PARACELSUS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PARACELSUS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 428.719.313

Publication

03/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





NEERGELEGD









2 3 SEP, 2013



*1315051



RECHTBANK VAN

KOOPHANDELTP. GENT







Onciernemingsnr : 0428.719.313

Benaming

{vokum : PARACELSUS

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9910 Knesselare, Kloosterstraat 134

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OPSLORPING  algemene vergadering van de overgenomen vennootschap  ontbinding zonder vereffening

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 10 september 2013 en vervolgens de vermelding dragend "Geregistreerd te Gent 6 op zestien september tweeduizend dertien, boek 208 blad 10 vak 8" De Eerstaanwezend inspecteur (getekend) L. MAESSCHALCK, blijkt dat de Naamloze Vennootschap de volgende statutenwijziging goedkeurde

1. Kennisname van documenten en verslagen.

I. De vergadering neemt kennis en gaat over tot bespreking van het fusievoorstel waarvan de enige aandeelhouder, hier vertegenwoordigd door de heer Lieven Hooft, voornoemd, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FLORIDA CENTER, verklaart dat het op de maatschappelijke zetel ter beschikking was sedert meer dan één maand en waarvan de aandeelhouder kosteloos een afschrift kon bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op 5 juli 2013 door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FLORIDA CENTER en de gedelegeerd bestuurder van de naamloze vennootschap PARACELSUS, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen en werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent op 24 juli 2013 en de neerlegging werd bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 2 augustus daarna, onder nummers 13121458 en 13121459.

II. De enige aandeelhouder bevestigt in zijn hoedanigheid van houder van aandelen op naam, uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen.

De enige aandeelhouder erkent tevens dat hij de mogelijkheid heeft gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de. volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten: 1° de fusievoorstellen;

2° de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken is;

3° indien van toepassing op de vennootschap, de jaarverslagen en de verslagen van de commissarissen over de laatste drie boekjaren.

!I!. De vergadering verklaart de inhoud van bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

2. Verrichting gelijkgesteld met fusie door opslorping  Ontbinding zonder vereffening  Overgang onder algemene titel van het vermogen.

1, Fusie door overneming door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FLORIDA CENTER en vermogensovergang

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op 5 juli 2013 door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FLORIDA CENTER en de gedelegeerd bestuurder van de naamloze vennootschap PARACELSUS en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent op 24 juli 2013 en bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 2 augustus daarna, onder nummers 13121458 en 13121459.

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FLORIDA CENTER, niet zetel te 9910 Knesselare, Kloosterstraat 134, hierna genoemd "de overnemende vennootschap", de naamloze vennootschap PARACELSUS, met zetel te 9910 Knesselare, Kloosterstraat 134, hierna genoemd "de overgenomen vennootschap", bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en wordt op voorwaarde dat de algemene vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit komt, de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening.

2. Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 1 juli 2013 geacht

boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

3. Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzon-

dere rechten werden toegekend.

4. Bezoldiging bedrijfsrevisoren

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de bedrijfsrevisor van de betrokken

vennootschappen.

5. Bijzondere voordelen voor bestuurders en zaakvoerders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de

fuserende vennootschappen.

6. Eigendomsovergang -- algemene voorwaarden van de overgang

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed.

De overgang van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en de logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: aile immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

- alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten ut singuli, enzovoort). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nerven;

- alle handels- en huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

- alle intellectuele rechten omvattende onder meer: alle tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

- wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zal de zaakvoerder van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsoverdracht van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap, In verband met dit laatste wordt verklaard dat de overgenomen vennootschap PARACELSUS geen eigenaar is van onroerende goederen noch titularis van enig onroerend zakelijk recht.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is bij te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten

Luik B - Vervolg

laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan,

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden,

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan de handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap, Alle eventuele inschrijvingen van pand op handelszaak blijven onverkort behouden.

7. Boekhoudkundige verwerking

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief- en , passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het koninklijk besluit van 30 januari 2001), geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap.

3. Machten tot uitvoering.

De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap tot

uitvoering van de genomen beslissingen,

4. Volmacht.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan DPO-Accountancy Noord nv, gevestigd te 9041 Oostakker, Kleemstraat 84, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren,

5. Volmacht tot vernietiging van het aandelenregister.

Vermits alle aandelen op naam zijn, worden aile machten verleend aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap om het aandelenregister van de overgenomen vennootschap te vernietigen.

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Notaris

20/9/2013

Tezelfdertijd neergelegd

uitgifte van de akte;

publicatielijst;

Op de laatste btz van Luik B vermelden ° Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)nien) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

02/08/2013
ÿþ Mod Word 11.1.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor,

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblac

*1311

21459*







_w

'T~, ;, ~~-~ `' `~ :~ G D

~ :A ~ .~ ~

r. -1.1-;.- 2013

t

~hi; HTS. \_1'" K VAN

_ F't-~ l-.)E ENT

Ondernemingsnr : 0428.719.313

Benaming

(voluit) : PARACELSUS

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : KLOOSTERSTRAAT 134 TE 9910 KNESSELARE

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

Neerlegging van het fusievoorstel dd. 05/07/2013 inzake fusie door vereniging van alle aandelen in één hand.

A.OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Naam : FLORIDA CENTER

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Maatschappelijke zetel : Kloosterstraat 134, 9910 Knesselare

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor meester Willy VAN BELLE, notaris te Gent, op 14 februari 1992, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 6 maart daarna onder nummer 920306-118, voor het laatst gewijzigd op 18 december 2006 bij akte verleden voor meester Alex DE WULF, notaris te Gent (Oostakker), bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 19 januari daarna onder nummer 07011973.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 57.000,00 euro. Het is verdeeld in 2.250 aandelen op naam zonder nominale waarde, die elk een fractie van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het doel van de vennootschap is het volgende:

De vennootschap heeft tot doel :

1.Het verwerven, beheren, aan- en verkopen, bouwen en verbouwen, renoveren en restaureren, huren en verhuren van onroerende goederen in de meeste ruime betekenis van het woord. De vennootschap zal kunnen optreden als projectontwikkelaar enlof syndicus. De voormelde activiteiten mogen niet worden uitgeoefend voor zover zij vallen onder enige wettelijke erkenning en deze daarvoor niet zou zijn geregistreerd of erkend.

2.De vennootschap kan tevens alle aannemingswerken aan onroerende goederen uitvoeren of laten uitvoeren, zowel voor zichzelf of voor derden, hierbij inbegrepen tuinaanleg en  onderhoud. Zij kan optreden als bemiddelaar, commissionair of expert bij de handel en beheer van onroerende goederen en bil het laten uitvoeren van aannemingswerken, evenals de functie van veiligheidscoördinator waarnemen. Deze opsomming en aanduiding is niet beperkend doch enkel van indicatieve aard.

3.De vennootschap kan adviezen verlenen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, rechtstreeks of onrechtstreeks op het gebied van management en beheer van ondernemingen en dit in de ruimste zin. Het uitvoeren van alle opdrachten, management en consultancy, participatie onder de vorm van organisatiestudies, expertises, raadgevingen op alle gebied bij ondernemingen en dit in de ruimste zin. Het voeren van management en consultancy-opdrachten in bedrijven en dit in de ruimste zin. Het voeren van interim-management bij bedrijven. Het begeleiden van algemene directies in het dagelijks bestuur, de operationele leiding en het doorvoeren van reorganisaties van bedrijven, Het geven van opleiding, sessies en consultancy in bedrijven en managementscholen. De studie, de technische, juridische, financiële en administratieve bijstand, de hulp bij het beleid en in het algemeen de deelneming in het beleid van iedere vennootschap, vereniging of instelling. Alle mogelijke diensten aan ondernemingen met betrekking tot hun operationeel, commercieel en administratief beleid. Het optreden als studie- en raadgevend bureau. Het verstrekken van diensten op gebied van bedrijfsorganisatie , bedrijfsbegeleiding, marktstudies, publiciteit en public relations.

4.Aankoop, verkoop, produktie enlof supervisie van de realisatie van alle mogelijke vormen van drukwerk, gaande van creatie,__ fotogravure,__illustratie,..zetwerk,__netdocumenten__tot uiteindelijke_ _druk,. zowel__ voor Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

administratieve, publicitaire als artistieke doeleinden, zoals folders, brochures, magazines, posters, affiches en dergelijke. Alle mogelijke vormen van materiaal met tot doel verkoop of promotie van produkten of diensten te bevorderen, zoals tv-spots, affiches (alle formaten), displays, gadgets, give-aways, en dergelijke.

5.Organisatie van evenementen, seminaries, congressen en meetings.

6.Het organiseren en ter beschikking stellen van administratieve ondersteuning, met inbegrip van de nodige roerende en onroerende infrastructuur, aan ondernemingen uit de vrije beroepswereld en handelswereld, alsmede bedrijfsbegeleiding ais studiebureau voor deze ondernemingen. De vennootschap fungeert in deze zin als een bedrijvencentrum.

7.Het optreden als middelenvennootschap voor verschillende professionele kantoren van adviesverstrekkende beroepen en vrije beroepen.

8.Het huren, verhuren of anderszins ter beschikking stellen van onroerende goederen, alle nutsvoorzieningen en bovenvermelde ondersteunende dienstverlening in de meest uitgebreide zin, met uitsluiting van de activiteiten voorbehouden aan een erkend vastgoedmakelaar of voor zover zij vallen onder enige wettelijke erkenning en de vennootschap daarvoor niet zou zijn geregistreerd of erkend,

9.0e vennootschap mag alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

10.De vennootschap kan alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, de uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium.

11.Daarenboven mag de vennootschap belangen nemen, onder gelijk welke vorm, in aile vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar doel te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten. Ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie, het waarnemen van mandaten, opdrachten, bestuursmandaten, toezicht en controletaken en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen en/of controleren van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

12.Vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen alsmede ten voordele van derden, zaakvoerder(s) en/of vennoten alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren. Zij mag zich eveneens voor hen borg stellen en hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Lieven HOOFT, wonende te 9910 Knesselare, Kloosterstraat 134.

De vennootschap is ingeschreven in de Kruispuntbank Ondernemingen en het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0446.620.959.

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn:

" De heer Lieven HOOFT: 1.095 aandelen

" De heer Dirk VANDENHOUT: 1.095 aandelen

" Mevrouw Stefanie HOOFT: 15 aandelen

" Mevrouw Sofia HOOFT: 15 aandelen

" Mevrouw Lieselot VANDENHOUT: 15 aandelen

" De heer Pieterjan VANDENHOUT: 15 aandelen

Totaal: 2.250 aandelen

B.OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Naam : "PARACELSUS"

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Maatschappelijke zetel : Kloosterstraat 134, 9910 Knesselare

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor meester Jacques VANDER EECKEN, notaris te Gent, op 19 maart 1986, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 16 april daarna onder nummer 860416-169, voor het laatst gewijzigd op 28 december 2011 bij akte verleden voor meester Wim VAN DAMME, notaris te Lochristi, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 26 januari daarna onder nummer 12024259,

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 137.750,00 euro. Het is verdeeld in 1.325 aandelen op naam zonder nominale waarde, die elk een fractie van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het doel van de vennootschap is het volgende:

De vennootschap heeft tot doel :

1. De aankoop en de oprichting van onroerende goederen met het oog op verhuring.

2, een onderneming voor het beheer van beleggingen en vermogens, alsmede alle verrichtingen welke

hiermede verband houden evenals alle roerende en onroerende handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks

kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel,

Deze opsomming is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die

hetzelfde, een soortgelijk of gelijkaardig doel nastreven of de ontwikkeling ervan bevorderen.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar bestuursorgaan,

" De heer Lieven HOOFT, gedelegeerd bestuurder

" Mevrouw Caroline DE CLERCQ, bestuurder

" De BVBA FLORIDA CENTER met als vaste vertegenwoordiger de heer Lieven HOOFT

De vennootschap is ingeschreven in de Kruispuntbank Ondernemingen en het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0428.719.313.

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn:

"De BVBA FLORIDA CENTER: 1.325 aandelen.

Totaal: 1.325 aandelen

VOORAFGAANDELIJKE OPMERKINGEN

De partijen verklaren dat zij kennis hebben van:

.Artikel 676, 1° W.Venn. dat bepaald dat met fusie door overneming wordt gelijkgesteld de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrechten in de algemene vergadering is verbonden.

" De verplichtingen voor de fusie bij vereniging van alle aandelen in één hand,

'Da verplichting het fusievoorstel voor elke vennootschap die bij de fusie betrokken is, zes weken voor de algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel neer te leggen.

DE PARTIJEN KOMEN HET VOLGENDE OVEREEN:

Artikel 1 : Voorgenomen verrichtingen

De partijen verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen en fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de NV "PARACELSUS", voormeld, overgaat naar de BVBA "FLORIDA CENTER", voormeld,

Aile aandelen van de NV "PARACELSUS" verenigen zich nu reeds, sinds 28 juni 2013 in handen van de BVBA "FLORIDA CENTER".

Artikel 2 : Ruilverhouding van de aandelen

Aangezien de BVBA "FLORIDA CENTER" reeds de totaliteit van de aandelen van de NV "PARACELSUS"

bezit, dienen geen aandelen te worden omgeruild, noch enige ruilverhouding te worden bepaald.

Artikel 3 : Wijze van uitgifte van de aandelen

Aangezien de BVBA "FLORIDA CENTER" reeds de totaliteit van de aandelen van de NV "PARACELSUS"

bezit, dienen geen aandelen te worden omgeruild, noch enige ruilverhouding te worden vastgesteld.

De aandelen van de overgenomen vennootschap worden door de effectieve realisatie van de fusie van rechtswege van onwaarde.

Artikel 4 : Datum van deelname in de winst

Aangezien er geen nieuwe aandelen worden uitgegeven, zal er ook geen deelname in de winst zijn.

Artikel 5 : Boekhoudkundige datum van de verrichtingen

Alle verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig geaoht worden vanaf 1 juli

2013 te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

Artikel 6 : Bijzondere rechten van aandeelhouders, vennoten of houders van andere effecten

4

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

In geen enkele van de betrokken vennootschappen zijn er aandelen of andere effecten die recht geven op bijzondere rechten.

Artikel 7 : Bezoldiging en aanstelling van de bedrijfsrevisor

Aangezien de BVBA "FLORIDA CENTER" reeds de totaliteit van de aandelen van de NV "PARACELSUS" bezit, dient geen bedrijfsrevisor of extern accountant te worden aangesteld met het oog op een uit te voeren controleteak.

Artikel 8 ; Bijzondere voordelen voor de bestuursorganen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de respectievelijke zaakvoerder en bestuurders van

de verschillende vennootschappen naar aanleiding van de fusie.

Artikel 9 : Motivering van de voorgestelde verrichtingen

De voorgestelde verrichtingen worden uit hoofde van de te fuseren vennootschappen als volgt verantwoordt:

«De BVBA "FLORIDA CENTER" bezit reeds de totaliteit van de aandelen van de NV "PARACELSUS".

"De BVBA "FLORIDA CENTER" wenst de financiering van de vroegere overname van de NV

"PARACELSUS" en de resultaten uit de eigenlijke activiteit van deze vennootschap centraliseren in één vehikel,

" De E3VBA "FLORIDA CENTER" wenst de huidige structuur te vereenvoudigen om de transparantie naar derden (`stakeholders') te verhogen en daardoor toekomstige investeringen en hun financieringen sneller en eenvoudiger te kunnen realiseren.

" Ten einde alle lichamelijke en cnlichamelijke rechten en plichten met een minimum aan formaliteiten over te dragen aan de moederonderneming, is het zinvol beide vennootschappen te fuseren middels de procedure van de geruisloze fusie.

Artikel 10 : Kosten

Ingeval van goedkeuring van de voorgenomen fusie zullen alle daaraan verbonden kosten worden gedragen

door de overnemende vennootschap, de BVBA "FLORIDA CENTER".

Ingeval de voorgenomen fusie niet wordt goedgekeurd, zullen de kosten verbonden aan de voorbereiding ' van de fusie gedragen worden door de overnemende en de overgenomen vennootschap, elk ten belope van de helft.

VERI31NTENIS

De partijen verbinden zich ertoe het hiervoor vermelde fusievoorstel binnen de kortste termijnen ter goedkeuring voor te leggen aan de respectievelijke algemene vergaderingen van aandeelhouders van de BVBA "FLORIDA CENTER" en de NV "PARACELSUS",

De partijen zullen uiterlijk zes (6) weken voor de algemene vergaderingen die over de fusie moeten besluiten ter griffie van de bevoegde rechtbanken van koophandel een exemplaar van dit fusievoorstel neerleggen.

De partijen verzoeken de burgelijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "DPO-Accountency Noord" kantoorhoudende te 9041 Gent, Kleemstraat 84, het fusievoorstel neer te leggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel van elk der betrokken vennootschappen.

Opgemaakt te Knesselare op 5 juli 2013

Lieven Hooft

Gedelegeerd Bestuurder

Tegelijk hiermee neergelegd : fusievoorstel dd. 05/07/2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/03/2013
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch ,

Staatsblad '

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oridernemingsnr : 0428.719.313

Benaming

(voluit) : PARACELSUS

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : KLOOSTERSTRAAT 134 TE 9910 KNESSELARE

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURDERS EN GEDELEGEERD BESTUURDER

I NEERGELEGD

al tnr 2913

R~Ci-ITB ~[l~fié.~:~

FCflnP~fa ~~`~r.i, T~ l FtiT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Uit het verslag van de jaarlijkse algemene vergadering gehouden door de bestuurders ten maatschappelijke zetel op 08 december 2012 blijkt het volgende

- dat met éénparigheid van stemmen herbenoemd worden tot bestuurders :

* De Heer Hooft Lieven

* Mevrouw De Clercq Caroline

* Florida Center bvba met als vaste vertegenwoordiger De Heer Hooft Lieven

uittredende bestuurders voor een nieuwe periode van zes jaar met instandhouding van bestaande volmachten in zoverre nodig,

Hun mandaten zijn onbezoldigd en lopen tot aan de jaarvergadering betreffende het boekjaar 2017-2018.

Terstond , na de herbenoeming van de bestuurders, blijkt uit een bijeenkomst van de raad van bestuur dat benoemd wordt tot gedelegeerd bestuurder De Heer Hooft Lieven

Hooft Lieven

Gedelegeerd bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 08.12.2012, NGL 25.02.2013 13045-0118-018
30/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 07.01.2012, NGL 27.01.2012 12016-0333-018
26/01/2012
ÿþ14 Il, MOA Word 11.1

a nn In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Oldernemingsnr : 0428.719.313

Ber4acrDirog

tvoiuitl: PARACELSUS

;verkort}



NEERGELEGD

1 6 JAN. 2012

R i. { i; é f i's ÇI;CiflAA N

w ~,r,: ," ,. r ~ . rti.-r " r-r- r.e~..." ,-~

.s.4!" . . r " ew" a.r"

n I llI1 11111 1 III JII ~IININMN

*iaoaazss"

Voorbehouder

aan he

Belgisch Staatsbier

Bijbgen bij het Belgiseh Staatsblad 26t01120it2 _ Annexes-du fiínnitecrr beige

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9910 Knesselare, Kloosterstraat 134

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 28 december 2011 blijkt dat de Naamloze Vennootschap de volgende statutenwijziging goedkeurde :

1. Aanpassing van de statuten aan de beslissing van de algemene vergadering van twintig juni tweeduizend zeven tot zetelverplaatsing.

De algemene vergadering beslist om de statuten aan te passen aan de beslissing van de algemene vergadering van twintig juni tweeduizend zeven om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van 9850 Nevele, Vlietje 2, naar 9910 Knesselare, Kloosterstraat 134.

2. Omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam of gedematerialiseerd.

De vergadering beslist om de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam of

gedematerialiseerd.

3. Vernietiging van de eigen aandelen.

De vergadering beslist om de honderd vijfentwintig (125) eigen aandelen van de naamloze vennootschap PARACELSUS te vernietigen. Dit gaat gepaard met een opheffing van de post eigen aandelen voor een bedrag van zevenentwintigduizend tweehonderd achtenzestig euro negenentwintig cent (¬ 27.268,29).

4. Omzetting van het kapitaal van Belgische frank naar euro.

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap om te zetten van Belgische frank naar Euro om het te brengen op HONDERDZESENDERTIGDUIZEND VIJFHONDERD NEGENENTACHTIG EURO DRIEËNDERTIG CENT (¬ 136.589,33).

5. Kapitaalsverhoging.

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met duizend honderd zestig euro zevenenzestig cent (¬ 1.160,67) om het kapitaal van honderdzesendertigduizend vijfhonderd negenentachtig euro drieëndertig cent (¬ 136.589,33) te brengen op honderdzevenendertigduizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 137.750).

De vergadering beslist dat de kapitaalsverhoging zal verwezenlijkt worden door incorporatie van een deel van de beschikbare reserves.

Deze kapitaalsverhoging wordt verwezenlijkt zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen.

6. Vaststelling kapitaalsverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalsverhoging van duizend honderd zestig euro zevenenzestig cent (¬ 1.160,67), daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op honderdzevenendertigduizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 137.750), vertegenwoordigd door duizend driehonderd vijfentwintig (1.325) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

7. Aanneming van nieuwe statuten om ze te vereenvoudigen en in overeenstemming te

brengen met het nieuwe wetboek van vennootschappen.

De vergadering beslist om volgende nieuwe statuten aan te nemen

"A. VORM - BENAMING - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1. Benaming.

De vennootschap neemt de vorm aan van een naamloze vennootschap en is gesticht onder de

benaming "PARACELSUS" .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 2. Maatschappelijke zetel.

De maatschappelijke zetel van de naamloze vennootschap is gevestigd te 9910 Knesselare,

Kloosterstraat 134.

De vennootschapszetel wordt in om het even welke plaats binnen het Vlaams en/of Brussels Gewest

gevestigd door een besluit van de raad van bestuur.

Artikel 3. Doel.

De vennootschap heeft tot doel

1. De aankoop en de oprichting van onroerende goederen met het oog op verhuring.

2. Een onderneming voor het beheer van beleggingen en vermogens, alsmede alle verrichtingen

welke hiermede verband houden evenals aile roerende of onroerende handelingen die rechtstreeks

of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Deze opsomming is niet beperkend doch enkel aanwijzende aard.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of

vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een gelijkaardig doel nastrevend of de

ontwikkeling ervan bevorderen.

Artikel 4. Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

B. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - INBRENG - AANDELEN

Artikel 5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt HONDERD ZEVENENDERTIG DUIZEND ZEVENHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 137.750) vertegenwoordigd door duizend driehonderd vijfentwintig (1.325) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Artikel 6. Afbetaling van het kapitaal.

De stortingen op de niet volledig volgestorte aandelen moeten gebeuren op plaats en datum bepaald door de raad van bestuur, die hierover alleen mag beslissen; de uitoefening van het stemrecht toekomende aan deze aandelen wordt geschorst zolang de stortingen, behoorlijk opgevraagd en invorderbaar, niet gedaan zijn.

De raad van bestuur kan, na een ingebrekestelling bij aangetekend schrijven dat gedurende een maand zonder gevolg is gebleven, de aandeelhouder vervallen verklaren en de aandelen waarop de stortingen niet zijn gebeurd verkopen, hetzij rechtstreeks aan de andere aandeelhouders, hetzij door tussenkomst van een wisselagent. ln dit geval wordt de prijs van de overdracht vastgesteld op basis van het netto-actief van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de aandeelhouders goedgekeurd. De betaling moet geschieden volgens de voorwaarden door de raad van bestuur vastgesteld.

C. MAATSCHAPPELIJKE AANDELEN

Artikel 7. Gelijkheid van rechten van de aandelen.

De aandelen zijn naar keuze van de aandeelhouder op naam of gedematerialiseerd, en dit binnen de beperkingen van de wet.

Iedere aandeelhouder kan op elk ogenblik, en binnen de beperkingen van de wet op zijn kosten de omzetting vragen van zijn aandelen in aandelen op naam of in gedematerialiseerde aandelen. De eigendom van de aandelen op naam blijkt uitsluitend door de inschrijving in het register van aandelen op naam, dat op de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

De eigendom van een gedematerialiseerd aandeel blijkt door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling. De overdracht van gedematerialiseerde aandelen zal slechts effect ressorteren na de boeking van de overschrijving van rekening op rekening.

Elke aandeel heeft een gelijk recht bij de verdeling der winsten en der opbrengsten van de verdeling. Artikel 8. Ondeelbaarheid van de aandelen.

De aandelen zijn ondeelbaar.

De lidmaatschapsrechten verbonden aan een aandeel kunnen slechts worden uitgeoefend door één enkel persoon, die zowel een natuurlijk persoon als een rechtspersoon kan zijn.

Behoort de bloot-eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan meerdere personen, dan worden, behoudens anders luidend akkoord tussen vruchtgebruiker en bloot-eigenaar, de eraan verbonden lidmaatschapsrechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Alleen de blote eigenaar heeft het recht aandelen te kopen wegens een kapitaalsverhoging en het voorkeurrecht uit te oefenen behoudens andersluidende overeenkomst tussen hem en de vruchtgebruiker bij aangetekende brief bekendgemaakt aan de vennootschap in haar maatschappelijke zetel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 9. Verhandelbaarheid van de aandelen.

De rechten en verplichtingen die aan een effect zijn verbonden, volgen dit in om het even welke

hand het overgaat.

De eigendom van een effect behelst van rechtswege instemming met de maatschappelijke statuten

en met de beslissingen van de algemene vergadering.

D. BESTUUR EN TOEZICHT

Artikel 10. Benoeming van bestuurders.

A. Indien er in de vennootschap meer dan twee aandeelhouders zijn, zal de vennootschap bestuurd worden door een raad van bestuur, samengesteld uit tenminste drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders, die voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van de aandeelhouders worden benoemd en die door deze kunnen worden afgezet.

B. Indien er in de vennootschap slechts twee aandeelhouders zijn, kan de vennootschap bestuurd worden door een raad van bestuur, samengesteld uit slechts twee bestuurders.

De bestuurders zijn herkiesbaar.

Aan de bestuurders kan onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging worden toegekend, waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de vennootschap.

Artikel 11. Bestuursbevoegdheid van de raad van bestuur.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om aile handelingen, zowel daden van beschikking als van bestuur, te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

Artikel 12. Bijeenkomsten.

De raad van bestuur vergadert ingevolge oproeping en onder het voorzitterschap van de voorzitter of, bij verhindering van deze, van een ondervoorzitter, bij afwezigheid ervan, van een door zijn collega's gedelegeerd bestuurder. Hij moet worden bijeengeroepen telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist en telkens als er tenminste één bestuurder erom verzoekt.

De bijeenkomsten worden gehouden op de plaats die in het bericht van bijeenroeping is vermeld. Artikel 13. Beraadslaging van de raad van bestuur.

A. De raad van bestuur kan beraadslagen en besluiten indien de helft van de leden aanwezig zijn of vertegenwoordigd.

B. In uitzonderlijke gevallen gerechtvaardigd door de hoogdringendheid en het maatschappelijk belang van de vennootschap kunnen de beslissingen van de raad van bestuur genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord.

Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening, de aanwending van het toegestane kapitaal of in enig ander geval, dat door de statuten is uitgesloten.

C. De beslissingen van de raad van bestuur worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen, zonder rekening te houden met de onthoudingen.

In geval van staking van stemmen, is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Indien evenwel de raad van bestuur slechts is samengesteld uit twee bestuurders, is de stem van de voorzitter niet meer doorslaggevend.

Artikel 14. Verslagen van de raad van bestuur.

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastgesteld door notulen, die worden ondertekend door de meerderheid van de leden die bij de beraadslaging en bij de stemmingen aanwezig waren, waarbij de gedelegeerden bovendien tekenen voor de verhinderde of afwezige bestuurders die zij vertegenwoordigen. Die notulen worden ingeschreven in een speciaal register. De lastgevingen alsook de schriftelijk of per telegram uitgebrachte adviezen en stemmingen worden eraan toegevoegd.

De in rechte of elders voor te leggen afschriften of uittreksels worden door de voorzitter of door twee leden van de raad ondertekend.

Artikel 15. Vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur.

Onverminderd de vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend aan de directeurs voor daden van dagelijks bestuur, krachtens de hiernavolgende statutaire clausules, zal de vennootschap geldig verbonden zijn, voor alle contractuele of gerechtelijke handelingen door het optreden van twee bestuurders, gezamenlijk handelend, alsook door het afzonderlijk optreden van de afgevaardigde bestuurders, aangewezen door de raad.

Artikel 16. Dagelijks bestuur.

De raad van bestuur kiest, onder zijn leden, een voorzitter en eventueel één of meer ondervoorzitters. Hij mag onder zijn leden een directiecomité aanwijzen, waarvan hij de bevoegdheden bepaalt. Hij mag bovendien het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan één of meer afgevaardigde bestuurders, insgelijks belast met de uitvoering van de beslissingen van de raad, de leiding van het geheel of van een bepaald deel van een bepaalde bijzondere tak van de maatschappelijke zaken toevertrouwen aan één of meer directeurs, uit of buiten zijn midden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

gekozen, en aan ieder mandataris bepaalde speciale volmachten opdragen.

De raad bepaalt de volmachten, de bezigheden, de bezoldigingen of vergoedingen van de in het

vorig lid vermelde personen, ter uitzondering van de afgevaardigde-bestuurders, van wie de

bezoldigingen bepaald worden zoals voorzien in deze statuten.

De raad mag ten allen tijde de in dit opzicht genomen beslissing intrekken.

De afgevaardigd-bestuurder mag ook aan lasthebbers bijzondere volmachten verlenen.

Artikel 17. Toezicht.

Voor wat het toezicht over de verrichtingen van de vennootschap en de bevoegdheid van de

commissarissen betreft zal de vennootschap zich richten naar de wettelijke bepalingen terzake.

De aandeelhouders kunnen zich laten vertegenwoordigen door een accountant overeenkomstig de

wet.

E. DE ALGEMENE VERGADERING

Artikel 18. Jaarvergadering - Bijzondere algemene vergadering - Buitengewone algemene

vergadering.

Ieder jaar op de de tweede zaterdag van de maand december om veertien uur wordt de

jaarvergadering van de aandeelhouders gehouden.

Alle jaarvergaderingen en algemene vergaderingen worden gehouden in de maatschappelijke zetel

of in iedere andere plaats in de oproeping aangewezen.

Artikel 19. Bileenroeping vergadering.

De raad van bestuur en in voorkomend geval de commissaris-revisor kunnen zowel een

jaarvergadering als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag en telkens

wanneer de wet het vereist.

Artikel 20. Aanwezigheidslijst.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun gemachtigden verplicht

de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats van de

aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Artikel 21. Stemming door lasthebber.

Iedere vennoot kan zich op iedere jaarvergadering en algemene vergadering doen

vertegenwoordigen door een lasthebber die persoonlijk stemgerechtigd is.

Artikel 22. Stemrecht.

leder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 23. Bureau.

Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of bij

gebreke van hem door een afgevaardigde bestuurder of bij gebreke aan deze laatste door de oudste

aanwezige bestuurder.

De voorzitter duidt de secretaris aan.

De vergadering kiest twee stemopnemers.

De aanwezige bestuurders vullen het bureau aan.

Artikel 24. Beraadslaging.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda

behoudens wanneer de houders van alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn en met alle

punten op de dagorde akkoord gaan.

De bestuurders en de aandeelhouders hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende

alle punten van de aangekondigde agenda. Het amendement moet behandeld worden indien het,

door de vergadering bij gewone meerderheid van stemmen wordt aanvaard.

Artikel 25. Processen-verbaal.

De afschriften of uittreksels van de verslagen die bij een rechtspleging of elders moeten worden

voorgelegd, worden ondertekend door de voorzitter, de afgevaardigde-bestuurder of twee

bestuurders.

F. INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING

Artikel 26. Jaarrekening.

Net boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de raad van

bestuur de inventaris op, alsmede de jaarrekening. Deze documenten worden overeenkomstig de

wet opgesteld.

Artikel 27. Maatschappelijke bescheiden.

Tenminste anderhalve maand voor de jaarvergadering overhandigt de raad van bestuur de stukken,

met het jaarverslag, aan de commissaris(sen), voor zover die in de vennootschap benoemd zijn.

Deze moeten nazien of het jaarverslag de door de wet vereiste inlichtingen bevat, en in

overeenstemming is met de jaarrekening, en binnen de vijftien dagen een omstandig schriftelijk

verslag opstellen.

Artikel 28. Resultaatverdelinq.

Luik B - Vervolg

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten de algemene kosten, de nodige provisies en

de afschrijvingen zijn afgetrokken, evenals de te voorziene vennootschapsbelasting maakt de

zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt minstens vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen,

totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist over de verdere winstbestemming.

De uitbetaling van de dividenden geschiedt jaarlijks op de tijdstippen bepaald door de raad van

bestuur.

Artikel 29. Interimdividend.

De raad van bestuur mag besluiten over te gaan tot uitkering van interimdividenden en de

betalingsdatum ervan vaststellen.

G. ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 30. Ontbinding,

ln geval van ontbinding van de vennootschap zal de jaarvergadering of de algemene vergadering, bekrachtigd door de rechtbank van koophandel, één of meer vereffenaars benoemen, aandeelhouders of niet, en hun machten en wedden bepalen. Werden deze machten niet bepaald dan beschikken de de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheden.

Na de betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap zal het batig saldo verdeeld worden naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

H. ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 31. Woonstkeuze.

Elke aandeelhouder, bestuurder, commissaris en vereffenaar, die in het buitenland woont en die in België geen woonplaats heeft gekozen, wordt vermoed, met het oog op de toepassing van onderhavige statuten, woonplaats te hebben gekozen in de maatschappelijke zetel, waar hem geldig alle mededelingen, betekeningen, aanmaningen of dagvaardingen kunnen worden gedaan, zonder andere verplichting voor de vennootschap dan deze dokumenten ter beschikking van de bestemmeling te houden.

Artikel 32. Verwijzing naar de wet.

De aandeelhouders willen zich volkomen schikken naar de wet, en derhalve zullen de bepalingen van die wet waarvan niet op geoorloofde wijze bij deze statuten is afgeweken, worden beschouwd als zijnde erin opgenomen, en de clausules die strijdig zijn met de gebiedende bepalingen van die wet moeten worden als ongeschreven geacht"

8. Bevoegdheden van de raad van bestuur.

De vergadering kent de raad van bestuur alle bevoegdheden toe voor de uitvoering van deze besluiten evenals aan DPO-Accountancy Noord nv, Kleemstraat 84, 9041 Oostakker, inclusief de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, de bevoegdheden om de noodzakelijke wijzigingen door te voeren bij de Administraties, in het bijzonder bij de kruispuntenbank en de B.T.W.

Voor-behoudefl aan het Belgisch Staatsblad

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Notaris

5/1/2012

Tezelfdertijd neergelegd :

- uitgifte van de akte omvattende de gecoördineerde statuten

- publicatielijst

Oetededteatsialáslaattàrt.süvlk feireEridEeitenRaeneatd láll aaenérobdedágtigld:keuated estratnanteteeded-eatarta ribeteeaienaateciSpeoremXrOrpe n ) bebeegdedeabbrytepeusodeMamaia!iersualedoledds keztegegemetaligdgen

VemasoN ádErsenere hátsitekàrgng

31/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 11.12.2010, NGL 27.01.2011 11015-0471-017
17/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 12.12.2009, NGL 10.02.2010 10039-0013-016
02/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 13.12.2008, NGL 30.12.2008 08873-0269-016
31/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 29.12.2007, NGL 29.01.2008 08025-0207-017
03/07/2007 : GET000120
22/12/2006 : GET000120
03/02/2006 : GET000120
06/01/2006 : GET000120
11/01/2005 : GET000120
31/12/2004 : GET000120
01/04/2004 : GET000120
05/01/2004 : GET000120
07/02/2003 : GET000120
30/09/2002 : GET000120
05/02/2002 : GET000120
11/01/2001 : GET000120
05/10/2000 : GET000120
11/01/2000 : GET000120
20/01/1999 : GET000120
01/01/1997 : GET120
01/01/1995 : GET120
28/01/1994 : GET120
01/01/1993 : GET120
01/01/1992 : GET120
24/03/1990 : GET120
01/01/1989 : GET120
01/01/1988 : GET120

Coordonnées
PARACELSUS

Adresse
KLOOSTERSTRAAT 134 9910 KNESSELARE

Code postal : 9910
Localité : KNESSELARE
Commune : KNESSELARE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande