PARALLAX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PARALLAX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 438.870.857

Publication

19/05/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0438.870.857 Benaming

(voluit) : PARALLAX

(verkort)

GRIFFIE RfrCHT BÛAN` KOOPHANDEL. GENT

7 MEI 2014

Griffie

AFDELING npMDf: MCND ÿ t

14 01255*

V beh

aa

Bel Stan

~I

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Industriepark Noord 14  9100 Sint Niklaas

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming Commissaris

Uit de notulen van de jaarvergadering de dato 08 maart 2014 blijkt :

de herbenoeming tot commissaris van de vennootschap :

 van Vande Moortel J. & C° Bedrijfsrevisoren, b.v.o.v.v.e. bvba (IBR  B00348) met zetel te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27 vertegenwoordigd door de heer Bert DE CLERCQ, bedrijfsrevisor

 dit mandaat gaat onmiddellijk in en zal een einde nemen op de jaarvergadering van het boekjaar 2016

Philippe DE COCK

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 08.03.2014, NGL 25.03.2014 14075-0406-036
09/09/2014
ÿþMod WOrd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTÉIA-NK VAN KOOPHANDEL GENT

29 AUG. 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Hill

"

1111 16178111

Ondernemingsnr : 0438.870.857

Benaming

(voluit) : PARALLAX

(verkort)

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beprkte aansprakelijkheid

Zetel Industriepark Noord 14 - 9100 Sint Niklaas

(volledig adres)

Onderwerp akte: Benoeming zaakvoerders

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 01 juli 2014 blijkt:

de benoeming tot zaakvoeders van de vennootschap ingaand op 01/07/2014 en dit voor ondepaalde duur

- de heer Jozef-Junior DE COCK wonende te 9140 Temse, Brandstraat 21

- mevrouw Charlotte DE COCK wonende te 9140 Tielrode, Hogenakkerstraat 74

Philippe DE COCK

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzten van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tFFi -5HT6ANK VAN

KOOPHANDEL GENT

02 OKT. 2014

AFDELINGEWIL___VIONIDE

I 1ff I II III II 11H HM III

*14186302*

1

II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0438.870.857

Benaming

(voluit) : PARALLAX

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 9100 Sint-Niklaas, Industriepark Noord 14

(volledig adres)

Onderwerp akte STATUTENWIJZIGING WIJZIGING DATUM JAARVERGADERING  WIJZIGING BOEKJAAR  (HER)FORMULERING MODALITEITEN ONTBINDING EN VEREFFENING - AANPASSING STATUTEN AAN DE GENOMEN BESLUITEN  OPDRACHT TOT COÖRDINATIE  VOLMACHTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal, afgesloten door Notaris Phiiippe Vertinden, te Sint-Niklaas, op zesentwintig september tweeduizend veertien, ter registratie aangeboden, dat een buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PARALLAX" met maatschappelijke zetel te 9100 Sint-Niklaas, Industriepark Noord 14, BTVV BE 0438.870.857, RPR Gent afdeling Dendermonde, werd gehouden waarop met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

1/ Wijziging van datum en uur van de jaarvergadering die voortaan zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand juni om veertien uur. Overgangsbepaling;

2/ Wijziging van het boekjaar om het voortaan te laten eindigen op eenendertig december van elk jaar; Overgangsbepaling;

3/ 3.1. Met het oog op de wijziging van het maatschappelijk doel: a) bijzonder verslag van de zaakvoerder over het voorstel strekkende tot uitbreiding van het maatschappelijk doel, met daar bijgevoegd een samenvattende staat van activa en passiva die niet meer dan drie maande voor de akte is vastgelegd; b)' controleverslag van de commissaris

3.2. Uitbreiding van het maatschappelijk doel met de volgende activiteiten: "Alle activiteiten die rechtstreeks' of onrechtstreeks betrekking hebben op ballon- en andere luchtvaartuigen, onder meer: de aan- en verkoop, de import en export, de verhuring, de fabricage, het onderhoud en de herstelling van dergelijke vaartuigen en hun toebehoren of alsook de vertegenwoordiging van merken; het uitvoeren van passagiers- en publicitaire vluchten en het uitwerken van demonstraties, meetings en andere incentives; de opleiding van piloten en grondcrew; alle dienstprestaties zoals onderzoek en marketing inzake voormelde activiteiten, alsook verzekering van vaartuigen en/of evenementen:

4/ (Her)formulering van de modaliteiten betreffende de ontbinding en de vereffening;

5/ Aanpassing van de statuten aan de genomen besluiten hiervoor;

De vergadering besluit na alinea Hi in artikel drie van de statuten de volgende bepalingen toe te voegen:

"I/ Alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op ballon- en andere luchtvaartuigen, onder meer: de aan- en verkoop, de import en export, de verhuring, de fabricage, het onderhoud en de herstelling van dergelijke vaartuigen en hun toebehoren of alsook de vertegenwoordiging van merken; het uitvoeren van passagiers- en publicitaire vluchten en het uitwerken van demonstraties, meetings en andere incentives; de opleiding van piloten en grondcrew; alle dienstprestaties zoals onderzoek en marketing inzake voormelde activiteiten, alsook verzekering van vaartuigen en/of evenementen."

De vergadering besluit artikel achttien, eerste alinea van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de tweede. vrijdag van de maand juni om veertien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, exclusief zaterdag, op hetzelfde uur gehouden,"

Vervolgens besluit de vergadering artikel tweeëntwintig van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

"Het boekjaar begint ieder jaar op één januari en wordt op eenendertig december van hetzelfde jaar afgesloten."

Vervolgens besluit de vergadering artikel vijfentwintig van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank worden voorgelegd. De vereffenaars zijn bevoegd tot aile verrichtingen vermeld in de desbetreffende artikel(s) van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering anders besluit. De vereffenaars hebben de verplichting jaarlijks rekenschap te geven en de jaarrekening ter goedkeuring voor te leggen.

In de gevallen bepaald in het Wetboek van vennootschappen han de vereenvoudigde vereffeningsproced ure gevolgd worden, waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte. Alsdan dient geen vereffenaar te worden benoemd.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden; 1° er is geen vereffenaar aangeduid;

2° aile schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

3° aile vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met: eenparigheid van stemmen;

Indien een verslag moet worden opgemaakt door een commissaris, bedrijfsrevisor of externe accountant overeenkomstig artikel 181 §1, darde lid van het Wetboek van vennootschappen, maakt dit verslag melding van deze terugbetaling of consignatie in zijn conclusies;

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder af de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten leste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan, komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen, doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald."

6/ Schrapping van volmacht aan natuurlijke personen en/of rechtspersonen, zoals de volmacht in hoofde van medewerkers van de medewerkers van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DELOITTE ACCOUNTANCY", met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem (Machelen), Berkenlaan 8B en met vestigingseenheid te 9051 Gent, Kortrijksesteenweg 1146.

71 Opdracht tot coördinatie van de statuten en tot uitvoering van de genomen besluiten  volmacht.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd; uitgifte en uittreksel van de akte, evenals gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

, "

Voorbehouden aan het Belgisch Staats bled

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

15/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 09.03.2013, NGL 11.03.2013 13062-0349-036
26/04/2012
ÿþMod Word 91 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111e1P31

V, beh'

aai

Bel Staa

Ondernemingsnr 0438.870.857

Benaming

(voluit) : PARALLAX

(verkort)

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 9100 Sint-Niklaas, industriepark-Noord 14

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING VERTEGENWOORDIGER COMMISSARIS

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 17 januari 2012, blijkt:

De aanvaarding door de algemene vergadering, niet eenparigheid van stemmen, van de vervanging van de heer Johan VANDE MOORTEL, door de heer Bert DE CLERCQ, als vertegenwoordiger van de commissaris en de consolidatie-revisor, te weten, de BV ovve BVBA "J. VANDE MOORTEL & C° Bedrijfsrevisoren", met zetel te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, BTW BE 0461.238.562, RPR Oudenaarde.

Philippe DE COCK

Zaakvoerder

B'rjlageir bit het Belgisrh-Stautsbtaü 26104/2012 =-Aitiiexes $ü IVInnïï;éür bëlgë

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedan,gne.e Jan de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de recrosce s " on `en aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handre+<e- ra

28/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 10.03.2012, NGL 22.03.2012 12068-0406-034
18/04/2011
ÿþ Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



lege01

Ondernemingsnr : 0438.870.857 Benaming

(voluit) : PARALLAX



GRIFFA= RE=CHTBANK

VAN KOOPHANDEL

- 6. 04. 2011

D EN ijeittéMONDE

.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Industriepark-Noord 14, 9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris - consolidatie-revisor

Uit de notulen van de jaarvergadering de dato 12 maart 2011, blijkt:

I. De herbenoeming tot commissaris van de vennootschap, ingaande op 12 maart 2011 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering die over het derde boekjaar beraadslaagt en besluit, van:

De burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vande Moortel J.& Co Bedrijfsrevisoren", met zetel te 9700 Oudenaarde, Scheldekant 9, vertegenwoordigd door de heer Johan Vande Moortel, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 9700 Oudenaarde, Scheldekant 9.

Il. De herbenoeming tot consolidatie-revisor van de vennootschap, ingaande op 12 maart 2011 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering die over het derde boekjaar beraadslaagt en besluit, van:

De burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vande Moortel J.& Co Bedrijfsrevisoren", met zetel te 9700 Oudenaarde, Scheldekant 9, vertegenwoordigd door de heer Johan Vande Moortel, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 9700 Oudenaarde, Scheldekant 9.

Philippe DE COCK

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

31/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 12.03.2011, NGL 25.03.2011 11067-0132-032
20/01/2011
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: 0438.870.857

Benaming

(voluit) : PARALLAX

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 9100 Sint-Niklaas, Industriepark-Noord 14

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

GRIFFIE RECH l BANK

VAN KOOPHANDEL

1 0. 01. 2011

']ENDeWONi7E I

iiitt!IIMIJIMI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een proces-verbaal, afgesloten door Meester Philippe Verlinden, Notaris te Sint-Niklaas, op' eenentwintig december tweeduizend en tien, "Geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas de 22 december 2010, vier blad twee verzedending, boek 571 blad 77 vak 11. Ontvangen: vijfentwintig euro (25¬ ). De e.a. inspecteur (getekend) V. Veetongen.', dat een buitengewone algemene vergadering van een Besloten Vennootschap mets Beperkte Aansprakelijkheid "PARALLAX" werd gehouden, waarop onder andere met eenparigheid van, stemmen de volgende besluiten werden genomen:

1. Na kennisname van de vereiste verslagen van de commissaris en de zaakvoerder, kapitaalverhoging met; drie miljoen tweehonderd vierentachtigduizend tweehonderd vierennegentig euro eenendertig cent (¬ 3.284.294,31) om het kapitaal te brengen van tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 250.000,00) op drie miljoen; vijfhonderd vierendertigduizend tweehonderd vierennegentig euro eenendertig cent (¬ 3.534.294,31) door: inbreng in natura, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, doch met een verhoging van de fractiewaarde° van de bestaande aandelen.

2. Kapitaalverhoging met zevenhonderd en vijf euro negenenzestig cent (¬ 705,69) om het kapitaal te brengen van drie miljoen vijfhonderd vierendertigduizend tweehonderd vierennegentig euro eenendertig cent (¬ 3.534.294,31) op drie miljoen vijfhonderd vijfendertigduizend euro (¬ 3.535.000,00) door inlijving van beschikbare reserves ten belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

3. Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhogingen.

4. Aanpassing van artikel 5 paragraaf 1 van de statuten.

5. De enige vennoot-zaakvoerder zal overgaan tot uitvoering van de genomen besluiten en heeft volmacht: gegeven aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. De zaakvoerder stelt de hierna: genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend werd om alle formaliteiten inzake inschrijving,; wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1146:

-Liesbeth De Bruyne;

-Sarah Verkimpe;

VOOR ANALYTISCH UITTR

.. _.tegelijk hiermee neergelegd:-uitgifte_en uittreksel _van de_akte.evenals.geco5rdineerde_tekst.van.de statuten._. Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 13.03.2010, NGL 22.03.2010 10071-0505-033
03/04/2015
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging te

ltml

15 9926

" gEifferliaEdIOTSte VAN KOOPHANDEL GENT

2 4 »ART 2015

AFDELING DENDERMONDE

Ondernemingsnr : 0438870857

Benaming

(voluit) : PARALLAX

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Industriepark-Noord 14, 9100 Sint-Niklaas (volledig adres)

Onderwerp akte ; Wijziging adres maatschappelijke zetel

Uit het bijzonder verslag van de zaakvoerders d.d. 18/03/2015 blijkt:

De zaakvoerders beslissen unaniem om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar het nieuwe adres:

Hogenakkerstraat 76, 9140 Tielrode, België, en dit met ingang vanaf 01/04/2015.

De Cock Philippe

Zaakvoerder

~{. ci9l:=rbt~ORg" V~ i_4tti~~~;: i~" ~I#i~~

r1/rCeerYll(tÎ',Ái ii%ïn i:i'ci'T.Smánldrë:nrYin` rin^ree

~.i,,

24/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 14.03.2009, NGL 17.03.2009 09078-0242-034
09/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 08.03.2008, NGL 02.04.2008 08088-0202-035
16/01/2008 : DE047675
05/09/2007 : DE047675
31/03/2006 : DE047675
07/04/2005 : SN047675
31/03/2005 : SN047675
29/03/2004 : SN047675
11/04/2003 : SN047675
09/04/2003 : SN047675
29/03/2002 : SN047675
11/04/2001 : SN047675
29/03/2000 : SN047675
02/04/1999 : SN047675
01/01/1997 : SN47675
04/12/1996 : SN47675
08/11/1996 : SN47675
21/03/1996 : SN47675
06/12/1995 : SN47675
22/11/1995 : SN47675
14/11/1995 : SN47675
30/03/1995 : SN47675
01/01/1993 : SN47675
15/01/1992 : SN47675
01/01/1992 : SN47675

Coordonnées
PARALLAX

Adresse
INDUSTRIEPARK-NOORD 14 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande