PDV

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PDV
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 524.760.694

Publication

08/05/2014
ÿþ Mod werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akteIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT



2 5 APR, 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

111111111131111110111111

*14095378*

Ondernemingsnr : 0524760694

Benaming

(voluit) : PDV

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap ovv Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Hoogstraat 43 te 9308 Hofstade

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Verplaatsing zetel

Ingevolge beslissing van de zaakvoerder, n1 mevr De Vulder P wordt de maatschappelijke zetel verplaatst van Hoogstraat 43 te 9308 Hofstade naar Brusselse Steenweg 165 te 9300 Aalst en dit vanaf 31 maart 2014.

Zaakvoerder,

De Vulder Peggy

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon Een aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/04/2013
ÿþ Mod Wafd 71.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



VAN KOOPHANDEL

2 Z MAART 2013

DENDERMONDE

Griffie

13 51916*

Vo beha aan Bele Staal

Ondernemingsnr : S.y , 6 o . C34

Benaming

(voluit) : PDV

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9308 Aalst-Hofstade, Hoogstraat 43

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Frederic CAUDRON, geassocieerd notaris in de bvba (burg.venn.) "Frederic Caudron & Tim Herzeel, geassocieerde notarissen" met zetel te Aalst (Erembodegem), Hogeweg 3-B, op 19 maart 2013, dat door volgende partijen een burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht

1/ Mevrouw DE VULDER Peggy Maria Renée, wonende te 9308 Aalst (Hofstade), Hoogstraat 43.

2/ De heer BROUNS Erik Jozef Gerard Antoon Sevrin, wonende te 9308 Aalst (Hofstade), Hoogstraat 43.

Voor het verlijden van de oprichtingsakte hebben de verschijnende partijen mij een door hen ondertekend financieel plan overhandigd, waarin zij het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennoctschap verantwcorden. Dit financieel plan zal door mij, notaris, bewaard worden, overeenkomstig de vereisten gesteld door artikel 215 van het Wetboek Vennootschappen.

Waarvan de statuten bij uittreksel luiden :

ARTIKEL 1. NAAM

De vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "PDV".

ARTIKEL 2. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9308 Aalst-Hofstade, Hoogstraat 43...

ARTIKEL 3. DOEL

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van de burgerlijke beroepswerkzaamheid van boekhouder en/of boekhouder-fiscalist zoals bepaald in artikel 49 van de Wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals alle werkzaamheden die ermee verenigbaar zijn en die inzonderheid verenigbaar zijn met het Reglement van Plichtenieer en deontologie vastgesteld door het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, en onder meer doch niet uitsluitend:

- de organisatie van boekhoudingsdiensten en raadgeving daaromtrent;

- het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de rekeningen;

- het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm;

- het belastingadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle belastingaangelegenheden;

- juridische adviesverlening, in het bijzonder de bijstand bij de oprichting en de vereffening van vennootschappen;

- studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, fiscale en sociale aangelegenheden.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier deelnemen of belangen nemen in of optreden ais bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel.

De vennootschap mag optreden als vereffenaar van andere vennootschappen.

De vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap en voor zover die verrichtingen in overeenstemmingen zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder en boekhouder-fiscalist.

De vennootschap mag uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening het uit haar activiteiten voortkomende patrimonium in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden.. Zij mag haar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

patrimonium uitbreiden door alle onroerende goederen, zowel in volle eigendom ais in vruchtgebruik en/of blote eigendom, alle onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en alle roerende goederen als investering te verwerven, beheren, in stand houden en valoriseren; beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop, verhuring, uitrusting, verbouwing en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het vennootschapspatrimonium. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, in pand stellen. Dit alles met inachtneming van het voorgaande en in overeenstemming met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder en boekhouder-fiscalist.

De vennootschap mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van eventuele internationale bepalingen ter zake.

ARTIKEL 4. DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Zij begint te werken vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Zij kan ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering beraadslagend zoals inzake statutenwijzigingen.

De vennootschap wordt echter niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het faillissement of het kennelijk onvermogen van een vennoot.

ARTIKEL 5. KAPITAAL

Het kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd Euro (18.6008), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) maatschappelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Deze aandelen zijn volstort ten belope van één/derde. Op de maatschappelijke aandelen wordt terstond ingeschreven a pari in geld door :

1)Mevrouw Peggy De Vulder, honderd tachtig (180) aandelen

2)De heer Erik Brouns, zes (6) aandelen

Samen : honderd zesentachtig (186) maatschappelijke aandelen of alle maatschappelijke aandelen die het kapitaal vertegenwoordigen.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat elk maatschappelijk aandeel waarop aldus werd ingeschreven volstort is ten belope van één/derde door een storting in geld verricht op rekeningnummer 363-1174093-45, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij ING, zodat een totaal bedrag van zesduizend tweehonderd Euro (6200E) vanaf heden ter beschikking is van huidige vennootschap.

ARTIKEL 10. ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, natuurlijke- of rechtspersonen, die worden benoemd door de algemene vergadering, en ten allen tijde door haar herroepbaar zijn.

De algemene vergadering van vennoten bepaalt het aantal zaakvoerders, in voorkomend geval hun statutaire hoedanigheid, bepaalt de duur van hun mandaat en de uitgebreidheid van hun machten, daarin begrepen de vertegenwoordigingsmacht.

ARTIKEL 11. MACHTEN VAN DE ZAAKVOERDER

De zaakvoerder of zaakvoerders kunnen alle handelingen verrichten die nodig of nuttig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap. Hij heeft/Zij hebben binnen hun bevoegdheid alle handelingen die door de wet of door de statuten niet voorbehouden zijn aan de algemene vergadering. De zaakvoerder of zaakvoerders kunnen hetzij, de directie van de maatschappelijke zaken opdragen aan één of meer directeurs of gevolmachtigden, hetzij bijzondere machten toevertrouwen aan alle mandatarissen. Elke zaakvoerder wordt gelast met het dagelijks bestuur van de vennootschap. Hij kan dit dagelijks bestuur delegeren.

ARTIKEL 12. VERTEGENWOORDIGING - AKTEN EN RECHTSHANDELINGEN

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten daarin begrepen deze waarin een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt en in rechte, hetzij door de zaakvoerder, hetzij binnen de perken van een delegatie tot het dagelijks bestuur door de gedelegeerde of gedelegeerden tot dit bestuur die samen of afzonderlijk optreden. Zij is bovendien geldig vertegenwoordigd door bijzondere mandatarissen binnen de perken van hun mandaten.

ARTIKEL 15. JAARVERGADERING

Er wordt elk jaar op de tweede maandag van de maand juni te tien uur een algemene vergadering van vennoten gehouden. indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering uitgesteld worden tot de eerste daaropvolgende werkdag...

ARTIKEL 20. MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december...

ARTIKEL 21. VERDELING VAN DE WINSTEN

De jaarlijkse nettowinst van de vennootschap wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Op deze winst wordt vooreerst vijf procent vooraf genomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de reserve één tiende van het kapitaal heeft bereikt. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld. Evenwel kan de algemene vergadering beslissen dat het geheel of een gedeelte van dit saldo zal besteed worden tot voorzorgsfondsen of tot een buitengewone reserve, opnieuw zal ingebracht worden of zal uitgekeerd worden onder vorm van eventuele tantièmes aan de zaakvoerder.

De betaling van dividenden gebeurt op de tijdstippen en op de plaatsen aangeduid door de zaakvoerder.

ï ,, 41 vooi-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Geen uitkering mag eschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaarf het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves, die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek Vennootschappen.

ARTIKEL 23. VERDELING

Vooraleer tot verdeling te kunnen overgaan dient de vereffenaar een verdelingsplan voor te leggen aan de rechtbank van koophandel, welke zich hiermee akkoord dient te verklaren.

Na betaling van alle schulden, lasten en vereffeningskosten of consignatie der sommen daartoe gemaakt, zal het netto-actief worden verdeeld onder de vennoten. Indien de maatschappelijke aandelen niet allen volstort zijn in een gelijke verhouding zullen de vereffenaars vooraleer tot verdeling over te gaan het evenwicht herstellen tussen alle aandelen hetzij door bijkomende opvragingen van fondsen ten laste van maatschappelijke aandelen die onvoldoende werden volstort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld ten voordele van de aandelen die in een hogere verhouding werden volstort.

OVERGANGSBEPALINGEN

Nu de vennootschap op dit ogenblik opgericht is, verklaren de vennoten overeenkomstig artikel 255 en 256 van het Wetboek Vennootschappen, met eenparigheid van stemmen over te gaan tot de benoeming van de zaakvoerders, de eerste jaarvergadering vast te stellen en het eerste maatschappelijk boekjaar te bepalen

Met eenparigheid van stemmen beslissen de vennoten :

1) de eerste jaarvergadering zal vastgesteld worden in het jaar tweeduizend vijftien.

2) het eerste maatschappelijk boekjaar zal afsluiten op éénendertig december tweeduizend veer-tien.

3) ais zaakvoerder te benoemen voor een onbepaalde duur: mevrouw Peggy De Vulder, voornoemd. Haar mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd : uitgifte.

FFrederic CAUDRQN Tim~ uu -

de I i B rmërd~~lE~ aam en hoedanicgheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) s a~ êe i't I t otarissen bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Hogeweg 3 b - 9320 Erembodeger~5tlaam en handtekening

Tel, +32(0)53 21 11 05 - Fax +32(0)53 78 55 85

e-mail: info@notariscaudron.be

Coordonnées
PDV

Adresse
HOOGSTRAAT 43 9308 HOFSTADE

Code postal : 9308
Localité : Hofstade
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande