PASPAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PASPAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.611.744

Publication

19/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 03.02.2014, NGL 11.02.2014 14037-0110-012
07/12/2012
ÿþ Mal Watt[ 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111111

i`kERGELE.GD

2 8 NOV. 2012

RECHTTS~. K VAN KOGPHAI ]~TE GENT

Ondernemingsnr: ©Sfl t I t

Benaming

(voluit) : PAS PAS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Vennestraat, 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Pascal Vandemeulebroecke te Sint-Martens-Latem op 26 november 2012, geregistreerd 10 bladen 3 verzendingen te Deinze op 26 november 2012, Boek 509 Blad 4 Vak 2, Ontvangen :25,00 euro. Voor de ea. inspecteur (get.), De Meulemeester Elke, Administratief assistent, blijkt dat:

1. a. De heer SOENEN, Pascal Albert André Hubert, géboren te Gent op 11 juli 1956, echtgenoot van mevrouw DE VEIRMAN, Pascallne, wonende en gehuisvest te 9051 Gent (Sint Denijs-Westrem), Loofblommestraat, 30/A, en b. Mevrouw DE VEIRMAN, Pascaline Adolfina Abel, geboren te Zele op 28 februari 1958, echtgenote van de heer SOENEN, Pascal, wonende en gehuisvest te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Loofblommestraat, 30/A;

2. een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, genaamd : "PASPAS";

3. met zetel te Gent (Sint-Denijs-Westrem), Vennestraat, 1;

4. De vennootschap heeft tot doel

1. Voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelnemingen met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op :

" Het wassen, knippen, verven, onderhouden, ànduleren, enzovoorts van haar en haartooien bij mannen, vrouwen en kinderen ;

" De klein- en groothandel in reukwerk en cosmetica;

" De klein- en groothandel in toiletartikelen en schoonheidsproducten ;

" De klein- en groothandel in imitatiesieraden; gadgets, enzovoorts ;

" Detailhandel in nieuwe. artikelen in gespecialiseerde winkels ;

.Manicure en pedicure ; "

" Detailhandel in medische en orthopedische artikelen in gespecialiseerde winkels

" Klein- en groothandel in geneeskrachtige kruiden ;

" Sauna's, salaria, baden, enzovoorts ;

.Overige menselijke gezondheidszorg ;

" Alle soorten massages en verzorgingen, het houden van een welinessondememing.

2, Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm ; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële verrichtingen, operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitaalondernemingen.

3. Het verlenen van' adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard ; in-de meest ruime zin, met uitzondering van adviesverlening inzake beleggingen en geldplaatsingen ; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratieve en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

4. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

5. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

6. De aan- en verkoop, de in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordlging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon In de handel.

7. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

8. De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

9. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in aile vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

10. De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante, of aanvullende activiteiten ; ze kan verder hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

11. De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, aile roerende goederen verpanden, aile onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

12. De vennootschap mag bijgevolg optreden ais bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in .België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De algemene vergadering der aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels ter zake.

5, de vennootschap is opgericht voor een onbepaalde dùur;

6. het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt 18 600 euro;

7. verdeeld in 186 maatschappelijke aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van elk 1/186ste van het kapitaal;

8 vertegenwoordigingsclausule:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Deze worden benoemd docr de algemene vergadering voor de duur die zij bepaalt. Indien er meerdere zaakvoerders zijn handelen zij ieder met volheid van machten, met dien verstande dat de financiële verrichtingen door een zaakvoerder alleen verricht, het bedrag van twaalfduizend vijfhonderd (12 500) euro niet mogen overschrijden. Voor een bedrag hoger dan twaalfduizend vijfhonderd (12 500) euro is de handtekening van een tweede zaakvoerder vereist.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste yertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersonen.

Voor de benoeming of beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger le benoemen toe aan het bestuursorgaan.

9. met een boekjaar van '1 oktober om te eindigen op 30 september van ieder daaropvolgend jaar;

10, met jaarvergadering op de eerste maandag van de maand februari om 17.00 uur, ter zetel of op de plaats vermeld in de oproepingen en voor de eerste maal op 3 februari 2014;

11. werden als zaakvoerders benoemd, onder de opschortende voorwaarde dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en met ingang op dat ogenblik, voor onbepaalde duur : de heer SOENEN, Pascal en mevrouw DE VEIRMAN, Pascaline, beiden voornoemd;

12. bijzondere volmacht verleend werd aan:

- BVBA "FERROCONSULT", met zetel te 9800 Deinze, Kastanjelaan, 4/B om de .vennootschap in orde te stellen met de aanvraag van alle papieren en alle inschrijvingen in de noodzakelijke diensten om de vennootschap te kunnen laten fungeren.

- BVBA "CAMFISC", met zetel te 9870 Olsene, Grote steenweg, 131 om de vennootschap in orde te stellen met :

" Het voeren van de boekhouding, opstellen van de balans, BTW-aangiften te doen.en belastingsaangifte op

te stellen

Controles bij de openbare diensten te voeren zoals bij de BTW, de belastingsdiensten en" andere.openbare- " -

diensten, en besluiten te mogen treffen en eveneens de bezwaarschriften opte lossen.

Voor analytisch uittreksel

Tegelijk hiermede neergelegd : expeditie.

Pascal Vandemeuiebrdecke

Geassocieerd notaris











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2012 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 01.02.2016, NGL 22.02.2016 16049-0205-012

Coordonnées
PASPAS

Adresse
VENNESTRAAT 1 9051 SINT-DENIJS-WESTREM

Code postal : 9051
Localité : Sint-Denijs-Westrem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande