PARIJS MANAGEMENT


Dénomination : PARIJS MANAGEMENT
Forme juridique :
N° entreprise : 454.669.286

Publication

09/07/2014
ÿþ Mod Word 1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

\h

KOOPHANDEL GENT

30 JUN1 2014

AFDEleeNDERMONDE

"" -- -'-- ---------------------------- - --------- -- --- -- --- - - -- ---  ,



II tt!ll ilij 1111





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0454.669.286

Benaming

(voluit) : "PARIJS MANAGEMENT"

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: 9200 Dendermonde Werf 14 bus 2

(volledig adres)

Onderwerp akte: VERLENGING BOEKJAAR - VERPLAATSING JAARVERGADERING - KAPITAALVERMINDERING - OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - ONTSLAG BESTUURDERS EN AANSTELLING ZAAKVOERDERS - GOEDKEURING NIEUWE STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Caroline De Herdt te Lebbeke op 19 juni 2014, neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "PARUS MANAGEMENT", opgericht bij akte verleden voor Notaris Leo BruynincX te Dendermonde op één maart negentienhonderd vijfennegentig, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vierentwintig maart negentienhonderd vijfennegentig onder nummer 950325-178. Gewijzigd bij akte verleden voor notaris Luc Eennan te Lebbeke op dertien september tweeduizend, gepubliceerd ln de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van vijf oktober tweeduizend onder nummer 20001005. Voor de laatste maal gewijzigd bij akte verleden voor notaris Luo Eeman te Lebbeke op dertien mei tweeduizend en vier, gepubliceerd In de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van acht juni tweeduizend en vier onder nummer 04084091, letterlijk het volgende:

EERSTE BESLISSING.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het boekjaar van de vennootschap, dat een aanvang

genomen heeft op 1 oktober 2013, te verlengen met een termijn van 9 maanden, om af te sluiten op datum van

30 juni 2015,

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de jaarvergadering te verplaatsen van de tweede

maandag van de maand maart om achttien uur naar de tweede maandag van de maand december om achttien

DERDE BESLISSING.

De vergadering neemt kennis van en keurt goed:

- Het verslag van de raad van bestuur dat het voorstel tot omvorming van de vennootschap toelioht,

- Het verslag van de burgerlijke BVBA Nielandt, Franken & Co Bedriffsrevisoren, vertegenwoordigd door de Heer Wouter Nielandt, opgemaakt naar aanleiding van de voorgestelde omvormlng in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, gedateerd op 21 mei 2014, met daarin opgenomen de staat van actief en passief, afgesloten op 31 maart 2014, hetzij minder dan drie maanden voor de omvorming, en waarvan het besluit als volgt luidt:

"8. CONCLUSIE

Ondergetekende, Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren, Vinkenbaan 44 te 1820 Perk, vertegenwoordigd door de heer Wouter Nielandt, bedrijfsrevisor, verklaart inzake de omzetting van de vennootschapsvorm van een naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, dat:

Onze werkzaamheden zijn er Inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 maart 2014, die het bestuursorgaan van Parijs Management NV heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd volgens de normen uitgevaardigd door het Koninklijk Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad..

Het netto-actief van EUR 210.617,88 is hoger dan het maatschappelijk kapitaal van EUR 62.000,00."

Een exemplaar van beide verslagen zal tegelijk met de expeditie van deze akte worden neergelegd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen genomen,

VIERDE BESLISSING.

De vergadering beslist de naamloze vennootschap "PARIJS MANAGEMENT" om te vormen in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, bij toepassing van artikel 774 en volgende van de vennootschappenwet, zodat deze omzetting geen verandering brengt in de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap, die onder de nieuwe vorm blijft bestaan. De activiteit blijft ongewijzigd. De activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en waardevermeerderingen blijven dezelfde, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding, die door de naamloze vennootschap werden gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondememingsnummer 0454.669.286 waaronder de vennootschap is gekend.

De omvorming geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap, weergegeven in het bovenvermelde deskundig verslag, afgestoten op 31 maart 2014,

Aile verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de oude naamloze vennootschap worden geacht verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke bescheiden.

Deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

Iedere aandeelhouder in de naamloze vennootschap "PARIJS MANAGEMENT" zef voor één aandeel in de naamloze vennootschap "PARIJS MANAGEMENT' één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PARIJS MANAGEMENT' ontvangen,

VIJFDE BESLISSING.

De vergadering beslist het kapitaal te verminderen met een bedrag van drieënveertigduizend vierhonderd euro (¬ 43.400,00) om het kapitaal te brengen van tweeënzestigduizend euro 62.000,00) op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), zonder vernietiging van aandelen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering volledig wordt aangerekend op het fiscaal volgestorte kapitaal.

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in speciën aan elk bestaand aandeel van een bedrag van vierhonderdvierendertig euro (¬ 434,00).

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van drieënveertigduizend vierhonderd euro (¬ 43.400,00) daadwerkelijk gebracht werd op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Toelichting van de instrumenterende notaris

De aandeelhouders verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de artikelen 317/318 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben dcen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

Deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

ZESDE BESLISSING.

De vergadering aanvaardt bij deze het ontslag van de bestuurders:

1. Mevrouw Teirlinck Liliane;

2. De Meer Parijs Jurgen;

3, De gewone commaditaire vennootschap C.B.I.', in haar hoedanigheid van rechtsopvolger van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Luella", met zetel te Dendermonde, Begijnhoflaan 3, hier

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de Heer Parijs Erik voormeld (akte van fusie verleden

voor ondergetekende notaris De Herdt te Lebbeke op 22 april 2014, bekendgemaakt bij uittreksel in de bijlagen

tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 14105717,.

Deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen genomen,

ZEVENDE BESLISSING.

De vergadering beslist voormelde bestuurders, algemene decharge te verlenen voor de duur van hun

uitgeoefend mandaat als bestuurden

ACHTSTE BESLISSING.

Vervolgens beslist de vergadering de statuten van de vennootschap in haar nieuwe rechtsvorm, en rekening

houdend met de hoger genomen beslissingen, als volgt vast te stellen

STATUTEN

A- IDENTIFICATIE VAN DE VENNOOTSCHAP

1. Naam:

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam "PARIJS

MANAGEMENT'.

2, Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

3. Zetel,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is gevestigd te 9200 Dendermonde, Werf 14 bus 2.

4, Doel.

De vennootschap heeft als doek

1. Het verlenen van diensten en adviezen aan personen bedrijven, in het algemeen met betrekking tot

bedrijfsbeheer, managementsadvies, marketing, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt

2. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium.

Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst; zij mag onroerende goederen vervreemden met het (mg wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een aktiviteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken,

3. De vennootschap zal aile burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mcgen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

4. Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in aile vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden beroepsverenigIngen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat

5. Zij kan optreden ais bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen; zij kan tevens borg staan voor derden, aandeelhouders, bestuurders als loutere derden, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke bepalingen.

6. Groot- en kleinhandel, atelier voor de bewerking en produktie van schrijnwerk voor het bouwbedrijf van rolluiken, zonneblinden en vliegenramen, van parketvioeren en parketpanelen in hout, P.V.C. of aluminium en alle diverse materialen;

7. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de uitgebreide zin te worden geinterpreteerd,

De vennootschap mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde doelstellingen aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel,

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ock betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Zij mag eveneens zich borg stellen voor zulke ondernemingen, voor zover dit in haar voordeel is

Zij kan eveneens bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen zijn.

B-KAPITAAL - VOLSTORTING - WINSTVERDELING

5. Kapitaal.

_ Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD euro, Het is verdeeld in

honderd aandelen zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde van één honderdste van het kapitaal.

6. Bestemming van de winst.

Het batig slot dat de jaarrekening aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van, het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de reservering of uitkering van het saldo beslist de algemene vergadering,

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste bcekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De zaakvoerders bepalen het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. De uitbetaling moet geschieden binnen het jaar na de algemene vergadering waarop het bedrag is vastgesteld. De dividenden die niet geïnd zijn, verjaren door verloop van vijf jaren.

7. Verdeling netto-actief na ontbinding.

Bij ontbinding van de vennootschap zal de zaakvoerder, of in voorkomend geval de aangestelde vereffenaar, overgaan tot de vereffening van de vennootschap. Na aanzuivering van aile kosten, lasten en schulden der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld. Hierbij wordt in voorkomend geval rekening gehouden met de verschillende mate van volstorting van de verschillende aandelen.

BESTUUR VENNOOTSCHAP-MACHTEN ZAAKVOERDERS

8. Omvang bevoegdheden zaakvoerders

Elke zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van één

zaakvoerder.

BOEKJAAR - ALGEMENE VERGADERING

9. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli van een jaar en eindigt op 30 juni van het

daaropvolgende jaar.

10. Jaarlijkse algemene vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet elk jaar worden bijeengeroepen op de tweede maandag van de maand december om 18 uur op de maatschappelijke zetel van de vennootschap. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Daarnaast kunnen extra algemene vergaderingen op verzoek van het bestuursorgaan samengeroepen worden.

11. Voorwaarden tot toelating en uitoefening van stemrecht op de jaarvergadering

De oproepingen voor de algemene vergadering worden bij aangetekende brief vijftien dagen op voorhand toegezonden aan de vennoten, zaakvoerders en eventueel aangestelde commissarissen. De oproeping bevat de agenda van de vergadering en de krachtens de wet aan voormelde personen mee te delen documenten (jaarrekening, eventueel jaarverslag en verslag commisses).

De vennoten, die aan de vergadering wensen deel te nemen, moeten vijf dagen voor de vergadering hun voornemen met gewone brief, aan de zetel van de vennootschap gericht, bekend maken. De zaakvoerders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteit.

Vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering en voor de toelating tot de vergadering is evenwel niet vereist, wanneer alle vennoten aanwezig zijn en met éénparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en hierover met de vereiste meerderheid besluiten.

12. Notulen

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt. De notulen bevatten

een beknopt verslag van het verloop van de vergadering.

De notulen worden aan het einde van de vergadering ondertekend door de voorzitter en de vennoten die het

vragen.

Van elke buitengewone algemene vergadering, die voor notaris wordt gehouden, wordt een authentiek

proces-verbaal opgemaakt.

13. Vertegenwoordiging«

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot, en drager van een schriftelijke volmacht waarvan de vorm door de zaakvoerders bepaald wordt. Minderjarigen en rechtspersonen worden door hun voogden of wettelijke vertegenwoordigers vertegenwoordigd.

14. Stemming per brief.

Het is elke vennoot toegestaan zelf niet op de algemene vergadering aanwezig te zijn, en in de plaats per brief zijn stem uit te brengen. Deze wijze van stemming zal echter enkel toegelaten zijn, als in de oproeping tot de algemene vergadering, naast de agenda, eveneens de door de zaakvoerders voorgestelde beslissingen vermeld zijn.

Deze brief dient aangetekend verzonden te worden en uiterlijk de dag voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap toe te komen.

De brief dient om geldig te zijn, behoudens de naam, voornaam, en woonplaats van de vennoot volgende vermeldingen te bevatten : hij dient de agenda te hernemen, en per agendapunt de door de zaakvoerder(s) voorgestelde beslissing Daarnaast dient klaar en duidelijk per beslissing eigenhandig de woorden ''VOOR", "TEGEN" of "ONTHOUDING" in onuitwisbare inkt geschreven te worden. Om geldig te zijn dient één van die drie woorden bij elke beslissing vermeld te zijn. Het ontbreken van een stem voor één agendapunt, maakt de stem voor elk agendapunt ongeldig.

De brief dient door de vennoot ondertekend te zijn.

15, Stemkracht.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De besluiten worden met eenvoudige meerderheid van stemmen (meer voor- dan tegenstemmen) genomen, behoudens de wettelijke beschikkingen ter zake bij de buitengewone algemene vergadering. Bij gelijkheid van stemmen wordt het voorstel verworpen.

E- RECHTEN EN VERPLICHTINGEN VAN VENNOTEN

16. Aandelen en aandelenregister.

Alle aandelen zijn op naam en zijn voorzien van een volgnummer.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van de aandelen gehouden, waarin wordt aangetekend:

1. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2. de gedane stortingen;

3, de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de ovememer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van een aandeel op naam wordt bewezen door de oprichtingsakte en de akte van kapitaalverhoging alsmede, na overdracht of overgang, door de inschrijving in voormeld register. De overdrachten en overgangen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

inschrijving in het register van de aandelen. Elke vennoot of belanghebbende derde kan van dat register inzage nemen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de aandelen,

17. Opvraging van de stortingen.

De zaakvoerder doet opvraging van de stortingen op de aandelen die bij hun intekening niet volledig afbetaald werden. Nil bepaalt de tijdstippen van de stortingen en stelt het bedrag vast in een bericht dat minstens dertig dagen voor het tijdstip, vastgesteld voor de storting, per aangetekend schrijven wordt verzonden.

De vennoot die, na het verstrijken van deze opzegging, nalaat elke op de aandelen gevraagde storting te doen, moet aan de vennootschap intresten vergoeden die, vanaf de dag van de opeisbaarheid van de storting, berekend worden tegen de wettelijke intrestvoet vermeerderd met drie ten honderd. Daarenboven mag de zaakvoerder, nadat een tweede bericht gedurende een maand zonder resultaat is gebleven, de vennoot vervallen verklaren en zijn effecten doen verkopen, onverminderd het recht het verschuldigd gebleven bedrag

en elke schadevergoeding en gebeurilike intresten van hem te vorderen.

De zaakvoerder mag de vennoten toelating geven hun aandelen vervroegd te volstorten; in dit geval bepaalt hij de voorwaarden onder dewelke de vervroegde stortingen toegelaten zijn.

Het uitoefenen van de rechten, verbonden aan de aandelen waarop de stortingen niet werden verricht, wordt opgeschort zolang deze stortingen, regelmatig opgevraagd en opeisbaar, niet gedaan werden.

18. Ondeelbaarheid.

Indien een aandeel aan verscheidene personen toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst, totdat een enkele persoon schriftelijk aangewezen is als eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap.

19. Vervreemding van de aandelen.

1) Behoudens hetgeen bepaald is ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden volgende

regels:

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden en ook niet

overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste

drie/vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Die instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan:

1.aan een vennoot ;

2.aan de echtgenoot van de overdrager of erflater;

3.aan bloedverwanten in de rechte opgaande of neerdalende lijn;

2) De vennoot, die door een weigering zijn aandelen niet onder de levenden kan overdragen, kan tegen de weigering van overdracht opkomen voor de bevoegde rechtbank (van de zetel van de vennootschap), in kort geding, na behoorlijke dagvaarding van diegenen die zich tegen de weigering verzetten. Wanneer de weigering door de rechtbank willekeurig wordt geoordeeld, dan hebben de vennoten die zich verzet hebben, drie maanden te rekenen van de beschikking, om koper(s) te vinden voor de prijs en voorwaarden zoals hierna vermeld bij overgang van aandelen na overlijden.

3) De erfgenamen of legatarissen die als vennoot geweigerd worden bij overgang van aandelen door overlijden, hebben recht op de waarde van de aandelen. Zij mogen de afkoop ervan vragen bij een ter post aangetekende brief, die gericht wordt aan de zaakvoerder van de vennootschap, waarvan deze onmiddellijk een afschrift aangetekend toezendt aan de onderscheiden vennoten.

4) De zaakvoerder zal, bij aanvraag tot afkoop overeenkomstig voormelde liftera 2 en 3, de waarde van de aandelen bepalen aan de hand van de laatste jaarrekening, rekening hcudend met eventuele niet uitgedrukte min- of meerwaarden.

Indien de verkoper niet akkoord gaat met de vastgestelde koers van het aandeel wordt het geschil onderworpen aan twee scheidsrechters, één aangesteld door de zaakvoerder en één door de verkoper. Indien de twee scheidsrechters niet tot een akkoord komen, stellen zij in gemeen akkoord een derde scheidsrechter aan, die beslist. Tegen deze laatste beslissing is geen verhaal of beroep mogelijk. De kosten van de arbitrageprocedure worden bij gelijke helften verdeeld tussen de koper en verkoper van de aandelen.

De andere vennoten zullen een voorkeurrecht tot aankoop genieten op deze af te kopen aandelen, elk ln verhouding tot zijn santal aandelen. Als een vennoot zljn voorkeurrecht niet uitoefent, hebben de overige vennoten voorkeurrecht om deze aandelen wederom in verhouding met hun aantal aandelen te kopert indien geen enkel vennoot van zijn voorkeurrecht gebruik wenst te maken, kan de algemene vergadering beslissen dat de vennootschap de te koop aangeboden aandelen lnkoopt of een andere koper voor de aandelen voorstellen.

Indien op voorgaande wijze geen koper is gevonden, binnen de drle maanden na de aanvraag of beschikking, hebben de erfgenamen of Iegatarissen het recht de vervroegde ontbinding van de vennootschap te vorderen.

5) De betaling van de prijs van de aandelen client binnen de vier maanden na de beslissing van afkoop gebeurd te zijn, tenzij de koper een afbetaling in termijnen heeft gevraagd, ln voorkomend geval kan aan de koper een afbetaling in termijnen toegestaan worden die echter niet over een langere periode dan vijf jaar na de beslissing van afkoop kan lopen en mits een bankwaarborg ter garantie van de betalingen aan de verkoper te kunnen voorleggen. Bovendien zal de prijs worden verhoogd met een rente gelijk aan de wettelijke intrest, verlaagd met twee ten honderd. Bij laattijdige betaling zal de koper aan de verkoper intresten vergoeden die, vanaf de dag van de opeisbaarheid van de storting, berekend worden tegen de wettelijke interest, vermeerderd met drie ten honderd,

20. Vruchtgebruik op aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge L Indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is, en tenzij de vruchtgebruiker en de booteigenaar één van beiden bij geschrift aanwijzen, worden de aan het aandeel verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebrulker.

Bij een kapitaalverhoging met uitoefening van voorkeurrecht komt het voorkeurrecht aan de vruchtgebruiker toe. De door hem ingetekende aandelen horen hem In volle eigendom toe.

21. Oproeping algemene vergadering.

Wanneer een of meer vennoten die alleen of gezamenlijk ééritvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen, moeten de zaakvoerders een algemene vergadering samenroepen, met minstens de aangevraagde onderwerpen als agendapunten,

22. Minderheidsvordering.

Een vordering tegen de zaakvoerders van de vennootschap kan voor rekening van de vennootschap door minderheidsvennoten worden ingesteld, wanneer die op de dag waarop de algemene vergadering zich uitspreekt over de aan de zaakvoerders te verlenen kwijting, effecten bezitten die ten minsten tien procent vertegenwoordigen van de stemmen verbonden aan het geheel van de op die dag bestaande effecten. Die vordering kan enkel worden ingesteld door personen die de kwijting niet hebben goedgekeurd en door personen die de kwijting wel hebben goedgekeurd maar waarvan blijkt dat zij ongeldig is.

23. Uitsluiting en uittreding van vennoten

Uitsluiting: Eén of meer vennoten die gezamenlijk aandelen bezitten die dertig procent van de stemmen of dertig procent van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen om gegronde redenen in rechte vorderen dat een vennoot zijn aandelen aan de eisers overdraagt.

Uittreding, ledere vennoot kan om gegronde redenen in rechte vorderen dat zijn aandelen worden overgenomen door de vennoten op wie deze gegronde redenen betrekking hebben.

24. Individueel controlerecht,

Zolang de vennootschap voldoet aan de criteria bepaald in het wetboek van vennootschappen betreffende de boekhouding en de jaarrekening, heeft elke vennoot individueel de controlebevoegdheid zoals omschreven in het wetboek van vennootschappen. De vennoot kan zich hierbij laten vertegenwoordigen door een accountant,

Zodra de vennootschap de drempelbedragen vermeld in paragraaf 1 van dit artikel overschrijdt, of indien de algemene vergadering daartoe onverplicht besluit, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van het wetboek van vennootschappen en van de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

F-BEMURSORGAAN

25, Statuut van de zaakvoerder(s)

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten en al dan niet bezoldigd. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. De zaakvoerders die door de vennoten zonder beperking van duur zijn benoemd in de akte van oprichting (en enkel in die akte), worden geacht benoemd te zijn voor de duur van de vennootschap. Hun opdracht kan enkel worden herroepen ofwel met een meerderheid zoals vereist bij statutenwijzigingen ofwel met een gewone meerderheid maar dan slechts om gewichtige redenen.

Iedere zaakvoerder kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan het college van zaakvoerders of als er maar één zaakvoerder is aan de algemene vergadering. Hij is wel verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

De omvang van de bevoegdheden van de zaakvoerders is geregeld bij artikel 8 van onderhavige statuten,

26, Zetelverplaatsing.

Zowel het adres ais de zetel kunnen in België zonder statutenwijziging verplaatst worden bij besluit van de zaakvoerder(s), tenzij als gevolg daarvan de vennootschap onderworpen zou worden aan een nieuw wettelijk regime wat betreft het taalgebruik.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

27. Vergoeding van de zaakvoerder.

Het mandaat van zaakvoerder is principieel kosteloos. Maar de algemene vergadering kan de zaakvoerders, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging toekennen, waarvan het bedrag jaarlijks opnieuw wordt vastgesteld op de jaarvergadering en dat ten laste komt van de vennootschap.

28. Verantwoordelijkheid van de zaakvoerders.

De zaakvoerders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap. Zij zijn overeenkomstig het gemeen recht verantwoordelijk voor de vervulling van hun taak en aansprakelijk voor de tekortkomingen in hun bestuur..

Zij zijn jegens de vennootschap en jegens derden hoofdelijk aansprakelijk voor aile schade die het gevolg is van overtreding van het wetboek van vennootschappen of van de statuten.

In geval van faillissement van de vennootschap kunnen de zaakvoerders -overeenkomstig de wet-persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk worden verklaard voor het geheel of een deel van de schulden indien komt vast te staan dat een door hen begane, kennelijk grove fout, heeft bijgedragen tot het faillissement«

29. Bescherming van het kapitaal.

Ingeval het netto-actief daalt tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet -overeenkomstig artikel 332 wetboek van vennootschappen- de buitengewone algemene vergadering binnen de twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of had moeten vastgesteld worden, bijeenkomen -na oproeping door de

.e e zaakvoerders- om te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge De zaakvoerders zullen overeenkomstig het wetboek van vennootschappen een bijzonder verslag opstellen dat aan de vennoten vijftien dagen op voorhand ter beschikking wordt gesteld, met een motivering van hun voorstellen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot minder dan zesduizend tweehonderd euro van het maatschappelijk kapitaal kan iedere belanghebbende de ontbinding voor de rechtbank vorderen.

30. Tegenstrijdig belang,

Wanneer een zaakvoerder bij een voorgenomen verrichting een rechtstreeks of onrechtstreeks belang van vermogensreetelijke aard heeft, dat strijdig is met de belangen van de vennootschap, moet hij ofwel de overige zaakvoerders ofwel bij ontstentenis de vennoten ervan in kennis stellen, waarna de beslissing enkel kan worden genomen overeenkomstig artikel 259 en volgende van het wetboek van vennootschappen,

31. Jaarrekening,

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maken de zaakvoerd ers de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt één geheel. De jaarrekening wordt door de algemene vergadering goedgekeurd.

Binnen de dertig dagen na de goedkeuring van de jaarrekening, leggen de zaakvoerders overeenkomstig het wetboek van vennootschappen de jaarrekening en de andere door het wetboek van vennootschappen vereiste documenten neer bij de plaatselijke zetel van de Nationale Bank van België,

32. Kwijting.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de

aan de zaakvoerders te verlenen kwijting voor hun bestuursdaden van het afgelopen jaar,

G- WOONSTKEUZE

34. Woonstkeuze.

Elke vennoot, zaakvoerder, commissaris en vereffenaar is gehouden een woonplaats te kiezen en die aan het college van zaakvoerders of aan de enige zaakvoerder ter kennis te brengen. Bij verandering van woonst wordt het college van zaakvoerders of de enige zaakvoerder hiervan op de hoogte gebracht, zo niet wordt geacht woonstkeuze gedaan te zijn op de vorige woonplaats.

Hij wiens woonplaats in het buitenland is, wordt geacht woonplaats in de zetel van de vennootschap te kiezen, tenzij hij een andere in België gelegen woonplaats heeft bekendgemaakt aan de zaakvoerders.

H- ENIGE VENNOOT

Wanneer er maar één vennoot (meer) is in de vennootschap, zijn volgende artikelen aanvullend van

toepassing,

36. Zaakvoerder - benoeming - ontslag,

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen

van een zaakvoerder.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze

te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor

onbepaalde duur mits opzegging.

36. Algemene vergadering.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is een externe zaakvoerder benoemd, dan neemt deze deel aan alle algemene vergaderingen, zelfs wanneer hij ze zelf niet heeft bijeengeroepen. Te dien einde is de enige vennoot verplicht de zaakvoerder met aangetekende brief op te roepen met opgaaf van de agenda. Laatstgenoemde formaliteit moet niet vervuld worden wanneer de zaakvoerder bereid is aan de vergadering deel te nemen. Van deze instemming wordt melding gemaakt inde notulen. In ieder geval wordt de vergadering voorgezeten door de enige vennoot.

37. Kwijting.

Zelfs wanneer de zaakvoerder de enige vennoot is, kan hem kwijting verleend worden volgens het wetboek

van vennootschappen.

38. Tegenstrijdig belang.

Is de enige vennoot ook de enige zaakvoerder dan kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden zowel ten aanzien van de vennootschap als van derden tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij zich ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben bezorgd.

Overname wettelijke bepalingen.

39. Overname wettelijke bepalingen

Alle clausules in bovenvermelde statuten die naar de inhoud wettelijke voorschriften hernemen, zijn opgenomen ten titel van informatie zonder het karakter van statutaire bepalingen te vertonen,

NEGENDE BESLISSING,

De vergadering beslist te benoemen als niet-statutaire zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor onbepaalde duur:

1. De Gewone Commanditaire Vennootschap C.B.I. met ondernemingsnummer BE 0893.062,172, met maatschappelijke zetel te 9200 Dendermonde, Werf 14 bus 2, vertegenwoordigd door haar vaste

vertegenwoordiger-, ''' '' Heer PARIJS Erik Maria Jan, -deb-oren te Dendermonde op 3 mei 1964, nationaal nummer 64050311312, echtgenoot van Mevrouw T'Kint Inge, wonende te Dendermonde, Begijnhofiaan 3. Gehuwd onder het stelsel der wettelijke gemeenschap bij gebrek aan huwelijkscontract, nadien niet gewijzigd zoals hij verklaart,

2, De Heer PARIJS Jurgen Edward Jeanne, bestuurder, geboren te Dendermonde op 23 maart 1971, nationaal nummer 71032301135, echtgenoot van Mevrouw Willems Hilde, wonende te Sint-Gillis-Dendermonde, Leeuwerikenlaan,

Beiden hier aanwezig en verklarende deze mandaten te aanvaarden.

Hun mandaat is onbezoldigd.

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Caroline De Herdt

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte

-verslag van de bedrijfsrevisor

Op de 1aatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

teheucitn

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

01/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 10.03.2014, NGL 27.03.2014 14078-0521-013
07/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 11.03.2013, NGL 30.04.2013 13110-0081-014
04/02/2013 : DE050761
20/06/2012 : DE050761
08/05/2012 : DE050761
08/04/2011 : DE050761
20/04/2010 : DE050761
07/04/2010 : DE050761
06/04/2009 : DE050761
09/04/2008 : DE050761
06/03/2008 : DE050761
30/03/2007 : DE050761
31/03/2006 : DE050761
04/04/2005 : DE050761
08/06/2004 : DE050761
24/03/2004 : DE050761
26/11/2003 : DE050761
31/03/2003 : DE050761
28/02/2003 : DE050761
12/04/2002 : DE050761
05/04/2001 : DE050761
05/10/2000 : DE050761
13/07/2000 : DE050761
29/06/1999 : DE050761
22/03/1997 : DE50761
24/03/1995 : DE50761

Coordonnées
PARIJS MANAGEMENT

Adresse
WERF 14, BUS 2 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande