PARCOLYS FLOORING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PARCOLYS FLOORING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 543.693.413

Publication

09/01/2014
ÿþ Mooi Word 11.1

tn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

3 0 DEC. 2013

Griffie

liiMi~~u~iiMiMi~iMi1nuu

1 10505*

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : Q S 4 3,~ 9 3.~r ~ 3

Benaming

(voluit) : PARCOLYS FLOORING

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9700 Oudenaarde, Industriepark De Bruwaan, 3.

(volledig adres)

Onderwerp akte : PARTIELE SPLITSING VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP PARCOLYS  OPRICHTING VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "PARCOLYS FLOORING"

Uit een akte verleden voor Notaris Bernard Loontjens, te Izegem, op 23 december 2013, ter registratie,

blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap "PARCOLYS", opgericht bij akte verleden voor Notaris Alfons Loontjens, te Izegem, op 17 januari 2001, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 31 januari daarna, onder het nummer 20010131-20, waarvan de statuten werdeni gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Geassocieerd Notaris, Bernard Loontjens, te Izegem, op 28 december 2007, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, van 24 januari 2008, onder het nummer 08014095, gehouden op 23 december 2013, heeft beslist wat volgt :

1. Kennisname en bespreking van de hierna vermelde stukken:

- het voorstel tot partiële splitsing, waarvan de aandeelhouders kosteloos de mogelijkheid hebben een afschrift te bekomen;

- de jaarrekeningen nopens de laatste drie boekjaren van de overdragende vennootschap;

- de verslagen van de bestuurders over de laatste drie boekjaren;

- staat van actief en passief van de overdragende vennootschap per 30 september 2013;

het bijzonder verslag van de oprichters van de nieuw op te richten Naamloze Vennootschap "PARCOLYS FLOORING" en het bijzonder verslag van een bedrijfsrevisor nopens de inbreng in natura, opgesteld in toepassing van artikel 444 van het Wetboek van vennootschappen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "J. VANDE MOORTEL & C° BEDRIJFSREVISOREN",, met zetel te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat, 27, vertegenwoordigd door de Heer Bert De Clercq, bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door de raad van bestuur, nopens de inbreng in natura in de nieuw op te richten Naamloze Vennootschap "PARCOLYS FLOORING", luiden letterlijk als volgt:

"3. Besluit

Ondergetekende, BVBA J. Vande Moortel, Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, kantoorhoudende te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, werd aangesteld overeenkomstig artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen, om verslag uit te brengen over de inbreng in natura van de bedrijfstak 'productie en exploitatie' ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap PARCOLYS FLOORING NV.

Ondergetekende bevestigt dat de door de wet gestelde voorwaarden werden vervuld zodat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de ingebrachte goederen aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt.

3. de voor de inbreng in natura van de bedrijfstak 'productie en exploitatie' door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding voor de inbreng in natura van de bedrijfstak 'productie en exploitatie' bestaat uit 2.738 aandelen van de op te richten vennootschap PARCOLYS FLOORING NV. De nieuwe aandelen worden verhoudingsgewijs uitgereikt aan de bestaande aandeelhouders van de vennootschap PARCOLYS NV.

{,ir? de laatste blz. van Luik B vermeiden " Recto Naam en hoedanigheid van rie instrumenterende notaris, hetzij van de persofo)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzrs;n van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bîjiágën'bij liét Béigiséh staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden dat ons verslag geen 'fairness opinion' is.

Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld.

Opgemaakt te Oudenaarde op 20 november 2013."

Aan de voorzitter wordt ontslag verleend van de integrale voorlezing van het voormeld voorstel tot partiële splitsing en van de voormelde verslagen nopens de inbreng in natura.

Kennisname van artikel 749, eerste en tweede lid van het Wetboek van vennootschappen en besluit, in toepassing daarvan, af te zien van de toepassing van de artikelen 745, 746 en 748 van het Wetboek van vennootschappen, in de mate deze artikelen verwijzen naar de verslagen inzake partiële splitsing.

2. Beslissing, onder de opschortende voorwaarde van de oprichtng van de Naamloze Vennootschap "PARCOLYS FLOORING" tot partiële splitsing in toepassing van de artikelen 677 en 742 van het Wetboek van vennootschappen, door inbreng door de Naamloze Vennootschap "PARCOLYS" van activa- en passivabestanddelen, in een nieuw op te richten Naamloze Vennootschap "PARCOLYS FLOORING", en waarbij de Naamloze Vennootschap "PARCOLYS' niet ophoudt te bestaan.

Bijgevolg zullen de hierna vermelde activa- en passivabestanddelen van de overdragende vennootschap met aile rechten en verplichtingen per 1 oktober 2013 overgaan op de nieuw op te richten Naamloze Vennootschap "PARCOLYS FLOORING".

Ingevolge de partiële splitsing wordt het kapitaal van de overdragende Naamloze Vennootschap "PARCOLYS" verminderd met één miljoen zeshonderd vijf en zestig duizend euro (¬ 1.665.000,00) om het kapitaal te brengen van één miljoen zevenhonderd veertig duizend euro (¬ 1,740.000,00) op vijf en zeventig duizend euro (¬ 75.000,00) door inbreng van het hierna beschreven afgesplitste vermogen in de Naamloze Vennootschap "PARCOLYS FLOORING".

Goedkeuring van de eigendomsoverdracht van de activa- en passivabestanddelen van de Naamloze Vennootschap "PARCOLYS" naar de nieuw op te richten Naamloze Vennootschap "PARCOLYS FLOORING", ingevolge partiële splitsing en verzoek aan de notaris een oms.chrijving te geven van het overgegane vermogen en van de wijze waarop het afgescheiden wordt aan de nieuw op te richten vennootschap.

Algemene beschrijving van de inbreng

De overgegane activa- en passivabest anddelen zijn opgesomd in de staat van activa en passiva van de overdragende vennootschap per 30 september 2013, voor een overzicht hiervan wordt verwezen naar de splitsingsbalans welke gehecht werd aan het splitsingsvoorstel waarvan sprake hiervoor onder het eerste besluit.

Algemene voorwaarden van de inbreng

Voormelde activa- en passivabestanddelen worden afgesplitst naar de nieuw op te richten Naamloze Vennootschap "PARCOLYS FLOORING" volgens de hierna vermelde voorwaarden:

a. de inbreng geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de overgedragen vennootschap per 30 september 2013.

b. alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 oktober 2013 met betrekking tot de overgedragen activa- en passivabestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de nieuw op te richten vennootschap "PARCOLYS FLOORING", waarin de betrokken bestanddelen worden ingebracht;

c. alle verbintenissen verbonden aan de ingebrachte activa- en passivabestanddelen, ongeacht met wie ze gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de nieuwe vennootschap "PARCOLYS FLOORING", met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijke voorgeschreven openbaarmaking van het besluit om deze overgang aan eenieder tegenstelbaar te maken;

d. de verkrijgende vennootschap heeft de voile eigendom van de ingebrachte activabestanddelen vanaf haar oprichting; zij wordt geacht het genot er van te hebben vanaf 1 oktober 2013 en draagt vanaf zelfde datum aile belastingen en taksen die betrekking hebben op de ingebrachte goederen;

e. de verkrijgende vennootschap ontvangt uit het archief van de overdragende vennootschap de originele documenten en bescheiden die verband houden met de ingebrachte activa- en passivabestanddelen; in de mate dat deze documenten niet splitsbaar zijn, worden de originelen bewaard op de zetel van de verkrijgende vennootschap waar ze ter inzage gehouden worden van de overdragende vennootschap en haar bestuursorgaan; deze laatste kan er op verzoek door het bestuur van de bewaarnemende vennootschap echtverklaarde afschriften van bekomen;

f. alle niet-geboekte, niet-gekende of vergeten activa en passiva en alle activa en passiva die later zouden ontdekt worden betreffende de overgedragen activa- en passivabestanddelen, worden geacht toe te behoren aan de verkrijgende vennootschap "PARCOLYS FLOORING";

g. aile lopende geschillen met betrekking tot de ingebrachte activa- en passivabestanddelen zullen indien nodig verder gezet worden door, voor rekening en op kosten van de verkrijgende vennootschap, de Naamloze Vennootschap "PARCOLYS FLOORING";

h. overeenkomstig artikel 686 van het Wetboek van vennootschappen blijft de verkrijgende vennootschap hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden die op heden zeker en opeisbaar zijn en die worden overgedragen aan de verkrijgende vennootschap; de aansprakelijkheid is beperkt tot het netto-actief dat aan de verkrijgende vennootschap wordt toegekend.

Er worden geen onroerende goederen noch onroerende zakelijke rechten overgedragen aan de op te richten vennootschap.

BOEKHOUDKUNDIGE VERWERKING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Door deze verrichting gaan de hierna beschreven activa- en passivabestanddelen van het af te splitsen deel van het vermogen van de Naamloze Vennootschap "PARCOLYS" zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op een uit de partiële splitsing ontstane en verkrijgende nieuw op te richten vennootschap, te weten de Naamloze Vennootschap "PARCOLYS FLOORING", waarvan de statuten hierna zullen worden vastgelegd en die krachtens deze vermogensovergang het hierna vermelde kapitaal zal hebben.

Deze nieuwe vennootschap ontvangt in beginsel alle vermogensbestanddelen, zowel activa- als passivabestanddelen, van de (partieel te splitsen) vennootschap "PARCOLYS", die verbonden zijn aan het overeenkomstig het splitsingsvoorstel afgesplitste deel van het vermogen, zijnde een kapitaal ten bedrage van één miljoen zeshonderd vijf en zestig duizend euro (¬ 1.665.000,00) en een negatief overgedragen resultaat ten bedrage van min zeshonderd zeven en dertig duizend vijfhonderd twee en veertig euro zeven en zestig eurocent (¬ -637.542,67), die in het kader van de partiële splitsing mee zullen overgaan naar de daaruit ontstane en verkrijgende nieuw op te richten vennootschap, de Naamloze Vennootschap "PARCOLYS FLOORING", waarmee ondermeer haar kapitaal, dat wordt vastgesteld op in totaal één miljoen zeshonderd vijf en zestig duizend euro (¬ 1.665.000,00), verdeeld in tweeduizend zevenhonderd zes en dertig (2.736) volledig volgestorte aandelen zonder nominale waarde, wordt gevormd.

Voor een overzicht van enerzijds de activa en passiva vermogensbestanddelen die door de (partieel te

splitsen) vennootschap "PARCOLYS" worden behouden en anderzijds de activa en passiva vermogensbestanddelen die, ingevolge de partiële splitsing, overgaan naar de uit de partiële splitsing ontstane

en verkrijgende nieuw opgerichte vennootschap, "PARCOLYS FLOORING", alsmede de waarde van deze vermogensbestanddelen wordt verwezen naar het splitsingsvoorstel en de aan het splitsingsvoorstel gehechte splitsingsbalans houdende een cijfermatige uitwerking van de partiële splitsing onder de vorm van een balans opgesteld per 30 september 2013, waarin de beschrijving en de toewijzing van de betreffende activa,

voorzieningen en passiva die al dan niet overgaan ingevolge de partiële splitsing numeriek is uitgewerkt per 30 september 2013 met afzonderlijke opgave enerzijds van de verdeling van de fiscale vermogensbestanddelen en

anderzijds van de verdeling van het boekhoudkundig eigen vermogen tussen de (partieel gesplitste) vennootschap, "PARCOLYS" en de uit de partiële splitsing ontstane en verkrijgende nieuw op te richten vennootschap, "PARCOLYS FLOORING".

OPRICHTING VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "PARCOLYS FLOORING", waarvan de zetel zal gevestigd te zijn te 9700 Oudenaarde, Industriepark De Bruwaan, 3.

Op het kapitaal van de nieuw op te richten vennootschap wordt ingeschreven door inbreng in natura, en dit als volgt:

- de inbreng in natura bestaat uit de inbreng van voorbeschreven activa- en passivabestanddelen van de Naamloze Vennootschap "PARCOLYS", tegen de modaliteiten en voorwaarden zoals hiervoor bepaald; als vergoeding voor deze inbreng in natura worden er aan de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "PARCOLYS" in totaal tweeduizend zevenhonderd zes en dertig (2.736) volledig volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde toegekend, waarbij de verdeling geschiedt a rato van de onderlinge aandelenverhouding in de overdragende vennootschap, in die zin dat elke aandeelhouder één (1) aandeel verkrijgt van de Naamloze Vennootschap "PARCOLYS FLOORING" voor elk aandeel dat hij/zij aanhoudt in de Naamloze Vennootschap "PARCOLYS", te weten:

a, aan de Heer VVYBO Carlos, wonende te 8720 Dentergem/ Oeselgem, Deinzestraat, 100, die aanvaardt: zeshonderd acht en zestig (668) aandelen;

b. aan de Gewone Commanditaire Vennootschap "WYCO", met zetel te 8720 Dentergem, Deinzestraat, 100, 0873.006.829 (RPR KORTRIJK), die aanvaardt: tweeduizend acht en zestig (2.068);

Het kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst en integraal volgestort,

Het doel van de Vennootschap is letterlijk omschreven als volgt:

De vennootschap heeft als doel de vervaardiging, de omvorming door injectie, vormgeving en extrusie van alle plastiek en/of kunstmatige grondstoffen, evenals het vervaardigen en/of omvormen van deze artikelen, de aan- en verkoop van gelijkaardige artikelen en van alle artikelen en producten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met deze fabricatie en/of handel. Alsmede het leveren en plaatsen van vloerplaten uit P.V.C.

Het adviseren, het analyseren van bedrijven, het uitoefenen van bestuursmandaten, het beheer van ingebracht en aangekocht vermogen, met inbegrip der fondsen die eruit voortvloeien alsmede zich borg stellen voor het goede verloop der verbintenissen door derde personen aangegaan die rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in de vennootschap of er in relatie mee staan.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende bewerkingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk bij haar doel aansluiten, of er de uitbreiding van kunnen bevorderen. In die zin is de vennootschap gerechtigd allerhande roerende en onroerende goederen, materieel en installatie aan te kopen, huurcelen af te sluiten, te bouwen, te verkopen of te ruilen, de vertegenwoordiging, de commissie- en consignatie handel te bedrijven, alles in de breedste zin genomen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in de vreemde, op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar het best voorkomen. Zij mag belangen nemen door inbreng, samensmelting, afstand, financiële tussenkomst of op gelijk andere wijze aile maatschappijen of ondernemingen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard is haar bedrijvigheid uit te breiden of te vergemakkelijken.

DUUR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Behoudens gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering.

KAPITAAL

Het geplaatst kapitaal bedraagt één miljoen zeshonderd vijf en zestig duizend euro (1.665.000 ¬ ) en is verdeeld in tweeduizend zevenhonderd zes en dertig (2.736) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder éénitweeduizend zevenhonderd zes en dertigste (1/2.736ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

Het kapitaal is volledig onderschreven en volgestort

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar vangt aan op de dag van neerlegging van een uitgifte van onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel om te eindigen op één en dertig december tweeduizend en veertien.

leder jaar de laatste vrijdag van de maand maart om zeventien uur dertig minuten moet een jaarvergadering gehouden worden en waanfan de eerste zal plaatsvinden in juni 2015. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de volgende werkdag op hetzelfde uur gehouden. De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Omtrent het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en van het saldo na vereffening, bepalen de statuten wat volgt

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat,

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds, de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en de uitkering van een eerste dividend voor niet afgeloste aandelen zoals voorzien in artikel zes hiervoor.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders.

De raad van bestuur kan uit twee leden, al dan niet aandeelhouders, bestaan in de gevallen door de wet voorzien.

De vaststelling van het aantal bestuurders en hun benoeming geschiedt door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

Bij het openvallen van een bestuursopdracht ingevolge overlijden, ontslag of om het even welke andere reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen. De bestuurders zijn herkiesbaar.

Behalve bij herverkiezing mogen de opdrachten de wettelijke termijn niet overschrijden.

De opdrachten eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervallen.

De algemene vergadering mag aan de bestuurders vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter kiezen om de vergadering van de raad van bestuur en de algemene vergadering voor te zitten.

Ingeval de voorzitter belet is, of bij niet-benoeming van een voorzitter, duiden de aanwezige bestuurders aan wie de vergadering voorzit.

De raad van bestuur vergadert zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vereisen, op uitncdiging van de voorzitter of van twee bestuurders. Wanneer de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaat, heeft elke bestuurder het recht de raad van bestuur bijeen te roepen. De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op elke andere plaats vermeld in de bijeenroepingen.

De uitnodigingsbrieven zullen, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd minstens vijf volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Zij zijn niet vereist wanneer alle bestuurders er in toestemmen te vergaderen.

De raad kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

Indien deze aanwezigheidsvoorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de agenda van de vergadering voorkwamen, indien alsdan tenminste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn. De uitnodigingsbrieven tot deze tweede vergadering zullen minstens drie voile dagen voor de vergadering worden verstuurd. Deze tweede vergadering dient gehouden te worden ten vroegste de zevende dag en ten laatste de veertiende dag na de eerste vergadering.

Elk belet bestuurder mag schriftelijk of per telefax aan één zijner collega's in de raad volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Geen enkele bestuurder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, één voor hem en één voor zijn lastgever.

De besluiten van de raad worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Ingeval van staking der stemmen, is de stem van de voorzitter van de vergadering doorslaggevend, behoudens wanneer de raad van bestuur slechts uit twee leden zou bestaan.

De besluiten van de raad van bestuur kunnen, in uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, genomen worden bij eenparig schriftelijk

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

akkoord. Die procedure kan echter niet gevolgd worden voor de vaststelling van de jaarrekening, de aanwending van het toegestaan kapitaal, de uitkering van interimdividenden.

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastgelegd in de notulen, ondertekend door tenminste de meerderheid van de leden die aan de beraadslagingen hebben deelgenomen.

De aan het gerecht of elders over te [eggen afschriften of uittreksels worden ondertekend door een gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in de bevoegdheid van de raad van bestuur.

Directiecomité

Het is de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. Deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

Auditcomité

Da raad van bestuur kan in zijn midden, in overeenstemming met de bepalingen van liet wetboek van vennootschappen, een auditcomité oprichten, dat belast wordt met het permanent toezicht over de afgewerkte dossiers van de commissaris, de voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het auditcomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het auditcomité worden bepaald door de raad van bestuur.

In die hoedanigheid kan het auditcomité onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur kan eveneens zelf optreden als auditcomité in de zin van het Wetboek van vennootschappen, en is dan onder meer belast met het permanente toezicht op de afgewerkte dossiers van de commissaris.

In die hoedanigheid kan de raad van bestuur, optredend als auditcomité, onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen.

Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen aan één of meerdere personen, al dan niet bestuurders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bezoldiging en bevoegdheid.

Bijzondere opdrachten

De raad van bestuur is gemachtigd bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

Onverminderd de bepalingen met betrekking tot de uitvoering van de opdrachten zoals voorzien onder voorgaand artikel, wordt de vennootschap vertegenwoordigd in en buiten rechte door één gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend, die ten opzichte van derden geen bewijs van voorafgaande machtiging uitgaande van de raad van bestuur moet leveren.

De gedelegeerd bestuurder aan wie deze algemene vertegenwoordigingsbevoegdheden worden toegekend, wordt dcor de raad van bestuur bencemd en dit besluit wordt overeenkomstig de wet gepubliceerd. CONTROLE

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste één commissaris, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris vereisen of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders voor een termijn van drie jaar.

Zijn opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervalt.

De bezoldiging van de commissaris(sen) wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen.

Een commissaris kan tevens belast worden met uitzonderlijke werkzaamheden en bijzondere opdrachten zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, en daartoe bezoldigd worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Buiten deze bezoldigingen mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook,.van de vennootschap ontvangen,

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

STEMRECHT

Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gemachtigde al dan niet aandeelhouder. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger.

Ieder aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

Indien niet alle aandelen eenzelfde nominale waarde of fractiewaarde hebben, wordt het aan elk aandeel toe te kennen stemrecht bepaald in functie van de kleinste fractiewaarde, waaraan een stem wordt toegekend. Aandelen met een grotere fractiewaarde bekomen een evenredig vermeerderd aantal stemmen in verhouding tot het aantal keren dat hun waarde de kleinste fractiewaarde bevat.

OVERNAME VERBINTENISSEN

De comparanten verklaren, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf 1 oktober 2013.

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

COMMISSARIS

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake. Benoemingen  aanvaardingen - bezoldigingen

1/ Het aantal bestuurders wordt bepaald op drie:

Tot bestuurders worden benoemd:

-De Heer WYBO Carlos, voornoemd;

-De Heer DOSSCHE Kristof, wonende te 9770 Kruishoutem, Kasteelstraat, 15.

-De Heer SANTENS Dominique Maria Cyriel Maurice, geboren te Izegem op 9 december 1973, wonende te 9230 Wetteren, Brusselsesteenweg, 290.

Raad van bestuur van de Naamloze Vennootschap "PARCOLYS FLOORING"

De aldus benoemde bestuurders van de Naamloze Vennootschap "PARCOLYS FLOORING" zijn vervolgens in raad verenigd en benoemen met eenparigheid van stemmen:

a Tot voorzitter van de raad van bestuur:

De Heer WYBO Carlos, voornoemd, die verklaart het hem toegewezen mandaat te aanvaarden; o Tot gedelegeerd bestuurder:

-De Heer WYBO Carlos, voornoemd;

-De Meer SANTENS Dominique, voornoemd;

die uitdrukkelijk verklaren het hen toegewezen mandaat te aanvaarden.

De vennootschap "PARCOLYS FLOORING" wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door één gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend, die ten opzichte van derden geen bewijs van voorafgaande machtiging uitgaande van de raad van bestuur moet leveren.

2! De eventuele bezoldiging van de bestuurders zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

3/ De aldus benoemde bestuurders, verklaren allen hun mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat.

4/ De aldus toegekende opdrachten vervallen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2019. 5/ De bestuurders worden benoemd vanaf 23 december 2013, met dien verstande, dat zij vanaf 23 december 2013 tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden ais volmachtdragers van de gezamenlijke aandeelhouders en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap in overeenstemming met de bepalingen van de statuten en de wet. Zij hebben de bevoegdheid om reeds voor de neerlegging over te gaan tot benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en de gedelegeerde bestuurders op de wijze zoals voorzien in de hiervoor vastgelegde statuten, welke benoemingen ook na de neerlegging zullen blijven gelden voor de rechtspersoon, onder voorbehoud van ontslag overeenkomstig de statuten en de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

3. Vaststelling dat de oprichting van de Naamloze Vennootschap "PARCOLYS FLOORING" zoals vermeld in het tweede besluit hiervoor, effectief verwezenlijkt is.

Vaststelling dat de opschortende voorwaarden voor de partiële splitsing eveneens verwezenlijkt zijn, en dat de afsplitsing van de activa- en passivabestanddelen door de overdragende vennootschap definitief is geworden.

De schuldeisers van elke vennootschap kunnen zekerheid eisen, uiterlijk tot twee maanden na bekendmaking van de partiële splitsing in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

4. Kennisname van het vereiste verslag van de raad van bestuur inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doelwijziging en van de staat van actief en passief die niet meer dan drie maanden voordien werd opgemaakt.

Aanvaarding van het verslag van de raad van bestuur en aansluitng bij de hierin vervatte verantwoording. Er worden geen opmerkingen gemaakt op dit verslag, uitdrukkelijk verzaakt aan de termijn van inzage en aangesloten bij de inhoud ervan.

Dienvolgens wordt beslist het doel van de vennootschap te wijzigen, uit te breiden en te herformuleren door toevoeging van de volgende tekst na de tweede alinea van de huidige tekst van het doel:

"Het beheren van vermogens van roerende en onroerende goederen, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren en verkavelen van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

Zijn uitdrukkelijk uitgesloten aile handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaandelijke goedkeuring of vergunning van de Commissie voor het Bank- en Financiewezen of andere overheidsinstanties. Dit alles in de ruimste zin.

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag zich hiervoor borgstellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken,

Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

In het algemeen mag zij aile verrichtingen uitvoeren die nodig zijn voor de verwezenlijking van.haar doel en dit zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen dit zowel in België als in het buitenland?

5. Aanpassing van de statuten van de Naamloze Vennootschap "PARCOLYS" ingevolge de gewijzigde vereffeningsprocedure voorzien ïn het Wetboek van Vennootschappen en zoals bepaald In het zesde besluit hierna.

6. Aanpassing van de statuten ingevolge voorgaande besluiten en dit als volgt:

- De tekst van artikel drie van de statuten wordt vervangen door de tekst hierna:

"De vennootschap heeft als duel de vervaardiging, de omvorming door injectie, vormgeving en extrusie van alle plastiek en/of kunstmatige grondstoffen, evenals het vervaardigen en/of omvormen van deze artikelen, de aan-en verkoop van gelijkaardige artikelen en van alle artikelen en producten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met deze fabricatie en/of handel. Alsmede het leveren en plaatsen van vloerplaten uit P.V.C.

Het adviseren, het analyseren van bedrijven, het uitoefenen van bestuursmandaten, het beheer van ingebracht en aangekocht vermogen, met inbegrip der fondsen die eruit voortvloeien alsmede zich borg stellen voor het goede verloop der verbintenissen door derde personen aangegaan die rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in de vennootschap of er in relatie mee staan.

Het beheren van vermogens van roerende en onroerende goederen, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren en verkavelen van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

Zijn uitdrukkelijk uitgesloten aile handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaandelijke goedkeuring of vergunning van de Commissie voor het Bank- en Financiewezen of andere overheidsinstanties. Dit alles in de ruimste zin.

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag zich hiervoor borgstellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

ln het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeko of onrechtstreeks te bevorderen dit zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende bewerkingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk bij haar doel aansluiten, of er de uitbreiding van kunnen bevorderen. In die zin is de vennootschap gerechtigd allerhande roerende en onroerende goederen, materieel en installaties aan te kopen, huurcelen af te sluiten, te bouwen, te verkopen of te ruilen, de vertegenwoordiging, de commissie- en consignatie handel te bedrijven, alles in de breedste zin genomen. De vennootschap mag haar doel verwezelijken, zowel in België als in de vreemde, op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar het best voorkomen. Zij mag belangen nemen door inbreng, samensmelting, afstand, financiële tussenkomst of op gelijk andere wijze alle maatschappijen of ondernemingen, die eenzelfde,

gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard is haar bedrijvigheid uit te breiden of te vergemakkelijken."

- De tekst van de eerste zin van artikel vijf van de statuten wordt vervangen door de tekst hierna:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijf en zeventig duizend euro (75.000 E) en is verdeeld in tweeduizend zevenhonderd zes en dertig (2.736) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen."

- De tekst van artikel vijf en twintig van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde bestuurder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) dient aan de voorzitter van de bevoegde Rechtbank van Koophandel ter bevestiging of homologatie te worden voorgelegd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden: 1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3° alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf."

7. Er wordt beslist te benoemen als bestuurder van de vennootschap "PARCOLYS", tot na de gewone

algemene vergadering van 2018:

De Heer SANTENS Dominique, voornoemd, die uitdrukkelijk verklaart zijn mandaat te aanvaarden en

verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn bestuursmandaat.

De aldus toegekende opdracht vervalt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2018.

De eventuele bezoldiging van de bestuurder zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene

vergadering.

8. Opdracht en volmacht aan de raad van bestuur van de overdragende vennootschap tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten van de overdragende vennootschap.

De hierna genoemde personen worden aangesteld als bijzondere lasthebbers, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij hei ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "J. VANDE MOORTEL & C° BEDRIJFSREVISOREN", met zetel te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat, 27, alsmede al haar zaakvoerders, aangestelden en werknemers, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling.

RAAD VAN BESTUUR VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "PARCOLYS"

De bestuurders van de Naamloze Vennootschap "PARCOLYS" zijn vervolgens in raad verenigd en benoemen tot bijkomend gedelegeerd bestuurder met éénparigheid van stemmen:

De Heer SANTENS Dominique, voornoemd, die uitdrukkelijk verklaart het hem toegewezen mandaat te aanvaarden.

De vennootschap "PARCOLYS" wordt vertegenwoordigd in en buiten rechte door één gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend, die ten opzichte van derden geen bewijs van voorafgaande machtiging uitgaande van de raad van bestuur moet leveren.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Notaris Bernard Loontjens

TEGELIJK NEERGELEGDE STUKKEN

- afschrift van de akte de dato 23 december 2013

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de rnsttumeníerende notaris, netzij van de persoio' n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien span derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voor-'bhouden "aan het Belgisch Staatsblad

15/12/2014
ÿþti

Mod Word 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r._ LI. 0543.693.413

Gent

Afdeling Oudenaarde

Pi DEC. 2014

1 m cd

~

e e

PARCOLYS FLOORING

"

o' ri Naamloze Vennootschap

9700 Oudenaarde, Industriepark De Bruwaan, 3

r''cil?di,

Uit een akte verleden voor Notaris Bernard Loontjens, te Izegem, op 26 november 2014, ter registratie.

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap "PARCOLYS FLOORING", opgericht uit de partiële splitsing van de Naamloze Vennootschap "PARCOLYS" niet zetel te 9700 Oudenaarde, Industriepark De Bruwaan nummer 3, B.T.W. BE 0473.825,402 (RPR Gent Afdeling Oudenaarde) bij akte verleden voor Notaris Bernard Loontjens, te Izegem op 23 december 2013, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 9 januari 2014 onder het nummer 14010505, gehouden op 26 november 2014 heeft beslist wat volgt:

1. Kennisname van de door de wet vereiste verslagen opgesteld door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "J. VANDE MOORTEL en Co", met zetel te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat nummer 27, B.T.W.-B5 0461.238.562 (RPR Gent Afdeling Oudenaarde) vertegenwoordigd door de Heer Bert De Clercq, bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door de Raad van Bestuur, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"Ondergetekende, BVBA J. Vande Mooitel & C° Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, Bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, werd aangesteld overeenkomstig artikel 602 van het wetboek van vennootschappen, om verslag uit te brengen over een kapitaalverhoging door middel van een niet-geldelijke inbreng in de NV PARCOLYS FLOORING.

Ik ben van oordeel dat de beschrijving en de toegepaste schattingswijzen van de inbreng zoals zij voorkomen in de identificatie van de verrichting overeenstemmen met de bedrijfseconomische aanvaardbare grondslagen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura;

2. het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

3. de beschrijving van de inbreng in natura, in casu de schuldvordering van de heer Dominique Santens beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

4. de door de partijen weerhouden waarderingsmethoden zijn bedrijfseconomische verantwoord en zijn op gepaste wijze toegepast voor het bepalen van het aantal tegen de inbreng uit te geven aandelen. Gezien de financiële situatie waarin de vennootschap zich bevindt, dienen wij conform onze beroepsregels een voorbehoud te formuleren ten aanzien van de inbaarheid van deze schuldvordering. Daarenboven zijn de door de partijen weerhouden waarderingsmethoden slechts verantwoord in de veronderstelling van continuïteit, dit wil zeggen in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes zullen gerealiseerd worden;

5. de vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 4.696 nieuwe aandelen van de vennootschap PARCOLYS FLOORING NV, zonder vermelding van een nominale waarde.

6. de wederzijdse rechten der betrokken partijen geëerbiedigd en hun verplichtingen volledig vastgelegd zijn.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, niet andere woorden, dat ons verslag geen 'fairness opinion' is.

Aldus opgesteld en beëindigd te Oudenaarde op 14 november 2014.".

1'J

STATUTENWIJZIGING

e

..,

0

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Kennisname van het door de wet vereiste bijzonder verslag opgesteld door de raad van bestuur betreffende de hierna vermelde inbrengen in natura.

Kennisname van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de raad van bestuur betreffende voorstel tot voortzetting van de activiteit en uiteenzetting van de maatregelen die worden genomen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap.

2. Verklaring door de bestuurders en aandeelhouders afstand te doen van de termijnen en formaliteiten van het toezenden van het bijzonder verslag waarvan sprake in artikel 633 van het Wetboek van Vennootschappen en verklaring kennis te hebben genomen van de inhoud van voormeld verslag van de Raad van Bestuur.

In naam van de raad van bestuur bevestigt de Voorzitter dat deze vergadering is bijeengekomen binnen de twee maanden nadat het verlies is vastgesteld.

Voornoemd verslag stelt voor dat de activiteit wordt voortgezet, en zet uiteen welke maatregelen worden overwogen met het oog op het herstel van de financiële toestand van de vennootschap, inzonderheid de kapitaalverhoging die op de agenda staat ingeschreven.

Op basis van voornoemd verslag wordt beslist om, wegens het geleden verlies waarbij het nettoactief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, de activiteit van de vennootschap voort te zetten onder de opschortende voorwaarde evenwel dat de op de agenda ingeschreven verrichtingen daadwerkelijk worden verwezenlijkt.

3. Vervolgens wordt beslist een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van één miljoen tweehonderd drie en negentig duizend vijfhonderd twee en zestig euro negen en zeventig eurocent (1.293.562,79 ¬ ) om het kapitaal te brengen van één miljoen zeshonderd vijf en zestig duizend euro (1.665.000,00 ¬ ) op twee miljoen negenhonderd acht en vijftig duizend vijfhonderd twee en zestig euro negen en zeventig eurocent (2.958.562,79 ¬ ) deels door inbreng in natura (schuldvorderingen) en deels door inbreng in geld, mits creatie en uitgifte van vijfduizend vijfhonderd vijf en vijftig (5.555) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven aan de globale prijs van één miljoen tweehonderd drie en negentig duizend vijfhonderd twee en zestig euro negen en zeventig eurocent (1.293.562,79 ¬ ) met een uitgifteprijs van tweehonderd twee en dertig euro twee en tachtig eurocent (232,82 ¬ ) per aandeel die lager ligt dan de huidige fractiewaarde van de thans bestaande aandelen.

De uitgifteprijs van de nieuwe aandelen zal geheel bestemd worden naar de rekening'Kapitaal'.

De nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen genieten.

4. En onmiddellijk hebben alle aandeelhouders, elk individueel, verklaard te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

5. o Inbreng in natura (schuldvordering)

Inbreng van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering (credit saldo van de rekening-courant) op de vennootschap ten belope van één miljoen drie en negentig duizend vijfhonderd twee en zestig euro negen en zeventig eurocent (1.093.562,79 ¬ ) door de Heer Dominique Santens, wonende te 9230 Wetteren, Brusselsesteenweg, 290.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door alle verschijners, en wordt bepaald op één miljoen drie en negentig duizend vijfhonderd twee en zestig euro negen en zeventig eurocent (1.093.562,79 ¬ ), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

Vergoeding

In gemeen akkoord met de inbrenger wordt beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning van vierduizend zeshonderd zes en negentig (4.696) nieuwe kapitaalsaandelen uitgegeven aan de globale prijs van één miljoen drie en negentig duizend vijfhonderd twee en zestig euro negen en zeventig eurocent (1.093.562,79 ¬ ), aan de Heer SANTENS Dominique, voornoemd.

Deze vierduizend zeshonderd zes en negentig (4.696) nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Algemene voorwaarden van de inbreng in natura

De voormelde schuldvordering wordt ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en voor vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

Verklaring

Voormelde inbrenger verklaart volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap.

o Inbreng in speciën

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DOSAMS", met zetel te 9230 Wetteren, Brusselsesteenweg nummer 290, B.T.W. 8E0899.346.782 (RPR Gent Afdeling Dendermonde), schrijft in op achthonderd negen en vijftig (859) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, welke zij volledig volstort door inbreng van een bedrag van tweehonderd duizend euro (200.000,00 ¬ ).

Bewijs van deponering

Tot gehele volstorting van de aldus ingeschreven aandelen werd een globaal bedrag van tweehonderd duizend euro (200.000,00 ¬ ), gestort.

De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE33 0017 4153 2946 bij de "BNP PARIBAS FORTIS", te 1000 Brussel, Warandeberg nummer 3, zoals blijkt uit een attest afgeleverd op 25 november 2014.

Vergoeding  aanvaarding

e Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge " De aldus onderschreven achthonderd negen en vijftig (859) aandelen worden, als volstort, toegekend aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DOSAWYS", voornoemd, die aanvaardt achthonderd negen en vijftig (859) aandelen op naam.

Deze achthonderd negen en vijftig (859) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Verklaring

Voormelde inbrenger verklaart volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap.

6. Vaststelling dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans twee miljcen negenhonderd acht en vijftig duizend vijfhonderd twee en zestig euro negen en zeventig eurocent (2.958.562,79 E) bedraagt, vertegenwoordigd dcor achtduizend tweehonderd één en negentig (8.291) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één! achtduizend tweehonderd één en negentigste (118.291 ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Vaststelling ingevolge de verwezenlijking van de kapitaalsverhoging hiervoor, dat de opschortende voorwaarde vervat in het Tweede Besluit verwezenlijkt is.

7. Invoering van. drie categorieën van aandelen dewelke genummerd en toegewezen worden als volgt:

-de aandelen genummerd van één (1) tot en met drie driehonderd negen en zestig (3.369) vormen aandelen categorie A en worden toegewezen aan de Heer Santens Dominique, voornoemd;

-de aandelen genummerd van drieduizend driehonderd zeventig (3.370) tot en met vierduizend tweehonderd acht en twintig (4228) vormen aandelen categorie A en worden toegewezen aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DOSAWYS", voornoemd;

-de aandelen genummerd van vierduizend tweehonderd negen en twintig (4.229) tot en met vierduizend achthonderd zes en negentig (4.896) vormen aandelen categorie B en worden toegewezen aan de Heer Wybo Carlos, wonende te 8720 Dentergem/Oeselgem, Deinzestraat, 100.

-de aandelen genummerd van vierduizend achthonderd zeven en negentig (4.897) tot en met zesduizend negenhonderd vier en zestig (6.964) vormen aandelen categorie B en worden toegewezen aan de Commanditaire Vennootschap "WYCO", met zetel te 8720 Dentergem, Deinzestraat, nummer 100, 0873.006.829 (RPR Kortrijk).

-de aandelen genummerd van zesduizend negenhonderd vijf en zestig (6.965) tot en met achtduizend tweehonderd één en negentig (8.291) vormen aandelen categorie C en worden toegewezen aan de Heer Santens Dominique, voornoemd.

Machtiging aan de raad van bestuur om het register van aandelen in overeenstemming te brengen met hetgeen voorafgaat en wijziging van navermelde statutaire bepalingen en dit zoals bepaald in het negende besluit hierna:

- het kapitaal;

-het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in speciën;

-de overdracht en overgang van effecten;

-het aantal, de voordracht en benoeming van bestuurders;

-de externe vertegenwoordiging;

-het dagelijks bestuur.

De statuten worden aangepast aan het hiervoor genomen besluit en er wordt machtiging gegeven aan de

raad van bestuur om het register van aandelen in overeenstemming te brengen met hetgeen voorafgaat.

8. Besluit met onmiddelijke ingang tot het ontslag van aile in functie zijnde bestuurders van de vennootschap, te weten de Heer WYBO Carlos, voornoemd, de Heer DOSSCHE Kristof, wonende te 9770 Kruishouten, Kasteelstraat, 15, en de Heer SANTENS Dominique, voornoemd.

De eerstvolgende jaarvergadering zal beslissen omtrent het verlenen van décharge.

Vervolgens wordt beslist om met ingang vanaf 26 november 2014 tot nieuwe bestuurders van de vennootschap te benoemen:

- op voordracht van de aandeelhouder categorie A wordt benoemd, de Heer Dominique Santens, voornoemd;

- op voordracht van de aandeelhouder categorie A wordt benoemd, de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DOSAWYS", voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de Heer Dominique Santens, voornoemd.

Kennisname van het Besluit van de zaakvoerders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DOSAWYS", de dato 26 november 2014 waarbij de Heer Dominique Santens, voornoemd, wordt benoemd als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van het bestuursmandaat van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DOSAWYS", in de vennootschap.

- op voordracht van de aandeelhouder categorie B wordt benoemd, de Heer Kristof Dossche, voornoemd. Alle aldus benoemde bestuurders verklaren, vertegenwoordigd zoals voormeld, hun mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbcdsbepaling.

Hun mandaat zal vervallen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2019.

9. Aanneming van volledig nieuwe statuten en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst alsook na schrapping van alle overbodig geworden bepalingen.

10. Opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst der statuten.

l

A

De hier aanwezige bestuurders stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden,

die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend

wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de

Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde

Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten

en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de heer Dominique

Santens, voornoemd.

RAAD VAN BESTUUR

Vervolgens hebben de hiervoor benoemde bestuurders zich in raad verenigd met als doel een voorzitter van

de raad van bestuur en een gedelegeerd bestuurder te benoemen alsook hun bevoegdheden vast te stellen.

Aldus benoemt de raad van bestuur met eenparigheid van stemmen uit de bestuurders verkozen op

voordracht van de houders van de aandelen categorie A:

11 tot voorzitter van de raad van bestuur:

De Heer Dominique Santens, voornoemd, die verklaart te aanvaarden:

21 tot gedelegeerd bestuurder:

De Heer Dominique Santens, voornoemd, die verklaart te aanvaarden.

Overeenkomstig artikel zestien van de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte

vertegenwoordigd door één gedelegeerd bestuurder.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Notaris Bernard Loontjens

TEGELIJK NEERGELEGDE STUKKEN

- afschrift van de akte de dato 26 november 2014

- cobrdinering

- verslag bedrijfsrevisor met bijzonder verslag van de raad van bestuur inzake de inbreng in natura

verslag bedrijfsrevisor met bijzonder verslag van de raad van bestuur inzake artikel 582 Wetboek van

Vennootschappen

- Bijzonder verslag van de raad van bestuur inzake artikel 633 van het Wetboek van Vennootschappen

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 08.07.2015 15294-0046-032

Coordonnées
PARCOLYS FLOORING

Adresse
INDUSTRIEPARK DE BRUWAAN 3 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande