFIE day

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Bruire)

0 3 OKt ag13

Griffie

- io

Ondernemingsnr : 0464.336.624

" i Benaming (voluit) : Architectenbureau Bernard Declerck

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Aarselestraat, 26

8700 Aarsele

Onderwerp akte :Met splitsing gelijkgestelde verrichting of partiële splitsing door oprichting - kapitaalverhoging - benoeming zaakvoerder - statutenwijziging

s; Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd;; ,:notaris Maggy Vancoppernolle te Kortrijk op 26 september 2013, dief, <<eerstdaags zal geboekt worden in het eerste registratiekantoor te;E

Kortrijk, dat de buitengewone algemene vergadering van de ;;burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten ?vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Architectenbureau ,,Bernard Declerck" onder meer de volgende beslissingen heeft

genomen :

);EERSTE BESLISSING : Kapitaalverhoging 1,;De algemene vergadering stelt vast dat naar aanleiding van de: ;,voorgenomen partiële splitsing het kapitaal van de onderhavige.? ;vennootschap dient verhoogd te worden en dit met het oog op de ,.instandhouding van het wettelijk minimumkapitaal.

.;Onder opschortende voorwaarde van de verwezenlijking van de partiële!: ;;splitsing hierna, beslist de vergadering het kapitaal te verhogen met" ;

een bedrag van zesduizend drieënnegentig euro vijfenzeventig cent::: .(6.093,75 EUR) door incorporatie van beschikbare reserves die deel; ;;uitmaken van het eigen vermogen dat in de te splitsen vennootschap; .;blijft en dit ten belope van het passend bedrag.

;.TWEEDE BESLISSING: Vereenvoudigde procedure - Kennisname van

;documenten.

fi

Vereenvoudigde procedure.

;,De vergadering stelt vast dat de aandelen van de

vennootschap worden uitgegeven aan de vennoten .;vennootschap evenredig aan hun rechten in het ;,splitsen vennootschap.

iiVers.lagen en voorafgaande verklaringen.

.De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing;; ).van de documenten en verslagen vermeld in de agenda.

De vergadering verklaart aldus kennis te hebben genomen van de;. ;,inhoud van deze documenten en verslagen :

De zaakvoering van de onderhavige vennootschap heeft op 26 juli;; ;" 2013 een splitsingsvoorstel opgesteld overeenkomstig artikel 743 ;van het wetboek van vennootschappen.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

de

nieuw op te richten;. van de te splitsen" kapitaal van de tel;

* . mod77.7

e

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

- De oprichter heeft een verslag opgemaakt in toepassing van artikel 219 van het wetboek van vennootschappen.

- De voornoemde bedrijfsrevisor heeft op 12 september 2013 een schriftelijk verslag opgesteld conform artikel 219 van het wetboek van vennootschappen met betrekking tot de inbreng in natura in het kader van onderhavige partiële splitsing.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit letterlijk als volgt :

"6. Besluit

In het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij oprichting van Architectenbureau Bernard Declerck (nieuw) Burg. BVBA, vennootschap die gevestigd zal zijn te 8700 Aarsele, Aarselestraat 26, werden wij op 10 juni 2013 verzocht om verslag uit te brengen overeenkomstig artikel 743 verwijzend naar artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen in relatie met het artikel 80 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2011 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen waarbij de betreffende activa- en passivabestanddelen worden ingebracht aan netto-boekwaarde, de aanschaffingswaarde of de nominale waarde in het kader van het boekhoudkundig continditeitsprincipe en dat uit het onderzoek van de voorgenomen inbreng in natura in de op te richten Burg. BVBA Architectenbureau Bernard Declerck (nieuw), is gebleken dat :

Als besluit van dit onderzoek, verklaart de Burg. CVBA Moore Stephens Verschelden Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door Wendy Van der Biest, bedrijfsrevisor dat :

1. de beschrijving van de inbreng naar vorm en inhoud aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt.

2. de toegepaste methode van waardering van de in te brengen bestanddelen aan de op 31 december 2012 weergegeven netto boekwaarde of de nominale waarde voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering verantwoord zijn, rekening houdend met de in dit verslag weergegeven vennootschapsrechterlijke context in het kader van de voorgenomen partiële splitsingsoperatie.

Er werd bij bepaling van de inbrengwaarde geen rekening gehouden met mogelijke latente meer- of minderwaarden van de uit te brengen activabestanddelen in 'going concern'-optiek.

3. de als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng, nl. 70.530, 77 EUR bedraagt de uitgifte van 250 aandelen op naam zonder de vermelding van een nominale waarde per aandeel, elk aandeel vertegenwoordigend 1/250ste van het maatschappelijk kapitaal.

De 250 aandelen vertegenwoordigen een kapitaal van 6.093,75 £.

4. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen inzake inbreng en quasi-inbreng van het Instituut van de Bedrij fsrevisoren.

5. Aangezien deze inbreng kadert binnen een partiële splitsing, - werd deze eveneens nagezien overeenkomstig de controlenormen inzake fusies & splitsingen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

6. Het bestuursorgaan is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor

de bepaling van de vergoeding van de inbreng in natura.

Voor wat betreft de getrouwheid en de volledigheid van de in te brengen bestanddelen volgens de op 31 december 2012 afgesloten jaarrekening, maakt ondergetekende een voorbehoud met betrekking tot de volledigheid van het opgenomen bedrag aan handelsschulden en te ontvangen facturen, een mogelijke herziening inzake de vennootschapsbelasting en de belasting over de toegevoegde waarde, de bedrijfsvoorheffing en de RSZ, voor wat betreft de nog niet afgesloten controleboekjaren zijnde de boekjaren die nog niet door

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

de bevoegde instanties definitief werden gecontroleerd en waarvan deze kosten betrekking hebben op het deel dat wordt afgesplitst naar de BVBA Architectenbureau Bernard Declerck (nieuw). Ondergetekende maakt eveneens een voorbehoud ten bedrage van 21.175 EUR met betrekking tot klantenvorderingen waar er geen voorziening voor werd aangelegd.

Bovendien kan ondergetekende verklaren dat de

vermogensbestanddelen, deel uitmakend van de hiervoor beschreven inbreng in natura, naar economische maatstaven kunnen worden gewaardeerd. De waarde waartoe de methode van waardering overeenkomstig het continditeitsprincipe aan de netto boekwaarde, de aanschaffingswaarde of de nominale waarde heeft geleid, komt, behoudens bovenvermelde voorbehouden, tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap, Architectenbureau Bernard Declerck Burg. BVBA toe te kennen 250 aandelen.

De inbreng in de Burg. BVBA Architectenbureau Bernard Declerck (nieuw) geschiedt onder opschortende voorwaarde van het realiseren van de partiële splitsing van Architectenbureau Bernard Declerck

Burg. BVBA, overeenkomstig hetterzake opgestelde

splitsingsvoorstel dat werd neergelegd op 26 juli 2013 ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel van Brugge.

Volledigheidshalve wenst ondergetekende eveneens te benadrukken dat enkel en alleen in het huidig verslag beschreven activa- en passivabestanddelen deel uitmaken van deze overdracht van vermogensbestanddelen. De overdragers zullen alle in het huidige verslag niet beschreven activa- en passivabestanddelen voor eigen rekening houden en zullen instaan voor de vereffening van de in het huidige verslag niet vermelde schulden tegenover derden behoudens de zaken die rechtstreeks betrekking hebben of voortvloeien uit bestanddelen die worden afgesplitst naar de nieuwe vennootschap.

Terzake wenst ondergetekende te vermelden dat de opdracht van ondergetekende er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat het controleverslag geen 'fairness-opinion' omvat."

- De zaakvoerder heeft overeenkomstig artikel 219 §1 vierde lid van het wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld (de dato 26 september 2013) nopens bovenstaande conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor waarin uiteengezet wordt waarom dient afgeweken te worden van de conclusie van de bedrijfsrevisor.

Dit verslag wordt samen met het revisoriaal verslag neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

DERDE BESLISSING: Met splitsing gelijkgestelde verrichting of partiële splitsing door oprichting van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Architectenbureau Bernard Declerck" - Overgang ten algemene titel van een deel van het vermogen van de vennootschap.

De vergadering beslist het splitsingsvoorstel goed te keuren en beslist aldus tot de partiële splitsing van de vennootschap waarbij de onderhavige, te splitsen, vennootschap zonder ophouden te bestaan de algemeenheid van goederen die samen de bedrijfstak "activiteit van architect" vormt, overdraagt aan de nieuw op te richten vennootschap, te weten de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Architectenbureau Bernard Declerck", met zetel te 8700 Tielt, Hulststraat, 11 overeenkomstig de opdeling en modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad



Vergoeding.

1. Ter vergoeding van deze overdracht worden rechtstreeks toegekend aan de enige vennoot van de te splitsen vennootschap, tweehonderdvijftig (250) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, van de nieuw op te richten vennootschap, die zullen worden toegekend aan de vennoot van de te splitsen vennootschap in de verhouding van één aandeel van de nieuw op te richten vennootschap voor één aandeel van de te splitsen vennootschap.

Er wordt geen opleg in geld voorzien.

2. Het kapitaal van de nieuw op te richten vennootschap wordt gevormd door:

- het af te splitsen deel van het geplaatst kapitaal van de onderhavige vennootschap, zijnde zesduizend drieënnegentig euro vijfenzeventig cent (6.093,75 EUR), waarvan er tweeduizend zevenentwintig euro zesenzeventig cent (2.027,76) niet opgevraagd kapitaal deel van uit maakt;

-- onttrekking aan de beschikbare reserves die deel uitmaken van het overgedragen eigen vermogen van de te splitsen vennootschap, zijnde twaalfduizend vijfhonderdenzes euro vijfentwintig cent (12.506,25 EUR) .

Modaliteiten.

Het splitsingsvoorstel voorziet voor het overige de volgende voorwaarden

Toekenningswijze van de nieuwe aandelen.

Binnen de vier (4) weken na de publicatie van het splitsingsbesluit in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad nodigt het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap de enige vennoot van de dan gesplitste vennootschap uit om op datum als gemeld in de uitnodiging aanwezig te zijn op de zetel van de verkrijgende vennootschap.

Op deze gelegenheid tekent het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap, in het register van aandelen van de verkrijgende vennootschap de volgende gegevens aan:

- De identiteit van elke vennoot van de partieel te splitsen vennootschap;

Het aantal aandelen van de nieuw op te richten vennootschap dat aan hem toekomt: --

- De datum van het splitsingsbesluit.

Deze inschrijving wordt door het bestuursorgaan namens de verkrijgende vennootschap en door de vennoot of zijn gemachtigde ondertekend.

Deelname in de winst

De vergadering stelt vast dat overeenkomstig het splitsingsvoorstel de nieuw gecreëerde aandelen van de nieuw opgerichte vennootschap in de winst deelnemen vanaf 1 januari 2013

Boekhoudkundige datum.

Alle handelingen uitgevoerd door de gesplitste vennootschap met betrekking tot de afgesplitste bestanddelen sinds 1 januari 2013 zullen vanuit boekhoudkundig standpunt worden beschouwd als uitgevoerd voor rekening van de verkrijgende vennootschap. Bevoorrechte aandelen.

Er zijn in de te splitsen vennootschap en de verkrijgende vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

Zaakvoering.

Aan de zaakvoering van de te splitsen vennootschap en de verkrijgende vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 1 1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

VIERDE BESLISSING - Goedkeuring van de ontwerpstatuten van de nieuw op te richten burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"Architectenbureau Bernard Declerck".

De vergadering beslist de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Architectenbureau Bernard Declerck" op te richten en de statuten ervan artikelsgewijs vast te leggen als volgt :

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht onder de naam "Architectenbureau Bernard Declerck".

De vennootschap werd opgericht voor een onbepaalde duur.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8700 Tielt, Hulststraat, 11.

De vennootschap heeft tot doel :

- Het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect;

- .Het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

- De vennootschap dient zich te onthouden van iedere activiteit die onverenigbaar is met het architectenberoep en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit.

- De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard.

- Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

-- Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde personen. Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennootschap, door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een tableau van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

- In de verwezenlijking van haar doel, zullen de vennootschap en haar zaakvoerder(s) tevens er over waken dat zij alle wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van architect respecteert.

Het geplaatst kapitaal bedraagt negentienduizend

achthonderdzesenzestig euro vierendertig cent (18.600,00 EUR) vertegenwoordigd door tweehonderdvijftig (250) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweehonderdvijftigste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

De aandelen zijn steeds op naam en`elke handeling die tot gevolg zou hebben dat de aandelen hun nominatief karakter verliezen, wordt uitgesloten.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap: zaakvoerders, leden van het directiecomité, lasthebbers of volmachtdragers, vereffenaars...

Een stagiair kan slechts zaakvoerder zijn in de vennootschap waarin hij het beroep samen met zijn stagemeester of een architect

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

ingeschreven op één van de tabellen van de Orde van Architecten, uitoefent.

Elke zaakvoerder die, om gelijk welke reden, zijn inschrijving op de tabellen van de Orde van Architecten verliest, wordt geacht te zijn ontslagen uit zijn mandaat met onmiddellijke ingang. Er zal onverwijld een algemene vergadering worden belegd teneinde dit ontslag te bevestigen en -zo nodig- in vervanging te voorzien. Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen die door de wet of deze statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder kan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer mandatarissen. Deze mandatarissen dienen zelf natuurlijke personen te zijn die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Bij wijze van uitzondering kan/kunnen de zaakvoerder(s) volmachten verlenen aan een derde om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden inzake welomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking hebben op het beroep van architect.

Deze volmachtdragers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap.

Enkel de personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten kunnen, in naam en voor rekening van de vennootschap, beslissingen nemen en handelingen stellen die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect.

Bij de handtekening onder ieder stuk dat de vennootschap verbindt, moeten de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent, worden vermeld.

Indien ingevolge het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, beschikt de vennootschap over een termijn van zes (6) maanden om zich in regel te stellen.

De vennootschap mag in die periode verder het beroep van architect blijven uitoefenen voor zover alle handelingen die behoren tot het beroep van architect worden gesteld door personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder.

Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes (6) maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die

behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en

voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en

beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Indien ingevolge een andere reden dan het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, bijvoorbeeld het ontslag van de zaakvoerder(s), dan mag de vennootschap het beroep van architect niet verder uitoefenen tot regularisatie.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van (een) nieuwe zaakvoerder(s).

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient opgenomen te zijn op de tabel.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

De jaarvergadering zal gehouden worden de vierde woensdag van de maand juni om negentien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is en vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder is verplicht de algemene vergadering bijeen te

roepen telkens een architect-vennoot hem daartoe verzoekt. De

architect-vennoot bepaalt de gewenste agendapunten voor deze algemene vergadering.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst minstens vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De vereffening kan pas afgesloten worden indien er geen lopende opdrachten meer zijn dan wel indien alle overeenkomsten met betrekking tot de lopende opdrachten werden overgedragen aan een derde architect. Tevens dient een regeling getroffen te zijn met betrekking tot de tienjarige aansprakelijkheid van de vennootschap. Overgangsbepalingen - Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering.

De vergadering beslist dat het eerste boekjaar van de nieuw opgerichte vennootschap zal afsluiten op 31 december 2013 en dat de eerste algemene vergadering zal gehouden worden in 2014.

VIJFDE BESLISSING - Benoemingen van zaakvoerder(s).

De heer Declerk Bernard Gaston Daniel Angele, wonende te 9880 Aalter, Lentakkerstraat, 52, wordt benoemd tot zaakvoerder van de nieuwe vennootschap voor onbeperkte duur.

ZEVENDE BESLISSING - Vaststelling kapitaal na partiële splitsing.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De vergadering stelt vast dat ingevolge de overdracht van de vermogensbestanddelen in het kader van de partiële splitsing, en de kapitaalverhoging door incorporatie van reserves, het kapitaal van de gesplitste vennootschap bedraagt : achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door tweehonderdvijftig (250) aandelen.

Dienvolgens wordt de tekst van artikel 5 van de statuten vervangen door de volgende tekst :

"Het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) vertegenwoordigd door tweehonderdvijftig (250) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweehonderdvijftigste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen."

ACHTSTE BESLISSING - Vaststelling verwezenlijking De vergadering stelt vast dat de partiële splitsing door oprichting van de nieuwe vennootschap werd verwezenlijkt en dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Architectenbureau Bernard Declerck" aldus werd opgericht.

NEGENDE BESLISSING - Wijziging naam van de gesplitste vennootschap. De vergadering beslist de naam van de gesplitste vennootschap te wijzigen in "PAND-IM 11/13".

TIENDE BESLISSING - Wijziging van het doel van de gesplitste vennootschap

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerder, waarbij gevoegd een staat van activa en passiva afgesloten op 30 juni 2013 opgemaakt conform artikel 287 van het wetboek van vennootschappen.

Vervolgens beslist de vergadering het doel te vervangen zoals opgenomen in de nieuwe versie van artikel 3 van de statuten van de gesplitste vennootschap hierna.

ELFDE BESLISSING - Tweede kapitaalverhoging van de gesplitste vennootschap.

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met een bedrag, van honderdvijfenzestigduizend euro (165.000,00 EUR), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), op honderddrieëntachtigduizend zeshonderd (183.600,00 EUR), mits creatie en uitgifte van tweehonderdvijftig (250) nieuwe aandelen zonder nominale waarde die dezelfde rechten en plichten zullen hebben als de bestaande aandelen en die zullen deelnemen in de winst van het lopend boekjaar, prorata temporis.

Op deze aandelen zal onmiddellijk worden ingeschreven in geld, ten bedrage van zeshonderdzestig euro (660,00 EUR) per aandeel en zij zullen volledig volgestort worden bij de inschrijving.

Bankattest

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van honderdvijfenzestigduizend euro (165.000,00 EUR) voorafgaandelijk aan de kapitaalverhoging overeenkomstig artikel 311 van het wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij de Bank J. Van Breda & C° zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 25 september 2013 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Vaststelling dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging aldus

verwezenlijkt is en dat het kapitaal thans

honderddrieëntachtigduizend zeshonderd euro (183.600,00 EUR)

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1



bedraagt, vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen zonden nominale waarde.

TWAALFDE BESLISSING - Wijziging van de zetel van de gesplitste vennootschap.

De vergadering beslist de zetel te verplaatsen naar 9880 Aalter, Lentakkerstraat, 52.

DERTIENDE BESLISSING - Aanpassing statuten van de gesplitste vennootschap.

De vergadering beslist volledig nieuwe statuten aan te nemen om deze aan te passen aan de genomen beslissingen en aan het gegeven dat deze vennootschap niet langer als architect-rechtspersoon dient aanzien te worden :

Artikel 1. -- Vorm - Naam.

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam "PAND-IM 11/13".

Artikel 2. -- Zetel.

De zetel is gevestigd te 9880 Aalter, Lentakkerstraat, 52.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoering, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoering, administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Artikel 3. - Doel.

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. De fabricatie, productie, aan- en verkoop van interieur- en decoratieartikelen in de meest ruime zin van het woord.

2. Het waarnemen van bestuursopdrachten en -mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies, het optreden als vereffenaar.

3. Het ter beschikking stellen van management.

4. Het verlenen van diensten, consulting en adviezen aan derden van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

5. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coôrdineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

6. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, prototypes en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

7. Het ter beschikking stellen van derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software.

8. Het huren en verhuren en het ter beschikking stellen in gelijk welke vorm aan ondernemingen en verenigingen van materialen, materieel en van installaties.

9. De organisatie van en deelname aan manifestaties, tentoonstellingen, evenementen en beurzen allerhande.

10. Het uitwerken van organisatieprojecten, het uitwerken van rendementsstudies en technische studies.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

, mod 11.1

11. De aan en verkoop, in en uitvoer, commissiehandel en; vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort; tussenpersoon in de handel en alle dienstverlening in dit verband,; zowel voor eigen rekening, voor rekening en in naam van derden, als in deelneming met derden.

II. VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, met inbegrip van de onroerende leasing, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende en roerende goederen te bevorderen.

2. Het optrekken van alle mogelijke constructies voor eigen rekening als opdrachtgever, en eventueel het veranderen en opwaarderen van onroerende goederen; de aankoop van alle materialen; het ondertekenen van alle ondernemingsovereenkomsten die noodzakelijk zouden zijn, alsook het beheer van de gebouwen.

3. Het aankopen, verkopen, uitbaten en bouwen van garages en parkings.

4. Zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

5. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

6. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke

" Voorbehouden aan het i3elgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 1i.1

Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Artikel 4. -- Duur.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5. - Kapitaal.

Het geplaatst kapitaal bedraagt honderddrieëntachtigduizend zeshonderd euro (183.600,00 EUR) vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/vijfhonderdste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

Artikel 8. - Register van aandelen.

De aandelen zijn op naam. Ze vermelden een volgnummer.

Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen dat wordt bewaard op de zetel van de vennootschap. Dit register omvat de nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot, het aantal aandelen die hem toebehoren, alsook de gedane stortingen.

De overdracht of afstand van aandelen wordt ingeschreven in gezegd register, gedagtekend en getekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, en door de zaakvoerder(s) en de verkrijger in geval van overgang bij overlijden.

De overdrachten en overgangen hebben slechts uitwerking ten aanzien van de vennootschap en de derden vanaf -hun inschrijving in het register van aandelen. Aan de vennoten en obligatiehouders worden certificaten afgegeven van deze inschrijvingen.

Artikel 11. -- Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 12. - Bevoegdheden.

De enige zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Hij kan tevens bijzondere machten toekennen aan elke mandataris. Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Artikel 13. - Vertegenwoordigingsbevoegdheid.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden en in rechte door een zaakvoerder.

Artikel 16. - Jaarvergadering - Bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De jaarvergadering zal gehouden worden de laatste woensdag van de maand juni om twintig uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is en vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag van de vennoten die minstens één/vijfde van het kapitaal. vertegenwoordigen.

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de plaats aangegeven in de oproepingsbrief.

Voor zover wettelijk toegelaten kunnen de algemene vergaderingen eveneens worden gehouden bij middel van tele-of videoconferentie. Artikel 21.- Stemrecht - Vertegenwoordiging.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf vennoot is. Rechtspersonen kunnen evenwel vertegenwoordigd worden op elke wijze die hun statuten voorzien.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het burgerlijk wetboek). De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoering eisen dat zij op de aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

De stemming per brief is niet toegelaten.

Artikel 24. - Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 25. - Bestemming van de winst -- reserves.

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst minstens vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 28. - Verdeling van het netto-actief.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

i Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

c ,

mod 11.9

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Het eventuele batig vereffeningssaldo zal naar evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten onder de vennoten verdeeld worden, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen. indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

VEERTIENDE BESLISSING.

De vergadering beslist mevrouw Hamerlinck Isabelle Cedile Louise Marie, wonende te 9880 Aalter, Lentakkerstraat, 52, te benoemen als zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur.

1" Iaar mandaat vangt aan op 1 oktober 2013 en zal bezoldigd zijn.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Maggy Vancoppernolle

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte d.d. 26 september 2013; gecoordineerde tekst van de statuten.

Op de laatste bil. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

08/08/2013
ÿþs "IL

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad !

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

MONRE~

fil

312988

R 5EteGEi EGi) ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL T"

$^ 2qUGGELA~d ~U~1 Z0i~el

STAATSBLAD ~ .- ,e

Gri r~

Er blijkt uit het voorstel tot partiële splitsing, opgemaakt op 26 juli 2013 overeenkomstig de artikelen 677 en 743 van het Wetboek van vennootschappen onder meer hetgeen volgt

- bij de splitsing betrokken vennootschappen :

1. de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA ARCHITECTENBUREAU BERNARD DECLERCK (OUD), met zetel te 8700 Aarsele, Aarselestraat 26, ingeschreven in het

rechtspersonenregister onder het nummer 0464.336.624 (partieel te splitsen vennootschap)

2* de nieuw op te richten burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA ARCHITECTENBUREAU BERNARD DECLERCK (NIEUW), met zetel te 8700 Tielt, Hulststraat 11 (verkrijgende vennootschap) - Ruilverhouding

Aan de enige vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA ARCHITECTENBUREAU BERNARD DECLERCK (OUD) wordt, in vergoeding voor het verkrijgen van een gedeelte van het vermogen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA ARCHITECTENBUREAU BERNARD DECLERCK (OUD) door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA ARCHITECTENBUREAU BERNARD DECLERCK (NIEUW) per aandeel van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA ARCHITECTENBUREAU BERNARD DECLERCK (OUD) één (1) nieuw aandeel van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA ARCHITECTENBUREAU BERNARD DECLERCK (NIEUW) uitgereikt.

Er wordt geen oplegsom toegekend,

- De wijze waarop de aandelen van de verkrijgende vennootschap worden uitgereikt

De aandelen in de verkrijgende vennootschap zullen worden uitgereikt door inschrijving van deze aandelen in het register van aandelen van de verkrijgende vennootschap, Het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap dient hiervoor het nodige te doen binnen 4 weken na de publicatie van het splitsingsbesluit. - Datum vanaf welke de aandelen recht geven te delen in de winst

De naar aanleiding van de partiële splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap aan de vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA ARCHITECTENBUREAU BERNARD DECLERCK (OUD) uitgereikte aandelen in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA ARCHITECTENBUREAU BERNARD DECLERCK (NIEUW) geven recht te delen in de winst vanaf de eerste januari tweeduizend en dertien.

- Datum vanaf welke de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap :

Vanaf één januari tweeduizend en dertien warden de handelingen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA ARCHITECTENBUREAU BERNARD DECLERCK (OUD) boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA ARCHITECTENBUREAU BERNARD DECLERCK (NIEUW), in de mate dat deze handelingen betrekking hebben op het gedeelte van het vermogen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA ARCHITECTENBUREAU BERNARD DECLERCK (OUD) dat naar de voormelde verkrijgende burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA ARCHITECTENBUREAU BERNARD DECLERCK (NIEUW) overgaat.

- De bezoldiging toegekend aan de commissaris, bedrijfsrevisor of externe accountant die belast is niet het opstellen van het in artikel 746 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag

Ondernemingsnr : 0464.336.624

Benaming

(voluit) : ARCHITECTENBUREAU BERNARD DECLERCK

(verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN

VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Aarselestraat 26, 8700 Aarsele

(volledig adres)

Onderwerp akte : Partiële splitsing door oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

r Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Er wordt geen bedrag bepaald voor de bezoldiging die aan de bedrijfsrevisor of accountant zou moeten worden toegekend voor het opstellen van het in artikel 746 van het Wetboek van vennootschappen gedoelde verslag, aangezien wordt voorgesteld om de aandelen van de nieuw op te richten burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA ARCHITECTENBUREAU BERNARD DECLERCK (NIEUW) uit te geven aan de enige vennoot van de partieel te splitsen burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA ARCHITECTENBUREAU BERNARD DECLERCK (OUD) evenredig aan zijn rechten in het kapitaal van deze vennootschap, zodat antikei 746 niet van toepassing is.

De rechten die de verkrijgende vennootschap toekent aan de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap die bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen: in de partieel te splitsen vennootschap zijn er geen vennoten die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen.

- leder bijzonder voordeel toegekend aan de zaakvoerders van de partieel te splitsen vennootschap en van de verkrijgende vennootschap : er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de zaakvoerders van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen.

Verdeling onder de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap van de aandelen van de verkrijgende vennootschap, alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd : pe aandelen in de verkrijgende vennootschap worden toebedeeld aan de enige vennoot evenredig aan zijn rechten in het kapitaal van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA ARCHITECTENBUREAU BERNARD DECLERCK (OUD).

Voor analytisch uittreksel van het splitsingsvoorstel.

Opgesteld te Aarsele, op 26/0712013,

Getekend : Bernard Declerck, zaakvoerder.

Tegelijk hiermee neergelegd : voorstel tot partiële splitsing.

Bijlagen bijl é Bélgise- Stáitsblyd - a$76g/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/06/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Vo( MIRIS NEERGELEGD ter GRIFFIE del

behol RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

aan BRUGGE (Afdeling Brugge)

Belgi Staats 31 MEI 441,,,,







Ondernemingsnr : 0464.336.624

Benaming

(voluit) : ARCHITECTENBUREAU BERNARD DECLERCK (verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Aarselestraat 26, 8700 Aarsele

(volledig adres)

Onderwerp akte : Partiële splitsing door oprichting

Er blijkt uit het voorstel tot partiële splitsing, opgemaakt op 29 mei 2013 overeenkomstig de artikelen 677 en

743 van het Wetboek van vennootschappen onder meer hetgeen volgt

- bij de splitsing betrokken vennootschappen

1. de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA ARCHITECTENBUREAU BERNARD DECLERCK (OUD), met zetel te 8700 Aarsele, Aarselestraat 26, ingeschreven in het

rechtspersonenregister onder het nummer 0464.336.624 (partieel te splitsen vennootschap)

2. de nieuw op te richten burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA ARCHITECTENBUREAU BERNARD DECLERCK (NIEUW), met zetel te 8700 Aarsele, Aarselestraat 26, (verkrijgende

vennootschap)

- Ruilverhouding

Aan de enige vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA ARCHITECTENBUREAU BERNARD DECLERCK (OUD) wordt, in vergoeding voor het verkrijgen van een gedeelte van het vermogen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA ARCHITECTENBUREAU BERNARD DECLERCK (OUD) door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA ARCHITECTENBUREAU BERNARD DECLERCK (NIEUW) per aandeel van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA ARCHITECTENBUREAU BERNARD DECLERCK (OUD) één (1) nieuw aandeel van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA ARCHITECTENBUREAU BERNARD DECLERCK (NIEUW) uitgereikt.

Er wordt geen oplegsom toegekend.

- De wijze waarop de aandelen van de verkrijgende vennootschap worden uitgereikt

De aandelen in de verkrijgende vennootschap zullen worden uitgereikt door inschrijving van deze aandelen in het register van aandelen van de verkrijgende vennootschap. Het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap dient hiervoor het nodige te doen binnen 4 weken na de publicatie van het splitsingsbesluit.

- Datum vanaf welke de aandelen recht geven te delen in de winst

De naar aanleiding van de partiële splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap aan de vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA ARCHITECTENBUREAU BERNARD DECLERCK (OUD) uitgereikte aandelen in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA ARCHITECTENBUREAU BERNARD DECLERCK (NIEUW) geven recht te delen in de winst vanaf de eerste januari tweeduizend en dertien.

- Datum vanaf welke de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap

Vanaf één januari tweeduizend en dertien worden de handelingen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA ARCHITECTENBUREAU BERNARD DECLERCK (OUD) boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA ARCHITECTENBUREAU BERNARD DECLERCK (NIEUW), in de mate dat deze handelingen betrekking hebben op het gedeelte van het vermogen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA ARCHITECTENBUREAU BERNARD DECLERCK (OUD) dat naar de voormelde verkrijgende burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA ARCHITECTENBUREAU BERNARD DECLERCK (NIEUW) overgaat.

- De bezoldiging toegekend aan de commissaris, bedrijfsrevisor of externe accountant die belast is met het

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

',/ , r

' F t

opstellen van het in artikel 746 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag :

Er wordt geen bedrag bepaald voor de bezoldiging die aan de bedrijfsrevisor of accountant zou moeten worden toegekend voor het opstellen van het in artikel 746 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag, aangezien wordt voorgesteld om de aandelen van de nieuw op te richten burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA ARCHITECTENBUREAU BERNARD DECLERCK (NIEUW) uit te geven aan de enige vennoot van de partieel te splitsen burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA ARCHITECTENBUREAU BERNARD DECLERCK (OUD) evenredig aan zijn rechten in het kapitaal van deze vennootschap, zodat artikel 746 niet van toepassing Is.

- De rechten die de verkrijgende vennootschap toekent aan de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap die bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen: in de partieel te splitsen vennootschap zijn er geen vennoten die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen.

- leder bijzonder voordeel toegekend aan de zaakvoerders van de partieel te splitsen vennootschap en van de verkrijgende vennootschap : er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de zaakvoerders van de bij de partiele splitsing betrokken vennootschappen.

- Verdeling onder de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap van de aandelen van de verkrijgende vennootschap, alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd :

De aandelen in de verkrijgende vennootschap worden toebedeeld aan de enige vennoot evenredig aan zijn rechten in het kapitaal van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA ARCHITECTENBUREAU BERNARD DECLERCK (OUD).

Voor analytisch uittreksel van het splitsingsvoorstel.,

Opgesteld te Aarsele, op 29.05.2013.

Getekend : Bernard Declerck, zaakvoerder.

Tegelijk hiermee neergelegd : voorstel tot partiële splitsing.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

r

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/03/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.02.2013, NGL 22.03.2013 13069-0100-017
11/04/2012 : BGT000665
01/04/2011 : BGT000665
29/03/2010 : BGT000665
24/06/2009 : BGT000665
18/08/2008 : BGT000665
05/02/2008 : BGT000665
07/05/2007 : BGT000665
04/04/2006 : BGT000665
20/03/2006 : BGT000665
04/07/2005 : KOT000665
07/07/2004 : KOT000665
10/07/2003 : KOT000665
05/07/2002 : KOT000665
06/07/2001 : KOT000665
13/07/2000 : KOT000665

Coordonnées
PAND-IM 11/13

Adresse
LENTAKKERSTRAAT 52 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande