PERPETUM ENERGY INVEST, AFGEKORT : PEI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PERPETUM ENERGY INVEST, AFGEKORT : PEI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.788.021

Publication

06/02/2014
ÿþVoorbehoud aan hE BelgIs Staatsb'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mcd2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

201i BELGE

NEERGELEGD

2 7 DEC. 2013

\A-T,3BLAZei-ArNrjeni%

t VAN

Ondernerningsnr : 0534.788.021

Benaming

(voluit) : PERPETUNI ENERGY INVEST

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Industriepark Drongen 4A, 9031 GENT (DRONGEN)

Onderwerp akte Ontslag en benoeming zaakvoerder(s) Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 13 december 2013 blijkt met onmiddellijke ingang:

- het ontslag als zaakvoerder van de vennootschap van de BVBA PERPETUM ENERGY HOLDING, Industriepark Drongen 4A, 9031 GENT (DRONGEN), ondernemingsnummer 0841.407.791, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Luc Leenknegt;

- de benoeming tot zaakvoerders van de vennootschap van:

1/ de NV S-WORKS, met zetel te 8750 Wingene, Beernemsteenweg 61, ondernemingsnummer r 0426.844.837, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Kris CALLEWAERT

2/ de BVBA DERA PROJECTS, met zetel te 8870 IZEGEM, Gentsestraat 28 bus 1,' ondernemingsnummer 0479.645.402, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Jurgen RAMON

- de verplaatsing van de maatschappelijke zetel van 9031 GENT (DRONGEN), Industriepark Drongen 4A, naar 8870 IZEGEM, Gentsestraat 28 bus 1

S-WORKS nv

zaakvoerder

Kris Callewaert

vaste vertegenwoordiger

J hult IIIJJ 11111 11111 11111 1111f 11111 11111 bill bill ON TEUR

*14036368* 30 -01-G1SCH ST

Op de laatste blz. van Luik B vernielden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/06/2013
ÿþMod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

>

NEERGELEGD

~._.~,...~_.

2g MEI no

.RE(Gtffffeti K VAN r----` KOOPHA ' : r)I TP r~N_T

Ona.r..mi~v g

Benaming (voluit): PERPETUM ENERGY INVEST

(verkort): PEI

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 9031 Gent (Drongen), Industriepark Drongen 4A.

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Stéphane Vander Eecken, geassocieerd notaris, optredend " voor de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte " aansprakelijkheid "Claeys Bouuaert & Vander Eecken, geassocieerde notarissen", met zetel te Gent, Franklin

" Rooseveltlaan 23 (RPR Gent 898.902.364) op 28 mei 2013, voor registratie, dat:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PERPETUM ENERGY HOLDING, afgekort PEN BVBA, met zetel te 9031 Gent (Drongen), Industriepark 4A, RPR Gent BTW BE0841.407.791.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met de naam: "PERPETUM ENERGY INVEST', afgekort"PE1'

ZETEL: 9031 Gent (Drongen), industriepark Drongen 4A.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

a) Het verzamelen van financiële middelen voor investeringen in alternatieve, duurzame en hernieuwbare' energieproductie.

b) De productie, transmissie, distributie en handel van alternatieve, duurzame en hernieuwbare energie.

c) De aankoop, verkoop, installatie, uitbating en onderhoud van elektriciteitsproductiemiddelen ten behoeve van sub b) genoemde productie.

d) De verhuur en exploitatie van industriële en fotovoltaïsche installaties zoals turbines, pijpleidingen en van industriële machines m.b.t. alternatieve, duurzame en hernieuwbare energieproductie

e) Het beleggen en investeren in, aan- en verkoop van deelnemingen in binnen- en buitenland in ondernemingen, hoofdzakelijk actief in de productie en verkoop van alternatieve, duurzame en hernieuwbare energie.

De vennootschap kan functies of mandaten van bestuurder, beheerder, directeur, commissaris of vereffenaar in andere vennootschappen, verenigingen of instellingen waarnemen.

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen; uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs als deze noch; rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap,

Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen; ' die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet_ van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee samenwerken of fusioneren.

DUUR: Onbepaald

KAPITAAL: achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00), vertegenwoordigd door 1.855 aandelen

" zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 111.855ste van het kapitaal vertegenwoordigen. "

Het kapitaal is volstort ten belope van ¬ 12.400,00. De bvba PERPETUM ENERGY HOLDING dient op haar inbreng nog ¬ 6.150,00 te volstorten.

Samenstelling van het maatschappelijk kapitaal : speciën.

BANKATTEST

Het gestorte kapitaal werd voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van art, 224 Wb.

Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij BNP Panbas Fortis.

BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering.

13p8 Ox

..,: os3`

t kó8 SPI..

Voor-

behouden aan hot Belgisch

Staatsbla.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

=1 11.1



Voor-

t behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Hun aantal en de duur van hun opdracht wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerders waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Alle zaakvoerders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering beslissend met een gewone meerderheid.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is.

De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

Indien de vennootschap zelf tot bestuurdedzaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerders,

Bevoegdheden van de zaakvoerder

De zaakvoerder heeft met de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Hij is bevoegd aile daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerder kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen vennoot is, bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden opdragen.

Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder of, in geval er meerdere zaakvoerders zijn, door elk afzonderlijk optredende zaakvoerder, die desgevallend geen bewijs van een voorafgaand besluit van de zaakvoerders tegenover derden moet leveren.

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en de vennootschappenwet.

De vennootschap wordt eveneens geldig vertegenwoordigd door een lasthebber, binnen de perken van zijn mandaat.

BOEKJAAR: van 1 januari tot en met 31 december van ieder jaar,

JAARVERGADERING: vierde maandag van mei om 14.00 uur, zelfs indien deze dag wettelijke feestdag is of zou worden,

WINSTVERDELING: Jaarlijks wordt van de netto-winst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt.

Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering jaarlijks bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen,

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 31 deoember 2014.

2, De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2015.

SLOTBEPALINGEN

a. het aantal niet-statutaire zaakvoerders werd vastgesteld op (één) 1;

b. te benoemen tot deze functie: de heer bvba PERPETUM ENERGY HOLDING, voornoemd; met als VASTE

VERTEGENWOORDIGER de heer LEENKNEGT Luc, wonende te 9031 Gent (Drongen), Waterviolier 3

c, het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering,

e. geen commissaris te benoemen.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht met macht van indeplaatsstelling werd verleend aan mevrouw Nathalie Van Gastel, mevrouw Ann De Wilde en mevrouw Martine De Vrieze, woonst kiezend ten kantore van BDO te 9820 Merelbeke, Guldensporenpark 100 blok K, alleen handelend en met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om in naam van de vennootschap, ingevolge de oprichting, door toedoen van een erkend ondememingsfoket van zijn keuze, alle formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank van ondernemingen en bij de diensten van de Belasting over de toegevoegde waarde.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

' behouden

aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Stéphane Vander Eecken, geassocieerd notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermede neergelegd: uitgifte oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden _ Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PERPETUM ENERGY INVEST, AFGEKORT : PEI

Adresse
INDUSTRIEPARK DRONGEN 4A 9031 DRONGEN

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande