PARTICIPATIEMAATSCHAPPIJ FININDUS, AFGEKORT : P.M.FININDUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PARTICIPATIEMAATSCHAPPIJ FININDUS, AFGEKORT : P.M.FININDUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 808.360.782

Publication

20/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 08.05.2014, NGL 13.05.2014 14122-0483-032
24/01/2014
ÿþme 11.1

ij Ondememingsnr : 0808.360.782

i

.

:. Benaming (voluit) : Participatiemaatschappij FININDUS

,

:

(verkort) : P.M.FININDUS

il

ij Rechtsvorm; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

!i

i: Zetel: John Kennedylaan 6.1

;: 9060 Zeizate .

,

i: Onderwerp akte :Buitengewone algemene vergadering '

" Uit het proces-verbaal verleden op 10 december 2013 voor Christophe BLINDEMAN, geassocieerd notaris ind de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een co5peratieve vennootschap met beperktei aansprakelijkheid "De GROO, BUNDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN , met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone: algemene vergadering van de vennoten gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Participatiemaatschappij FININDUS", verkort "P.M. FININDUS", met maatschappelijke: i: zetel te 9042 Gent (Pesteldonk), John Kennedylaan 51, ondernemingsnummer 0808.360.782, RPR Gent, is:

bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen heeft genomen: ,

FUSIE DOOR OVERNEMING ,

,

,

A. Fusie :

.. ,

De vergadering besluit overeenkomstig de bepalingen van het fusievoorstel en binnen de wettelijke: voorwearden en modaliteiten, tot goedkeuring van de fusie door overneming door de voornoemde: vennootschap "FININDUS", van de voornoemde vennootschap "Participatiemaatschappij FlNINDUS", door de: i; overgang van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, zowel de rechten als de: ..

verplichtingen. :

i: De waarde van de overgedragen elementen van de overgenomen vennootschap is vastgesteld op basis van:

i: een staat van activa en passive afgesloten op 30 september 2013, .

Vanaf 1 oktober 2013 worden aile handelingen, gesteld door de overgenomen vennootschap, boekhoudkundig:

I: geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, ,

De overgang van het vermogen van de overgenomen vennootschap, in het kader van de fusie, geschiedt I: zonder kapitaalverhoging en zonder uitgifte van nieuwe aandelen, gezien de overnemende vennootschap dei enige vennoot is van de overgenomen vennootschap.

ii Het doel van de overnemende vennootschap zal niet worden gewijzigd.

:i Algemene beschrijving van de overdracht

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren dat het gehele vermogen van de:

:1 overgenomen vennootschap overgaat onder algemene titel naar de overnemende vennootschap, gebaseerd:

.,

op een staat van activa en passive afgesloten per 30 september 2013.

i: °

,

 ,

1: 2°De overnemende vennootschap moet de lopende huurcontracten en gebruiksrechten eerbiedigen, zoals de: overgenomen vennootschap ertoe gehouden of gerechtigd was, en moet rechtstreeks de eigenaars en: bezetters aanspreken voor alles wat het bestaan van de huurcelen, de wijze en voorwaarden van hun gebruik: betreft, de te geven opzeggingen en de voorwerpen waarvan zij zouden kunnen beweren dat ze hen:

1: toebehoren. ,

:: 3°De overnemende vennootschap wordt in de plaats gesteld van aile rechten en verplichtingen van de!

.,

overgenomen vennootschap, en meer bepaald: ,

:,; , : a)de overnemende vennootschap moet aile overeenkomsten en verbintenissen eerbiedigen en uitvoeren die de: :i overgenomen vennootschap zou kunnen afgesloten hebben met leveranciers, klanten en aile derden, en ook! nog aile overeenkomsten en verbintenissen waartoe de overgenomen vennootschap gehouden is uit welke: hoofde ook met betrekking tot de overgegane goederen, zodat de overgenomen vennootschap uit dien hoofde: :: nooit meer kan aansprakelegresteld worden of lastig_g_evallen worden,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I iLie

ITEUR BE

;BLAD NEERGELEGD

- 9 JAN. 2014

FEECH3efibIK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Ilstmlutig 7 -01- 201

CH STAAT

C. Voorwaarden en lasten van de overdracht '

Deze fusie wordt gedaan en is aanvaard onder de volgende bedingen en voorwaarden: ,

I. VOORWAARDEN VAN DE OVERDRACHT .

..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 111

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



b)de overnemende vennootschap moet alle overeenkomsten en verbintenissen eerbiedigen en uitvoeren die de overgenomen vennootschap zou kunnen afgesloten hebben met haar personeel, directie, bedienden en arbeiders, zodat de overgenomen vennootschap uit dien hoofde nooit meer kan aansprakelijk gesteld worden of lastig gevallen worden.

LASTEN VAN DE OVERDRACHT

Deze overgang wordt aanvaard door de overnemende vennootschap, die tevens aanvaardt al de schulden van de overgenomen vennootschap te dragen, haar verbintenissen en verplichtingen uit te voeren, haar te vrijwaren van elke vordering en alle kosten, lasten en belastingen van welke aard ook met betrekking tot de fusie te dragen en te betalen.

ONTBINDING ZONDER VEREFFENING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vergadering stelt vast dat de vennootschap is ontbonden zonder vereffening met ingang van 10 december 2013.

BEEINDIGING MANDAAT ZAAKVOERDER - KWIJTING

De vergadering stelt vast dat ingevolge de ontbinding van de vennootschap ingevolge fusie door overneming het mandaat van de zaakvoerder, de heer Vandeputte Sven, gedomicilieerd en verblijvende te 2870 Puurs, Pullaarsteenweg 128 van rechtswege een einde heeft genomen vanaf 10 december 2013.

De algemene vergadering beslist dat de goedkeuring van de jaarrekening (die wordt opgesteld na de fusie) door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap, als kwijting zal gelden voor de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap, voor de uitoefening van het mandaat dat hij uitoefende van 11 juli 2013 tot op heden, als ook voor de zaakvoerder, mevrouw Martine De Meyere, voor de uitoefening van haar mandaat dat zij uitoefende van 1 januari 2013 tot en met 10 juli 2013.

OPSCHORTENDE VOORWAARDE

De vergadering besluit dat de voorgaande besluiten genomen zijn onder de opschortende voorwaarde van goedkeuring van het fusievoorstel door de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap.

BIJZONDERE VOLMACHT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer Vandeputte Sven, voor de vaststelling van het verwezenlijken van de opschortende voorwaarde in het hierboven opgenomen besluit en de bijgevolg daaruit voortvloeiende verwezenlijking van de fusie.

MACHTIGING VOOR DE ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent machtiging aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Rooryck & CO", met maatschappelijke zetel te 1700 Dilbeek, Marie-Henriettelaan 111, ondernemingsnummer 0476.480.034, RPR Brussel, vertegenwoordigd door de heer Peter Rooryck en haar bedienden en aangestelden, alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, voor het vervullen van de formaliteiten bij hot ondernemingsloket en de BTW-administratie.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christophe Blindeman

Samen hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

23/10/2013
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 4 OKT. 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHAN DELOiH GNT

Ondernemingsnr : 0808.360.782

Benaming

(voluit) : PARTICIPATIEMAATSCHAPPIJ FININDUS

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : John Kennedylaan 51, 9042 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING

Uittreksel uit het besluit van de Algemene Vergadering van de vennoten dd. 17.09.2013:

De vergadering bevestigt met unanimiteit van stemmen de benoeming van de heer Sven Vandeputte, wonende te Pullaarsteenweg 128, 2870 Puurs tot gewoon zaakvoerder van de vennootschap met ingang van 11 juli 2013, in vervanging van Mevrouw Martine De Meyere, ontslagnemend op 10 juli 2013.

Dit mandaat geldt voor onbepaalde duur en is onbezoldigd.

De vergadering beslist met unanimiteit om de handelingen gesteld door de heer Sven VANDEPUTTE in de periode vanaf 11 juli 2013 tot op datum van heden te bekrachtigen.

qS~.. l/'~JAJ DE{~U 7-TEdC.AGt.1Z.{,cc`tG(«,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/10/2013
ÿþmoa word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be

e

st

IA i II~IIII~I ~IIIIIIh N

*13160323*





2.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht PARTICIPATIEMAATSCHAPPIJ FININDUS, AFGEKORT P,M. FININDUS, met maatschappelijke zetel te 9042 Gent, John Kennedylaan 51 en met ondernemingsnummer 0808.360.782.

Hierna de "Overgenomen Vennootschap".

HET VOLGENDE IN AANMERKING NEMENDE:

De bestuursorganen van voormelde vennootschappen hebben het initiatief genomen om een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap, met toepassing van de bepalingen van artikel 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zal overgaan op de Overnemende Vennootschap.

De bestuursorganen van de genoemde vennootschappen verbinden zich jegens elkaar te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en zij leggen bij deze het FUSIEVOORSTEL vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectieve algemene vergaderingen van de aandeelhouders van deze vennootschappen.

ALDUS WORDT HET VOLGENDE VOORGESTELD:

1.Identiteit fusionerende vennootschappen

De fusie zal worden doorgevoerd tussen:

1)De naamloze vennootschap naar Belgisch recht FININDUS, afgekort M.M.E., met maatschappelijke zetel, te 9060 Zeszate, Pres. J.F. Kennedylaan 3 en met ondernemingsnummer 0404.535,926 die overeenkomstig artikel 2 der gecoördineerde statuten het volgende doel heeft:

Ondernerningsnr : Benaming 0808.360.782

(voluit) (verkort) : Participatiemaatschappij FININDUS

Rechtsvorm : P.M. FININDUS

Zetel : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres) John Kennedylaan 51, 9042 Gent

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Op 7 oktober 2013 is overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen door de bestuursorganen van de hierna vermelde vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel van fusie door overneming opgesteld waarvan hierna de tekst volgt.

DE AAN DE VOORGESTELDE FUSIE DEELNEMENDE VENNOOTSCHAPPEN ZIJN:

1.De naamloze vennootschap naar Belgisch recht FININDUS, AFGEKORT M.M.E., met maatschappelijke zetel te 9060 Zelzate, Pres. J.F. Kennedylaan 3 en met ondernemingsnummer 0404.535.926.

Hierna de "Overnemende Vennootschap",

RECHTBANK VAN KQOi'HAóitïffteTE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

"De vennootschap heeft tot doel:

1.Participaties te verwerven en/of aan te houden in bestaande en nog op de richten vennootschappen.

Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van en het toezicht op de ondernemingen waarin zij participeert en door ze technische, administratieve en financiële bijstand te verlenen,

De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coordineren.

2.Het bouwen en herstellen van zee- en binnenschepen in metaal, composieten of enig ander materiaal, evenals hun machines en onderdelen.

3.De engineering, het management en de uitvoering van openbare en private industriële werken te land en ter zee; zowel burgerlijke bouwwerken ais mechanische, elektrische en elektronische werken en composietverwerking.

4.Het oprichten, beheren en uitbaten van rekencentra evenals het kopen en verkopen, huren of verhuren, in leasing nemen of geven, ontwikkelen en aanpassen van hardware en software.

5.Zee- en binnenschepen uitrusten, exploiteren, bevrachten, huren, verhuren, kopen en verkopen.

6.Het beheer, onder meer door deelname aan het bestuur van vennootschappen, en het verstrekken van advies en bijstand, onder meer op het gebied van bedrijfsvoering en beheer, dit alles in de meest ruime zin.

7.Het uitvoeren van aile handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van aard dit te begunstigen."

2)De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht Participatiemaatschappij FININDUS, afgekort P.M, FININDUS, met maatschappelijke zetel te 9042 Gent, John Kennedylaan 51 en met ondernemingsnumrner 0808.360.782, die overeenkomstig artikel 3 der gecoördineerde statuten het volgende doel heeft:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in als buiten België, lokaal of internationaal:

" De deelname, onder welke vomi ook, aan de oprichting, de uitbreiding of omvorming van ondernemingen en vennootschappen allerhande, Het verwerven in allerhande ondernemingen van aandelen of (vorderings-)rechten in de meest ruime zin, onder meer bij wijze van inbreng, inschrijving, aankoop, het verstrekken van voorschotten of op welke wijze ook;

" Het beheer en het toezicht voeren over vennootschappen en ondernemingen waarin zij participeert, en het vervullen van mandaten daarin, zoals maar niet bepekt tot mandaten als zaakvoerder, (gedelegeerd) bestuurder of vereffenaar;

" Zij mag waarborgen, zekerheden en garanties stellen voor alle leningen, kredietopnemingen en andere verbintenissen, zowel voor zichzelf als vcor de vennootschappen en ondernemingen waarin zij participeert en voor anderszins met haar verbonden vennootschappen.

Handelingen die onderworpen zijn aan een bijzondere vergunning, zal de vennootschap niet stellen zonder aan de wettelijke voorwaarden daartoe te voldoen.

De vennootschap heeft bovendien tot doel alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het voorgaande, welke in hun breedste zin dienen opgevat te worden, en dus zonder enige beperking.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

Daartoe mag de vennootschap onder meer alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken."

De sub 1 genoemde vennootschap zal als Overnemende Vennootschap het gehele vermogen verkrijgen van de sub 2 genoemde vennootschap, die de Overgenomen Vennootschap is.

2.Zakelijke overwegingen van de fusie

Deze fusie wordt overwogen in het belang van de Overnemende en de Overgenomen vennootschap, aangezien de oorspronkelijke afzonderlijke bestaansreden van de Overgenomen vennootschap inmiddels is vervallen.

3.Aandelen  Ruilverhouding

Op heden bezit de Overnemende Vennootschap alle aandelen van de Overgenomen Vennootschap en dient er bijgevolg geen ruilverhouding vastgelegd te worden.

4.Uitreiking van nieuwe aandelen

Aangezien aile aandelen van de Overgenomen vennootschap bij het voltrekken van de fusie in handen zullen zijn van de Overnemende vennootschap, worden er geen nieuwe aandelen uitgereikt.

Voorbehouden 5.Gevolgen van de fusie -- Boekhoudkundige retroactiviteit

aan het Vanaf 1 oktober 2013 worden de verrichtingen gesteld door de Overgenomen Vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

Belgisch Staatsblad 6.Geen bijzondere voordelen aan bestuurders  Geen bijzondere rechten aan aandeelhouder

Aan de bestuurders van de Overnemende en Overgenomen Vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge Er worden geen bijzondere rechten toegekend aan de aandeelhouder van de Overgenomen Vennootschap. 7,Streefdatum voor goedkeuring van het fusievoorstel

De streefdatum voor de goedkeuring van de fusie door de onderscheiden algemene vergaderingen is 13 december 2013.

Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de Overnemende Vennootschap, 8. Neerlegging

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van de organen van bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Ten dien einde worden aangesteld ais hun bijzondere lasthebber Goedele Buekens, of elke andere advocaat van Rooryck & Co BVBA, Pontbeekstraat 2  3R, 1702 Groot-Bijgaarden, elk afzonderlijk handelend en met recht van indeplaatsstelling en bekrachtiging belovend, om in hun naam en voor hun rekening dit fusievoorstel te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel van de zetel van de Overnemende en Overgenomen Vennootschap.

Opgemaakt in 4 exemplaren op 7 oktober 2013.

Elke vennootschap erkent twee door of namens alle bestuursorganen getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de respectievelijke vennootschappen.

Voor Participatiemaatschappij FININDUS, afgekort P.M. FININDUS BVBA,

Goedele Buekens

Bijzondere volmachthouder

Tegelijk hiermee neergelegd: het schriftelijk beslui van de zaakvoerder van 7 oktober 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.04.2013, NGL 22.05.2013 13128-0486-031
20/02/2013
ÿþOndernemingsnr : 0808.360.782

Benaming

(voluit) : PARTICIPATIEMAATSCHAPPIJ FININDUS

(verkort) : P.M. FININDUS

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : John Kennedyiaan 61, 9042 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING

Uit het besluit van de Algemene Vergadering van de vennoten dd. 05.10.2012 blijklt dat het mandaat van Commissaris van DELO1TTE Bedrijfsrevisoren BV CVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Joël Brehmen, met zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8b, in college handelend met MAZARS Bedrijfsrevisoren BV CVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Thomas Verhamme, met zetel te 1200 Brussel, Marcel Thirylaan 77, b3 hernieuwd wordt voor een periode van 3 jaar en omvattende de boekjaren 2011, 2012 en 2013, tot na de Jaarvergadering van 2014.

8 FEB. 2013

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE GENT

Grirrte

Mod Word 11.1

(tlit _ I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

akte

NEERGELEGD

na neerlegging ter griffie van de

i

M, 1)E MEyelLe

`~" >L o-~ '~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste fait. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegeiwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/08/2012
ÿþin de bislagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

21 AUG. 2012

RECHTBANK VAN

r{00PHANDEt í~itaGENT

Mod Word 11.1

Voor-

behoude aan het Belgiscf

Staatsbit

I 1111111111 III 11111 I Iii hill iii II II 1111 1111

*12148351"

Ondernemingsnr: 0808360782

Benaming

(voluit) : PARTICIPATIEMAATSCHAPPIJ FININDUS

(verkort): P.M.FININDUS

Rechtsvorm : BVBA

Zetel'. John Kennedylaan 51, 9042 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte ; ONTSLAG EN BENOEMINGEN

Uittreksel uit de notulen van de Jaarvergadering dd. 26.04.2012

Uit de notulen van de Jaarvergadering dd. 26.04.2012 blijkt dat het mandaat van commissaris van MAZARS Bedrijfsrevisoren BCVBA, vast vertegenwoordigd door de Heer Thomas Verhamme bevestigd wordt, na kennisname van de beslissing van MAZARS Bedrijfsrevisoren BCVBA, die door de vennootschap tot commissaris werd benoemd voor een periode van 3 jaar, om in de uitoefening van haar mandaat de Heer Hugo Van Passel als vaste vertegenwoordiger met ingang van maart 2012 te vervangen door de Heer Thomas Verhamme.

N. DE WEuEQE

ZAAK l/OECE/2,

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

25/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.04.2012, NGL 22.05.2012 12122-0514-032
14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.04.2011, NGL 07.06.2011 11149-0145-029
03/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.04.2010, NGL 28.05.2010 10138-0272-029

Coordonnées
PARTICIPATIEMAATSCHAPPIJ FININDUS, AFGEKORT …

Adresse
JOHN KENNEDYLAAN 51 9042 GENT

Code postal : 9042
Localité : Desteldonk
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande