PATRIKASO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PATRIKASO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 446.153.478

Publication

25/06/2012
ÿþ1

Mod Word 11.1

13 j ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie



na neerlegging ter griffie van de akte





111111/mu111MRilinfiu

Ondernemingsnr : 0446.153.478

Benaming

(voluit) : PATRIKASO

(verkort) :

VAN ^ 1

KOOPHANbEí!L

14 JUN 2012

DENDERMONDE

rime

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan hot Belgisch , Staatsbiad

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Brusselmansstraat 34 te 9255 Buggenhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : BEKRACHTIGING ZETELVERPLAATSING - DOELSUITBREIDING  BEVESTIGING OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM  AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN DE GENOMEN BESLISSINGEN EN AAN DE NIEUWE WETGEVING.

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt van meester Astrid De Wulf, notaris met standplaats Dendermonde, de vierde juni tweeduizend en twaalf, dragende de melding "Geregistreerd drie bladen geen verzendingen te Dendermonde op 5 juni 2012. Reg.5 boek 121 blad 91 vak 3. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25). Getekend E.A.Inspecteur M.KINDERMANS", houdende de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "PATRIKASO" met zetel te 9255 Buggenhout, Brusselmansstraat 34, opgericht bij akte verleden voor notaris Christian De Wulf te Dendermonde op vierentwintig december negentienhonderd éénennegentig, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van veertien januari daarna, onder nummer 920114-72, waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd bij akte verleden voor ondergetekende notaris Astrid De Wulf te Dendermonde op één maart tweeduizend en vier, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig maart daarna onder nummer 04046569. Waarvan het vennootschapsdossier wordt bijgehouden op de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde en ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0446.153.478, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1, BEKRACHTIGING ZETELVERPLAATSING

De algemene vergadering beslist bij éénparigheid van stemmen om de zetelverplaatsing van 9200 Dendermonde, Brie' 10B naar 9255 Buggenhout, Brusselmansstraat 34, zoals gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig april tweeduizend en twaalf onder nummer 12079439 te bekrachtigen.

De algemene vergadering beslist dienvolgens om artikel twee van de statuten aan te passen aan de hiervoren genomen beslissing en de tekst van artikel twee van de statuten te vervangen als volgt:

"De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9255 Buggenhout, Brusselmansstraat 34.

De raad van bestuur is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België ais in het buitenland op te richten.

Bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, mag de maatschappelijke zetel naar om het even welke plaats in België worden overgebracht, mits inachtneming van de taalwetgeving."

2. BIJZONDER VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 559 VAN HET; WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN  WIJZIGING VAN MAATSCHAPPELIJK DOEL,

A.Verslag van de raad van bestuur

De voorzitter wordt ontslagen om voorlezing te geven van het bijzonder verslag van de raad van bestuur de dato achttien mei tweeduizend en twaalf overeenkomstig artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen omtrent de uitbreiding van het maatschappelijk doel. De aanwezige aandeelhouders erkennen op de hoogte te zijn van de inhoud ervan. Dit verslag verwijst naar een staat van activa en passiva die niet meer dan drie maand voordien is vastgesteld en die werd afgesloten op éénendertig maart tweeduizend en twaalf.

Gezegd verslag van de raad van bestuur wordt aan de akte gehecht.

B.Wijziging maatschappelijk doel

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om het maatschappelijk doel uit te breiden zoals hierna bepaald en dienvolgens artikel drie van de statuten aan te passen als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel: zowel in het binnen- als in het buitenland:

1. het vervaardigen, herstellen en omvormen van alle welkdanige machines, apparaten en toestellen bestemd voor allerlei doeleinden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

y 2. het optrekken van metalen en niet-metalen constructies voor allerlei doeleinden.

3. de rechtstreekse invoer en uitvoer, de aankoop en verkoop, de groothandel, agentuur of vertegenwoordiging van machines, apparaten en toestellen alsmede alle onderdelen bestemd voor constructies,

4. de investering, de onderschrijving, de vaste opname, de plaatsing, de koop, verkoop en de verhandeling van aandelen, delen, obligaties, certificaten, kredieten, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen die al dan niet de rechtsvorm hebben van een handelsvennootschap, een instelling of een vereniging en die al dan niet een (semi) openbaar instituut hebben.

5. het beheer van de investeringen en de deelnemingen in dochtervennootschappen, het uitoefenen van beheersmandaten, het verstrekken van advies, management en andere diensten van dezelfde aard. Deze diensten kunnen zowel op contractuele als statutaire basis worden verstrekt, zowel als extern adviseur als in de hoedanigheid van orgaan.

6. de koop, verkoop, de ontwikkeling en de verwezenlijking van onroerende goederen, de verwerving en de overdracht van opties of andere onroerende rechten.

7, Het toestaan van leningen en voorschotten onder welke vorm en voor welke duur ook aan alle verbonden ondernemingen of aan ondernemingen waarmee een deelnemingsverhouding bestaat evenals de borgstelling voor alle verbintenissen van deze ondernemingen; tevens kan zij in dat kader haar activa in zekerheid stellen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland aile commerciële, industriële en financiële verrichtingen doen die in verband staan met haar maatschappelijk doel, in de meest ruime zin.

De vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzondering te verrichten die daartoe noodzakelijk, nuttig, of zelfs alleen maar bevorderlijk zijn; zij zal zelfs mogen deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of verwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of enig ander mandaat, kunnen uitoeren over en advies verschaffen aan aanverwante vennootschappen.

Zij kan, in het raam van haar thesauriebeheer, rechtstreeks of via vestigingen in België of in het buitenland, financiële activa verwerven of verkopen. Zij mag zich voor de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen waarin zij belangen heeft borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap heeft de bevoegdheid alle handelingen te stellen in het kader van het vergoeden van de bestuurder(s) in geld, in natura of via voordelen van alle aard."

3. BEVESTIGING OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM

De algemene vergadering stelt vast dat ingevolge beslissing van de Raad van Bestuur de dato éénentwintig december tweeduizend en elf de aandelen aan toonder werden omgezet in aandelen op naam.

De aandeelhouders verklaren dat de inschrijvingscertificaten van de aandeelhouders werden geregistreerd op het eerste registratiekantoor te Dendermonde op éénentwintig december tweeduizend en twaalf.

De algemene vergadering besluit dienvolgens de statuten aan te passen aan de genomen beslissing en dienvolgens de artikelen zes en drieëntwintig van de statuten aan te passen zoals hierna bepaald:

"ARTIKEL ZES. - AANDELEN. -

De aandelen zijn op naam.

Een register wordt gehouden voor de aandelen op naam, winstbewijzen, warrants en obligaties, overeenkomstig artikel 463 van het Wetboek van Vennootschappen. Naar aanleiding van de inschrijving in zulk register, wordt aan de aandeelhouder of houder van het effect een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Alle effecten dragen een volgnummer."

"ARTIKEL DRIEËNTWINTIG. - TOELATING TOT DE VERGADERING. -

De raad van bestuur kan in de oproeping eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen de eigenaars van aandelen op naam, tenminste vijf werkdagen voor de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen."

4. COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen de Notaris te gelasten met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge





Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte

-bijzonder verslag van de raad van bestuur

-gecoördineerde statuten









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 05.06.2012 12149-0229-013
25/04/2012 : DE047303
29/09/2011 : DE047303
01/09/2010 : DE047303
24/12/2009 : DE047303
28/07/2009 : DE047303
02/07/2008 : DE047303
27/07/2007 : DE047303
27/07/2006 : DE047303
30/09/2005 : DE047303
13/07/2004 : DE047303
22/03/2004 : DE047303
28/10/2003 : DE047303
21/10/2003 : DE047303
06/12/2002 : DE047303
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 31.08.2015 15560-0362-013
26/07/2002 : DE047303
07/11/2001 : DE047303
10/11/2000 : DE047303
13/10/1995 : DE47303
11/10/1995 : DE47303
04/08/1992 : DE47303

Coordonnées
PATRIKASO

Adresse
BRUSSELMANSSTRAAT 34 9255 BUGGENHOUT

Code postal : 9255
Localité : BUGGENHOUT
Commune : BUGGENHOUT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande