PEARL ELLIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PEARL ELLIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.220.127

Publication

28/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 02.03.2013, NGL 26.08.2013 13463-0378-010
02/12/2011
ÿþ111 I llhI llhI llh1 1 1 1I I II I1 II

" uiais~a* II

tod word 11.1



NEERGELEGD

22 NOV. 2011

RECit'I'Ii.1\I.  .1N

KOO I'It,.1eC1f1in"F. (:E NT



Vo

beha

aan

Aelç

Staat

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Onderneniingsnr : t:7 `2 -t . u_O.

Benaming

(voluit) : PEARL ELLIS

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2011- Annexes du Moniteur belge Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9820 Merelbeke (Schelderode), Burgemeester Carl Plissartstraat 27 (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Op de buitengewone algemene vergadering gehouden voor het ambt van Notaris Jean Francis Claerhout te Gent op 10 november 2011, geregistreerd te GENT 6 de 15 nov.. 2011, boek 187, blad: 81, vak 12, zeven rollen, geen verz. Ontvangen vijfentwintig euro (25,00 E). De Eerstaanwezend' Inspecteur (getekend a.i.) L. MAESSCHALCK, blijkt dat:

De Heer HEMERYCK Christophe Robert Omer, geboren te Oostende op 28 januari 1973, met rijksregisternummer 730128-115-03, echtgenoot van Mevrouw Petra Dhoest, wonende te Merelbeke (Schelderode), Burgemeester Carl Plissartstraat, 27 en gehuwd onder het stelsel der scheiding van goederen met gemeenschap van aanwinsten, blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Bernard Loontjens te Izegem op 16 februari 2005 naar verklaring tot op heden ongewijzigd;

Een handelsvennootschap heeft opgericht onder de benaming "PEARL ELLIS", die de. rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 9820 Merelbeke (Schelderod 'j Carl Plissartstraat 27, en met een maatschappelijk kapitaal van ¬ 18.600 dat volledig geplaatst en voor ¬ 12.400,- volstort is.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

1. De groot- en kleinhandel, import en export van goud, zilverwerk, juwelen, fantasiejuwelen, halfedelstenen, kralen, parels, geschenken, decoratieartikelen, sierglaswerk, sierkeramiek, snuisterijen, fantasieartikelen, verpakking, presentatiemateriaal, etiketten, kunstvoorwerpen, goudsmeedwerk en modeartikelen.

2. De aankoop en verkoop, groothandel en kleinhandel, invoer en uitvoer en het in consignatie geven en krijgen van allerhande kunstvoorwerpen, oud en nieuw decoratiemateriaal, meubelen, goud- en zilverwerk, juwelen, antiquiteiten, schilderijen, gravuren en reproducties, kaders en lijsten.

Het bemiddelen en optreden als raadgever of tussenpersoon in het kader van de kunsthandel.

3. De aankoop en verkoop, groothandel en kleinhandel, invoer en uitvoer van wijnen en geestrijke dranken.

4. De aankoop en verkoop, groothandel en kleinhandel, invoer en uitvoer van allerhande luxeartikelen.

5. Het creëren en/of aansluitend organiseren en commercieel exploiteren van events in de ruimste zin op sportief, cultureel, sociaal, recreatief en educatief vlak voor eigen rekening en/of voor rekening van derden.

Het voor derden tegen vergoeding beheren van sponsor & event budgetten en/of het verstrekken van advies met betrekking tot de organisatie van events in de ruimste zin op sportief,;





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2011- Annexes du Moniteur belge

cultureel, sociaal, recreatief en educatief vlak.

Het uitvoeren van studies, evenals de commerciële exploitatie ervan naar derden, met betrekking tot het gebruik van events in de ruimste zin binnen het voeren van reclame en communicatieactiviteiten.

6. Het beleggen, intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen, al clan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen, al dan niet met een (semi)publiekrechtelijk statuut.

7. Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

8. Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

9. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan-en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. De vennootschap kan derhalve ook contracten van onroerende leasing afsluiten.

10. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

11. Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of - ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht, alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

12. Alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

- alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand;

- coaching, mentoring;

- het geven van advies en het verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het

beheer van bedrijven; de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vernield, zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap zal op alle wij zen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

De vennootschap kan, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap is voor een onbepaalde duur opgericht met ingang van 10.11.2011.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E

" 18.600), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, maar met een fraktiewaarde van éénhonderdste (1/100) van het maatschappelijk kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal werd volledig ingeschreven bij de oprichting door gemelde Heer . Hemeryck.

Ieder ingeschreven aandeel werd voorafgaandelijk volgestort door storting in speciën op een bijzondere rekening nummer BE29 973 0361840 64 op naam van de vennootschap in oprichting bij Argenta te Antwerpen, zoals blijkt uit het attest van deponering afgeleverd op 4 november 2011

De aandelen zijn op naam.

Het boekjaar loopt jaarlijks van 1 januari tot 31 december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar begint op 10.11.2011, en zal eindigen op 31.12.2011.

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de eerste zaterdag van maart om 9u.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2012.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan één of

meer bezoldigde of onbezoldigde statutaire of niet-statutaire zaakvoerders en in dat laatste geval voor een duur aan dewelke door een beslissing van de algemene vergadering steeds een einde kan gesteld worden. De zaakvoerders moeten niet noodzakelijk vennoot zijn en kan een natuurlijk persoon of een rechtspersoon zijn.

Een statutair zaakvoerders) kan/kunnen slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van ` de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien deze tevens vennoot is. Zijn/hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst uit.

Op deze winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; deze verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er de aanwending van bepaalt, wel verstaan zijnde dat ieder aandeel recht geeft op een gelijk deel in de verdeling van de aanwinsten.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-aktief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves, die volgens de Wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden, en verder dient er gehandeld naar het voorschrift van het Wetboek van Vennootschappen.

Zaakvoerder:

Wordt tot zaakvoerder van de vennootschap benoemd voor onbepaalde duur de heer Hemeryck Christophe, voormeld, die aanvaardt.

Bijzondere volmacht:

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan mevrouw Valérie Meulebroeck, aan mevrouw Kathleen De Schepper en aan mevrouw Ann De Wilde, die allen keuze van woonplaats doen te B9820 Merelbeke, Guldensporenpark 100 (blok K), alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om de inschrijving en alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de Ondernemingsloketten, de BTW-Administratie, de Administratie van de Directe Belastingen, de sociale verzekeringsfondsen, en om het even welke andere administratieve instanties.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Notaris Jean Francis CLAERHOUT.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte dd 10 november 2011

- bankattest

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam handtekening

10/06/2015
ÿþMad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111.11111*,1111

Ondernemingsnr : 0841.220.127 Benaming

tvolun) : PEARL ELLIS

(verkort) -

ELMGELEGD

o 2015

Griffie

~Fr.wTt :~NTd

VAN

KOOF'ki»T~,1~F ~r (_, ~ ~ -~

7 .!

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvoren : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Carl Plissartstraat 27, 9820 Merelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming en ontslag zaakvoerder - verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 23-05-2015.

Uit de notulen blijkt het ontslag van de heer Christophe Hemeryck en de benoeming van mevrouw Gaby Stock, wonende te 8300 Knokke, Paul Parmentierlaan 245, bus 52, die aanvaardt, ais niet bezoldigde zaakvoerder voor onbepaalde duur en dit met ingang vanaf 23-05-2015. Tevens is besloten om met ingang vanaf deze datum de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 8300 Knokke, Paul Parmentieriaan 245, bus 52.

Gaby Stock

zaakvoerder

Op de laatste blz =pan Luik B vermekten . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. Eiafrij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te wartegen oordiger

Verso t'taarn en nandeke+ung.

Coordonnées
PEARL ELLIS

Adresse
BURGEMEESTER CARL PLISSARTSTRAAT 27 9820 SCHELDERODE

Code postal : 9820
Localité : Schelderode
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande