PAUWELS ROADBREAKING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PAUWELS ROADBREAKING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.595.844

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 29.07.2014 14352-0512-013
01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 30.07.2013 13361-0284-013
20/01/2012
ÿþVoo

behou aan e Belgi:

Staatst

mod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : ~ ~ ~ . S ~ S " g Lk ~

;. Benaming (voluit) : PAUWELS ROADBREAKING

(verkort) :

càr~lr-irrl~ N~ti,~i i eANK

VAN KOOPHANDEL

1 1 JAN 2012

~~3OI~DE

*12019646

1.pl

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Willem Van Doornyckstraat 40

9120 Beveren (Haasdonk)

" Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor Christophe Blindeman, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de ; rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN », met zetel te 9000 Gent,. Kouter 27, de dato 3 januari 2012, neergelegd ter registratie, blijkt dat :

- de heer Pauwels, Dimitri Paula Basiel, geboren te Temse op 18 september 1981 echtgenoot van mevrouw

Hermans, Heidi Leonza Remi, gedomicilieerd en verblijvende te 9170 Sint-Gillis-Waas (De Klinge), Spaanskwartier 53, en

de heer Pauwels, Willi Arthur Anna, geboren te Haasdonk op 28 september 1953 echtgenoot van mevrouw Van Britsom, Annie Maria Gerard, gedomicilieerd en verblijvende te 9120 Beveren (Haasdonk), Willem Van Doornyckstraat 40,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid oprichten, onder de naam "PAUWELS.

" ROADBREAKING", met maatschappelijke zetel te 9120 Haasdonk, Willem Van Doornyckstraat 40, waarvan het geplaatst maatschappelijk kapitaal twintigduizend euro (20.000,00 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door' tweehonderd (200) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Op deze tweehonderd (200) aandelen wordt als volgt ingeschreven in geld tegen een uitgifteprijs van honderd euro (100,00 EUR) per aandeel als volgt:

1. door genoemde heer Pauwels, Dimitri, voornoemd oprichter sub 1 op honderdtwintig 120

aandelen.

2. door genoemde heer Pauwels, Willi, voornoemd oprichter sub 2 op tachtig aandelen. 80

Samen: tweehonderd aandelen 200

Dat elk aandeel volledig is volgestort.

Dat het bedrag, ten belope van de volstorting, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer 652

8209413-94, geopend overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen op naam van de

vennootschap in oprichting bij Record Bank.

Dat de vennootschap thans aldus een bedrag van 20.000,00 euro tot haar beschikking heeft.

Naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar benaming luidt: "PAUWELS ROADBREAKING".

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9120 Haasdonk, Willem Van Doornyckstraat 40.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

- diverse betonwerken, waaronder betonkloppen en betonboringen;

- diverse afbraak-, grond- en graafwerken, funderingswerken en nivelleringswerken; de aanneming en de

uitvoering van afbraak-, grond- en wegeniswerken, zowel voor de openbare als voor de private sector, alsmede

alle handelsverrichtingen rechtstreeks of onrechtstreeks zich verbindend tot al die aannemingen in de meest

uitgebreide zin;

- het aanleggen, herstellen en onderhouden van wegen, in de meest uitgebreide zin;

- alle prestaties van veiligheidscoordinatie;

- de groot- en kleinhandel in en het vervoer van alle producten die verband houden met het verrichten van

wegeniswerken, in de meest uitgebreide zin;

- de coördinatie van werken uitgevoerd door onderaannemers;

- het vervoer van goederen;

- tussenpersoon in de handel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Verso :

mod 11.1

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in eigen naam en voor eigen rekening, evenals voor rekening van derden.

De vennootschap kan onder meer, zonder dat navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken. Daartoe kan zij zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant is aan het hare of die haar bedrijvigheid in de hand zou kunnen werken of bevorderen en uitbreiden. De vennootschap mag gelden lenen en ontlenen aan en van derden, alsmede aan of door één of meerdere vennoten of zaakvoerders van de vennootschap.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachthouder, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden, ondernemingen of vennootschappen waarin zij een belang bezit ais mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of anderszins.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00), vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder nominale waarde die een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Samenstelling bestuursorgaan

" De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De aftredende zaakvoerders zijn herkiesbaar. Het mandaat van de uittredende zaakvoerders verstrijkt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van vennoten, die tot de nieuwe benoeming is overgegaan. In de mate de zaakvoerders benoemd worden door de vennoten zonder vaststelling van tijdsduur, wordt de benoeming geacht te zijn voor onbepaalde duur tot aan de herroeping van het mandaat door de vennoten. Machten - Bevoegdheden en delegatie van bevoegdheden

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om alle daden van beschikking en van bestuur, te stellen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de statuten en het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Het bestuursorgaan dient over de voorafgaande en schriftelijke machtiging van de algemene vergadering te beschikken voor: het verwerven of vervreemden van onroerende goederen of van zakelijke rechten hierop, het ' aanvaarden of toestaan van huur- en leasingcontracten waarvan de duurtijd drie jaar overtreft, de verwerving of vervreemding van immateriële, materiele en financiële vaste activa of verbintenissen in het algemeen waarvan de waarde vijftigduizend (50.000,00) euro overtreft.

Het bestuursorgaan mag welbepaalde bevoegdheden in een bijzondere volmacht overdragen aan elke persoon " die zij bekwaam zou achten.

De algemene vergadering kan een zaakvoerder ad hoc benoemen in de zin van het Wetboek van vennootschappen. Die zaakvoerder ad hoc beschikt over dezelfde bevoegdheden als een zaakvoerder, in geval van belangenconflict tussen hem en de vennootschap.

Artikel 20 - Vertegenwoordigingsbevoegdheid - Akten en rechtsvorderingen

De vennootschap wordt, ten overstaan van derden, in en buiten rechte, in alle rechtshandelingen en akten, met inbegrip van die akten die de tussenkomst vereisen van een openbaar ambtenaar, geldig vertegenwoordigd . door een zaakvoerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door een zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Binnen het kader van hun mandaat is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door bijzondere gevolmachtigden.

De vennootschap wordt in het buitenland vertegenwoordigd door iedere persoon daartoe uitdrukkelijk aangesteld door het bestuursorgaan.

Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, wordt van rechtswege gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om 19.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de volgende werkdag plaats.

Jaarrekening

Het boekjaar begint op één (1) januari en eindigt op eenendertig (31) december van hetzelfde kalenderjaar. Winstverdeling

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de te bestemmen winst van het boekjaar. Van deze winst wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze ééntiende van het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vo.or-behoi>den

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

'; maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over

de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ontbinding - vereffening

'De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter dan wel besluit van

een buitengewone algemene vergadering plaatsgrijpt, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor

haar vereffening tot de sluiting ervan.

OVERGANGSBEPALINGEN

Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de

griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op 21 juni 2013.

Zaakvoerder

Wordt benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap, voor onbeperkte duur, vanaf heden, de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PAUWELS & ZN", met maatschappelijke zetel te 9120

Haasdonk, Willem Van Doomyckstraat 40, met ondernemingsnummer 0870.930.831, RPR Dendermonde, met

als vaste vertegenwoordiger de heer Pauwels, Dimitri, voornoemd, die zijn opdracht aanvaardt.

Haar mandaat is bezoldigd.

Machtiging

Bijzondere volmacht voor het vervullen van de noodzakelijke administratieve formaliteiten (onder andere :

ondernemingsloket, rechtspersonenregister, BTW-nummer) wordt verleend aan Alaska Antwerpen - Waasland,

burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

accountants en belastingconsulenten met zetel te Hamme, Zwaarveld 41 d, evenals aan haar bedienden,

aangestelden en lasthebbers, in casu de heer Wouter Boeykens en/of mevrouw Eveline Smet, elk afzonderlijk

optredend, met mogelijkheid van indeplaatsstelling.

Voor analytisch uittreksel,

Christophe Blindeman,

Geassocieerd notaris

Tegelijkertijd hiermee neergelegd:

- uitgifte van de oprichtingsakte de dato 3 januari 2012.

Vt»r-

beheden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PAUWELS ROADBREAKING

Adresse
WILLEM VAN DOORNYCKSTRAAT 40 9120 HAASDONK

Code postal : 9120
Localité : Haasdonk
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande