PCF SUPPORT

NV


Dénomination : PCF SUPPORT
Forme juridique : NV
N° entreprise : 461.723.364

Publication

08/05/2014
ÿþ~

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 5 APR, 20%

KOWIIIL TÉGi~NT

i

*19095439*

Ondernemingsnr: 0461.723.364

Benaming (voluit) : PCF Support

(verkort):

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel: Klikhoutestraat 29

9890 Gavere

Onderwerp akte : Omzetting - Kapitaalvermindering - Kapitaalverhoging - Aanneming nieuwe statuten

Er blijkt uit een akte statutenwijziging verleden voor geassocieerde notaris Paul Berlenge te Zottegem op 24 ii maart 2014 dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap PCF SUPPORT met; ii maatschappelijke zetel te 9890 Gavere, Klikhoutestraat 29 is gehouden.

ii Na beraadslaging werden met eenparigheid van stemmen volgende besluiten genomen : '

1. Omzetting 1.1. Voorafgaande verslagen

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur en van het! ;, verslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid J. VANDE MOORTEL & C° BEDRIJFSREVISOREN, vertegenwoordigd door de Heer DE; CLERCQ Bert, bedrijfsrevisor, overeenkomstig de artikelen 777 en 778 van het Wetboek van Vennootschappen; ;; door de raad van bestuur aangesteld.

ii De conclusies van voormeld revisoraal verslag worden hierna letterlijk weergegeven: ;; "6. BESLUIT

ii Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad'; ;; van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2013 die het: bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld.

Daartoe hebben we deze tussentijdse staat onderworpen aan een beperkt nazicht. Dit beperkt nazicht bestond; É; voomamelijl uit de ontleding, de vergelijking en de bespreking van de financiële informatie. Het was dan ook; minder diepgaand dan een volkomen controle van de balans.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen van het instituut der Bedrijfsrevisoren inzakei het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering;

i van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens deze staat bedraagt 388.887,15 euro, dit is 326.887,15 euro hcger dan het

maatschappelijk kapitaal dat 62.000,00 euro bedraagt.

Het netto-actief is hoger dan het minimum kapitaal voor een BVBA, zijnde 18.550,00 euro.

Oudenaarde, 18 maart 2014

BVBA J. Vande Moortel & Co, ?

Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door de heer

i; Bert De Clercq

ii Bedrijfsrevisor"

ri De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te! ri hebben genomen.

;; Het revisoraal verslag en het verslag van de raad van bestuur zullen tegelijk met de uitgifte van deze akte; ;; worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

1.2. Omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

,: De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar; rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan tel :: nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de; ii waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal; de boeken en de boekhouding die door de naamloze vennootschap werd gehouden, voortzetten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoud het ondernemingsnummer 0461.723.364 waaronder de vennootschap is gekend.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 31 december 2013,

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de naamloze vennootschap worden verondersteld te zijn verricht voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

De bestaande aandeelhouders verkrijgen voor ieder aandeel in de naamloze vennootschap één aandeel in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

1.3. Goedkeuring van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

De vergadering beslist een volledig nieuwe tekst van statuten van de vennootschap aan te nemen, rekening houdend mat de wijzigingen die voorafgaan en waarvan de tekst luidt zoals hierna bepaald.

1.4. Ontslag van de bestuurders van de naamloze vennootschap en benoeming van de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Ingevolge de omzetting in een andere rechtsvorm aanvaardt de vergadering het ontslag van de bestuurders van de naamloze vennootschap:

- Mevrouw CABIE Marie Christine, voornoemd;

- de Heer BEYENS Paul, voornoemd;

- Mevrouw BEMENS Fien, voornoemd.

De vergadering beslist te benoemen tot statutaire zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid:

- Mevrouw CABIE Marie Christine, voornoemd;

De vergadering beslist te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid:

- de Heer BEYENS Paul, voornoemd;

- Mevrouw BEYENS Fien, voornoemd.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

2. Kapitaalvermindering

De vergadering besluit dat het maatschappelijk kapitaal wordt verminderd met drieënveertigduizend vierhonderd euro (¬ 43.400,00) om het van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) terug te brengen op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

De vergadering besluit dat voorgaande kapitaalverlaging geschiedt zonder vernietiging van aandelen maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen, en dat deze geschiedt door een terugbetaling aan de aandeelhouders en wordt aangerekend op het 'werkelijk gestort kapitaal'.

3. Kapitaalverhoging

3.1, Kapitaalverhoging door inbreng in natura

3.1.1. Voorafgaande verslagen

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder en van het verslag van de opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid J. VANDE MOORTEL & C° BEDRIJFSREVISOREN, vertegenwoordigd door de Heer DE CLERCQ Bert, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van voormeld revisoraal verslag worden hierna letterlijk weergegeven:

"3. Besluit

Ondergetekende, BVBA J. Vande Mooitel & C° Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, Bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, werd aangesteld overeenkomstig artikel 313 van het wetboek van vennootschappen, om verslag uit te brengen over een kapitaalverhoging door middel van een niet-geldelijke inbreng in de BVBA PCF SUPPORT.

De bijzondere algemene vergadering dd. 31 december 2013 heeft voorafgaandelijk aan de kapitaalverhoging, besloten tot toekenning van een bruto-dividend ten belope van 888.012,33 euro in toepassing van de in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen bedoelde procedure.

Deze bijzondere algemene vergadering heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te nemen ais schuldvordering op naam van iedere aandeelhouder. Het netto-dividend bedraagt 799.211,10 euro.

Ik ben van oordeel dat de beschrijving en de toegepaste schattingswijzen van de inbreng zoals zij voorkomen in de identificatie van de verrichting, overeenstemmen met de bedrijfseconomische aanvaardbare grondslagen. Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura.

2. Het bestuursorgaan is verantwoordelijk voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding van de inbreng in natura; in casu voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

3. De beschrijving van de inbreng in natura, voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

4, De voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



van waardering leidt ten minste overeenkomt met het aantal en de waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

5. De oude aandelen worden gewaardeerd aan hun intrinsieke waarde (boekhoudkundig eigen vermogen na dividenduitkering I aantal oude aandelen). Er wordt dus geen rekening gehouden met latente meerwaarden, eventuele goodwill en de rendementswaarden. Deze waardering is enkel mogelijk en te verantwoorden in de veronderstelling dat alle aandeelhouders inschrijven op de kapitaalverhoging, waardoor de aandeelhoudersstructuur voor en na de inbreng gelijk is, waardoor er geen enkele benadeling is van de vennoten onderling. Deze waardering mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

6. Indien alle vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zal als vergoeding voor deze inbreng 578 nieuwe aandelen van de vennootschap PCF SUPPORT BVBA, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van 799.211,10 euro worden uitgegeven.

7. Door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd niet 799.211,10 euro teneinde het te brengen van 18.600,00 euro op 817.811,10 euro;

8. De wederzijdse rechten der betrokken partijen geëerbiedigd en hun verplichtingen volledig vastgelegd zijn. Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering een of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelastingen en van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in natura van de schuldvordering die ontstaat naar aanleiding van de uitkering van een tussentijds dividend. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'faimess opinion' is.

Aldus opgesteld en beëindigd te Oudenaarde op 24 maart 2014.

BVBA J. Vande Moortel & C°

Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door

Bert De Clercq,

Bedrijfsrevisor"

De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het revisoraal verslag en het verslag van de zaakvoerder zullen tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

3.1.2. Kapitaalverhoging

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met drieënveertigduizend en drie euro twintig cent (¬ 43.00320) te verhogen om het van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op eenenzestigduizend zeshonderdendrie euro twintig cent (¬ 61,603,20) te brengen door de hierna beschreven inbreng in natura (dividendvorderingen) ten belope van het overeenkomstige bedrag.

De kapitaalverhoging geschiedt door creatie van vijfhonderdachte)zeventig (578) aandelen op naam zonder nominale waarde tegen een uitgifteprijs van afgerond duizend driehonderdtweeëntachtig euro tweeënzeventig cent (¬ 1.382,72) per aandeel, hetzij in totaal zevenhonderdnegenennegentigduizend tweehonderdenelf euro tien cent (¬ 799.211,10), waarvan;

- vierenzeventig euro veertig cent (¬ 74,40) per aandeel of in totaal drieënveertigduizend en drie euro twintig cent (¬ 43.003,20) zal geboekt worden als kapitaal,

- duizend driehonderdenacht euro tweeëndertig cent (¬ 1.308,32) per aandeel of in totaal zevenhonderdzesenvijftigduizend tweehonderdenzeven euro negentig cent (¬ 756.207,90) zal geboekt worden als uitgiftepremie.

De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in natura en zal gepaard gaan met de uitgifte van

vijfhonderdachtenzeventig (578) kapitaalaandelen en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de

bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

3.1.3. Verwezenlijking van de inbreng.

3.3.1. Inbreng

Inbreng

Elk van de inbrengers verduidelijkt dat voornoemde ingebrachte dividendvordering tot stand is gekomen op

heden ingevolge het betaalbaar zijn van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene

vergadering van 31 december 2013. Ingevolge onderhavige inbreng wordt het verkregen netto-bedrag van

voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

3.3.2. Volstorting

De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd

ingeschreven, volledig volgestort is als volgt:

- volledig in kapitaal, hetzij drieënveertigduizend en drie euro twintig cent (¬ 43.003,20);

- volledig in uitgiftepremie, hetzij zevenhonderdzesenvijftigduizend tweehonderdenzeven euro negentig cent

(¬ 756.207,90).

3.1.3.3. Vergoeding



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien vari derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsbiad

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrengers, beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning van vijfhonderdachtenzeventig (578) kapitaalsaandelen op naam, genummerd van 251 tot en i met 828.

Deze nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

3.1.3.4. Algemene voorwaarden van de inbreng

De voormelde schuldvorderingen worden ingebracht in voile eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

3.1.3.5. Verklaring

Voormelde inbrengers verklaren volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en gaan uitdrukkelijk akkoord met het aantal aandelen dat hen ingevolge de inbreng wordt toegekend.

3,1.4. Vaststelling van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op eenenzestigduizend zeshonderdendrie euro twintig cent (¬ 61.603,20) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door achthonderdachtentwintig (828) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

3.2. Kapitaalverhoging incorporatie van uitgiftepremie

3.2.1. Uitgiftepremie op onbeschikbare rekening

De vergadering beslist het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde globaal zevenhonderdzesenvijftigduizend tweehonderdenzeven euro negentig cent (¬ 756.207,90) te plaatsen op een onbeschikbare rekening «Uitgiftepremies», die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

3.2.2. Incorporatie uitgiftepremie

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met zevenhonderdzesenvijftigduizend tweehonderdenzeven euro negentig cent (¬ 756.207,90), zodat het kapitaal verhoogd za! worden van eenenzestigduizend zeshonderdendrie euro twintig cent (¬ 61.603,20), door incorporatie van voormelde uitgiftepremie tot achthonderdzeventienduizend achthonderdenelf euro tien cent (¬ 817.811,10).

Deze kapitaalverhoging wordt gerealiseerd zonder creatie van nieuwe aandelen.

3.2.3. Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde tweede kapitaalverhoging van zevenhonderdzesenvijftigduizend tweehonderdenzeven euro negentig cent (¬ 756.207,90) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achthonderdzeventienduizend achthonderdenelf euro tien cent (¬ 817.811,10) vertegenwoordigd door achthonderdachtentwintig (828) aandelen zonder nominale waarde waarbij Ieder aandeel 11828s1e vertegenwoordigt in het maatschappelijk kapitaal.

4. Aanneming nieuwe statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de voorgaande beslissingen, beslist de vergadering een volledig nieuwe tekst van statuten van de vennootschap aan te nemen, waarvan hierna het analytisch uittreksel volgt:

Rechtsvorm  naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, afgekort BVBA.

Zij draagt de benaming «PCF SUPPORT».

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9890 Gavera, Klikhoutestraat 29.

Doel

Zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, handels-, financiële en onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op;

- het verlenen van administratieve bijstand (in de meest ruime zin van het woord) in het kader van de bedrijfsvoering van ondernemingen, daaronder onder meer begrepen het voeren, ook in onderaanneming, van de personeels- en de loonadministratie en het vervullen van de wettelijke formaliteiten en het vervullen van de financiële en fiscale verplichtingen die daarmee verband houden, de begeleiding van werkgevers bij de indienstname van personeel en bij de toepassing van de sociale wetgeving, het verstrekken van informatie en het geven van opleidingen;

- het verlenen van computerbijstand in het kader van de administratieve dienstverlening;

- het optreden als handelsagent, vertegenwoordiger, tussenpersoon of bemiddelaar inzake handels-, financiële en administratieve aangelegenheden (zo onder meer, doch niet limitatief; inzake verzekeringen);

- de studie, de organisatie en het verstrekken van advies en het verlenen van bijstand inzake handels-, financiële en administratieve aangelegenheden, waaronder -- doch niet beperkend - management, consultancy en beheer, commerciële organisatie, verkooptechnieken, marketing en promotie, organisatie van beurzen, congressen en seminaries, public relations, secretariaats- en vertaalwerk;

- het waarnemen van bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere ondernemingen en vennootschappen, het optreden ais vereffenaar van vennootschappen,

- de vennootschap mag alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel staan, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

maar bevorderend zijn; zij mag ook alle handelingen stellen die gericht zijn op het oordeelkundig beheer van-haar roerend en onroerend patrimonium.

- zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België ais in het buitenland, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

- de vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnenland als in het buitenland, op alle wijzen

die zij het meest geschikt zal achten.

Bovengenoemde opsommingen zijn niet beperkend doch enkel aanwijzend.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur,

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achthonderdzeventienduizend achthonderdenelf euro tien cent (¬

817.811,10).

Het wordt vertegenwoordigd door achthonderdachtentwintig (828) aandelen op naam, zonder nominale waarde,

die ieder éénlachthonderdachtentwintigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de zetel van de vennootschap op de laatste maandag van de

maand juni om achttien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volrnachtdragers verplicht de aanwezig-

heidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming

en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoer-

ders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast

wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels

van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

Mevrouw Marie Christine Cabie wordt benoemd als statutaire zaakvoerder.

Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel,

behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt

zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een dee! van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht

opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze

volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aange-

stelde vertegenwoordiger.

Boekjaar

Het boekjaar loopt van één januari tot en met eenendertig december van elk jaar.

Reserves en winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming

van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van

het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Ontbinding en vereffening

in geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening

door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt

de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens

andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de

uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen,

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden

voorgelegd.

De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot

ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Voor- mod 11.1

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan.

De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat hij heeft nagegaan dat de vereffenaars voor de uitoefening van hun mandaat alle waarborgen van rechtschapenheid bieden.

De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan.

Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

Het benoemingsbesluit van de vereffenaar kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten, eventueel in volgorde van voorkeur, voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of gehomologeerd door de voorzitter van de rechtbank. Zo de voorzitter van de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst hij één van deze alternatieve kandidaten aan als vereffenaar, Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de in dit artikel omschreven voorwaarden, dan wijst de voorzitter van de rechtbank zelf een vereffenaar aan.

De voorzitter van de rechtbank wordt aangezocht bij eenzijdig verzoekschrift van de vennootschap, dat wordt ingediend overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek. Het eenzijdig verzoekschrift wordt ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

De voorzitter van de rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vijf werkdagen nadat het verzoekschrift is ingediend. Bij gebreke van een uitspraak binnen deze termijn wordt de benoeming van de eerst aangewezen vereffenaar beschouwd als zijnde bevestigd dan wel gehomologeerd.

De vereffenaars vormen een college.

Een akte houdende benoeming van een vereffenaar, alsook een akte houdende de aanwijzing of de wijziging van de aanwijzing van de natuurlijke persoon die, ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, deze vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening, kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 wanneer er een afschrift wordt bijgevoegd van de uitspraak van de voorzitter van de rechtbank, behoudens het geval er geen uitspraak is zoals hoger bedoeld.

In dat geval moet het bewijs geleverd worden door de vennootschap dat zij dit aangevraagd heeft. Voor deze akten begint de termijn van 15 dagen zoals bedoeld in artikel 68 pas te lopen vanaf de uitspraak van de voorzitter van de rechtbank of vanaf het verstrijken van de termijn van vijf werkdagen zoals hoger bedoeld. Onverminderd artiKel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, zijn een ontbinding en vereffening in één akte slechts mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden :

1° er is geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181;

3° alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

1]e terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering. De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

5, Machtiging zaakvoerders.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te

voeren.

Meer in het bijzonder verzoeken de aandeelhouders de zaakvoerders het hen toebehorende aantal aandelen,

zoals hoger verklaard, in te schrijven in het aandelenregister,

6. Bijzondere volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accountants- & Belastingconsulenten Leys Rudi, met maatschappelijke zetel te 1830 Machelen, Heirbaan 85, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel

Paul Berlengé, geassocieerde notaris te Zottegem

Tegelijk neergelegd :

- uitgifte van de akte statutenwijziging



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

,___

- Verslag opgesteld door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen, houdende voorstel tot omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; bij dit verslag is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 31 december 2013.

- Verslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid J. VANDE MOORTEL & C° BEDRIJFSREVISOREN, vertegenwoordigd door de Meer DE CLERCQ Bert, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen over voormelde staat van activa en passiva afgesloten per 31 december 2013. coördinatie van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/08/2014 : GE066777
23/08/2013 : GE066777
26/07/2012 : GE066777
26/03/2012 : GE066777
26/08/2011 : GE066777
04/01/2011 : GE066777
23/08/2010 : GE066777
19/08/2009 : GE066777
22/08/2008 : GE066777
05/07/2007 : GE066777
14/07/2006 : GE066777
18/07/2005 : AA066777
28/07/2004 : AA066777
05/07/2004 : AA066777
06/08/2003 : AA066777
27/09/2002 : AA066777
08/09/2001 : AA066777
11/07/2000 : AA066777
05/11/1997 : AA66777

Coordonnées
PCF SUPPORT

Adresse
KLIKHOUTESTRAAT 29 9890 GAVERE

Code postal : 9890
Localité : GAVERE
Commune : GAVERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande