PEDIATRIE DOKTER P. SCHLICHTING

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PEDIATRIE DOKTER P. SCHLICHTING
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.891.551

Publication

14/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 17.01.2014, NGL 12.02.2014 14031-0468-017
18/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 14.12.2012, NGL 16.01.2013 13009-0037-017
23/06/2011
ÿþMod 20

Luik 'B In de bijlagen bij het Belgisch 5t1" blad tiekénd te maken kópiè

na neerlegging ter griffie van de

111111111.1111111U1(11,1,11111111

ORIFF1E RECHTBANK VAN KOOPH.ANCEL

1 a 06. 2011

DENDERMONDE

Griffie

Voor-behoudei aan het Belgisch Staatsbla

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Ondernemingsnr : $meo "Siâdt S SA

Benaming

(voluit] : PEDIATRIE DOKTER P. SCHLICHTING

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Vicus Pontrave 40 te 9250 Waasmunster

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerde notaris Jan Muller te Waasmunster op negen juni: tweeduizen en elf, blijkt hetgeen volgt:

I. Dokter Petra Schlichting (Identiteitskaart nummer B10-1883645- Rijksregister nummer 63.03.05-502.13), geboren te Duisburg (Duitsland) op vijf maart negen-tienhonderd drieënzestig, van Duitse nationaliteit,; wonende te 9250 Waasmunster, Vicus Pontrave 40, heeft een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van; een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht, onder de benaming "PEDIATRIE: DOKTER P. SCHL1CHTING", met maatschappelijke zetel te 9250 Waasmunster, Vicus Pontrave 40.

2. De vennootschap heeft tot doel:

I) De uitoefening van de geneeskunde door de artsen-vennoten en het verstrekken van de middelen voor dei uitoefening en de bevordering van de geneeskunde met inachtneming van de medische deontologie;

Meer specifiek de uitoefening van de pediatrie (kindergeneeskunde) door de arts-vennoot-pediater of door: artsen van dezelfde discipline die in het kader van de vennootschap hun beroep uitoefenen of zullen uitoefenen,; allen ingeschreven op de lijst van de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren, met dien verstande dat; alle medische activiteiten in gemeenschap worden gebracht en alle van daaruit voortvloeiende honoraria geïnd( worden in naam en voor rekening van de vennootschap en dat de arts-vennoot een vergoeding kan ontvangen van de vennootschap voor de door hem verrichte prestaties.

2) De inrichting van algemene diensten, en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijpi voor de realisatie van het maatschappelijk doel;

3) Het verlenen van alle medische, materiële, morele en sociale assistentie aan de patiënten;

4) Het scheppen van mogelijkheden om de artsen-vennoten toe te laten zich bij te scholen en verder te" ontwikkelen;

5) Het aankopen, huren en invoeren van alle medische apparatuur en bijhorende accommodaties voor hoger; gemelde activiteiten en de terbeschikkingstelling ervan aan de artsen-vennoten.

De vennootschap heeft als bijkomstig doel:" I) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen: met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en verfraaiing, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het: productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

2) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en; verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen,, obligaties, staatsfondsen.

De vennootschap stelt voormelde activiteiten voor zover en enkel indien het burgerlijk karakter van dei vennootschap niet in het gedrang komt en/of gewijzigd wordt, en zonder dat voormelde activiteiten een', regelmatig en commercieel karakter verkrijgen. De vennootschap zal zich onthouden van alle; handelsactiviteiten die haar burgerlijk karakter zouden doen verliezen. Beslissingen aangaande het:: investeringsbeleid dienen bovendien te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso .__

(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam an handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2011- Annexes du Moniteur belge

" De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in eigen-naam en voor eigen rekening.evenals voor rekening- " van derden.

De vennootschap kan deelnemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant is aan het hare of die haar bedrijvigheid in de hand zou kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, doch overeenkomsten die de artsen-vennoten niet mogen afsluiten met andere artsen of derden zullen ook door de vennootschap niet mogen worden afgesloten. De vennootschap mag gelden lenen en ontlenen aan en van derden, alsmede aan of door één of meerdere vennoten of zaakvoerders van de vennootschap.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachthouder, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (£ 18.550,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde die een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

5. Op het maatschappelijk kapitaal wordt in speciën ingeschreven door Dokter Petra Schlichting, voornoemd, ten

belope van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (£ 18.550,00).

Hiervoor worden haar honderd (I00) aandelen toegekend.

6. In verband met het bestuur en de controle werd het volgende voorzien:

"Artikel 15 - Samenstelling bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen, die verplicht artsvennoot moeten zijn.

Het mandaat van de zaakvoerder is van onbepaalde duur, doch beperkt tot de duur van diens medische activiteiten.

Artikel 16 - Voorzitterschap  secretaris

Indien er meer dan één zaakvoerder is, benoemt het bestuursorgaan onder haar leden een voorzitter. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter, wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige zaakvoerders.

In voorkomend geval kiezen de zaakvoerders in hun midden een secretaris.

Artikel 17 - Vergoedingen - Kosten en uitgaven

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd. De algemene vergadering kan echter beslissen om hiervan af te wijken en beslissen over het al dan niet vergoeden van de opdracht van zaakvoerder door het toekennen van een vaste of variabele bezoldiging. In voorkomend geval wordt het bedrag ervan door de algemene vergadering vastgesteld en komt ten laste van de algemene kosten van de vennootschap.

Normale en gerechtvaardigde uitgaven en kostén, welke de zaakvoerder(s) doen gelden als gedaan in de uitoefening van hun mandaat, zullen worden vergoed en onder de algemene kosten in rekening worden gebracht.

Artikel I8 - Persoonlijk belang

Wanneer één of meer zaakvoerders rechtstreeks -« of onrechtstreeks een belang hebben van vermogensrechterlijke aard dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van het bestuursorgaan, zullen zij zich gedragen naar de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. Artikel 19 - Machten - Bevoegdheden en delegatie van bevoegdheden

Het bestuursorgaan heeft de meest uitgebreide macht om alle daden van beschikking en van bestuur, te stellen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de statuten en het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Het bestuursorgaan mag welbepaalde handelingen en bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur, voor niet medische zaken, overdragen aan elke persoon die zij bekwaam zou achten.

De algemene vergadering kan een zaakvoerder ad hoc benoemen in de zin van het Wetboek van vennootschappen. Die zaakvoerder ad hoc beschikt over dezelfde bevoegdheden als een zaakvoerder, in geval van belangenconflict tussen hem en de vennootschap.

Artikel 20 - Vertegenwoordigingsbevoegdheid - Akten en rechtsvorderingen

De vennootschap wordt, ten overstaan van derden, in en buiten rechte, in alle rechtshandelingen en akten, met inbegrip van die akten die de tussenkomst vereisen van een openbaar ambtenaar, geldig vertegenwoordigd door een zaakvoerder, alleen optredend.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door een zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap geldig verbonden door een gedelegeerde tot dit bestuur.

Binnen het kader van hun mandaat is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door bijzondere gevolmachtigden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap -wordt in herbuitenland- vertegenwoordigd" door iedere persoon 'daartoe uitdrukkelijk aangesteld door het bestuursorgaan.

Artikel 21 - Overlijden  Uittreden

Het overlijden of het uittreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt de ontbinding van de vennootschap niet teweeg. Zo gaat het eveneens ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faling, of onvermogen van een zaakvoerder.

Het ontstaan van één of andere van die gebeurtenissen stelt onmiddellijk en van rechtswege een einde aan de functie van een zaakvoerder. Wanneer wegens overlijden of om één of andere reden een zaakvoerder zijn functie neerlegt, moet door de vennoot die de meeste aandelen bezit, de algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in de vervanging te voorzien.

Artikel 22  Toezicht

Indien het Wetboek van vennootschappen dit vereist, wordt het toezicht op de vennootschap toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen die worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt hun bezoldiging vast.

De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen.

Ook als de wettelijke normen terzake daartoe niet verplichten, kan de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen beslissen om toch een commissaris te benoemen.

Ingeval geen commissaris benoemd werd, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris en kan hij zich te dien einde laten bijstaan of vertegenwoordigen door een externe accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap."

7. De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, wordt van rechtswege gehouden op de tweede vrijdag van de maand december om twintig (20:00) uur.

S. Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend kalender jaar.

Het eerste maatschappelijke jaar zal eindigen op dertig juni tweeduizend en twaalf.

9. Bijzondere volmacht voor het vervullen van de noodzakelijke administratieve formaliteiten (onder andere Ondernemingsloket, rechtspersonenregister, BTW-nummer) wordt verleend aan Alaska Antwerpen - Waasland, burgerlijke vennoot-schap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk-heid, accountants en belastingconsulenten met zetel te Hamme, Zwaarveld 41 d, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, in casu de heer David Franssens, de heer Stijn Van Damme en mevrouw Eveline Smet, met mogelijk-heid van indeplaatsstelling.

10. Na de vennootschap aldus te hebben opgericht, zijn de vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, in buitengewone algemene vergadering bijeen-gekomen en hebben met éénparigheid van stemmen besloten het aantal zaakvoerder(s) de eerste maal te bepalen op één.

Volgende personen worden benoemd als zaakvoerder voor de duur van haar medische activiteiten:

- Dokter Petra Schlichting, voornoemd, wonende te 9240 Waasmunster, Vicus Pontrave 40, dewelke verklaard heeft deze functie te aanvaarden en niet-gebonden te zijn door enige verbodsbepaling.

Het mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerders worden benoemd vanaf heden met dien verstande dat zij vanaf heden tot op de datum van neerlegging van een uitreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen opgenomen in de statuten en het Weiboek van vennootschappen. Bijgevolg zijn de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen overneemt, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld in artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen.

Het bestuursorgaan heeft de bevoegdheid om reeds voor de neerlegging over te gaan tot de benoeming van de voorzitter van het bestuursorgaan op de wijze zoals voorzien in de hiervoor vastgestelde statuten, welke benoemingen ook na de neerlegging zullen blijven gelden voor de rechtspersoon, onder voorbehoud van ontslag overeenkomstig de statuten en de terzake geldende bepalingen opgenomen in het Wetboek van vennootschappen.

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen terzake.

Voor beredeneerd uittreksel.

Neergelegd voor registratie.

Getekend

Liesbeth Muller,

Geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Een afschrift van het proces-verbaal van oprichting de dato negen juni tweeduizend en elf.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
PEDIATRIE DOKTER P. SCHLICHTING

Adresse
VICUS PONTRAVE 40 9250 WAASMUNSTER

Code postal : 9250
Localité : WAASMUNSTER
Commune : WAASMUNSTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande