PAUL VERSCHELDEN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PAUL VERSCHELDEN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 437.414.372

Publication

04/07/2014
ÿþ Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

1111 liM1991111 1 ii







Gent

Afdeling Oudenaarde

Griffie 2 5 JUNI 2 014

Onclememingsnr 0437.414.372

Benaming (voluit) : Paul VERSCHELDEN

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Zonnestraat 109 - 9600 Ronse

Onderwerp(en) akte: Statutenwijziging  Kapitaalverhoging  inbreng in nature

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Valerie GOEMINNE te Ronse op drieëntwintig juni tweeduizend en veertien, ter registratie aangeboden, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van hierboven genoemde vennootschap volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLUIT- GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd zoals voorzegd, verklaren sinds meer dan vijftien dagen een exemplaar van deze verslagen. te hebben ontvangen, met name:

- het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen door de raad van bestuur aangesteld. De conclusies van het verslag van de heer Piet DUJARDIN, bedrijfsrevisor, aangesteld door de Raad van Bestuur, worden hierna letterlijk weergegeven:

"Besluit

' Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de

Bednjfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in nature van diverse onroerende goederen bij de NV PAUL VERSCHELDEN kan ik besluiten dat:

1. de kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bederevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in nature. Het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de vennootschap uit te geven aandelen zonder nominale waarde.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

3. De voor de kapitaalverhoging door de partijen weerhouden methoden van waardering bednjfseconomisch zijn onder voorbehoud van de waarderingsmethode toegepast voor de bepaling van de ais tegenprestatie verstrekte. vergoeding, dewelke gesteund is op de eigenvermogenswaarde van de vennootschap en geen rekening houdt met mogelijke meerwaarden op de vaste activa van de vennootschap. Evenwel hebben alle betrokken partijen zich expliciet akkoord verklaard dienaangaande.

Deze waardebepalingen waartoe de toegepaste methoden van waardering leiden, komen tenminste overeen met hot aantal en de waarde van de als tegenprestatie verstrekte aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

4. De ais tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in nature bestaat uit tachtig nieuw uit te geven aandelen, zonder vermelding van een nominale waarde, met een fractiewaarde van 413,3333 EUR per aandeel, te verhogen met een globale uitgiftepremie van 500.558,33 EUR.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechbrafigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verstag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verstag werd opgesteld.

Getekend te Wevelgem op 20 juni 2014 voor de BVBA Bedrerevisorenkantoor Dujardin, Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin, Vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

- Het verslag opgesteld door de raad van bestuur overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. Dit verslag zal, samen met het verslag van de voornoemde bedrijfsrevisor, ter griffie van de rechtbank van,

koophandel neergelegd worden samen niet een afschrift van deze akte en de coördinatie van de statuten.

TWEEDE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING

BESLISSING

_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto. Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op basis van de voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met DRIEËNDERTIGDUIZEND ZESENZESTIG EURO ZEVENENZESTIG CENT (¬ 33.066,67) om het te brengen van TWEEËNZESIGDUIZEND EURO (¬ 62.000) op VIJFENNEGENTIGDUIZEND ZESENZESTIG EURO ZEVENENZESTIG CENT (¬ 95.066,67) door inbreng van het hierna beschreven onroerend goed, BESCHRIJVING VAN DE INBRENG IN NATURA VAN ONROEREND GOED

Voormelde aandeelhouders, te weten, de heer Paul Verscheiden voornoemd, enkel voor wat betreft de inbreng van het goed sub A.2) en de echtgenoten Paul Verscheiden - Arlette Tracanelli voornoemd voor wat betreft de inbreng van de overige onroerende goederen hierna genoemd, hebben verklaard nabeschreven inbreng te willen doen van de volle eigendom van het hierna vermeld onroerend goed:

A. De grond belast met het opstalrecht toebehorende aan de naamloze vennootschap Paul Verscheiden te Ronse, te weten:

1) Stad RONSE  Eerste Afdeling

De grondoppervlakte van een handelshuis en toonzaal te Ronse, Zonnestraat 109, gekend of gekend geweest ten kadaster Sectie A, nummer 57/H voor een oppervlakte van zeven aren zesen-twintig centiaren; de gebouwen hiervan in opstal toebehorende aan de naamloze vennootschap Paul Verscheiden te Ronse.

2) Stad RONSE  Eerste Afdeling

De grondoppervlakte van een toonzaal te Ronse, aan de Elfnovemberstraat, gekend of gekend geweest ten kadaster Sectie A, nummer 56/E/2 voor een oppervlakte van drie aren vierentwintig centiaren; de gebouwen hiervan in opstal toebehorende aan de naamloze vennootschap Paul Verscheiden te Ronse,

3) Stad RONSE  Eerste Afdeling

De grondoppervlakte van een magazijn te Ronse, Elfnovem-berstraat, 1, gekend of gekend geweest ten kadaster Sectie A, nummer 55/T voor een oppervlakte van negentien aren negenendertig centiaren, de gebouwen eropstaande in opstal toebehorende aan de naamloze vennootschap Paul Verscheiden te Ronse.

B. De voile eigendom van:

Stad RONSE  Eerste Afdeling,

Een magazijn op en met grond, staande en gelegen te Ronse, Zonnestraat, 113, gekend ten kadaster volgens

vroegere titel Sectie A, nummers 58/P, 58/X en 58/Y, thans gekend ten kadaster volgens recent kadastraal

uittrekeel Sectie A, nummer 68/C/2 voor een oppervlakte van vijf aren veertig centiaren, met een kadastraal

inkomen van achthonderd drieëntwintig euro.

(Er wordt weggelaten)

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE INBRENG

Hypothecaire toestand

Deze inbreng heeft plaats onder de gewone waarborg als naar recht en voor vrij, zuiver en onbelast van alle

schulden, inschrijvingen, voorrechten en rechten van hypotheek hoegenaamd.

... (Er wordt weggelaten)

VERGOEDING

Voor de waardering van de inbreng in natura sluit de inbrenger zich aan bij het revisoraal verslag. De inbrenger

verklaart de hem toegekende vergoedingen te aanvaarden.

.., (Er wordt weggelaten)

Il. GOEDKEURING VAN DE INBRENG

De vergadering keurt voorgaande beslissing unaniem goed.

III. VASTSTELUNG VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De voorzitter stelt vast en verzoekt de instrumenterende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op VIJFENNEGENTIGDU1ZEND ZESENZESTIG EURO ZEVENENZESTIG CENT (¬ 95.066,67) gebracht werd en vertegenwoordigd is door tweehonderd dertig identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist de uitgiftepremie, zijnde globaal VIJFHONDERD DUIZEND VIJFHONDERD ACHTENVIJFTIG EURO DRIEËNDERTIG CENT (¬ 500.568,33), te plaatsen op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies", die, zoals de andere inbrengen strikt tot waarborg van derden dient, en die slechts zal kunnen verminderd worden of opgeheven worden op de wijze vereist door het wetboek van Vennootschappen.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met VIJFHONDERD DUIZEND VIJFHONDERD ACHTENVIJFTIG EURO DRIEËNDERTIG CENT (¬ 500.558,33) zodat het kapitaal verhoogd zal worden van VIJFENNEGENTIGDUIZEND ZESENZESTIG EURO ZEVENENZESTIG CENT naar VIJFHONDERD VIJFENNEGENTIGDUIZEND ZESHONDERD VIJFENTWINTIG EURO (¬ 595.625), door incorporatie van voormelde uitgiftepremie, hetzij VIJFHONDERD DUIZEND VIJFHONDERD ACHTENVIJFTIG EURO DRIEENDERTIG CENT (¬ 500.558,33)

Deze tweede kapitaalverhoging wordt gerealiseerd zonder creatie van nieuwe aandelen.

VIJFDE BESLISSING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde tweede kapitaalverhoging van VIJFHONDERD DUIZEND VIJFHONDERD ACHTENVIJFTIG EURO DRIEENDERTIG DENT (¬ 500.558,33) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op VIJFHONDERD VIJFENNEGENTIGDUIZEND ZESHONDERD VIJFENTWINTIG EURO (E 595.625), vertegenwoordigd door tweehonderd dertig kapitaalaandelen zonder nominale waarde, die ieder één (tweehonderd dertigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

ZESDE BESLISSING

De vergadering wenst de statuten aan te passen aan de voormelde beslissingen inzake kapitaal en aan de reeds eerder doorgevoerde beslissing van omzetting van aandelen aan toonder in aandelen op naam en de gewijzigde wetgeving aangaande vereffening van vennootschappen.

De vergadering beslist daartoe artikel vijf te vervangen door wat volgt:

Artikel vil". Kapitaal.

Net maatschappelijk kapitaal bedraagt VIJFHONDERD VIJFENNEGENTIGDUIZEND ZESHONDERD VIJFENTWINTIG EURO (¬ 695.625), volledig geplaatst en volgestort, verdeeld in tweehonderddertig aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal kan verhoogd of verminderd worden volgens de wettelijke en statutaire voorschriften.

De vergadering beslist in het kader van de gewijzigde wetgeving aangaande aandelen op naam en In aansluiting van de eerder genomen beslissing blijkens beslissing in de bijzondere algemene vergadering gehouden op vijftien december tweeduizend en elf, geregistreerd te Ronse, met volgend registratierelaas "geregistreerd vijf bladen, geen verz. Te Ronse op 15 DEC 2011 boek 6/84 blad 38 vak 15 ontvangen vijfentwintig euro (E 25) De eerstaanwezend inspecteur ai.", waarbij de aandelen aan toonder werden omgezet in aandelen op naam, daartoe artikel 10 te vervangen door wat volgt

If Artikel tien- Aard van de aandelen.

De aandelen blijven steeds op naam en worden genoteerd in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het wetboek van vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Tevens wordt een register bijgehouden voor eventuele winstbewijzen, warrants en obligaties en hiervan wordt tevens een certificaat tot bewijs aan de aandeelhouder of houder overhandigd."

De vergadering beslist in het kader van de gewijzigde wetgeving aangaande vereffeningen van vennootschappen daartoe artikel 28 en 29 op te heffen en te vervangen door wat volgt

ARTIKEL ACHTENTWINTIG.- Ontbinding Vereffening.

in geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de raad van bestuur, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars aile waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt eveneens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging

ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering. De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

,te" "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik - VervnIn

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één

vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om in geld, of in nature, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

De vergadering beslist tenslotte tot het toevoegen van een algemene bepaling in de statuten als artikel 30 luidend als volgt

DIVERSEN

ARTIKEL DERTIG : Aanvullende bepalingen.

De partijen willen zich volledig schikken naar het wetboek van vennootschappen.

De gevallen die hier niet worden voorzien, zullen geregeld worden overeenkomstig het wetboek van Vennootschappen.

De clausules die strijdig zijn met de beschikkingen van deze, worden geacht niet geschreven te zijn.

ZEVEN DE BESLISSING

De algemene vergadering beslist ELKE MACHTIGING TE VERLENEN, voor zoveel als nodig, aan de

bestuurders om aile voorgaande beslissingen verder uit te voeren.

ACHT E BESLISSING

Na lezing te hebben gehoord van de gecoördineerde tekst van de statuten zoals deze voortvloeit uit de

hierboven genomen beslissingen, beslist de vergadering deze goed te keuren.

Deze gecoördineerde tekst van de statuten zal samen met een expeditie dezer neergelegd worden ter griffie

van de rechtbank van koophandel.

De agenda uitgeput zijnde wordt de vergadering geheven om twintig uur dertig.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

DE NOTARIS, Valerie GOEMINNE

Tegelijk hiermee neergelegd:

uitgifte van voormeld PV van buitengewone algemene vergadering;

- gecoördineerde tekst van de statuten;

- verslag van de zaakvoerders;

- verslag van de bedrijfsrevisor;

Op de laatste blz, van tank B vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

05/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 26.09.2013, NGL 31.10.2013 13644-0491-016
19/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 29.09.2012, NGL 16.11.2012 12639-0140-016
13/09/2012
ÿþ}---

1 ~~beRzoirdé ~ aartihet Belgisch sta blad

kSod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

o 4 SEP. 2012

Griffie

II

*12154343*

Vt beha

aai

Bel Staa

~

Ondernemingsnr : 0437.414.372

Benaming

(voluit) : PAUL VERSCHELDEN

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Zonnestraat 109, 9600 Ronse

Onderwerp akte : benoeming bestuurders

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 23.03.2012 blijkt dat met éénparigheid van stemmen tot bijkomend bestuurder werd benoemd : Tom Calberson, Zonnestraat 95/201, 9600 Ronse, Zijn mandaat gaat in vanaf 01.04.2012, is onbezoldigd en eindigt na de algemene vergadering in 2014.

Paul Verschelden

Gedelegeerd Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

eelltetteglevtfril~4uiklP+AriMMitle:: etetfs.::ereco celfkseefleiillaifldfflietraftfflttrceitOr[i4ete,lhitheeiiceilekeeee Lwerestee rrefi#ieresei1 el álgee ffli dAtititil tIP mettesetwerai eni

*ego:: t#ffltt itetetflielt'e

14/12/2011 : OU033772
10/03/2015
ÿþEi Mod Word 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Gent

Afdeling Oudenaarde

2 6 FEB, 2015

Griffie



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0437.414.372

Benaming

(voluit) : Paul VERSCHELDEN

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel : Zonnestraat 109, 9600 Ronse

(volledig adres) "

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURDERS

Uit het verslag van de buitengewone vergadering van 27 september 2014 blijkt dat het mandaat van alle bestuurders ten einde is, zijnde

- Verscheiden Paul, wonende te 9600 Ronse, Zonnestraat 131, benoemd als bestuurder en gedelegeerd

bestuurder

- Tracaneili Arlette, wonende te 9600 Ronse, Zonnestraat 131, benoemd als bestuurder

- Verscheiden Stéphanie, wonende te 9600 Ronse, Zonnestraat 95/201, benoemd als bestuurder

- Calberson Tom, wonende te 9600 Ranse, Zonnestraat 95/201, benoemd ais bestuurder.

Er wordt hen ontlasting verleend voor hun volledige mandaat.

Worden benoemd voor een nieuwe periode van 6 jaar met ingang van 27 september 2014:

- Verscheiden Paul, wonende te 9600 Ronse, Zonnestraat 131, benoemd als bestuurder en gedelegeerd

bestuurder

- Tracanelli Ariette, wonende te 9600 Ronse, Zonnestraat 131, benoemd als bestuurder

- Verscheiden Stéphanie, wonende te 9600 Ronse, Zonnestraat 95/201, benoemd als bestuurder

- Calberson Tom, wonende te 9600 Ronse, Zonnestraat 95/201, benoemd als bestuurder.

De mandaten zijn onbezoldigd.

Paul Verscheiden

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/09/2010 : OU033772
20/10/2009 : OU033772
13/10/2009 : OU033772
30/10/2008 : OU033772
16/10/2007 : OU033772
30/10/2006 : OU033772
03/10/2005 : OU033772
07/03/2005 : OU033772
19/10/2004 : OU033772
12/11/2003 : OU033772
15/10/2002 : OU033772
23/09/2002 : OU033772
01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 26.09.2015, NGL 29.09.2015 15604-0397-016
05/10/2015 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.03.2015, GGK 26.09.2015, NGL 02.10.2015 15626-0173-016
27/10/2000 : OU033772
29/10/1999 : OU033772
01/01/1993 : OU33772
01/01/1992 : OU33772

Coordonnées
PAUL VERSCHELDEN

Adresse
ZONNESTRAAT 109 9600 RONSE

Code postal : 9600
Localité : RENAIX
Commune : RENAIX
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande