PARTENA GEZOND

Association sans but lucratif


Dénomination : PARTENA GEZOND
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 877.578.301

Publication

10/04/2014
ÿþ M00 2.2

te, ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de e Ide tursriffie

NEERGELEGD











UI

31 UT 2014



*14078482* RECHTBANK VAN KOOPHAN DEL TE GENT

Grime









Ondernemingsnr : 877.578.301

Benaming

(voluit): Partena Gezond

(verkort):

Rechtsvorm: vzw

Zetel: 9000 Gent CC) 0-12'

Onderwerp akte wijziging statuten, wijziging statutaire organen

De Algemene Vergadering van vzw Partena Gezond, in zitting bijeen op 21 januari 2014, heeft met eenparigheid van stemmen de wijziging van de maatschappelijke zetel naar 9000 Gent, Sluisweg 2 met ingang van 1 april 2014 en de volgende statuten goedgekeurd;

Titel I.  Naam, zetel, doel, duur

Artikel 1

De vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam: Partena Gezond. In contacten met gebruikers mag ook de naam 'Gezondheidshop' en/of 'Atena worden gebruikt.

Artikel 2

De zetel van de vereniging is gevestigd te 9000 Gent, Sluisweg 2, en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Gent.

De zetel kan slechts verplaatst worden door de Algemene Vergadering mits deze btivendien de regels in acht neemt zoals vereist voor een statutenwijziging en beschreven in deze statuten.

Artikel 3

De vereniging heeft tot doel:

113e ontwikkeling van aile activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de bevordering van de gezondheid, gedefinieerd als het fysieke, psychische en sociale welzijn.

20e ontwikkeling van de thuiszorg en gezondheidszorg met alle middelen, onder meer distributie en de verkoop van thuiszorgmateriaal en materialen ter bevordering van gezondheid of vrijetijdsbesteding

3De vereniging heeft tot doel activiteiten - in exclusiviteit voor Partena-Onafhankelijk Ziekenfonds Vlaanderen - te organiseren die gezondheid van de leden bevorderen, preventieve handelingen bij wijze van voorlichting en begeleiding inclusief. De vzw kan hiervoor een beroep doen op partners. Deze activiteiten kunnen de vorm aannemen van diensten of events.

4Bijkomstig mag de vereniging - in opdracht van derde organisaties - activiteiten organiseren die de gezondheid van hun doelgroep bevorderen, preventieve handelingen bij wijze van voorlichting en begeleiding inclusief. De vzw kan hiervoor een beroep doen op partners. Deze activiteiten kunnen de vorm aannemen van diensten of event&

Ze kan elk fonds en elk roerend of onroerend goed bezitten, verwerven, ontvangen, oprichten of beheren,

dat binnen de perken van de wet nuttig Is voor de verwezenlijking van haar doel.

Ze kan deel uitmaken van maatschappijen of verenigingen met een gelijkaardig doel als het hare.

Ze mag elke handeling stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdraagt tot de verwezenlijking van haai

sociale doelstelling

Pp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

,..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 4

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur, doch kan evenwel te allen tijde ontbonden worden.

Artikel 5

Op de oprichtingsvergadering van de vzw kan een stichtend lid zich laten vertegenwoordigen door een ander stichtend lid teneinde de oprichtingsakte te tekenen, an volmacht per stichter.

Titel IL - Leden

Artikel 6

De vereniging kan werkende en toegetreden leden tellen. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de Algemene Vergadering, komt uitsluitend toe aan de werkende leden. Werkende leden zijn diegenen wiens naam is vermeld in het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden en waarvan een kopie, ingevolge art. 26, novies, §1, 30 van de huidige wetgeving wordt neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel. Bij wijzigingen in de samenstelling van de vereniging moet een nieuw ledenregister worden neergelegd binnen een maand te rekenen vanaf de verjaardag van de neerlegging van de statuten. De wettelijke bepalingen zijn alleen op de werkende leden toepasselijk. Toegetreden leden zijn enkel aangesloten om te genieten van de activiteiten van de vzw. Ze hebben geen stemrecht op de Algemene Vergadering, De rechten en verplichtingen van de toegetreden leden worden ingeschreven in een huishoudelijk reglement.

Artikel 7

Het aantal werkende leden is onbeperkt, zonder nochtans minder te kunnen zijn dan drie, De Algemene Vergadering is samengesteld uit natuurlijke personen en/of rechtspersonen.

Over de aanvaarding van werkende leden, beslist de Raad van Bestuur.

Nieuwe leden stellen zich kandidaat per brief gericht aan de voorzitter van de Raad van Bestuur.

Artikel 8

De hoedanigheid van lid van de Algemene Vergadering houdt op door:

a. uittreding. Het vrijwillige ontslag moet per aangetekende brief aan de Raad van Bestuur ter kennis worden gebracht;

b. overlijden;

c. uitsluiting, uit te spreken door een tweederde meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden van de Algemene Vergadering. Onthoudingen worden meegeteld als stemmen tegen de uitsluiting. De uitsluiting moet op de agenda worden vermeld.

Artikel 9

De Raad van Bestuur kan, onder door haar te bepalen voorwaarden, ook andere personen als ereleden, beschermleden, steunende of adviserende leden tot de vereniging toelaten.

Artikel 10

De leden zijn geen jaarlijkse bijdrage verschuldigd.

Artikel 11

Uittredende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging, en kunnen derhalve ook nooit teruggave of vergoeding voor gestorte bijdragen of gedane inbrengsten vorderen.

Titel Ill,  Algemene Vergadering

Artikel 12

De Algemene Vergadering bestaat uit aile werkende leden.

Artikel 13

De Algemene Vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

-het wijzigen van de statuten,

-de benoeming en de afzetting van de bestuurders,

-de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een

bezoldiging wordt toegekend,

-de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen,

-de goedkeuring van de begroting en van de rekening,

-de vrijwillige ontbinding van de vereniging,

-de uitsluiting van een lid van de vereniging,

-de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk,

-alle gevallen waarin deze statuten het vereisen.

Artikel 14

De Algemene Vergadering wordt geldig bijeengeroepen door de Raad van Bestuur telkens als het doel van de vereniging zulks vereist.

Zij moet ten minste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en voor de begroting van het komend jaar, en dit ten laatste zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar.

Artikel 15

De Raad van Bestuur is bovendien verplicht de Algemene Vergadering samen te roepen wanneer 1/5 van de werkende leden daartoe een verzoek richt aan de Raad van Bestuur en dit per aangetekende brief waarin de te behandelen agendapunten zijn vermeld. ln dit geval is de Raad van Bestuur verplicht de Algemene Vergadering samen te roepen binnen de 15 werkdagen met vermelding op de agenda van de gevraagde agendapunten. De Algemene Vergadering wordt uiterlijk gehouden op de 40ste dag na dit verzoek.

Artikel 16

De oproepingen tot de Algemene Vergadering moeten om geldig te zijn, ondertekend worden door. de voorzitter van de Raad van Bestuur. De oproeping wordt ondertekend door de ondervoorzitter of de afgevaardigd-bestuurder in geval de voorzitter verhinderd is. Alle werkende leden moeten worden opgeroepen per brief al dan niet elektronisch verstuurd ten minste acht werkdagen voor de vergadering.

Artikel 17

De oproepingsbriet die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda, die wordt vastgelegd door de Raad van Bestuur. Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door 1/20 van de werkende leden, moet eveneens op de agenda worden vermeld. Dit onderwerp moet uiteraard door het 1/20 van de leden ondertekend zijn en ten laatste twee werkdagen voor de vergadering aan de voorzitter van de Algemene Vergadering overhandigd zijn. Bij onmogelijkheid om nog een nieuwe agenda te bezorgen aan de werkende leden, deelt de voorzitter bij aanvang van de zitting het (de) bijkomende onderwerp(en) mee. Hij vermeldt ook als hij het (ze) prioritair wenst te behandelen of hij het (ze) wil toevoegen nadat de andere punten reeds behandeld werden,

Artikel 18

De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur; indien hij verhinderd is, door de ondervoorzitter. Indien de ondervoorzitter eveneens verhinderd is, wordt de algemene vergadering voorgezeten door de oudste van de aanwezige bestuurders.

Elk lid beschikt over één stem op de Algemene Vergadering. Elk lid kan volmacht geven aan een ander lid om, bij zijn afwezigheid, geldig te stemmen in zijn plaats. Een lid mag echter niet over meer dan één volmacht beschikken.

In gewone gevallen worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of de stem van diegeen die de voorzitter vervangt.

Artikel 19 statutenwijziging

Tot wijziging van de statuten kan slechts worden besloten indien die wijziging gedetailleerd op de agenda is vermeld en indien 2/3 van de werkende leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Wordt dit getal niet bereikt dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, zoals door deze statuten is bepaald, en waarop deze vergadering een geldig besluit zal kunnen nemen, ongeacht het aantal aanwezigen. Deze tweede vergadering mag niet binnen de 15 kalenderdagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden. Voor elke statutenwijziging is bovendien een meerderheid van 2/3 der aanwezige of vertegenwoordigde stemmen vereist,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

ook op de tweede Algemene Vergadering, Tot wijziging v,an het doel van de vereniging kan slechts met een meerderheid van 4/5 van de stemmen worden besloten.

Van iedere statutenwijziging zullen de wijzigingen en de volledig gecoördineerde statuten na deze wijziging neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel. Binnen de 30 dagen na de neerlegging dient de wijziging (bij uittreksel) bekendgemaakt te worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel 20

Bij vrijwillige ontbinding van de vereniging worden dezelfde regels als deze beschreven voor het wijzigen van het doel der vereniging vereist.

Artikel 21

Een meerderheid van 2/3 der stemmen is vereist voor het uitsluiten van een lid. Bij uitsluiting van een lid moet dit punt eveneens op de agenda voorkomen en moet het lid worden uitgenodigd om in zijn verdediging te kunnen voorzien.

Artikel 22

Van elke vergadering warden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter van de Raad van Bestuur of de afgevaardigd-bestuurder en opgenomen worden in een bijzonder register. Dit register kan op de zetel van de vereniging door leden en belanghebbende derden worden ingezien. Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter van de Raad van Bestuur of de afgevaardigd-bestuurder of door twee bestuurders en bij ontstentenis hiervan door twee leden van de Algemene Vergadering,

Titel IV.  Raad van Bestuur

Artikel 23

De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van ten minste drie leden die, al dan niet lid zijn van de vereniging. Indien de Algemene Vergadering slechts drie leden telt, bestaat de Raad van Bestuur uit slechts twee personen. In ieder geval moet het aantal bestuurders steeds lager zijn dan het aantal leden van de Algemene Vergadering.

Artikel 24

De Raad van Bestuur is samengesteld uit natuurlijke personen en/of rechtspersonen.

Nieuwe bestuurders stellen zich kandidaat per brief gericht aan de voorzitter van de Raad van Bestuur.

Het ambt van bestuurder is onbezoldigd. Gemaakte kosten worden vergoed en er kunnen presentiegelden voorzien worden.

Artikel 25 Wijze van benoeming van de bestuurders

De bestuurders worden benoemd door de Algemene Vergadering met een gewone meerderheid ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden.

De akten betreffende de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

Artikel 26 Duur van het mandaat van de bestuurders

Het mandaat van de bestuurders duurt maximaal 6 jaar. De bestuurders zijn herkiesbaar.

Artikel 27 Functieverdeling

De Raad van Bestuur kan uit zijn bestuurders een voorzitter, een ondervoorzitter, een afgevaardigdg bestuurder, een secretaris, een penningmeester en elke functie die voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk is, zoals het aanduiden van een afgevaardigd-bestuurder, kiezen.

De Raad van Bestuur kan maximum twee raadgevers benoemen. Deze raadgevers hebben geen stemrecht De voorzitter van de Raad van Bestuur zit ook de Algemene Vergadering voor,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 28 Ambtsbeëindiging en afzetting van de bestuurders

Het mandaat van de bestuurders eindigt door afzetting door de Algemene Vergadering, door vrijwillig ontslag, door het verstrijken van het mandaat, door overlijden of ingeval van wettelijke onbekwaamheid.

De afzetting door de Algemene Vergadering wordt beslist bij gewone meerderheid van het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. Het moet evenwel uitdrukkelijk vermeld warden op de agenda van de Algemene Vergadering.

Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk bekendmaken aan de Raad van Bestuur. Dit ontslag gaat onmiddellijk in tenzij door dit ontslag het minimum aantal bestuurders onder het statutaire minimum is gedaald. In dit geval, moet de Raad van Bestuur binnen de twee maanden de Algemene Vergadering bijeenroepen, welke in de vervanging van de betrokken bestuurder dient te voorzien en hem daarvan ook schriftelijk in kennis zal stellen.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel 29 Bevoegdheden van de bestuurders.

De Raad van Bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de Wet aan de Algemene Vergadering zijn voorbehouden. Hij treedt op ais eiser en verweerder, in aile rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen,

De Raad van Bestuur oefent haar mandaat uit als college.

Artikel 30

De Raad van Bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter van de Raad van Bestuur. Indien de voorzitter verhinderd is, wordt deze bijeengeroepen door de ondervoorzitter of de afgevaardigd-bestuurder.

De zittingen van de Raad van Bestuur worden voorgezeten door de voorzitter. indien de voorzitter verhinderd is, wordt de vergadering voorgezeten door de ondervoorzitter. Indien de ondervoorzitter eveneens verhinderd is, wordt de vergadering voorgezeten door de oudste van de aanwezige bestuurders.

Artikel 31

De Raad van Bestuur kan slechts geldig beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of de stem van diegeen die de voorzitter vervangt doorslaggevend.

Elke bestuurder beschikt over één stem op de Raad van Bestuur. Elke bestuurder kan volmacht geven aan een andere bestuurder om, bij zijn afwezigheid, geldig te stemmen in zijn plaats.

Een bestuurder mag echter niet over meer dan één volmacht beschikken.

Artikel 32

Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter van de Raad van Bestuur of de afgevaardigd-bestuurder en die ingeschreven worden in een daartoe bestemd register. De uittreksels die moeten worden voorgelegd en al de andere akten worden geldig ondertekend door de voorzitter van de Raad van Bestuur of de afgevaardigd-bestuurder. Bij ontstentenis van deze bestuurders kunnen twee andere bestuurders deze documenten geldig ondertekenen.

Artikel 33

De Raad van Bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht en nuttig oordeelt

Artikel 34. Bureau van de Raad van Bestuur

ln de schoot van de Raad van Bestuur kan een Bureau opgericht worden. De voorzitter van de Raad van

Bestuur is tevens voorzitter van dit Bureau.

Het Bureau telt minimum 6 en maximum 8 leden, inclusief de voorzitter van de Raad van Bestuur..

De directeur is geen lid van het Bureau; hij heeft een raadgevende stem,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 35, Werking van het Bureau

Het Bureau wordt door de voorzitter zo vaak als nodig bijeen geroepen. Het kan slechts geldig beraadslagen Indien minstens de helft van de leden aanwezig zijn.

Het Bureau oefent de bevoegdheden uit die de Raad van bestuur aan hem overdraagt.

Indien twee of meer leden een beslissing niet goedkeuren, dan moet, indien ze dit uitdrukkelijk verzoeken, deze beslissing doorvetwezen worden naar de Raad van Bestuur.

Artikel 36

Personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen, overeenkomstig art, 13, 4de lid, W VZVV

De Raad van Bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer bestuurders of aan één of meer personen, die al dan niet lid zijn van de vereniging.

Hun benoeming gebeurt door de Raad van Bestuur bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

De ambtsbeëindiging van deze gemachtigde personen Kan geschieden

a)op vrijwillige basis door de gemachtigde zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de Raad van Bestuur

b)door afzetting door de Raad van Bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de Raad van Bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

De akten betreffende de benoeming en de ambtsbeëindiging van de personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen, moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad,

Op voordracht van de Raad van Bestuur oefenen de gevolmachtigden hun bevoegdheden, waaronder de handtekeningbevoegdheid, afzonderlijk of gezamenlijk uit conform de beslissing van de Raad van Bestuur.

Artikel 37

Personen belast met het dagelijks bestuur van de vereniging, overeenkomstig art. 13 bis, 1 ste lid, W VZW

De Raad van Bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan een orgaan van dagelijks bestuur, in casu de afgevaardigd-bestuurder. De benoeming gebeurt door de Read van Bestuur bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

Tot daden van dagelijks bestuur worden aile handelingen of verrichtingen gerekend die door het dagelijks leven van de vereniging worden vereist of die zowel wegens hun gering belang als wegens de noodzakelijkheid van een snelle oplossing de tussenkomst van de Raad van Bestuur zelf niet rechtvaardigen.

De afgevaardigd-bestuurder mag één of meer bijzondere bevoegdheden die passen in het kader van het dagelijks bestuur, toevertrouwen aan bedienden van de vereniging of elke andere persoon van zijn keuze.

De afgevaardigd-bestuurder oefent zijn bevoegdheden alleen of gezamenlijk uit conform de beslissing van de Raad van Bestuur,

De ambtsbeëindiging van het dagelijks bestuur kan geschieden:

a)op vrijwillige basis door het lid van het dagelijks bestuur zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de Raad van Bestuur

b)door afzetting door de Raad van Bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de Raad van Bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

De akten betreffende de benoeming en de ambtsbeëindiging van de personen van het dagelijks bestuur moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

M002.2

Titel V.  Commissarissen

Artikel 38

De Algemene Vergadering is wettelijk verplicht, ingevolge art. 17, § 5 van de huidige wet één of meer

commissarissen te benoemen wanneer zij aan twee van de hieronder drie vermelde voorwaarden gezamenlijk

voldoet:

a,het equivalent gemiddeld over het jaar van 50 voltijdse werknemers ingeschreven in het

personeelsregister dat wordt gehouden overeenkomstig het KB. nr. 5 van 23 oktober 1978;

b.in totaal 8 250 000 euro aan andere dan uitzonderlijke ontvangsten, exclusief BTW;

c.een balanstotaal van 3 125 000 euro,

Zij is eveneens wettelijk verplicht dit te doen indien het gemiddeld aantal tewerkgestelde werknemers per

jaar het equivalent van 100 voltijdse werknemers ingeschreven in het personeelsregister dat wordt gehouden

krachtens K.B. nr. 5 van 23 oktober 1978, overschrijdt,

De algemene vergadering is, wanneer zij er wettelijk toe gehouden is commissarissen te benoemen,

verplicht deze te benoemen onder de leden van het lnstituut van Bedrijfsrevisoren.

Het mandaat van de commissaris wordt vastgesteld voor een vernieuwbare periode van drie jaar.

De commissaris brengt jaarlijks verslag uit aan de Algemene Vergadering.

Tite] VI.  Rekeningen en begrotingen

Artikel 39

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december.

Elk jaar op 31 december, worden de rekeningen van het afgelopen boekjaar afgesloten.

De Raad van Bestuur maakt de jaarrekening op, welke ter goedkeuring wordt voorgelegd aan de Algemene

Vergadering binnen de zes maanden na het afsluiten van het boekjaar.

De begroting voor het volgende boekjaar wordt jaarlijks opgemaakt door de Raad van Bestuur, in het vierde

kwartaal van het lopende boekjaar. Deze begroting wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de Algemene

Vergadering, welke zal plaatsvinden in het vierde kwartaal van het lopende boekjaar.

Met betrekking het eerste boekjaar, welke een aanvang neemt op 1 januari 2006, zal de Raad van Bestuur de vereiste opstartmodaliteiten en -verplichtingen ter goedkeuring voorleggen aan de Algemene vergadering, welke zal plaatsvinden in het tweede kwartaal van het eerste boekjaar.

Tite! Vil, Ontbinding en vereffening

Artikel 40

Behoudens gevallen van gerechtelijke ontbinding en ontbinding van rechtswege kan slechts de Algemene Vergadering tot ontbinding besluiten indien 2/3 van de leden op de Algemene Vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er bovendien een 4/5 meerderheid akkoord is om de vereniging vrijwillig te ontbinden. Het voorstel tot vrijwillige ontbinding van de vereniging moet uitdrukkelijk op de agenda van de Algemene Vergadering vermeld worden.

Zijn geen 2/3 van de leden op deze Algemene Vergadering aanwezig of vertegenwoordigd, dan moet een tweede Algemene Vergadering worden bijeengeroepen die geldig beraadslaagt ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden maar mits een 4/5 meerderheid wordt akkoord gevonden om de vereniging vrijwillig te ontbinden.

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de Algemene Vergadering, of bij gebreke daarvan, de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid alsmede de vereffeningsvoorwaarden.

De activa zullen, na aanzuivering van de passiva, worden overgedragen aan een vereniging met een belangenfoze doelstelling.

Van de ontbinding zal het ontbindingsbesluit, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel. Binnen de 30 dagen na de neerlegging dient dit ontbindingsbesluit, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars bij uittreksel bekendgemaakt te worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel 41

Voor alles wat in deze statuten niet is voorzien of geregeld, blijft de Wet van 27 juni 1921 gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 toepasselijk.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

,-

De Algemene Vergadering van vzw Partena Gezond, in zitting bijeen op 21 januari 2014, benoemt met eenparigheid van stemmen volgende personen tot bestuurder:

1.BEVERNAGE Alfred, Gemslaan 63, 3090 Overijse, geboren op 31 december 1946 te Kortrijk (461231

455 53)

2.BOUILLART Robert, Doleegstraat 27, 3001 Heverlee, geboren op 3 februari 1956 te Leuven (560203 303

21)

3.COPP1ETERS Mark, Brusselsesteenweg 21, 9050 Ledeberg, geboren op 11 februari 1944 te Lokeren

(440211 047 76)

4.DE PAUW Luc, Oude Baan 2, 2930 Brasschaat, geboren op 19 oktober 1943 te Gent

(431019 183 26)

5.DE PAUW Philip, De Zwaan 7, 2930 Brasschaat, geboren op 22 april 1967 te Ekeren

(670422241 49)

6.FLAMENT Ludwig, Zeelaan 239 A, appt. 401, 8670 Koksijde, geboren op 27 mei 1951 te Menen (510527

171 28)

7.LARNO Danny, Paddestraat 82, 9620 Zottegem, geboren op 4 september 1957 te Zottegem (570904 381

80)

8.MERCKX Wilfried, Meterveldeken 2, 1860 Meise, geboren op 3 maart 1947 te Sint-Gillis-Waas (470303

241 95)

9.REYNTJENS Rudi, Klaverdries 3,9031 Drongen, geboren op 16 oktober 1958 te Gent

(581016 037 92)

10.SEGERS Luk, Waversesteenweg 10, 3090 Overijse, geboren op 25 juni 1947 te Aalst

(470625 287 89)

11.WAUTERS Wim, Gerard Davidstraat 19, 8000 Brugge, geboren op 5 september 1969 te Asse (690905

339 63)

12.WILLEMYNS Lucas, Meerstraat 63, 1852 Beigem, geboren op 10 februari 1950 te Amsterdam (500210

283 93)

De samenstelling van de Raad van Bestuur is bijgevolg als volgt:

1.BEVERNAGE Alfred, Gemslaan 63, 3090 Overijse, geboren op 31 december 1946 te Kortrijk (461231

455 53)

2.BOUCKAERT Pierre, Zwaluwenlaan 18, 1780 Wemmel, geboren op 23 maart 1947 te Gent (470323 327

88)

3.BOUILLART Robert, Doleegstraat 27, 3001 Heverlee, geboren op 3 februari 1956 te Leuven (560203 303 21)

4.BURKE Alex, Vooruitgangstraat 66, 8310 Assebroek, geboren op 22 januari 1959 te Oostende (590122 185 13)

5.COPPIETERS Mark, Brusselsesteenweg 21, 9050 Ledeberg, geboren op 11 februari 1944 te Lokeren (440211 04776)

6.DE COENE Pascal, Luc Van Parysstraat 8, 9040 Sint-Amandsberg, geboren op 2 februari 1960 te Gent (600202 025 25)

7.DE CROOCK Rita, Stationsstraat 25/10, 9900 Eeklo, geboren op 29 januari 1939 te Adegem (390129 208

39)

8.BELCOM bvba (0873292.978), Muizendries 15, 9070 Destelbergen, met als wettelijke vertegenwoordiger

DE LEMBRE Erik

9.DE PAUW Luc, Oude Baan 2, 2930 Brasschaat, geboren op 19 okto.ber 1943 te Gent

(431019 183 26)

10.0E PAUW Philip, De Zwaan 7, 2930 Brasschaat, geboren op 22 april 1967 te Ekeren

(670422241 49)

11.DEPRÉ Eric, Lennikseweg 19, 1700 Dilbeek, geboren op 11 juli 1957 te Ukkel (570711 425 06)

12.FlMt bvba (0426266.894), Beekstraat 55, 8550 Zwevegern met wettelijke vertegenwoordiger DEQUAE

Marie-Gemma

13.FLAMENT Ludwig, Zeelaan 239 A, appt. 401, 8670 Koksijde, geboren op 27 mei 1951 te Menen (510527

171 28)

14.LARNO Danny, Paddestraat 82, 9820 Zottegem, geboren op 4 september 1957 te Zottegem (570904

381 80)

15.LAUVVERS Stefaan, Toekomststraat 130, 9040 Sint-Amandsberg, geboren op 18 mei 1959 te Ronse

(590518 229 20)

16.MERCKX Wilfried, Meterveldeken 2, 1860 Meise, geboren op 3 maart 1947 te Sint-Gillis-Waas (470303

241 95)

17.MERTENS Roger, Schotensteenweg 38, 2960 Brecht, geboren op 17 augustus 1946 te Rijkevcrsel

(460817 413 02)

18.MONTEN Chris, Am. Casier De Ter Bekenln 43, 9030 Mariakerke - Gent, geboren op 28 januari 1971 te

Lommel (710128 164 09)

19.REYNTJENS Rudi, Klaverdries 3, 9031 Drongen, geboren op 16 oktober 1958 te Gent

(581016 037 92)

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

MOD 2.2

Luik Fta. - Vervolg

20.ROGGE Jean, Voordries 1, 9050 Gentbrugge, geboren op 4 oktober 1950 te Gent

(501004 017 13)

21.SEGERS Luk, Waversesteenweg 10, 3090 Overijse, geboren op 25 juni 1947 te Aalst

(470625 287 89)

22.WAUTERS Wim, Gerard Davidstraat 19, 8000 Brugge, geboren op 5 september 1969 te Asse (690905

339 53)

23.W1B0 Jean-Charles, Bosstraat 57, 9830 Sint-Martens-Latem, geboren op 6 februari 1956 te Gent

(560206 193 32)

24.WILLEMYNS Lucas, Meerstraat 63, 1852 Beigem, geboren op 10 februari 1950 te Amsterdam (500210

283 93)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De Raad van Bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

De Raad van Bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de Wet aan de Algemene Vergadering zijn voorbehouden. Hij treedt op ais eiser en verweerder, in aile rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

De Raad van Bestuur kan uit zijn bestuurders een voorzitter, een ondervoorzitter, een afgevaardigd-bestuurder, een secretaris, een penningmeester en elke functie die voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk is, zoals het aanduiden van een afgevaardigd-bestuurder, kiezen.

Op voordracht van de Raad van Bestuur oefenen de gevolmachtigden hun bevoegdheden, waaronder de handtekeningbevoegdheid, afzonderlijk of gezamenlijk uit conform de beslissing van de Raad van Bestuur

De Raad van Bestuur van vzw Partena Gezond, in zitting bijeen op 21 januari 2014, heeft onder zijn leden Stefaan Lauwers (Toekomststraat 130, 9040 Sint-Amandsberg, geboren op 18 mei 1959 te Ronse - 690518 229 20) in de functie van afgevaardigd-bestuurder benoemd.

De afgevaardigd-bestuurder oefent zijn bevoegdheden alleen of gezamenlijk uit conform de beslissing van de Raad van Bestuur.

Opgemaakt te Gent, op 25 februari 2014

Stefaan LAUWERS,

afgevaardigd-bestuurder.

Terzelfder tijd hierbij neergelegd: akte omtrent statutenwijzigingen, aanpassing statutaire organen, en benoeming dagelijks bestuur alsook de gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/10/2014
ÿþ ivSOD 2.2

111 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11111R1IIIEI*11ilg

NEERGELEGD

GE 0 2" :419- 2014

Rkt-ITBANK VAN KOOPHANDWFMGENT

MONITEUR BEL

13 -10- 2014

BELGISCH STAATSBLAr,

Ondernemingsnr : 877.678.301

Benaming

(voluit): Partena Gezond

(verkort) :

Rechtsvorm: vzw

Zetel: 9000 Gent, Sluisweg 2

Onderwerp akte: wijziging voorzitter, wijziging statutaire organen

De Algemene Vergadering van vzw Partena Gezond, in zitting bijeen op 26 juni 2014, benoemt met eenparigheid van stemmen de heer Peter LEYMAN als bestuurder van Partena Gezond vzw ter vervanging van mevrouw Rite DE CROOCK.

De samenstelling van de Raad van Bestuur is bijgevolg als volgt:

1.BEVERNAGE Alfred, Gemslaan 63, 3090 Overijse, geboren op 31 december 1946 te Kortrijk (461231

455 53)

2.BOUCKAERT Pierre, Zwaluwenlaan 18, 1780 Wemmel, geboren op 23 maart 1947 te Gent (470323 327

88)

3.BOUILLART Robert, Doleegstraat 27, 3001 Heverlee, geboren op 3 februari 1956 te Leuven (560203 303

21)

4.BURKE Alex, Vooruitgangstraat 65, 8310 Assebroek, geboren op 22 januari 1959 te Oostende (690122

185 13)

5.COPPIETERS Mark, Brusseisesteenweg 21, 9050 Ledeberg, geboren op 11 februari 1944 te Lokeren

(440211 04776)

6.0E COENE Pascal, Luc Van Parysstraat 8, 9040 Sint-Amandsberg, geboren op 2 februari 1960 te Gent

(600202 025 25)

7.BELCOM bvba (0873.292.978), Muizendries 15, 9070 Destelbergen, met als wettelijke vertegenwoordiger

DE LEMBRE Erik

8.DE PAUW Luc, Oude Baan 2, 2930 Brasschaat, geboren op 19 okto.ber 19431e Gent

(431019 183 26)

9.0E PAUW Philip, De Zwaan 7, 2930 Brasschaat, geboren op 22 april 1967 te Ekeren

(670422 241 49)

10.DEPRÉ Eric, Lennikseweg 19, 1700 Dilbeek, geboren op 11 juli 1957 te Ukkel (570711 425 06)

11.FIMI bvba (0426.266.894), Beekstraat 55, 8550 Zwevegem met wettelijke vertegenwoordiger DEQUAE

Marie-Gemma

12.FLAMENT Ludwig, Zeelaan 239 A, appt. 401, 8670 Koksijde, geboren op 27 mei 1961 te Menen (510527

171 28)

13.LARNO Danny, Paddestraat 82, 9620 Zottegem, geboren op 4 september 1957 te Zottegem (570904

381 80)

14.LAUWERS Stefaan, Toekomststraat 130, 9040 Sint-Amandsberg, geboren op 18 mei 1969 te Ronse

(590518 229 20)

15.LEYMAN Peter, Elshout 25, 9031 Drongen, geboren op 12 mei 1962 te Gent (620512 397 95)

16.MERCKX Wilfried, Meterveldeken 2, 1860 Meise, geboren op 3 maart 1947 te Sint-Gillis-Waas (470303

241 96)

17.MERTENS Roger, Schotensteenweg 38, 2960 Brecht, geboren op 17 augustus 1946 te Rijkevorsel

(460817 413 02)

18.MONTEN Chris, Am. Casier De Ter Bekenln 43, 9030 Mariakerke, geboren op 28 januari 1971 te

Lommel (710128 164 09)

19.REYNTJENS Rudi, Klaverdries 3,9031 Drongen, geboren op 16 oktober 1958 te Gent

(581016 037 92)

20.ROGGE Jean, Voordries 1, 9050 Gentbrugge, geboren op 4 oktober 1950 te Gent

(501004 017 13)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg ,

21.SEGERS Luk, Monseigneur Van Wayenberghlaan 68 - bus 0402, 3000 Leuven, geboren op 25 juni 1947

te Aalst

(470625 287 89)

22.WAUTERS Wim, Gerard Davidstraat 19, 8000 Brugge, geboren op 5 september 1969 te Asse (690905

339 53)

23.W1B0 Jean-Charles, Bosstraat 57, 9830 Sint-Martens-Laten geboren op 6 februari 1956 te Gent

(560206 193 32)

24.WILLEMYNS Lucas, Meerstraat 63, 1852 Beigem, geboren op 10 februari 1950 te Amsterdam (500210

283 93)

De Raad van Bestuur oefent haar mandaat ais college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

De Raad van Bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de Wet aan de Algemene Vergadering zijn voorbehouden. Hij treedt op ais eiser en verweerder, in aile rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

De Raad van Bestuur kan uit zijn bestuurders een voorzitter, een ondervoorzitter, een afgevaardigd-bestuurder, een secretaris, een penningmeester en elke functie die voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk is, zoals het aanduiden van een afgevaardigd-bestuurder, kiezen.

Op voordracht van de Raad van Bestuur oefenen de gevolmachtigden hun bevoegdheden, waaronder de bandtekeningbevoegdheid, afzonderlijk of gezamenlijk uit conform de beslissing van de Raad van Bestuur

De Raad van Bestuur van vzw Partena Gezond, in zitting bijeen op 19 augustus 2014, keurt de benoeming van de heer Pierre BOUCKAERT als voorzitter van de Raad van Bestuur ter vervanging van de heer Erik DE LEMBRE eenparig goed

Voor echt verklaard te Gent op 29 augustus 2014,

Stefaan LAUWERS,

afgevaardigd-bestuurder.

Terzelfder tijd hierbij neergelegd: akte omtrent wijziging voorzitter en aanpassing statutaire organen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/05/2013
ÿþ MOD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

*1307NV

V

beh

aa

Bel

Sta

iuu



IE

NEERGELEGD

01 M 43

r~ EI 11

RDCAï rieNK VAN

KOOPHANDEL TE CENT

Ondernerningsnr : 877.578.341

Benaming

(voluit) : Partena Gezond

(verkort}

Rechtsvorm : vzw

Zetel : 9000 Gent, Coupure Links 67

Onderwerp akte : benoeming tweede ondervoorzitter, benoeming bedrijfsrevisor

De Raad van Bestuur van vzw Partena Gezond, Coupure Links 67, 9000 Gent, in zitting bijeen op 5 februari 2013, heeft onder zijn leden volgende functie verdeeld en in die functie benoemd:

" tweede ondervoorzitter Raad van Bestuur: BOUCKAERT Pierre, Zwaluwenlaan 18, 1780 Wemmel, geboren op 23 maart 1945 te Gent (470323 327 88);

De Algemene Vergadering van vzw Partena Gezond, in zitting bijeen op 12 maart 2013, keurt eenparig de benoeming van Ernst & Young Bedrijfsrevisoren bcvba, vertegenwoordigd door Christel Weymeersch (De Kleetlaan 2, 1831 Diegem, ondernemingsnummer 446.334.711), als bedrijfsrevisor van de vzw voor de boekjaren 2012 tot en met 2014 goed.

Voor echt verklaard te Gent op 22 april 2013,

Stefaan LAUWERS,

afgevaardigd-bestuurder

Terzelfder tijd hierbij neergelegd: akte omtrent benoeming tweede ondervoorzitter en benoeming bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

23/03/2011
ÿþ M0b 2.2

r.LClnt I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie





~

I i

t F. s..i 9~~.hNti VAN }F áic:~-A. "'rtiTé C

rs~r~~,~~~ er~

1 1 .:r~q,;r 2011

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

" 11045004*

Ondernemingsnr 877.578.301

Benaming

(voluit) : Partena Gezond

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : 9000 Gent, Coupure Links 67

Onderwerp akte : wijziging statuten en wijziging statutaire organen, gemachtigden

De Algemene Vergadering van vzw Partena Gezond, in zitting bijeen op 29 september 2010, heeft met eenparigheid van stemmen volgende statuten goedgekeurd:

Titel I.  Naam, zetel, doel, duur

Artikel 1. De vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam: Partena Gezond. In contacten met, gebruikers mag ook de naam 'Gezondheidshop' en/of 'Atena' worden gebruikt.

Artikel 2. De zetel van de vereniging is gevestigd te 9000 Gent, Coupure Links 67, en ressorteert onder het: gerechtelijk arrondissement Gent.

De zetel kan slechts verplaatst worden door de Algemene Vergadering mits deze bovendien de regels in', acht neemt zoals vereist voor een statutenwijziging en beschreven in deze statuten.

Artikel 3. De vereniging heeft tot doel:

1. De ontwikkeling van alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de bevordering van de gezondheid, gedefinieerd als het fysieke, psychische en sociale welzijn.

2. De ontwikkeling van de thuiszorg en gezondheidszorg met alle middelen, onder meer distributie en de verkoop van thuiszorgmateriaal en materialen ter bevordering van gezondheid of vrijetijdsbesteding.

3. De vereniging heeft tot doel activiteiten - in exclusiviteit voor Partena-Onafhankelijk Ziekenfonds Vlaanderen - te organiseren die gezondheid van de leden bevorderen, preventieve handelingen bij wijze van voorlichting en begeleiding inclusief. De vzw kan hiervoor een beroep doen op partners. Deze activiteiten: kunnen de vorm aannemen van diensten of events.

4. Bijkomstig mag de vereniging - in opdracht van derde organisaties - activiteiten organiseren die de. gezondheid van hun doelgroep bevorderen, preventieve handelingen bij wijze van voorlichting en begeleiding' inclusief. De vzw kan hiervoor een beroep doen op partners. Deze activiteiten kunnen de vorm aannemen van diensten of events.

Ze kan elk fonds en elk roerend of onroerend goed bezitten, verwerven, ontvangen, oprichten of beheren

" dat binnen de perken van de wet nuttig is voor de verwezenlijking van haar doel. Ze kan deel uitmaken van maatschappijen of verenigingen met een gelijkaardig doel als het hare.

" Ze mag elke handeling stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdraagt tot de verwezenlijking van haar sociale doelstelling.

Artikel 4. De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur, doch kan evenwel te allen tijde ontbonden worden.

Artikel 5. Op de oprichtingsvergadering van de vzw kan een stichtend lid zich laten vertegenwoordigen door een ander stichtend lid teneinde de oprichtingsakte te tekenen. Eén volmacht per stichter.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MOD 2.2

Titel Il. - Leden

Artikel 6. De vereniging kan werkende en toegetreden leden tellen. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de Algemene Vergadering, komt uitsluitend toe aan de werkende leden. Werkende leden zijn diegenen wiens naam is vermeld in het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden en waarvan een kopie, ingevolge art. 26, novies, §1, 3° van de huidige wetgeving wordt neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel. Bij wijzigingen in de samenstelling van de vereniging moet een nieuw ledenregister worden neergelegd binnen een maand te rekenen vanaf de verjaardag van de neerlegging van de statuten. De wettelijke bepalingen zijn alleen op de werkende leden toepasselijk. Toegetreden leden zijn enkel aangesloten om te genieten van de activiteiten van de vzw. Ze hebben geen stemrecht op de Algemene Vergadering. De rechten en verplichtingen van de toegetreden leden worden ingeschreven in een huishoudelijk reglement.

Artikel 7. Het aantal werkende leden is onbeperkt, zonder nochtans minder te kunnen zijn dan drie. De

Algemene Vergadering is samengesteld uit natuurlijke personen en/of rechtspersonen.

Over de aanvaarding van werkende leden, beslist de Raad van Bestuur.

Nieuwe leden stellen zich kandidaat per brief gericht aan de voorzitter van de Raad van Bestuur. .

Artikel 8. De hoedanigheid van lid van de Algemene Vergadering houdt op door:

a. uittreding. Het vrijwillige ontslag moet per aangetekende brief aan de Raad van Bestuur ter kennis worden gebracht;

b. overlijden;

c. uitsluiting, uit te spreken door een tweederde meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden van de Algemene Vergadering. Onthoudingen worden meegeteld als stemmen tegen de uitsluiting. De uitsluiting moet op de agenda worden vermeld.

e Artikel 9. De Raad van Bestuur kan, onder door haar te bepalen voorwaarden, ook andere personen als ereleden, beschermleden, steunende of adviserende leden tot de vereniging toelaten.

Artikel 10. De leden zijn geen jaarlijkse bijdrage verschuldigd.

e

Artikel 11. Uittredende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolg ers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging, en kunnen derhalve ook nooit teruggave of vergoeding voor gestorte bijdragen of gedane inbrengsten vorderen.

Titel III.  Algemene Vergadering

Artikel 12. De Algemene Vergadering bestaat uit alle werkende leden.

Artikel 13. De Algemene Vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

-het wijzigen van de statuten,

N -de benoeming en de afzetting van de bestuurders,

-de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een

et " bezoldiging wordt toegekend,

-de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen,

et -de goedkeuring van de begroting en van de rekening,

et

-de vrijwillige ontbinding van de vereniging,

-de uitsluiting van een lid van de vereniging,

-de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk,

-alle gevallen waarin deze statuten het vereisen.

P: Artikel 14. De Algemene Vergadering wordt geldig bijeengeroepen door de Raad van Bestuur telkens als het doel van de vereniging zulks vereist.

Zij moet ten minste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en voor de begroting van het komend jaar, en dit ten laatste zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar.

et

Artikel 15. De Raad van Bestuur is bovendien verplicht de Algemene Vergadering samen te roepen

pq wanneer 1/5 van de werkende leden daartoe een verzoek richt aan de Raad van Bestuur en dit per aangetekende brief waarin de te behandelen agendapunten zijn vermeld. In dit geval is de Raad van Bestuur verplicht de Algemene Vergadering samen te roepen binnen de 15 werkdagen met vermelding op de agenda van de gevraagde agendapunten.

M0D 2.2

Artikel 16. De oproepingen tot de Algemene Vergadering moeten om geldig te zijn, ondertekend worden door de voorzitter van de Raad van Bestuur. De oproeping wordt ondertekend door de ondervoorzitter of de afgevaardigd-bestuurder in geval de voorzitter verhinderd is. Alle werkende leden moeten worden opgeroepen per brief al dan niet elektronisch verstuurd ten minste acht werkdagen voor de vergadering.

Artikel 17. be oproepingsbrief, die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda, die wordt vastgelegd door de Raad van Bestuur. Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door 1/20 van de werkende leden, moet eveneens op dé agenda worden vermeld. Dit onderwerp moet uiteraard door het 1120 van de leden ondertekend zijn en ten laatste twee werkdagen voor de vergadering aan de voorzitter van de Algemene Vergadering overhandigd zijn. Bij onmogelijkheid om nog een nieuwe agenda te bezorgen aan de werkende leden, deelt de voorzitter bij aanvang van de zitting het (de) bijkomende onderwerp(en) mee. Hij vermeldt ook als hij het (ze) prioritair wenst te behandelen of hij het (ze) wil toevoegen nadat de andere punten reeds behandeld werden.

Artikel 18. De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur; indien hij verhinderd is, door de ondervoorzitter. Indien de ondervoorzitter eveneens verhinderd is, wordt de algemene vergadering voorgezeten door de oudste van de aanwezige bestuurders.

Elk lid beschikt over één stem op de Algemene Vergadering. Elk lid kan volmacht geven aan een ander lid om, bij zijn afwezigheid, geldig te stemmen in zijn plaats. Een lid mag echter niet over meer dan één volmacht beschikken.

In gewone gevallen worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of de stem van diegeen die de voorzitter vervangt.

Artikel 19 statutenwijziging

Tot wijziging van de statuten kan slechts worden besloten indien die wijziging gedetailleerd op de agenda is

vermeld en indien 2/3 van de werkende leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Wordt dit getal niet bereikt dan

" ~ kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, zoals door deze statuten is bepaald, en waarop deze vergadering een geldig besluit zal kunnen nemen, ongeacht het aantal aanwezigen. Deze tweede vergadering mag niet binnen de 15 kalenderdagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden. Voor elke

bstatutenwijziging is bovendien een meerderheid van 2/3 der aanwezige of vertegenwoordigde stemmen vereist, ook op de tweede Algemene Vergadering. Tot wijziging van het doel van de vereniging kan slechts met een meerderheid van 4/5 van de stemmen worden besloten.

Van iedere statutenwijziging zullen de wijzigingen en de volledig gecoördineerde statuten na deze wijziging neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel. Binnen de 30 dagen na de neerlegging dient de wijziging (bij uittreksel) bekendgemaakt te worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel 20. Bij vrijwillige ontbinding van de vereniging worden dezelfde regels als deze beschreven voor het

N . wijzigen van het doel der vereniging vereist.

Artikel 21. Een meerderheid van 2/3 der stemmen is vereist voor het uitsluiten van een lid. Bij uitsluiting van

een lid moet dit punt eveneens op de agenda voorkomen en moet het lid worden uitgenodigd om in zijn

verdediging te kunnen voorzien.

et

Artikel 22. Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter van

de Raad van Bestuur of de afgevaardigd-bestuurder en opgenomen worden in een bijzonder register. Dit et

et register kan op de zetel van de vereniging door leden en belanghebbende derden worden ingezien. Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter van de Raad van Bestuur of de afgevaardigd-bestuurder of door twee bestuurders en bij ontstentenis hiervan door twee leden van de Algemene Vergadering.

Titel IV.  Raad van Bestuur

P

Artikel 23. De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van ten minste drie leden die, al dan niet lid zijn van de vereniging. Indien de Algemene Vergadering slechts drie leden telt, bestaat de Raad van Bestuur uit slechts twee personen. In ieder geval moet het aantal bestuurders steeds lager zijn dan het aantal leden van de Algemene Vergadering.

DL

et Artikel 24. De Raad van Bestuur is samengesteld uit natuurlijke personen en/of rechtspersonen.

Nieuwe bestuurders stellen zich kandidaat per brief gericht aan de voorzitter van de Raad van Bestuur.

Het ambt van bestuurder is onbezoldigd. Gemaakte kosten worden vergoed en er kunnen presentiegelden

voorzien worden.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2011- Annexes du Moniteur. belge

M0D22

Artikel 25 Wijze van benoeming van de bestuurders

De bestuurders worden benoemd door de Algemene Vergadering met een gewone meerderheid ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden.

De akten betreffende de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

Artikel 26 Duur van het mandaat van de bestuurders

Het mandaat van de bestuurders duurt maximaal 6 jaar. De bestuurders zijn herkiesbaar.

Artikel 27 Functieverdeling

De Raad van Bestuur kan uit zijn bestuurders een voorzitter, een ondervoorzitter, een afgevaardigd-bestuurder, een secretaris, een penningmeester en elke functie die voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk is, zoals het aanduiden van een afgevaardigd-bestuurder, kiezen.

De Raad van Bestuur kan maximum twee raadgevers benoemen. Deze raadgevers hebben geen stemrecht.

De voorzitter van de Raad van Bestuur zit ook de Algemene Vergadering voor.

Artikel 28 Ambtsbeëindiging en afzetting van de bestuurders

Het mandaat van de bestuurders eindigt door afzetting door de Algemene Vergadering, door vrijwillig ontslag, door het verstrijken van het mandaat, door overlijden of ingeval van wettelijke onbekwaamheid.

De afzetting door de Algemene Vergadering wordt beslist bij gewone meerderheid van het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. Het moet evenwel uitdrukkelijk vermeld worden op de agenda van de Algemene Vergadering.

Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk bekendmaken aan de Raad van Bestuur. Dit ontslag gaat onmiddellijk in tenzij door dit ontslag het minimum aantal bestuurders onder het statutaire minimum is gedaald. In dit geval, moet de Raad van Bestuur binnen de twee maanden de Algemene Vergadering bijeenroepen, welke in de vervanging van de betrokken bestuurder dient te voorzien en hem daarvan ook schriftelijk in kennis zal stellen.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel 29 Bevoegdheden van de bestuurders.

De Raad van Bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de Wet aan de Algemene Vergadering zijn voorbehouden. Hij treedt op als eiser en verweerder, in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

De Raad van Bestuur oefent haar mandaat uit als college.

Artikel 30. De Raad van Bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter van de Raad van Bestuur. Indien de voorzitter verhinderd is, wordt deze bijeengeroepen door de ondervoorzitter of de afgevaardigd-bestuurder.

De zittingen van de Raad van Bestuur worden voorgezeten door de voorzitter.- Indien de voorzitter verhinderd is, wordt de vergadering voorgezeten door de ondervoorzitter. indien de ondervoorzitter eveneens verhinderd is, wordt de vergadering voorgezeten door de oudste van de aanwezige bestuurders.

Artikel 31. De Raad van Bestuur kan slechts geldig beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen wordén genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of de stem van diegeen die de voorzitter vervangt doorslaggevend.

Elke bestuurder beschikt over één stem op de Raad van Bestuur. Elke bestuurder kan volmacht geven aan een andere bestuurder om, bij zijn afwezigheid, geldig te stemmen in zijn plaats.

Een bestuurder mag echter niet over meer dan één volmacht beschikken.

Artikel 32. Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter van de Raad van Bestuur of de afgevaardigd-bestuurder en die ingeschreven worden in een daartoe bestemd register. De uittreksels die moeten worden voorgelegd en al de andere akten worden geldig ondertekend door de voorzitter van de Raad van Bestuur of de afgevaardigd-bestuurder. Bij ontstentenis van deze bestuurders kunnen twee andere bestuurders deze documenten geldig ondertekenen.

Artikel 33. De Raad van Bestuur vaardigt'aile huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht en nuttig oordeelt.

MOP 2.2

Artikel 34 Personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen, overeenkomstig art. 13, Ode lid, W VZW

De Raad van Bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer bestuurders of aan één of meer personen, die al dan niet lid zijn van de vereniging.

Hun benoeming gebeurt doôr de Raad van Bestuur bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

De ambtsbeëindiging van deze gemachtigde personen kan geschieden

a)op vrijwillige basis door de gemachtigde zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de Raad van Bestuur

b)door afzetting door de Raad van Bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de Raad van Bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

De akten betreffende de benoeming en de'ambtsbeëindiging van de personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen, moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Op voordracht van de Raad van Bestuur oefenen de gevolmachtigden hun bevoegdheden, waaronder de handtekeningbevoegdheid, afzonderlijk of gezamenlijk uit conform de beslissing van de Raad van Bestuur.

Artikel 35 Personen belast met het dagelijks bestuur van de vereniging, overeenkomstig art. 13 bis, lste

ClàD lid, W VZW

De Raad van Bestuur_ kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan een orgaan van dagelijks bestuur, in casu de afgevaardigd-bestuurder. De benoeming gebeurt door de Raad van Bestuur bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig beslist indien de lmeerderheid van de bestuurders aanwezig is.

Tot daden van dagelijks bestuur worden alle handelingen of verrichtingen gerekend die door het dagelijks leven van de vereniging worden vereist of die zowel wegens hun gering belang als wegens de noodzakelijkheid van een snelle oplossing de tussenkomst van de Raad van Bestuur zelf niet rechtvaardigen.

e De afgevaardigd-bestuurder mag één of meer bijzondere bevoegdheden die passen in het kader van het

dagelijks bestuur, toevertrouwen aan bedienden van de vereniging of elke andere persoon van zijn keuze.

Clà

De afgevaardigd-bestuurder oefent zijn bevoegdheden alleen of gezamenlijk uit conform de beslissing van

Clà de Raad van Bestuur.

De ambtsbeëindiging van het dagelijks bestuur kan geschieden:

a)op vrijwillige basis door het lid van het dagelijks bestuur zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de co

0 Raad van Bestuur

b)door afzetting door de Raad van Bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de

ó meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de Raad van Bestuur moet

Nevenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de* betrokkene.

cet De akten betreffende de benoeming en de ambtsbeëindiging van de personen van het dagelijks bestuur

moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen

na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

cet

Titel V.  Commissarissen

"

Artikel 36. De Algemene Vergadering is wettelijk verplicht, ingevolge art. 17, § 5 van de huidige wet één of

meer commissarissen te benoemen wanneer zij aan twee van de hieronder drie vermelde voorwaarden gezamenlijk voldoet:

Clà , a.het equivalent gemiddeld over het jaar van 50 voltijdse werknemers ingeschreven in .het

personeelsregister dat wordt gehouden overeenkomstig het K.B. nr. 5 van 23 oktober 1978;

b.in totaal 6 250 000 euro aan andere dan uitzonderlijke ontvangsten, exclusief BTW;

c.een balanstotaal van 3 125 000 euro.

Clà

Zij is eveneens wettelijk verplicht dit te doen indien het gemiddeld aantal tewerkgestelde werknemers per cet

. jaar het equivalent van 100 voltijdse werknemers ingeschreven in het personeelsregister dat wordt gehouden

:rzipq krachtens K.B. nr. 5 van 23 oktober 1978, overschrijdt.

De algemene vergadering is, wanneer zij er wettelijk toe gehouden is commissarissen te benoemen,

verplicht deze te benoemen onder de leden van het Instituut van Bedrijfsrevisoren.

Het mandaat van de commissaris wordt vastgesteld voor een vemieuwbare periode van drie jaar.

De commissaris brengt jaarlijks verslag uit aan de Algemene Vergadering.

Titel VI.  Rekeningen en begrotingen

MOD 2.2

Artikel 37. Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december.

Elk jaar op 31 december, worden de rekeningen van het afgelopen boekjaar afgesloten.

De Raad van Bestuur maakt de jaarrekening op, welke ter goedkeuring wordt voorgelegd aan de Algemene Vergadering binnen de zes maanden na het afsluiten van het boekjaar.

De begroting voor het volgende boekjaar wordt jaarlijks opgemaakt door de Raad van Bestuur, in het vierde kwartaal van het lopende, boekjaar. Deze begroting wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de Algemene Vergadering, welke zal plaatsvinden in het vierde kwartaal van het lopende boekjaar.

Met betrekking het eerste boekjaar, welke een aanvang neemt op 1 januari 2006, zal de Raad van Bestuur de vereiste opstartmodaliteiten en -verplichtingen ter goedkeuring voorleggen aan de Algemene vergadering, welke zal plaatsvinden in het tweede kwartaal van het eerste boekjaar.

Titel VII. - Ontbinding en vereffening

Artikel 38. Behoudens gevallen van gerechtelijke ontbinding en ontbinding van rechtswege kan slechts de Algemene Vergadering tot ontbinding besluiten indien 2/3 van de leden' op de Algemene Vërgadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er bovendien een 4/5 meerderheid akkoord is om de vereniging vrijwillig te ontbinden. Het voorstel tot vrijwillige ontbinding van de vereniging moet uitdrukkelijk op de agenda van de Algemene Vergadering vérmeld worden.

Zijn geen 2/3 van de leden op deze Algemene Vergadering aanwezig of vertegenwoordigd, dan moet een tweede Algemene Vergadering worden bijeengeroepen die geldig beraadslaagt ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden maar mits een 4/5 meerderheid wordt akkoord gevonden om de vereniging vrijwillig te ontbinden.

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de Algemene Vergadering, of bij gebreke daarvan, de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid alsmede de vereffeningsvoorwaarden.

De activa zullen, na aanzuivering van de passiva, worden overgedragen aan een vereniging met een belangenloze doelstelling.

e

Van de ontbinding zal het ontbindingsbesluit, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars

neergelegd worden op de griffie van de'rechtbank van koophandel. Binnen de 30 dagen na de neerlegging dient dit ontbindingsbesluit, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars bij uittreksel bekendgemaakt te worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

e

Artikel 39. Voor alles wat in deze statuten niet is voorzien of geregeld, blijft de Wet van 27 juni 1921

: 4 gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 toepasselijk.

NDe Algemene Vergadering van vzw Partena Gezond, Coupure Links 67, 9000 Gent, in zitting bijeen op 29 september 2010, aanvaardt met eenparigheid van stemmen het ontslag van de bestuurders DIERCKX Marc, GALLE Jaak, ROSSEEL Renaud, SANDERS Theofiel, VANDEN EEDE Roland, VANDENBORRE Krista en VERGOTE Etienne en benoemt met eenparigheid van stemmen volgende personen tot bestuurder:

1. BOUCKAERT Pierre, Zwaluwenlaan 18, 1780 Wemmel, geboren op 23 maart 1947 te Gent

et

(470323 327 88);

re, 2. BURKE Alex, Vooruitgangstraat 65, 8310 Assebroek, geboren op 22 januari 1959 te Oostende

et (59012218513);

et

3. DEPRÉ Eric, Lennikseweg 19, 1700 Dilbeek, geboren op 11 juli 1957 te Ukkel (570711 425 06);

4. WIBO Jean-Charles, Bosstraat 57, 9830 Sint-Martens-Latem, geboren op 6 februari 1956 te Gent (560206 193 32).

I:

" ,s:

De Raad van Bestuur van vzw Partena Gezond, Coupure Links 67, 9000 Gent, in zitting bijeen op 29

september 2010, heeft onder zijn leden volgende functies verdeeld en in die functie benoemd: ." voorzitter Raad van Bestuur: BELCOM bvba (0873.292.978), permanent vertegenwoordiger Erik DE

et LEMBRE, Muizendries 15, 9070 Destelbergen, geboren op 13 maart 1942 te Gent (420313 045 80);

" ondervoorzitter Raad van Bestuur: DE COENE Pascal, Luc Van Parysstraat 8, 9040 Sint-Amandsberg, geboren op 2 februari 1960 te Gent (600202 025 25);

" afgevaardigd-bestuurder: LAUWERS Stefaan, Toekomststraat 130, 9040 Sint-Amandsberg, geboren op 18 mei 1959 te Ronse (590518 229 20);

De afgevaardigd-bestuurder oefent zijn bevoegdheden alleen of gezamenlijk uit conform de beslissing van de Raad van Bestuur.

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

De Raad van Bestuur van vzw Partena Gezond, Coupure Links 67, 9000 Gent, in zitting bijeen op 19 oktober 2010, heeft met eenparigheid van stemmen de handtekeningbevoegdheid van de gemachtigde als volgt goedgekeurd:

- de afgevaardigd-bestuurder-directeur beschikt over de éénhandtekening-bevoegdheid voor daden van dagelijks bestuur waarvan de waarde 25 000 euro niet overschrijdt.

- daden van dagelijks bestuur waarvan de waarde 25 000 euro overschrijdt, kunnen gesteld worden door de voorzitter samen met de de afgevaardigd-bestuurder-directeur of door twee bestuurders, waaronder de afgevaardigd-bestuurder-directeur, die dan in voorkomend geval gezamenlijk handelen, mits voorafgaandelijke toestemming van de Raad van Bestuur.

De Algemene Vergadering van vzw Partena Gezond, Coupure Links 67, 9000 Gent, in zitting bijeen op 1 februari 2011, keurt met eenparigheid van .stemmen de afzetting van FRECHIER Roger als bestuurder van de vzw Partena Gezond goed.

De Raad van Bestuur is nu als volgt samengesteld:

1. BOUCKAERT Pierre, Zwaluwenlaan 18, 1780 Wemmel, geboren op 23 maart 1947 te Gent (470323 327 88);

2. BURKE Alex, Vooruitgangstraat 65, 8310 Assebroek, geboren op 22 januari 1959 te Oostende (590122 18513);

3. DE COENE Pascal, Luc Van Parysstraat 8, 9040 Sint-Amandsberg, geboren op 2 februari 1960 te Gent (600202 025 25);

4. DE CROOCK Rita, Leopoldlaan 40, 9900 Eeklo, geboren op 29 januari 1939 te Adegem (390129 208 39);

5. BELCOM bvba (0873.292.978), Muizendries 15, 9070 Destelbergen met als permanent vertegenwoordiger DE LEMBRE Erik;

6. DEPRÉ Eric, Lennikseweg 19, 1700 Dilbeek, geboren op 11 juli 1957 te Ukkel (570711 425 06);

7. FIMI bvba (0426.266.894), Beekstraat 55, 8550 Zwevegem met als permanent vertegenwoordiger DEQUAE Marie-Gemma;

8. LAUWERS Stefaan, Toekomststraat 130, 9040 Sint-Amandsberg, geboren op 18 mei 1959 te Ronse (590518 229 20);

9. MERTENS Roger, Schotensteenweg 38, '2960 Brecht, geboren op 17 augustus 1946 te Rijkevorsel

(460817 413 02); "

10. MONTEN Chris, Am.Casier De Ter Bekenlaan 43, 9030 Mariakerke, geboren op 28 januari 1971 te Lommel (710128 164 09);

11. ROGGE Jean, Voordries 1, 9050 Gentbrugge, geboren op 4 oktober 1950 te Gent (501004 017 13);

12. WIBO Jean-Charles, Bosstraat 57, 9830 Sint-Martens-Latem, geboren op 6, februari 1956 te Gent (560206 193 32).

De Raad van Bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtlgden.

De Raad van Bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de Wet aan de Algemene Vergadering zijn voorbehouden. Hij treedt op als eiser en verweerder, in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

De Raad van Bestuur kan uit zijn bestuurders een voorzitter, een ondervoorzitter, een afgevaardigd-bestuurder, een secretaris, een penningmeester en elke functie die voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk is, zoals het aanduiden van een afgevaardigd-bestuurder, kiezen.

Op voordracht vande Raad van Bestuur oefenen de gevolmachtigden hun bevoegdheden, waaronder de handtekeningbevoegdheid, afzonderlijk of gezamenlijk uit conform de beslissing van de Raad van Bestuur

Voor echt verklaard te Gent, op 25 februari 2011

Stefaan LAUWERS,

afgevaardigd-bestuurder.

Terzelfder tijd hierbij neergelegd: akte omtrent statutenwijzigingen, aanpassing statutaire organen, functieverdeling raad van bestuur, benoeming dagelijks bestuur en handtekeningbevoegdheden alsook de gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ei . tfoOr--

behouden aan het Belgisch Staatsblad







10/04/2015
ÿþ MOD 2,2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Voor.

behoud aan hc Belgisc

Staatsb

1111111,111j 1t1,116111 ijhII

Ondernemingsnr : 877.578.301 Benaming

(voluit) : Partena Gezond

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

NEERGELEGD

3 0 MAART 2015

RECHTG 1 VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : 9000 Gent, Sluisweg 2

Onderwerp akte : benoemingen I aanpassing samenstelling statutaire organen I statutenwijziging

De Raad van Bestuur van vzw Partena Gezond, in zitting bijeen op 16 december 2014, keurt eenparig de benoeming van de heer Lucas WILLEMYNS (500210 283 93) tot eerste ondervoorzitter en de heer Pascal DE COENE (600202 025 25) tot tweede ondervoorzitter van Partena Gezond vzw goed. De benoeming gaat onmiddellijk in,

De Raad van Bestuur van vzw Partena Gezond, in zitting bijeen op 3 maart 2015 beslist unaniem dat Stefaan LAUWERS (590518 229 20), benoemd tot afgevaardigd-bestuurder tijdens de zitting van de Raad van Bestuur op 21 januari 2014, als afgevaardigd-bestuurder de bevoegdheid krijgt om de raad te vertegenwoordigen ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is. Hij kan zijn bevoegdheid verder delegeren via specifieke volmachten.

De Algemene Vergadering van vzw Partena Gezond, in zitting bijeen op 3 maart, aanvaardt met

eenparigheid van stemmen het ontslag van de bestuurder Jean-Charles WIBO. Er wordt niet in zijn vervanging

voorzien.

De samenstelling van de Raad van Bestuur is bijgevolg als volgt:

1.BEVERNAGE Alfred (461231 455 53)

2.BOUCKAERT Pierre (470323 327 88)

3.BOUILLART Robert (560203 303 21)

4.BURKE Alex (590122 185 13)

5.COPPIETERS Mark (440211 047 76)

6.DE COENE Pascal (600202 025 25)

7.BELCOM bvba (0873.292.978) met als wettelijke vertegenwoordiger DE LEMBRE Erik

8.DE PAUW Luc (431019 183 26)

9.DE PAUW Philip (670422 241 49)

10.DEPRÉ Eric (570711 425 06)

11.FIMl bvba (0426.266.894) met wettelijke vertegenwoordiger DEQUAE Marie-Gemma

12.FLAMENT Ludwig (510527 171 28)

13.LARNO Danny (570904 381 80)

14.LAUWERS Stefaan (590518 229 20)

15.LEYMAN Peter (620512 397 95)

16.MERCKX Wilfried (470303 241 95)

17.MERTENS Roger (460817 413 02)

18.MONTEN Chris te Lommel (710128 164 09)

19.REYNTJENS Rudi (581016 037 92)

20.ROGGE Jean (501004 017 13)

21.SEGERS Luk (470625 287 89)

22.WAUTERS Wim (690905 339 53)

23.WILLEMYNS Lucas (500210 283 93)

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De Raad van Bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

De Raad van Bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de Wet aan de Algemene Vergadering zijn voorbehouden. Hij treedt op als eiser en verweerder, in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

De Raad van Bestuur kan uit zijn bestuurders een voorzitter, een ondervoorzitter, een afgevaardigd-bestuurder, een secretaris, een penningmeester en elke functie die voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk is, zoals het aanduiden van een afgevaardigd-bestuurder, kiezen.

Op voordracht van de Raad van Bestuur oefenen de gevolmachtigden hun bevoegdheden, waaronder de handtekeningbevoegdheid, afzonderlijk of gezamenlijk uit conform de beslissing van de Raad van Bestuur

De Algemene Vergadering van vzw Partena Gezond, in zitting bijeen op 3 maart 2015, heeft met eenparigheid van stemmen volgende statuten goedgekeurd:

Titel 1.  Naam, zetel, doel, duur

Artikel 1

De vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam: Partena Gezond. ln contacten met gebruikers mag

ook de naam 'Gezondheidshop' en/of 'Atena' worden gebruikt.

Artikel 2

De zetel van de vereniging is gevestigd te 9000 Gent, Sluisweg 2, en ressorteert onder het gerechtelijk

arrondissement Oost-Vlaanderen.

De zetel kan slechts verplaatst worden door de Algemene Vergadering mits deze bovendien de regels in acht neemt zoals vereist voor een statutenwijziging en beschreven in deze statuten,

Artikel 3

De vereniging heeft tot doel:

1 De ontwikkeling van alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de bevordering van de gezondheid, gedefinieerd als het fysieke, psychische en sociale welzijn.

2 De ontwikkeling van de thuiszorg en gezondheidszorg met alle middelen, onder meer distributie en de verkoop van thuiszorgmateriaal en materialen ter bevordering van gezondheid of vrijetijdsbesteding.

3 De vereniging heeft tot doel activiteiten - in exclusiviteit voor Partena-Onafhankelijk Ziekenfonds Vlaanderen - te organiseren die gezondheid van de leden bevorderen, preventieve handelingen bij wijze van voorlichting en begeleiding inclusief. De vzw kan hiervoor een beroep doen op partners. Deze activiteiten kunnen de vorm aannemen van diensten of events.

4 Bijkomstig mag de vereniging - in opdracht van derde organisaties - activiteiten organiseren die de gezondheid van hun doelgroep bevorderen, preventieve handelingen bij wijze van voorlichting en begeleiding inclusief. De vzw kan hiervoor een beroep doen op partners. Deze activiteiten kunnen de vorm aannemen van diensten of events.

Ze kan elk fonds en elk roerend of onroerend goed bezitten, verwerven, ontvangen, oprichten of beheren

dat binnen de perken van de wet nuttig is voor de verwezenlijking van haar doel.

Ze kan deel uitmaken van maatschappijen of verenigingen met een gelijkaardig doel als het hare.

Ze mag elle handeling stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdraagt tot de verwezenlijking van haar

sociale doelstelling.

Artikel 4

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur, doch kan evenwel te allen tijde ontbonden worden.

Artikel 5

Op de oprichtingsvergadering van de vzw kan een stichtend lid zich laten vertegenwoordigen door een

ander stichtend lid teneinde de oprichtingsakte te tekenen. Eén volmacht per stichter.

Titel ll. - Leden

Artikel 6

De vereniging kan werkende en toegetreden leden tellen. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip

van het stemrecht op de Algemene Vergadering, komt uitsluitend toe aan de werkende leden. Werkende leden

zijn diegenen wiens naam is vermeld in het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden

"

tulOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

en waarvan een kopie, ingevolge art. 26, novies, §1, 3° van de huidige wetgeving wordt neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel. Bij wijzigingen in de samenstelling van de vereniging moet een nieuw ledenregister worden neergelegd binnen een maand te rekenen vanaf de verjaardag van de neerlegging van de statuten. De wettelijke bepalingen zijn alleen op de werkende leden toepasselijk. Toegetreden leden zijn enkel aangesloten om te genieten van de activiteiten van de vzw, Ze hebben geen stemrecht op de Algemene Vergadering. De rechten en verplichtingen van de toegetreden leden worden ingeschreven in een huishoudelijk reglement.

Artikel 7

Het aantal werkende leden is onbeperkt, zonder nochtans minder te kunnen zijn dan drie. De Algemene

Vergadering is samengesteld uit natuurlijke personen en/of rechtspersonen.

Over de aanvaarding van werkende leden, beslist de Raad van Bestuur.

Nieuwe leden stelten zich kandidaat per brief gericht aan de voorzitter van de Raad van Bestuur.

Artikel 8

De hoedanigheid van lid van de Algemene Vergadering houdt op door:

a. uittreding. Het vrijwillige ontslag moet per aangetekende brief aan de Raad van Bestuur ter kennis worden gebracht;

b. overlijden;

c. uitsluiting, uit te spreken door een tweederde meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden van de Algemene Vergadering. Onthoudingen worden meegeteld als stemmen tegen de uitsluiting. De uitsluiting moet op de agenda worden vermeld.

Artikel 9

De Raad van Bestuur kan, onder door haar te bepalen voorwaarden, ook andere personen als ereleden,

beschermleden, steunende of adviserende leden tot de vereniging toelaten.

Artikel 10

De leden zijn geen jaarlijkse bijdrage verschuldigd.

Artikel 11

Uittredende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging, en kunnen derhalve ook nooit teruggave of vergoeding voor gestorte bijdragen of gedane inbrengsten vorderen.

Titel I I I.  Algemene Vergadering

Artikel 12

De Algemene Vergadering bestaat uit alle werkende leden.

Artikel 13

De Algemene Vergadering Is uitsluitend bevoegd voor:

-het wijzigen van de statuten,

-de benoeming en de afzetting van de bestuurders,

-de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een

bezoldiging wordt toegekend,

-de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen,

-de goedkeuring van de begroting en van de rekening,

-de vrijwillige ontbinding van de vereniging,

-de uitsluiting van een lid van de vereniging,

-de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk,

-alle gevallen waarin deze statuten het vereisen,

Artikel 14

De Algemene Vergadering wordt geldig bijeengeroepen door de Raad van Bestuur telkens als het doel van

de vereniging zulks vereist.

Zij moet ten minste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en voor de begroting van het komend jaar, en dit ten laatste zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar.

Artikel 15

De Raad van Bestuur is bovendien verplicht de Algemene Vergadering samen te roepen wanneer 1/5 van de werkende [eden daartoe een verzoek richt aan de Raad van Bestuur en dit per aangetekende brief waarin de te behandelen agendapunten zijn vermeld. In dit geval is de Raad van Bestuur verplicht de Algemene

"

M0D 22

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Vergadering samen te roepen binnen de 15 werkdagen met vermelding op de agenda van de gevraagde agendapunten. De Algemene Vergadering wordt uiterlijk gehouden op de 40ste dag na dit verzoek,

Artikel 16

De oproepingen tot de Algemene Vergadering moeten om geldig te zijn, ondertekend worden door de voorzitter van de Raad van Bestuur, De oproeping wordt ondertekend door de ondervoorzitter of de afgevaardigd-bestuurder in geval de voorzitter verhinderd is. Alle werkende leden moeten worden opgeroepen per brief al dan niet etektronisch verstuurd tan minste acht werkdagen vaor de vergadering.

Artikel 17

De oproepingsbrief, die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda, die wordt vastgelegd door de Raad van Bestuur, Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door 1/20 van de werkende leden, moet eveneens op de agenda warden vermeld, Dit onderwerp moet uiteraard door het 1/20 van de leden ondertekend zijn en ten laatste twee werkdagen voor de vergadering aan de voorzitter van de Algemene Vergadering overhandigd zijn. Bij onmogelijkheid om nog een nieuwe agenda te bezorgen aan de werkende leden, deelt de voorzitter bij aanvang van de zitting het (de) bijkomende onderwerp(en) mee, Hij vermeldt ook als hij het (ze) prioritair wenst te behandelen of hij het (ze) wil toevoegen nadat de andere punten reeds behandeld werden.

Artikel 18

De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur; indien hij verhinderd is, door de ondervoorzitter. Indien de ondervoorzitter eveneens verhinderd is, wordt de algemene vergadering voorgezeten door de oudste van de aanwezige bestuurders,

Elk lid beschikt over één stem op de Algemene Vergadering. Elk lid kan volmacht geven aan een ander lid om, bij zijn afwezigheid, geldig te stemmen in zijn plaats, Een lid mag echter niet over meer dan één volmacht beschikken.

In gewone gevallen worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen, Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of de stem van diegeen die de voorzitter vervangt.

Artikel 19 statutenwijziging

Tot wijziging van de statuten kan slechts worden besloten indien die wijziging gedetailleerd op de agenda is vermeld en indien 2/3 van de werkende leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Wordt dit getal niet bereikt dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, zoals door deze statuten is bepaald, en waarop deze vergadering een geldig besluit zal kunnen nemen, ongeacht het aantal aanwezigen, Deze tweede vergadering mag niet binnen de 15 kalenderdagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden. Voor elke statutenwijziging is bovendien een meerderheid van 2/3 der aanwezige of vertegenwoordigde stemmen vereist, ook op de tweede Algemene Vergadering. Tot wijziging van het doel van de vereniging kan slechts met een meerderheid van 415 van de stemmen worden besloten.

Van iedere statutenwijziging zullen de wijzigingen en de volledig gecoördineerde statuten na deze wijziging neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel. Binnen de 30 dagen na de neerlegging dient de wijziging (bij uittreksel) bekendgemaakt te warden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad,

Artikel 20

Bij vrijwillige ontbinding van de vereniging worden dezelfde regels als deze beschreven voor het wijzigen

van het doel der vereniging vereist.

Artikel 21

Een meerderheid van 2/3 der stemmen is vereist voor het uitsluiten van een lid, Bij uitsluiting van een lid moet dit punt eveneens op de agenda voorkomen en moet het lid worden uitgenodigd om in zijn verdediging te kunnen voorzien,

Artikel 22

Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter van de Raad van Bestuur of de afgevaardigd-bestuurder en opgenomen worden in een bijzonder register, Dit register kan op de zetel van de vereniging door leden en belanghebbende derden worden ingezien, Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter van de Raad van Bestuur of de afgevaardigd-bestuurder of door twee bestuurders en bij ontstentenis hiervan door twee leden van de Algemene Vergadering.

Titel IV, -- Raad van Bestuur

Artikel 23

De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van ten minste drie leden die, al dan niet lid zijn

van de vereniging. Indien de Algemene Vergadering slechts drie leden telt, bestaat de Raad van Bestuur uit

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

MDD 2.2

slechts twee personen. In ieder geval moet het aantal bestuurders steeds lager zijn dan het aantal leden van de Algemene Vergadering.

Artikel 24

De Raad van Bestuur is samengesteld uit natuurlijke personen enfof rechtspersonen.

Nieuwe bestuurders stellen zich kandidaat per brief gericht aan de voorzitter van de Raad van Bestuur.

Het ambt van bestuurder is onbezoldigd. Gemaakte kosten worden vergoed en er kunnen presentiegelden voorzien worden,.

Artikel 25 Wijze van benoeming van de bestuurders

De bestuurders worden benoemd door de Algemene Vergadering met een gewone meerderheid ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden.

De akten betreffende de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

Artikel 26 Duur van het mandaat van de bestuurders

Het mandaat van de bestuurders duurt maximaal 6 jaar. De bestuurders zijn herkiesbaar.

Artikel 27 Functieverdeling

De Raad van Bestuur kan uit zijn bestuurders een voorzitter, een ondervoorzitter, een afgevaardigdg bestuurder, een secretaris, een penningmeester en elke functie die voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk is, zoals het aanduiden van een afgevaardigd-bestuurder, kiezen,

De Raad van Bestuur kan maximum twee raadgevers benoemen. Deze raadgevers hebben geen stemrecht. De voorzitter van de Raad van Bestuur zit ook de Algemene Vergadering voor.

Artikel 28 Ambtsbeëindiging en afzetting van de bestuurders

Het mandaat van de bestuurders eindigt door afzetting door de Algemene Vergadering, door vrijwillig ontslag, door het verstrijken van het mandaat, door overlijden of ingeval van wettelijke onbekwaamheid,.

De afzetting door de Algemene Vergadering wordt beslist bij gewone meerderheid van het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. Het moet evenwel uitdrukkelijk vermeld worden op de agenda van de Algemene Vergadering.

Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk bekendmaken aan de Raad van Bestuur. Dit ontslag gaat onmiddellijk in tenzij door dit ontslag het minimum aantal bestuurders onder het statutaire minimum is gedaald. In dit geval, moet de Raad van Bestuur binnen de twee maanden de Algemene Vergadering bijeenroepen, welke in de vervanging van de betrokken bestuurder dient te voorzien en hem daarvan ook schriftelijk in kennis zal stellen.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel 29 Bevoegdheden van de bestuurders.

De Raad van Bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de Wet aan de Algemene Vergadering zijn voorbehouden. Hij treedt op als eiser en verweerder, in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

De Raad van Bestuur oefent haar mandaat uit als college.

Artikel 30

De Raad van Bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter van de Raad van Bestuur, Indien de

voorzitter verhinderd is, wordt deze bijeengeroepen door de ondervcorzitter of de afgevaardigd-bestuurder.

De zittingen van de Raad van Bestuur worden voorgezeten door de voorzitter. Indien de voorzitter verhinderd is, wordt de vergadering voorgezeten door de ondervoorzitter. Indien de ondervoorzitter eveneens verhinderd is, wordt de vergadering voorgezeten door de oudste van de aanwezige bestuurders.

Artikel 31

De Raad van Bestuur kan slechts geldig beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of de stem van diegeen die de voorzitter vervangt doorslaggevend,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

M6D 2.2

Elke bestuurder beschikt over één stem op de Raad van Bestuur. Elke bestuurder kan volmacht geven aan een andere bestuurder om, bij zijn afwezigheid, geldig te stemmen in zijn plaats.

Een bestuurder mag echter niet over meer dan één volmacht beschikken.

Artikel 32

Ven elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter van de Raad van Bestuur of de afgevaardigd-bestuurder en die ingeschreven worden in een daartoe bestemd register. De uïttreKsels die moeten worden voorgelegd en al de andere akten worden geldig ondertekend door de voorzitter van de Raad van Bestuur of de afgevaardigd-bestuurder. Bij ontstentenis van deze bestuurders kunnen twee andere bestuurders deze documenten geldig ondertekenen.

Artikel 33

De Raad van Bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht en nuttig oordeelt

Artikel 34. Bureau van de Raad van Bestuur

ln de schoot van de Raad van Bestuur kan een Bureau opgericht worden. De voorzitter van de Raad van

Bestuur is tevens voorzitter van dit Bureau.

Het Bureau telt minimum 6 en maximum 8 leden, inclusief de voorzitter van de Raad van Bestuur.

De directeur is geen lid van het Bureau; hij heeft een raadgevende stem.

Artikel 35. Werking van het Bureau

Het Bureau wordt door de voorzitter zo vaak als nodig bijeen geroepen. Het kan slechts geldig beraadslagen

indien minstens de helft van de leden aanwezig zijn.

Het Bureau oefent de bevoegdheden uit die de Raad van bestuur aan hem overdraagt.

Indien twee of meer leden een beslissing niet goedkeuren, dan moet, indien ze dit uitdrukkelijk verzoeken,

deze beslissing doorverwezen worden naar de Raad van Bestuur.

Artikel 36

personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen, overeenkomstig art. 13, Ode lid, W VZW

De Raad van Bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer bestuurders of aan één of meer personen, die al dan niet lid zijn van de vereniging.

Hun benoeming gebeurt door de Raad van Bestuur bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

De ambtsbeëindiging van deze gemachtigde personen kan geschieden

a)op vrijwillige basis door de gemachtigde zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de Raad van Bestuur

b)door afzetting door de Raad van Bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de Raad van Bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

De akten betreffende de benoeming en de ambtsbeëindiging van de personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen, moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

op voordracht van de Raad van Bestuur oefenen de gevolmachtigden hun bevoegdheden, waaronder de handtekeningbevoegdheid, afzonderlijk of gezamenlijk uit conform de beslissing van de Raad van Bestuur,

Artikel 37

personen belast met het dagelijks bestuur van de vereniging, overeenkomstig art, 13 bis, lste lid, W VZW

De Raad van Bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan een orgaan van dagelijks bestuur, in casu de afgevaardigd-bestuurder. De benoeming gebeurt door de Raad van Bestuur bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

Tot daden van dagelijks bestuur worden aile handelingen of verrichtingen gerekend die door het dagelijks levert van de vereniging worden vereist of die zowel wegens hun gering belang als wegens de noodzakelijkheid van een snelle oplossing de tussenkomst van de Raad van Bestuur zelf niet rechtvaardigen.

De afgevaardigd-bestuurder mag één of meer bijzondere bevoegdheden die passen in het kader van het dagelijks bestuur, toevertrouwen aan bedienden van de vereniging of elke andere persoon van zijn keuze.

"

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De afgevaardigd-bestuurder oefent zijn bevoegdheden alleen of gezamenlijk uit conform de beslissing van de Raad van Bestuur.

De ambtsbeëindiging van het dagelijks bestuur kan geschieden<

a)op vrijwillige basis door het lid van het dagelijks bestuur zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de Raad van Bestuur

b)door afzetting door de Raad van Bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de Raad van Bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene,

De akten betreffende de benoeming en de ambtsbeëindiging van de personen van het dagelijks bestuur moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad,

Titel V.  Commissarissen

ArtiKel 38

De Algemene Vergadering is wettelijk verplicht, ingevolge art. 17, § 5 van de huidige wet één of meer

commissarissen te benoemen wanneer zij aan twee van de hieronder drie vermelde voorwaarden gezamenlijk

voldoet,

a.het equivalent gemiddeld over het jaar van 50 voltijdse werknemers ingeschreven in het

personeelsregister dat wordt gehouden overeenkomstig het KB, nr. 5 van 23 oktober 1978;

b.in totaal 6 250 000 euro aan andere dan uitzonderlijke ontvangsten, exclusief BTW;

c.een balanstotaal van 3 125 000 euro,

Zij is eveneens wettelijk verplioht dit te doen indien het gemiddeld aantal tewerkgestelde werknemers per

jaar het equivalent van 100 voltijdse werknemers ingeschreven in het personeelsregister dat wordt gehouden

krachtens K.B. nr. 5 van 23 oktober 1978, overschrijdt.

De algemene vergadering is, wanneer zij er wettelijk toe gehouden is commissarissen te benoemen,

verplicht deze te benoemen onder de leden van het Instituut van Bedrijfsrevisoren.

Het mandaat van de oommissaris wordt vastgesteld voor een vernieuwbare periode van drie jaar.

De commissaris brengt jaarlijks verslag uit aan de Algemene Vergadering.

Titel VI.  Rekeningen en begrotingen

ArtiKel 39

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december.

Elk jaar op 31 december, worden de rekeningen van het afgelopen boekjaar afgesloten.

De Raad van Bestuur maakt de jaarrekening op, welke ter goedkeuring wordt voorgelegd aan de Algemene

Vergadering binnen de zes maanden na het afsluiten van het boekjaar.

De begroting voor het volgende boekjaar wordt jaarlijks opgemaakt door de Raad van Bestuur, in het vierde

kwartaal van het lopende boekjaar. Deze begroting wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de Algemene

Vergadering, welke zal plaatsvinden in het vierde kwartaal van het lopende boekjaar.

Met betrekking het eerste boekjaar, welke een aanvang neemt op 1 januari 2006, zal de Raad van Bestuur de vereiste opstartmodaliteiten en -verplichtingen ter goedkeuring voorleggen aan de Algemene vergadering, welke zal plaatsvinden in het tweede kwartaal van het eerste boekjaar.

Titel VII. - Ontbinding en vereffening

Artikel 40

Behoudens gevallen van gerechtelijke ontbinding en ontbinding van rechtswege kan slechts de Algemene Vergadering tot ontbinding besluiten indien 2/3 van de leden op de Algemene Vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er bovendien een 4/5 meerderheid akkoord is om de vereniging vrijwillig te ontbinden. Het voorstel tot vrijwillige ontbinding van de vereniging moet uitdrukkelijk op de agenda van de Algemene Vergadering vermeld worden.

Zijn geen 2/3 van de leden op deze Algemene Vergadering aanwezig of vertegenwoordigd, dan moet een tweede Algemene Vergadering worden bijeengeroepen die geldig beraadslaagt ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden maar mits een 415 meerderheid wordt akkoord gevonden om de vereniging vrijwillig te ontbinden.

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de Algemene Vergadering, of bij gebreke daarvan, de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid alsmede de vereffeningsvoorwaarden.

De activa zullen, na aanzuivering van de passiva, worden overgedragen aan een vereniging met een belangenloze doelstelling.

Van de ontbinding zal het ontbindingsbesluit, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel. Binnen de 30 dagen na de neerlegging dient dit ontbindingsbesluit, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars bij uittreksel bekendgemaakt te worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad,

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Artikel 41

Voor alles wat in deze statuten niet is voorzien of geregeld, blijft de Wet van 27 juni 1921 gewijzigd door de

wet van 2 mei 2002 toepasselijk.

Voor echt verklaard te Gent op 13 maart 2015

Stefaan LAUWERS,

afgevaardigd-bestuurder.

Terzelfder tijd hierbij neergelegd: akte omtrent benoemingen / aanpassing samenstelling statutaire organen /

statutenwijziging fe »,kie,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

e

. " Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2015
ÿþ M4D 2.2

Icetiw ' in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsblar

IIN 1 I. W11,111111













NEERGELEGD

15 -07- 205

RECHTBANK VAN

KOOPHtl TE GENT



Ondernemingsnr : 877.578.301

Benaming

(voluit) : Partena Gezond

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : 9000 Gent, Sluisweg 2

Onderwerp akte : benoeming commissaris

De Algemene Vergadering van vzw Partena Gezond, in zitting bijeen op 25 juni 2015, keurt eenparig de benoeming van Ernst & Young Bedrijfsrevisoren bcvba, vertegenwoordigd door Marie-Laure Moreau (De Kleetlaan 2, 1831 Diegem, ondernemingsnummer 446.334.711), als commissaris van de vzw voor de boekjaren 2015, 2016 en 2017 goed.

Voor echt verklaard te Gent op 8 juli 2015,

Stefaan LAUWERS,

afgevaardigd-bestuurder..

Terzelfder tijd hierbij neergelegd: akte omtrent benoeming commissaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
PARTENA GEZOND

Adresse
SLUISWEG 2 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande