PEPITO FENCING

Association sans but lucratif


Dénomination : PEPITO FENCING
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 833.559.897

Publication

18/02/2011
ÿþ MOD 2.2

á°+%~~b In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



ë

+iioa~eas"

NEERGELEGD

-.~

-8 FEB. 2011

RECHTBANK VAN KQQPHANDCkifif GENT

" " " " " .~ .~ r

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : ot . " nn 4 % 1 y

Benaming

(voiuit) : Pepito fencing

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Zingemkouterstraat 5, 9040 Gent

Onderwerp akte : oprichting

Hierna genoemde personen

Van Holsbeke Christine Tulpin Patrick Leo Michel Roelandt Maria Zulma Jozef Louisa

Zingemkouterstraat 5 Zingemkouterstraat 5 Zelestraat 87

9040 Sint Amandsberg 9040 Sint Amandsberg 9160 Lokeren

52111302080 53030535151 51053105029

zijnde de oprichters van de vzw, leggen de statuten van deze vereniging als volgt vast:

HOOFDSTUK 1- De vereniging

I. Art. 1. Rechtsvorm

De vereniging wordt opgericht al een entiteit met rechtspersoonlijkheid, meer in het bijzonder als een vereniging zonder winstoogmerk, hierna VZW genaamd, overeenkomstig de wet van 27 juni 1921, o.a. gewijzigd door de wel van 2 mei 2002, betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen.

"

"

"

"

"

"

1. Art. 2. Naam

De vzw draagt de naam: Pepito Fencing

Deze naam, die zal gevolgd worden door de afkorting vzw en aanwijzing van de zetel, en zal voorkomen op alle documenten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven en alle andere mogelijke stukken uitgaande van de vereniging.

I. Art. 3. Zetel

De zetel van de vzw is gevestigd op volgend adres: Zingemkouterstraat 5, 9040 Sint-Amandsberg en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Gent

su

De zetel van de vzw kan binnen deze regio verplaatst worden na beslissing door de Algemene Vergadering, waarna de wijziging van de statuten zal worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel van de zetel en worden bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen veren " blaam an handtalraninn

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

AnoD 2.2

I. Art. 4. Duur

De vzw wordt opgericht voor onbepaalde duur. De vzw kan ten allen tijde ontbonden worden mits het volgen van de wettelijk voorziene procedure.

HOOFDSTUK Il  Doel en activiteiten

Il. Art. 1. Doel

De vzw heeft als doel:

1) Een zo ruim en algemeen mogelijke ondersteuning geven aan Seppe Van Holsbeke en aan andere beloftevolle schermers.

2) De schermsport promoten bij een zo ruim mogelijk publiek op zoveel mogelijk manieren. Il. Art. 2. Activiteiten

Tot de activiteiten waarmee de doelstellingen van de vzw worden verwezenlijkt, behoren onder meer:

Organiseren van tomooien, deelnemen aan tornooien in binnen- en buitenland, oefenstages, incentives, trainingen, workshops, opleiding geven, buitenlandse stages, deelnemen aan congressen in binnen- en buitenland, andere schermers begeleiden, coachen, verkoop van gadgets etc.. Daarnaast kan de vzw alle activiteiten ontplooien die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van voormelde ideële niet-winstgevende doelstellingen, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten te allen tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de eerder genoemde doelstellingen.

HOOFDSTUK III  Lidmaatschap

III. Art. 1. Vaste leden

Er moeten minimum drie vaste leden leden in de vzw zijn.

De in het begin van deze oprichtingsakte vermelde oprichters zijn de eerste vaste leden van

de vzw.

Een aanvraag tot vast lidmaatschap van de vzw kan slechts gebeuren op uitnodiging van een ander vast lid van deze vzw. en dient goedgekeurd te worden, op de jaarlijkse Algemene Vergadering, door 2/3 van de vaste leden. De kandidaat, een natuurlijke persoon, rechtspersoon of organisatie, stelt zich kandidatuur via een brief of mail aan de Raad van Bestuur.

De Algemene Vergadering kan zonder verdere motivatie beslissen dat een kandidaat niet wordt aanvaard als vast lid in de vzw.

Elk vast lid kan uittreden, door eenvoudige schriftelijke mededeling van ontslag, uit de vzw. Het ontslag zal ingaan de le van de maand volgend op de schriftelijke mededeling van het ontslag.

Van de vaste leden wordt verwacht dat zij, elk volgens hun mogelijkheden, bijdragen tot het bereiken van het doel van de vzw en beschikken over alle rechten zoals voorzien door de wet op de vzw's.

De vaste leden van de vzw betalen jaarlijks hun lidmaatschapsbijdrage van minimum 1¬ en maximum 1000 ¬ .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Alle beslissingen betreffende toetreding of uitsluiting van vaste leden worden door de Raad van Bestuur in een register ingeschreven binnen de 8 dagen na kennisname van de inwerkingtreding van de beslissing.

Ais een vast lid handelt in strijd met het doel van de vzw kan dit lid, op voorstel van de raad van bestuur, worden uitgesloten door een besluit op de Algemene Vergadering, of eventueel bijzondere Algemene Vergadering en waarbij voor de beslissing een 2/3 meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde vaste leden vereist is.

Geen enkel vast lid kan enige aanspraak laten gelden of uitoefenen op de activa van de vzw op grond van de enkele hoedanigheid van lid.

Deze uitsluiting van rechten op de activa geldt te alle tijde: tijdens het lidmaatschap, bij de beëindiging van het lidmaatschap, bij de ontbinding van de vzw enz.

Een vast lid dat niet betaalt wordt geacht ontslagnemend te zijn.

III. Art. 2. Toegetreden leden.

Elke natuurlijke persoon, rechtspersoon of organisatie die de doelstellingen van de vzw ondersteunt, kan bij de vzw een mondelinge aanvraag indienen om toegetreden lid te worden. Of kan door een vast lid uitgenodigd worden om zich kandidaat toegetreden lid te stellen.

Het is de algemene vergadering van de vzw die beslist of een kandidaat wordt aanvaard als toegetreden lid.

Toegetreden leden dragen eveneens volgens hun mogelijkheden bij tot het bereiken van het doel van de vzw. Zij hebben echter geen stemrecht op de algemene vergadering.

Toegetreden leden kunnen zich uit de vzw terugtrekken door eenvoudige schriftelijke mededeling van ontslag dat zal ingaan de le van de maand volgend op het schriftelijk ontslag.

Het lidgeld bedraagt jaarlijks minimaal 1 ¬ en maximaal 7000 ¬ voor alle leden.

Alle beslissingen betreffende toetreding of uitsluiting van toegetreden leden worden door de Raad van Bestuur in een register ingeschreven binnen de 8 dagen na kennisname van de inwerkingtreding van de beslissing.

Toegetreden leden die handelen in strijd met de doelstellingen van de vzw kunnen door eenzijdig besluit van de Raad van bestuur uitgesloten worden van lidmaatschap van de vzw.

Geen enkel toegetreden lid kan enige aanspraak laten gelden of uitoefenen op de activa van de vzw op grond van de enkele hoedanigheid van lid.

Deze uitsluiting van rechten op de activa geldt te alle tijde: tijdens het lidmaatschap, bij de beëindiging van het lidmaatschap, bij de ontbinding van de vzw enz.

Een toegetreden lid dat niet betaalt wordt geacht ontslagnemend te zijn. HOOFDSTUK IV- Algemene Vergadering

De algemene vergadering van de vzw bestaat uit vaste leden die elk gelijk stemrecht hebben namelijk 1 stem. Daarnaast mogen de toegetreden leden aanwezig zijn op de Algemene Vergadering als waarnemer.

Elk jaar zal in de loop van het eerste kwartaal, een gewone algemene vergadering van de vaste leden plaats hebben op de maatschappelijke zetel of op een in de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOO 2.2

oproepingsbrief door de Raad van Bestuur aangeduide plaats en uur. Deze brief zal tenminste 15 dagen voor de bewuste algemene vergadering verstuurd worden door een bestuurder met gewone post aan alle leden, en zal de agenda van de komende vergadering bevatten. Bijkomende punten kunnen op de agenda geplaatst worden door elk vast lid tot 3 dagen voor de vergadering.

De algemene vergadering is bevoegd voor.

-De wijziging van de statuten.

-De benoeming en de afzetting van de bestuurders.

-De benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van diens bezoldiging.

-De kwijting aan de bestuurders en de commissarissen.

-De goedkeuring van de begroting en van de rekening.

-De ontbinding van de vereniging.

-De uitsluiting van een lid.

-De omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk en aile gevallen waarin de statuten dat vereisen.

De restbevoegdheid is voorbehouden aan de raad van bestuur van de vzw.

Een buitengewone Algemene Vergadering van de vzw mag gehouden worden telkens als de Raad van Bestuur het nuttig oordeelt; zij moet gehouden worden wanneer ten minste één vijfde van de vaste leden het aanvraagt. De uitnodiging wordt minstens 15 dagen voor de vergadering verstuurd door een bestuurder aan de vaste leden met gewone post en bevat de agenda van de bijzondere algemene vergadering. Ook hier zullen de toegetreden leden uitgenodigd worden en als waarnemer aanwezig mogen zijn.

De algemene vergadering is bevoegd welk ook het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden moge zijn, tenzij er andere wettelijke bepalingen gelden. Haar beslissingen worden genomen bij eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen, tenzij er andere wettelijke bepalingen gelden.

Een bestuurder kan op de algemene vergadering van de leden geen lid vertegenwoordigen.

Een vast lid dat niet op de algemene vergadering aanwezig kan zijn mag zich laten vertegenwoordigen door iemand anders, al dan niet lid.

De stemming gebeurt door handopsteking.

Bij staking van stemmen wordt het voorstel niet aangenomen.

De bijzondere meerderheden zijn nodig voor de volgende acties:

" statutenwijziging: minstens 2/3 van de leden aanwezig of vertegenwoordigd en minstens 213 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden

" wijziging van het doel van de vzw: minstens 2/3 van de leden aanwezig of vertegenwoordigd en minstens 415 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden

" uitsluiting van een lid: minstens 2/3 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

" ontbinding van de vzw: minstens 213 van de leden aanwezig of vertegenwoordigd en minstens 415 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden

Ingeval op de eerste vergadering minder dan 213 van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook de wijzigingen aannemen met de meerderheden hierna bepaald, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen 15 dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden. De beslissing wordt geacht aanvaard te zijn indien ze wordt goedgekeurd door 213 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde vaste leden. Wanneer de statutenwijziging betrekking heeft op het doel of de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, vereist ze een meerderheid van 415 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde vaste leden.

De beslissingen van de algemene vergadering worden als notulen ingeschreven in een daartoe bestemd register. De leden en belanghebbende derden hebben inzagerecht in deze notulen.

HOOFDSTUK V - Bestuur

V. Art 1. Samenstelling Raad van Bestuur

De vzw wordt bestuurd door een Raad van Bestuur bestaande uit twee vaste leden. De dag waarop een vierde vast lid wordt aanvaard zal een buitengewone algemene vergadering overgaan tot de benoeming van een derde bestuurder.

De Raad van Bestuur is benoemd door een Algemene Vergadering voor een termijn van drie jaar. Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering. Bestuurders zijn herbenoembaar. Elke bestuurder krijgt de bevoegdheid om autonoom te handelen.

In geval een mandaat van bestuurder openvalt, kan de Raad van Bestuur van de vzw op zoek gaan naar en kandidaat voor een eventuele vervanging. De aldus voorgestelde kandidaat wordt door de eerstkomende Algemene Vergadering van de vaste leden al dan niet als bestuurder aangeduid.

Een bestuurder is steeds afzetbaar door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde vaste leden.

leder lid van de raad van bestuur kan zelf ook ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de andere leden van de raad van bestuur van de vzw. Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat in zijn vervanging kan worden voorzien, met een maximum termijn van 1 jaar.

De bestuurders van de vzw oefenen in beginsel hun mandaat kosteloos uit. Kosten die zij maken in het kader van de uitoefening van hun bestuursmandaat worden vergoed.

V. Art. 2. Raad van Bestuur: vergaderingen, beslissingen.

De Raad van Bestuur vergadert zo dikwijls als het belang van de vzw het vereist.

De vergadering wordt gehouden op de zetel van de vzw of op een ander= in Vlaanderen gelegen plaats, aangeduid in de oproepingsbrief.

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer ten minste 2 leden van de raad aanwezig zijn op de vergadering. De besluiten worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige leden. Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Er worden notulen opgesteld en ondertekend door de voorzitter. De notulen worden bewaard in een notulenregister dat ter inzage zal zijn van de vaste leden van de vzw.

V. Art. 3. Intern bestuur

De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de VZW, met uitzondering van die handelingen waarvoor de Algemene Vergadering exclusief bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen, zelfs niet nadat ze zijn openbaar gemaakt. Niet-naleving ervan brengt wel de interne aansprakelijkheid van de betrokken bestuurder(s) in het gedrang.

De Raad van Bestuur kan een deel van zijn bestuursbevoegdheden delegeren aan één of meerdere derden niet-bestuurders, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de VZW of de algemene bestuursbevoegdheid van de Raad van Bestuur.

V. Art. 4. Externe vertegenwoordigingsmacht

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt als college de VZW in aile handelingen in en buiten rechte. Hij vertegenwoordigt de vereniging door het optreden van de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college, wordt de VZW in en buiten rechte eveneens algemeen vertegenwoordigd door één bestuurder of één persoon al dan niet bestuurder, die alleen handelt.

De vertegenwoordigingsorganen kunnen zonder toestemming van de Algemene Vergadering geen rechtshandelingen stellen die verband houden met de vertegenwoordiging van de VZW bij de aan- of verkoop van onroerende goederen van de VZW en/of de vestiging van een hypotheek.

Beperkingen aan de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid kunnen niet worden tegengeworpen aan derden , zelfs niet nadat ze openbaar zijn gemaakt. Niet-naleving ervan brengt wel de interne aansprakelijkheid van de betrokken vertegenwoordigers in het gedrang.

De Raad van Bestuur of de bestuurders die de VZW vertegenwoordigen kunnen gevolmachtigden van de VZW aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de VZW binnen de perken van de hun verleende volmacht waarvan de grenzen wel tegenwerpelijk zijn aan derden overeenkomstig wat geldt inzake lastgeving.

V. Art. 5. Bekendkmakingsvereisten

De benoeming van de leden van de Raad van Bestuur en van de personen gemachtigd om de VZVV te vertegenwoordigen en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neeriegging in het verenigingsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel, en door bekendmaking in de Rijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

V. Art. 6. Dagelijks bestuur

Het dagelijks bestuur van de V7W op intern vlak alsook de externe varingnnwe.nrdiging wat betreft dat dagelijks bestuur kan door de Algemene Vergadering worden opgedragen aan één of meer personen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Zowel wat het intern dagelijks bestuur als de externe vertegenwoordigingsmacht voor dat dagelijks bestuur betreft, zullen de dagelijkse bestuurders alleen handelen.

Personen belast met het dagelijks bestuur kunnen zonder toestemming van de Algemene Vergadering geen beslissingen nemen en/of rechtshandelingen stellen die verband houden met de vertegenwoordiging van de VZW in het kader van het dagelijks bestuur bij transacties die 20.000 ¬ te boven gaan. Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat ze openbaar zijn gemaakt. Niet-naleving ervan brengt wel de interne aansprakelijkheid van de betrokken vertegenwoordigers in het gedrang.

Bij gebrek aan wettelijke omschrijving van wat het "dagelijks bestuur" omvat, worden tot daden van dagelijks bestuur gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de VZW te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de Raad van Bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken .

De benoeming van de personen belast met het dagelijks bestuur en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het verenigingsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel, en door bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad .

V. Art. 7. Aansprakelijkheid van de bestuurder en dagelijks bestuurder.

De bestuurders en dagelijks bestuurders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de VZW.

Tegenover de VZW en tegenover derden is hun verantwoordelijkheid beperkt tot de vervulling van de hun gegeven opdracht overeenkomstig het gemeen recht, het bepaalde in de wet en in de statuten.

V. Art. 8. Toezicht door een commissaris

Zolang de VZW voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen uit de vzw wet niet overschrijdt, is de VZW niet verplicht een commissaris te benoemen.

Zodra de VZW de drempelbedragen overschrijdt, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen hierin weer te geven overeenkomstig het bepaalde in het K.B. van 19 december 2003 aan een commissaris opgedragen, te benoemen door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

HOOFSTUK VI - Rekeningen en begrotingen

Het maatschappelijk dienstjaar van de vzw loopt van 1 januari tot 31 december.

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte van de vzw tot en met 31/1212011.

De vzw zal eventueel gefinancierd worden door subsidies, toelagen, giften, bijdragen, schenkingen en andere bv in laatste wilsbeschikkingen en testamenten gegeven om de algemene doeleinden van de vzw te ondersteunen.

Daarnaast kan de vzw fondsen verwerven op elke andere wijze die niet in strijd is met de wet.

De boekhouding wordt gevoerd overeenkomstig de toepasselijke uitvoeringsbesluiten van de vzw wet.

De jaarrekening wordt neergelegd in het dossier gehouden op de griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig de vzw wet.

MOID 2.2

Moor-

Luik B - Vervolg

" behouden HOOFDSTUK VII - Ontbinding

aan het

Belgisch

Staatsblad Bij vrijwillige ontbinding van de vzw zal de Algemene Vergadering van de vaste leden die daartoe besloot, volgens de hoger vermelde procedure, één of meerdere vereffenaars aanstellen en hun bevoegdheden bepalen.

Vanaf de beslissing tot ontbinding vermeldt de vzw steeds dat zij 'vzw in vereffening' is.

De bezittingen van de ontbonden vzw zullen na de vereffening van al de schulden overgaan

naar een vereniging met gelijkaardig doel als de ontbonden vzw. Het is de

algemene vergadering die zal beslissen over de bestemming van het actief.

"

Alle beslissingen betreffende de ontbinding, de vereffeningsvoorwaarden, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars, de afsluiting van de vereffening en de bestemming van het actief worden neergelegd ter griffie en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad overeenkomstig de vzw wet en de uitvoeringsbesluiten daaromtrent.

Worden benoemd tot bestuurder

Van Holsbeke Christine

Zingemkouterstraat 5

9040 Sint Amandsberg

013/11/1952 in Gent

521113 020 80

Bestuurder, secretaris

Roelandt Maria Zulma Jozef Louisa

Zelestraat 87

9160 Lokeren

031/0511951 in Lokeren

510531 050 29

Bestuurder, penningmeester

Worden benoemd tot dagelijks bestuurder, elk alleen handelend

Van Holsbeke Christine

Zingemkouterstraat 5

9040 Sint Amandsberg

013/11/1952 in Gent

521113 020 80

Tulpin Patrick

Zingemkoutertraat 5

9040 Sint Amandsberg

° 05.03.1953 in Buta

530305 351 51

Gedaan te Sint Amandsberg op 8 februari 2011

Van Holsbeke Christine

Bestuurder, secretaris

Tegelijk hierbij neergelegd de statuten in afzonderlijk exemplaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
PEPITO FENCING

Adresse
ZINGEMKOUTERSTRAAT 5 9040 SINT-AMANDSBERG

Code postal : 9040
Localité : Sint-Amandsberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande